nec merhaba
sana bişey sormak istiyorum. tarihlerimiz çok yakın seninle.
bebeğini hissedebiliyor musun?
18. haftamız bitiyor ben hala bişey hissetmiyorum.
merak etmeye başladım.
acaba oğluşum uslu bir bebek mi :)))))
2 aydır bugun ilk kez yemek yapacaktım yemek adı vermim malum hamile çok:))) buzluktan eti çıkardım çözülsün diye beklemeye koyuldum ve yıkadım tam o sırada aklıma çıplak etle çiğ et ellememe geldi....ama nedenini hiç bilmiyorum nolacak şimdi( koşa koşa gittim ellerimi yıkadım ama sinirim çok bozuldu....bebekte leke mi ne olurmuş diyorlar doğru mu yaaaaaaaa
2 aydır bugun ilk kez yemek yapacaktım yemek adı vermim malum hamile çok:))) buzluktan eti çıkardım çözülsün diye beklemeye koyuldum ve yıkadım tam o sırada aklıma çıplak etle çiğ et ellememe geldi....ama nedenini hiç bilmiyorum nolacak şimdi( koşa koşa gittim ellerimi yıkadım ama sinirim çok bozuldu....bebekte leke mi ne olurmuş diyorlar doğru mu yaaaaaaaa
Sagol cnm bnm, bugundu gitti şükür hersey yolunda. Teyzosumun testleri de temiz çıkmış cok şükür, bu da gecti artık rahat rahat geçecek hersey inşallah. Sağlıklı kuzunu öptüm o zaman)
merhaba canım arkadaşlarım iyi akşamlarr herkeze nasılsınız bakalım bebişler nasıllarr uslu duruyolarmı göbüşlerdee :). benim çok fazla kasık ağrım oldu bugeceden beri beni uykumdan uyandırdı yani bu normalmi korkuyorum yaa çarşamba günü kontrolum var inşallah bişe yoktur . arkadaşlar bide bişe sorcam siz hala tüp bebek doktorunuzdamı muayene oluyosunuz ben öyleyimde değiştiren varmı . yani doktormu değiştiriyo yoksa kendi tercihimizmi . cevap veren arkadaşlara teşekkürlerr.
hıım ben hiç bilmiyodum hurafedir belki ama biz yinede dikkat edelimGünayddınnnnnn Güzel anneler ve bebişler
kızlar bu çiğ ete yada ciğere el sürme konusunda ellemekle bişey olmaz fakat ciğerli elinizi yüzünüze sürmeyin leke kalabilir derler. aynı şey çilek içinde geçerliymiş bende yeni öğrendim. birde yüzünüze kan ve nar sıçramasın dikkat edin. bunlarda leke yapıyor derler. hepsi hurafe ama insan etkileniyor maalesef.
kayracım ikizlerinin olması çok güzel bence çok şanslısın. o nedenle sporu boşver . bolbol süt depolamaya başla şimdiden.
anamm bak sen kuzulara artık kuzularla yaparsın sporu . ben eşime bern spora sen çocukbakçaksın diyorum artık sizzdede uğur kafayı yer.Biz de bugün gittik doktora, 9haftamiz bitti. Artık normal kadin dogumcuma gidiyorum. Epey konuştuk, kendisi ikiz gebelikten pek hoşlanmadığı halde cok iyi buldu bebisleri, cok rahatladım. Boyları poslari yerindeymis)) 30ocak ikili tarama gunümüz, ikizlerimin herbir yerini olcecekmis doktorcum, ama kan testi yok bize... Allahım hayırlı haberlerini nasip etsin.
Aklımdaki tüm soruları sordum rahatladım. En son spor demiştim ya kızlar, sordum maalesef bana izin yok. Sen doğur sonra yaparsın sporunu dedi)) ikiz gebelik her koşulda riskli gebelik sınıfına giriyormuş, sen hamileliğini tatil gibi geçir dedi. Benim sportif hamilelik hayalleri de böylece uçtu gitti ))
Kısaca biz kuzularımla iyiyiz, allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın, hepimizi saglikla bebislerimize kavuştursun.
ayy ayy ayy maaşalllahh kuzummmaaa ohh çok şükür canım darısı başımızakızlar ikili test sonuçlarım çıkmış, çok şükür her şey normal, çok sevindim. darısı test sonucu bekleyen ve yaptıracak olan arkadaşlarımın başına
canımilk haftalarda normal sanırım ama doktora sor bencemerhaba canım arkadaşlarım iyi akşamlarr herkeze nasılsınız bakalım bebişler nasıllarr uslu duruyolarmı göbüşlerdee :). benim çok fazla kasık ağrım oldu bugeceden beri beni uykumdan uyandırdı yani bu normalmi korkuyorum yaa çarşamba günü kontrolum var inşallah bişe yoktur . arkadaşlar bide bişe sorcam siz hala tüp bebek doktorunuzdamı muayene oluyosunuz ben öyleyimde değiştiren varmı . yani doktormu değiştiriyo yoksa kendi tercihimizmi . cevap veren arkadaşlara teşekkürlerr.
kızlar ikili test sonuçlarım çıkmış, çok şükür her şey normal, çok sevindim. darısı test sonucu bekleyen ve yaptıracak olan arkadaşlarımın başına
oh be çok şükür aklım sende kalmıştı cidden çok sevindim tebrik ederim...cevap veren arkadaşlar hepinize çok teşekkürler,
sonunda druma ulaşabildim çok şükür herşey normalmiş :)
darısı teste girecek herkesin başına, allah bebişlerimize ve bize sağlık versin...
sevgiler hepinize...
cevap veren arkadaşlar hepinize çok teşekkürler,
darısı teste girecek herkesin başına, allah bebişlerimize ve bize sağlık versin...
sevgiler hepinize...
merhaba canım arkadaşlarım iyi akşamlarr herkeze nasılsınız bakalım bebişler nasıllarr uslu duruyolarmı göbüşlerdee :). benim çok fazla kasık ağrım oldu bugeceden beri beni uykumdan uyandırdı yani bu normalmi korkuyorum yaa çarşamba günü kontrolum var inşallah bişe yoktur . arkadaşlar bide bişe sorcam siz hala tüp bebek doktorunuzdamı muayene oluyosunuz ben öyleyimde değiştiren varmı . yani doktormu değiştiriyo yoksa kendi tercihimizmi . cevap veren arkadaşlara teşekkürlerr.
cevap veren arkadaşlar hepinize çok teşekkürler,
sevgiler hepinize...
Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın gün içinde bakıcam hepsine
Bizde dün ikili testimizi yaptırdık ultrasonda herşey güzel çıktı çok şükür cuma günü de kan sonularımızı alıcaz inşallah o da güzel çıkarBu arada doktor büyük ihtimal erkek dedi Benim de paşam geliyo sanırım
Günayddınnnnnn Güzel anneler ve bebişler
kızlar bu çiğ ete yada ciğere el sürme konusunda ellemekle bişey olmaz fakat ciğerli elinizi yüzünüze sürmeyin leke kalabilir derler. aynı şey çilek içinde geçerliymiş bende yeni öğrendim. birde yüzünüze kan ve nar sıçramasın dikkat edin. bunlarda leke yapıyor derler. hepsi hurafe ama insan etkileniyor maalesef.
kayracım ikizlerinin olması çok güzel bence çok şanslısın. o nedenle sporu boşver . bolbol süt depolamaya başla şimdiden.
hıım ben hiç bilmiyodum hurafedir belki ama biz yinede dikkat edelim
anamm bak sen kuzulara artık kuzularla yaparsın sporu . ben eşime bern spora sen çocukbakçaksın diyorum artık sizzdede uğur kafayı yer.
ayy ayy ayy maaşalllahh kuzummmaaa ohh çok şükür canım darısı başımıza
canımilk haftalarda normal sanırım ama doktora sor bence
Bizde dün ikili testimizi yaptırdık ultrasonda herşey güzel çıktı çok şükür cuma günü de kan sonularımızı alıcaz inşallah o da güzel çıkarBu arada doktor büyük ihtimal erkek dedi Benim de paşam geliyo sanırım
arkadaşlar bende bugün 4lü test sonucumu alıcam rahattım ama heyecanlanmaya başladım.. dua edin ne olur 2li test gibi temiz çıksın inşallahhh
Cnm gozunaydin, allahım sonuna kadar saglikla nasip etsincevap veren arkadaşlar hepinize çok teşekkürler,
sevgiler hepinize...