2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Heyyo ben de varım ben de, sizi 1ay geriden takip ediyorum ama benim de 6ay kaldı bu şartlarda:KK66:)) azmime bakar mısınız yetişeceğim diye:KK66:))
ayy kuzummm sen zamanında doğur biz aynı sayarız artık napalım hem abi olcek benim paşammmmm:))

canımm çok şüküür.. erkek deniyorsa erkek oluyormuş genelde kızlarda yanılma payı oluyormuş.. tabi öncelikel sağlıklı olması dediğin gibi.. durumun nasıl pınarcım??
hayırlısı kuzum idare ediyoruz kanama azaldı ama bitmedi haftada 1 oluyo şimdilik doktor 16 haftaya kadar evden çıkma dedi riske atmanın alemi yok zaten hava çk soğuk bizde evdeyşz paşamla:))

aslında bi şikayetim yok 33 yıldır zayıftım şimdi etli butlu olmak hoşuma gidiyo benden çok eşimin ve annemlerin hoşuna gidiyo:)))) ama kilo almaya çok erken başladım:))
sanada şehzade geliyomuş çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
ne güzel çok teşekkür ederim inşhepimize nasip olsun kuzucuklarımızı kucaklamak

bende 12. haftadan sonra progestana başladım fitil olarak.. ama benimde 10-15 dk yatmama rağmen kalkınca hemen geri geliyordu kendi renginde ama. sonra doktora söyledim ağızdan al dedi. heralde iyi itemiyoruz ileriye. bence sende doktoruna söyle ağızdan almaya aşla. öbü türlü faydası olamaz zannımca hemen geri gelince. o kadar sürede gerekeni almış olamaz bence.

koyu derken kahverengi gibi mi?

ya evet ben bunu nasılsa kanama yok ağızdan alayım geçen seneki düşüğümde kanamam olduğu halde ağızdan aldırıyodu dr. bu dr vajinal dedi ben en güzeli sormama gerek yok zaten o dr. bu gün sinir oldum gitmiycem artık bahçeciye falanda fulya acıbademe karar verdim orada arkadaşım var ona gidicem zaten doğumuda orada düşünüyoruz hem benim sağlık sigortamla anlaşmalıda değillerdi acıbadem en azında anlaşmalı adamı arıyorum bu gel demiştiniz geliyimmi die yoğunum dio tmm dedim 1 hafta öncesinden zaten almıştım pazartesiye 11.30 eşimde ona göre işinden izin aldı gelmek için 4 kez aradılar 3 gündür 11.30 randevunuz geliceksiniz demi die evet diorum bu seferde demezlermi pazartesi dr. başka işleri var bütün randevular iptal salıya ya zaten işten izin aldım dedim bide ilk ulturason muayenem ben sorunluyum bu zamana kadar beklemem hata die kızdım neyse akıntı krrem yani böle nasıl desem kan değil koyu kahve gelmeye başladı ama çok değil arada belli oluyo ped kullandığım için

arkadaşlarrr ben normalde 1 haftayı geçti günde 3 tane progestan 200 mg kullanıyodum dün 2 tane kullandım hatta bu gün başladım sayılır bu gün öğlen progestan geri geliyo ya sanki rengi kremimsi değil koyu olmaya başlamış anlıyamadım kanamada değil ama nie koyu geliyo bilgisi olan varsa acil cvpppp
canıım ben kullanıyorum fitili bazen koyu bazen açık renkte geri geliyo kötü bişey değildir sıkma canını en iyisi doktoruna sor

Hoşgeldin aramıza, kusuruma bakma biraz geç oldu, giremedim kaç gündür nete. Ekledim cnm seni de aramıza, seninle günlerimiz çok yakın, hayırlı devam eder, hayırlı haberlerle alırız inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza...

teşekkür ederim canım yok ne kusuru evet günlerimiz çok yakın gerçekten hayırlısı olur inşallah doğum yaptığımız zamanlarıda görürüz:)

bnmde allaha şükür iyi gidiyor...bel ağrıları,hafif bulantılar vs...ler olmuyor değil arada hiç önemli değil ....o kadar iğneler vurulduk ki bunlar vız geliyorr...bende 10+3üm bugun...12yi bitirirsem biraz daha rahatlarım belki...

aramızda bi hafta var canım benim sıkıntılı geçiyo bu dönem bende 12. haftayı bekliyorumm ama gerçekten önemli değil bebeğim benim le olduğunu hissettiriyor mutlu oluyorum:)

canıım ben kullanıyorum fitili bazen koyu bazen açık renkte geri geliyo kötü bişey değildir sıkma canını en iyisi doktoruna sor

ya ben içim rahatlasın die sordum sizlere dr. aradım sordum oda endişelenme dedi ama bu gün çok yoğundu başından sağmış gibimi yaptıki acaba dedim ama ii bari böle oluyosa endişelenmem cvp için tşk ettim cnm sağol

ya evet ben bunu nasılsa kanama yok ağızdan alayım geçen seneki düşüğümde kanamam olduğu halde ağızdan aldırıyodu dr. bu dr vajinal dedi ben en güzeli sormama gerek yok zaten o dr. bu gün sinir oldum gitmiycem artık bahçeciye falanda fulya acıbademe karar verdim orada arkadaşım var ona gidicem zaten doğumuda orada düşünüyoruz hem benim sağlık sigortamla anlaşmalıda değillerdi acıbadem en azında anlaşmalı adamı arıyorum bu gel demiştiniz geliyimmi die yoğunum dio tmm dedim 1 hafta öncesinden zaten almıştım pazartesiye 11.30 eşimde ona göre işinden izin aldı gelmek için 4 kez aradılar 3 gündür 11.30 randevunuz geliceksiniz demi die evet diorum bu seferde demezlermi pazartesi dr. başka işleri var bütün randevular iptal salıya ya zaten işten izin aldım dedim bide ilk ulturason muayenem ben sorunluyum bu zamana kadar beklemem hata die kızdım neyse akıntı krrem yani böle nasıl desem kan değil koyu kahve gelmeye başladı ama çok değil arada belli oluyo ped kullandığım için

pınarda normal demiş sen bilirsin cnm istersen doktora gitmeyi bekle ama bana öyle demişti. daha önce eczacıya da sormuştum o da iki türlü olur dedi. bana da mantıken fitil daha etkili geliyor ama uygun kullanılmadığında etkisi kayboluyordur.
doktorlar öyle yaa. bende gittiğim doktorun dışında arada bi doktora daha gidiyordum 14. haftada lekelenmem oldu bi hafta yattım sonra işe başlıcam diye kanama alanın nasıl diye öğrenmek için tekrar gittim. ayy hemşiresi de kendide bir sürü laf saydı biz sana gel demedik, niye geldin, bu seferlik bakayım ama bi daha bakmam.. aman dedim tek doktor sensin sanki.. şimdi tek ilk doktoruma gidiyorum..değiştir sende boşver. bu durumlarda morale ihtiyacımız var kkorkuyoru heralde onlara göre gereksiz olabilir ama insanıın elinde değil ki..

ayy kuzummm sen zamanında doğur biz aynı sayarız artık napalım hem abi olcek benim paşammmmm:))

ahhh cnmm benim kuzularıma dogmayı nasip ederse Rabbim muhtemel 1ay önce gelecekler:KK66:)) heryerde öyle yazıyor, saka elbet Allahım hayırlı kılsın da 1ay erken, 1ay geç.
Senin de paşan hayırlı olsun inşallah. Maşallah annesi ona, bu sene paşalar senesi anlaşılan :KK66:)) hayırlı, sağlıklı olsun paşan, teyzesi onu yesin. İyi iyi abi şart bu zamanda:KK66:))

Cnmm ben transferden beri sabahları crinone kel, gece de progestan fitil kullanıyorum 1tane 200luk. Benim de gun icinde geri geliyor ama çoğunlukla beyaz, arasira da sarımsı. Sen kahve demişsin, gecen hafta hafif bir lekelenmen olmuştu diye hatırlıyorum, bence ihmal etme doktora sor. Birsey olmaz ama olsun tedbirli olmakta yarar var.

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
nimessay15eylül:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziranErkek:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzErkek:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:
breshka18ekim24temmuz:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
lilyum401kasım7ağustos1kg:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustos:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustos:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustos2,5kg:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos:nazar:
brnyns32mucize23kasım29ağustos:nazar:
erva64301.deneme25kasım:nazar:

Son düzenleme:
Cnmm ben transferden beri sabahları crinone kel, gece de progestan fitil kullanıyorum 1tane 200luk. Benim de gun icinde geri geliyor ama çoğunlukla beyaz, arasira da sarımsı. Sen kahve demişsin, gecen hafta hafif bir lekelenmen olmuştu diye hatırlıyorum, bence ihmal etme doktora sor. Birsey olmaz ama olsun tedbirli olmakta yarar var.

bende crinone jel kullanıyordum sonra kaşıntı yapmaya ve bazen sarı bazen yeşil olarak geri gelmeye başladı rahatsız oldum dr söyledim ben bunu kullanmak istemiyorum dedim hatta dr gitmeden 3 gün önce bırakmıştım kullanmıyordum. dr progestan hapla değiştirdi şimdi 200 lük hapını kullanıyorum.
yalnız bilgisi olan varmı progestanı ne kadar kullanıcaz? bugün bir dr dinledim bebek 8. haftadan sonra progestanı kendisi üretiyormuş. doğuma kadar içecekmiyiz acaba?

bende crinone jel kullanıyordum sonra kaşıntı yapmaya ve bazen sarı bazen yeşil olarak geri gelmeye başladı rahatsız oldum dr söyledim ben bunu kullanmak istemiyorum dedim hatta dr gitmeden 3 gün önce bırakmıştım kullanmıyordum. dr progestan hapla değiştirdi şimdi 200 lük hapını kullanıyorum.
yalnız bilgisi olan varmı progestanı ne kadar kullanıcaz? bugün bir dr dinledim bebek 8. haftadan sonra progestanı kendisi üretiyormuş. doğuma kadar içecekmiyiz acaba?

aynı soruyu soracaktım bende cnm ne kadar süreyle kullandırılıyor acaba? ben ilk 12 hafta crinon jel kullandım, 12den sonra progestana geçtim. 17-18 haftadayım hala devam ettiriyor doktorum. sorduğum arkadaşlar 3. ayda en geç 4 ayda bırakmışlar. ama doktor sormuş kanama oldu mu diye onların da olmadığı için bırakabiliriz demişler. ama benim 14. haftada lekelenmem olmuştu azdı çok şükür ama heralde doktor riske atmamak için devam ettiriyor. gerçi rahatsız değilimde..

Cnm ben ikisini de kullanıyorum ben de bilmiyorum ne zaman bitecek. Ben hep tup bebek doktoruma gittim, bu p.tesi jinekologuma gidiyorum açıkcası ben de merak ediyorum neler diyecek kullandığım ilaclarla ilgili.

Cnm ben ikisini de kullanıyorum ben de bilmiyorum ne zaman bitecek. Ben hep tup bebek doktoruma gittim, bu p.tesi jinekologuma gidiyorum açıkcası ben de merak ediyorum neler diyecek kullandığım ilaclarla ilgili.

kaç tane ilaç kullanıyorsunuz benim içim dışım ilaç oldu günde 6 hap birde iğne. oturup kalkıp ilaç içiyorum. 2 kan hapı 2 progestan 1 folbiol 1 vitamin birde clexane iğne. sizde benim gibi misiniz?

kaç tane ilaç kullanıyorsunuz benim içim dışım ilaç oldu günde 6 hap birde iğne. oturup kalkıp ilaç içiyorum. 2 kan hapı 2 progestan 1 folbiol 1 vitamin birde clexane iğne. sizde benim gibi misiniz?

bende 1 elevit, 2 progestan, 1 demir hapı, 1 magnezyum tablet, arada da 1 calcium tablet ekleniyor..

biz geldikkkk ikili testimiz şükürler olsun güzel geçti ölçümler gayet güzel dedi doktorumuz kanımızı verdik 1 hafta sonra onunda temiz haberini alacağız Allahın izni ile
veee doktorumuz yine bize tabi yanılma payı var demek ile birlikte ben burada pipi görüyorum dedi:)) tabi asıl önemli olan sağlıklı olması
bana bu günleri gösteren Rabbime binlerce kere şükürler olsun sağlıkla kucağıma almak inş nasip olsun
darısı dileyen isteyen herkese olsun:))[/QUOTE

pınarcımmm gözünaydın arkadaşım, testin temiz çıkmış bak ben sana söylemiştim hr şey yolunda gidecek diye, lütfen benim delikanlımı, paşamı üzme stres yapma tamam mı annesi?? :)))kan testi bizim de çıkmadı, ama allahın izniyle o da temiz çıkacak işallah ( ikimizin de tabi) haydi güzel güzel dinlenin kuzucukla , sevgiler, öptüm sizi

Heyyo ben de varım ben de, sizi 1ay geriden takip ediyorum ama benim de 6ay kaldı bu şartlarda:KK66:)) azmime bakar mısınız yetişeceğim diye:KK66:))

aman kyr dur canaım benim kasma kendini, işallah vaktinde doğar ikizlerin, ay yerim ben onları yerim :)))

1 crinone jel, 1 kan hapı, 1 ecoprin, 1 elevit, 1 tane de progestan 200luk:KK66:))
Say say bitmiyor, napalim kuzularımız iyi olsun da icelim arkadasım.

aman kyr dur canaım benim kasma kendini, işallah vaktinde doğar ikizlerin, ay yerim ben onları yerim :)))

Cnmmm bnm ben kasmam kendimi zamanında ancak onlar kasar beni :KK66:))) ahhh teyzeleri doğsunlar hayirlisiyla ye valla:KK66:))

biz geldikkkk ikili testimiz şükürler olsun güzel geçti ölçümler gayet güzel dedi doktorumuz kanımızı verdik 1 hafta sonra onunda temiz haberini alacağız Allahın izni ile
veee doktorumuz yine bize tabi yanılma payı var demek ile birlikte ben burada pipi görüyorum dedi:)) tabi asıl önemli olan sağlıklı olması
bana bu günleri gösteren Rabbime binlerce kere şükürler olsun sağlıkla kucağıma almak inş nasip olsun
darısı dileyen isteyen herkese olsun:))[/QUOTE

pınarcımmm gözünaydın arkadaşım, testin temiz çıkmış bak ben sana söylemiştim hr şey yolunda gidecek diye, lütfen benim delikanlımı, paşamı üzme stres yapma tamam mı annesi?? :)))kan testi bizim de çıkmadı, ama allahın izniyle o da temiz çıkacak işallah ( ikimizin de tabi) haydi güzel güzel dinlenin kuzucukla , sevgiler, öptüm sizi
sağol canım benim söylemiştin cidden çok şükür Rabbime rahatız bide kucağımıza alsak hayırlısıyla deyme keyfmize:))

cnm biz 2011 kasım aralık ocak tüp bebek yapıcalardanmı tanıyoruz nicklerimizi bu topiktenmi hatırladım seni :)) valla o topik bu topik kakrıştım ben ama oraya fazla takılamıyorum malum kalabalıklaştı ve onların dertleri ayrı bizim dertler ayrı olmaya başlayınca kim kime cvp veriyo şaşırıyosun orada ben sadece eskilere lm için girer çıkarım

X