2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Ben Çarşamba gunu gideceğim kuzularımı görmeye o zaman sormayı düşünüyorum spor olayını, ben de transfere kadar gidiyordum düzenli, şimdi hersey uygunsa tekrar başlamak istiyorum. Senin de dediğin gibi ağır hareketler yapmam ama yürüyüş bandı, bisiklet gibi hafif seyler, en cok da yüzmek istiyorum. Her okuduğum yazıda yüzmenin anne ve bebeğe faydalarından bahsediyor. İnşallah biz tup bebek annelerimiz diye mahrum kalmayız bunlardan. Yoksa ben bu gidişle 100 kilo girerim doguma:KK66:))

ben çarşamba gunu gideceğim kuzularımı görmeye o zaman sormayı düşünüyorum spor olayını, ben de transfere kadar gidiyordum düzenli, şimdi hersey uygunsa tekrar başlamak istiyorum. Senin de dediğin gibi ağır hareketler yapmam ama yürüyüş bandı, bisiklet gibi hafif seyler, en cok da yüzmek istiyorum. Her okuduğum yazıda yüzmenin anne ve bebeğe faydalarından bahsediyor. Inşallah biz tup bebek annelerimiz diye mahrum kalmayız bunlardan. Yoksa ben bu gidişle 100 kilo girerim doguma:KK66:))

gel çarşamba gel, özledim ben kuzumu ama :KK43:

merhabaarrrrrr benide ekermisiniz listeye 25 kasım sat tarihim 27 yaş 1.denemem herkese gzel bir hamilelik yıı diliyorum..

merhaba arkadaşlarr.... temizlik konusunda bende pimpiriklenenlerdenim aslında kyrnın dediği gibi ilk hamile kalan bizler değiliz ama süreçten dolayı dikkat etmek lazım geliyor.. belki aşırı dikkat ama napım çok şükür eşim yardım ediyor, eve bayan geliyor haftada en fazla iki haftada bir.. annem yapıyordu arada.. şanslılardanım belki o yüzden böyleyim zorunda olsaydım mecbur yapacaktım..

biz de doktordan geldik çok şükür binleerce şükür yavrumuzu gördük 4lü test için kan verdim haftaya açıklancak inşallah herşey iyidir.. yavrumuz kendini iyice gösterdi oğlumuz geliyor Allahım nasip ederse inşallah.. Allah hepimizin kucağına aldığı günleride göstersin inşallah...

kızlar boşverin temizligi filan allah korusun biey oolsa herkez evin pislini temizliğini demez herkez bize kabahat bulur bi bebeği tutamadı diye eşiniz bile size farkettirmese bile içi içini yer ayrıca sizin çektiğiniz vicdan azabıda cabası.o yüzden boşverin dagınık kalsın :KK9::KK55:

merhaba arkadaşlarr.... temizlik konusunda bende pimpiriklenenlerdenim aslında kyrnın dediği gibi ilk hamile kalan bizler değiliz ama süreçten dolayı dikkat etmek lazım geliyor.. belki aşırı dikkat ama napım çok şükür eşim yardım ediyor, eve bayan geliyor haftada en fazla iki haftada bir.. annem yapıyordu arada.. şanslılardanım belki o yüzden böyleyim zorunda olsaydım mecbur yapacaktım..

biz de doktordan geldik çok şükür binleerce şükür yavrumuzu gördük 4lü test için kan verdim haftaya açıklancak inşallah herşey iyidir.. yavrumuz kendini iyice gösterdi oğlumuz geliyor Allahım nasip ederse inşallah.. Allah hepimizin kucağına aldığı günleride göstersin inşallah...

tbrk ediyorum Allah sağlıkla sıhatle hayırlı bir erkek evladın olur inşlhhh
ben aştım temizlik konusunda ama artık tabiiki eskisi kadar dikkatsiz ve her işi yapıyo değilim ilk hamile kalan bizler değiliz evet ama zor hamile kalan bizleriz ve onları korumak biraz daha abartılı oluyo o yüzden çok dikkat ama beynimizi yormadan sıkıntıya girmeden ben 17 yaşında anne oldum sonra 20 yaşında şu anda 32 yaşındayım o zamanki halimle şu anki halim bir değil bide o dönemden bu döneme bir çok şey değişti benim 2 çocuk olduğu halde ben geçen ay tüp bebek denedim başımdan çok kötü şeyler geçti hamilelikle ilgili o yüzden ben bile çok ama çok korkuyorum bişeyler yaparken ederken yinede herkes normal yaşantısnı yaşasın ama hamile olduğunu unutmadan :))

slm kızlar ben biz eşimle dün minik bi tatile çıkacaktık doktorlarım izin vermişti dün sabah eşimin iş yerine gittim 2 saat falan oturdum sonra doktora gittik herşey yolundaydı eve geldim yola çıkacağız aktif kanamam başladı bütün geece devam etti. eşim işe gitti izin alıp gelecek doktora gideceğiz bebeğim Rabbime emanet ne olur dualarınızı eksik etmeyin

kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi sonucumu aldım herşey çok güzel ilerliyo değerim 1800 olmuş yupiiiiiiiii içim çok rahatladı bıdığım benimle :emir_bebek::emir_bebek: anneinin yavrusu kuzusu herşeyii ayy sevinçten ölücem
Maşallah canım benim çok güzel sonucun :KK9::KK9::nazar::emir_bebek::nazar: Bundan sonra çok takılma herşeyi akışına bırak bak yavrun inatçı çıktı herşeye rağmen geldi annesine sıkı sıkı tutundu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK16:

Yazdıklarınızı okudum, su temizlik olayları ile ilgili, valla ben de yapıyorum evde temizlik. Elimden geldiğince dikkat ediyorum, baska care yok ki. Benim de ayda bir gelen kadınım var, ama ayda bir temizlik yapılmıyor ki evde, haftada en az 2 kere supurdup siliniyor. Bence cok elzem bur durum yoksa yapılabilir. Sonuçta milyonlarca insan hamile kalıp, bütün islerini de yapıp doğuruyor, ben cok pimpiriklenmemek taraftarıyım. Belli kurallar var ağır kaldırma, hoplama, ziplama, uzanma bunlara uyduktan sonra rahat olmak lazım bence. Tabii bu benim fikrim, ayrıca kanaması olan, dusuk tehlikesi atlatan arkadaşları elbette ayrı tutuyorum. Onlar icin dikkat şart. Ne bilim ben yapıyorum valla is, Allah'a emanet kuzularım...

Benim de sizlere bir sorum var kızlar, aranızda spor yapan var mı?
Bende evimi başkasına temizletemiyorum yaa bir kere bir bayan aldım kadın yaptıkça arkasından ben temizledim ondan çok ben yoruldum yani ama şimdi yapacak bişey yok h.sonu görümcemi çağıracağım yardıma benim yapamadıklarımı o yapar diye ...
Bu arada bende spor yapmayı çok istiyorum hem sağlık hemde kilo açısından eşimin gittiği bi spor salonu var 4.ayda plates ve yüzme için oraya gitmeyi düşünüyorum şu 3 ayı bi geçirelim de hayırlısıyla :KK16:

Maşallah canım gözünüz aydın :KK9::KK9::KK9: Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :KK54:
slm kızlar ben biz eşimle dün minik bi tatile çıkacaktık doktorlarım izin vermişti dün sabah eşimin iş yerine gittim 2 saat falan oturdum sonra doktora gittik herşey yolundaydı eve geldim yola çıkacağız aktif kanamam başladı bütün geece devam etti. eşim işe gitti izin alıp gelecek doktora gideceğiz bebeğim Rabbime emanet ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok da panik yapma inşallah bişey olmaz sen yat dinlen bir süre :KK54:

cnm ya üzüldüm dikkat et kendine tatilide boş verin artık
Maşallah canım benim çok güzel sonucun :KK9::KK9::nazar::emir_bebek::nazar: Bundan sonra çok takılma herşeyi akışına bırak bak yavrun inatçı çıktı herşeye rağmen geldi annesine sıkı sıkı tutundu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK16:

Bende evimi başkasına temizletemiyorum yaa bir kere bir bayan aldım kadın yaptıkça arkasından ben temizledim ondan çok ben yoruldum yani ama şimdi yapacak bişey yok h.sonu görümcemi çağıracağım yardıma benim yapamadıklarımı o yapar diye ...
Bu arada bende spor yapmayı çok istiyorum hem sağlık hemde kilo açısından eşimin gittiği bi spor salonu var 4.ayda plates ve yüzme için oraya gitmeyi düşünüyorum şu 3 ayı bi geçirelim de hayırlısıyla :KK16:

Maşallah canım gözünüz aydın :KK9::KK9::KK9: Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :KK54:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok da panik yapma inşallah bişey olmaz sen yat dinlen bir süre :KK54:

ayy evet berhska teyzesi sorma çok inatçı mşlhhh bu gün gece 4 de yattık topikten kızlarlala lak lak yaptık ve saat sabah 8 den beri ayaktayım temizliğe devam bu gün biticek inşlh ama çok uykum var :KK43:(

canım benim dualarım sizinle, içini ferah tut lütfen sanırım senin hiç kalkmadan yatman gerekiyor, nolur sabret yat dinlen, Allahım yardımcınız olucak inşallah ...

pınar geçimiş olsun canım
umarım korkulacak bişey yoktur. ama bu tatil fikrine sıcak bakmadığımı söylemek isterim.
bizlerin bu dönemde kendimizi koruma altına almamız gerekiyor. tatil değil bir adım bile atarken dikkatli olmalıyız.
lütfen yatıp dinlen. tatile bebişinizle gidersiniz inşaallah.

nec canım
doktor banada 3 lü test yaptı. gereksiz olduğunu düşünüyorum . amaç testten para almak. başka bişey değil.bakalım bu hafta içi sonuç belli olacak.

tüm anne adayları
temizliği dert etmememiz gereken en kritik dönemdeyiz. sadece 9 ay sabretmemiz gerekiyor. eşler ve bir kadın yeterli olacak. tabi biz kendimiz el sürmeyince hiçbir yer temiz gelmiyor ama düşünün hamileyiz en değerli özlemle beklediğimiz meleklerimiz bize emanet yaşıyor. cam kapı silmek ne kadar doğru olur? bu dönemin tadını çıkaralım bırakın. sadece 9 ay. o kadar kısa ki!

cnm ya üzüldüm dikkat et kendine tatilide boş verin artık

ayy evet berhska teyzesi sorma çok inatçı mşlhhh bu gün gece 4 de yattık topikten kızlarlala lak lak yaptık ve saat sabah 8 den beri ayaktayım temizliğe devam bu gün biticek inşlh ama çok uykum var :KK43:(

çok yorma kendini canım napıyosun evimi kırklıyosun bu kadar temizlik yapıyosun ya :KK1: Bak zaten uykusuz kalmışsın bırak işi gücü azcık dinlen yeğenimizi de yorma :KK34:

pınarcımm hemen haberini bekliyoruz inşallah olumsuz bir durum yoktur.. her zaman ki gibi pozitif ol için rahat tut lütfen..

pınar geçimiş olsun canım
umarım korkulacak bişey yoktur. ama bu tatil fikrine sıcak bakmadığımı söylemek isterim.
bizlerin bu dönemde kendimizi koruma altına almamız gerekiyor. tatil değil bir adım bile atarken dikkatli olmalıyız.
lütfen yatıp dinlen. tatile bebişinizle gidersiniz inşaallah.

nec canım
doktor banada 3 lü test yaptı. gereksiz olduğunu düşünüyorum . amaç testten para almak. başka bişey değil.bakalım bu hafta içi sonuç belli olacak.

tüm anne adayları
temizliği dert etmememiz gereken en kritik dönemdeyiz. sadece 9 ay sabretmemiz gerekiyor. eşler ve bir kadın yeterli olacak. tabi biz kendimiz el sürmeyince hiçbir yer temiz gelmiyor ama düşünün hamileyiz en değerli özlemle beklediğimiz meleklerimiz bize emanet yaşıyor. cam kapı silmek ne kadar doğru olur? bu dönemin tadını çıkaralım bırakın. sadece 9 ay. o kadar kısa ki!

canım aslında biraz öyle geliyor banada.. ama 3lü testi çoğu doktor gerekli görmüyor 4lü testte bakılan birşey var onu daha önemsiyorlar bende içimde şüphe kalmasın diye yaptırdım ankaraya gidiyormuş zaten sonuçlar ordan gelicek.. inşallah sıkııntısız atlatırız her dönemimizi.. sen nasılsın? oğluşuna isim düşündünüz mü?

canım aslında biraz öyle geliyor banada.. ama 3lü testi çoğu doktor gerekli görmüyor 4lü testte bakılan birşey var onu daha önemsiyorlar bende içimde şüphe kalmasın diye yaptırdım ankaraya gidiyormuş zaten sonuçlar ordan gelicek.. inşallah sıkııntısız atlatırız her dönemimizi.. sen nasılsın? oğluşuna isim düşündünüz mü?[/QUOTE]

canım isim baktım ama maalesef oğluma uygun bir isim bulamadım. niyetim 2 isim koymak. ve bu isimler bir bütünlük arz etsin istiyorum.
onun dışında mide bulantılarım ve çıkarmam yok denecek kadar azaldı. kilo almaya başladım. göbeğim çıkmadı hala acaba nerde be bebek. :KK9:
magnezyum ve calciyumu içmek tam bir işkence. bende çok mide yanması ve bulantı yapıyor.

canım aslında biraz öyle geliyor banada.. ama 3lü testi çoğu doktor gerekli görmüyor 4lü testte bakılan birşey var onu daha önemsiyorlar bende içimde şüphe kalmasın diye yaptırdım ankaraya gidiyormuş zaten sonuçlar ordan gelicek.. inşallah sıkııntısız atlatırız her dönemimizi.. sen nasılsın? oğluşuna isim düşündünüz mü?

canım isim baktım ama maalesef oğluma uygun bir isim bulamadım. niyetim 2 isim koymak. ve bu isimler bir bütünlük arz etsin istiyorum.
onun dışında mide bulantılarım ve çıkarmam yok denecek kadar azaldı. kilo almaya başladım. göbeğim çıkmadı hala acaba nerde be bebek. :KK9:
magnezyum ve calciyumu içmek tam bir işkence. bende çok mide yanması ve bulantı yapıyor.[/QUOTE]

daha epey zamanımız var en güzel isimleri buluruz inşallah.. mide bulantıların geçmesi iyi cnm ya artık rahat rahat yersin. ben de yaklaşık 2 kg almışım heralde normaldir.. o kadar çok ilaç içiyoz ki artık mide bulantı yapmadan duramaz tabi.. bebeklerimiz sağlıklı olsun da değer herşeye.. bende dün akıntım var dedim doktora hafif gerçi, hemen antibiyotik yazdı. bende şüpheyle bakınca anladı, merak etme zarar vercek değil dedi ama ben yine de emin olamadım.. sonuçta çok miktarda değil, kokusuz bi tek rengi bazen şeffaf bazen sarı.. bilemedim napsam

geldik kızlar kuzum iyi çok şükür yeni bir kanama alanıda yok doktor korkma diyor ama işte zor gerçekten neyse bunada çok şükür yatıyorum zaten anlaşılan 9 ay evden çıkmak yasak bize olsun iyi olsunda kuzum. gideceğimiz yer çok yakındı doktorlarımda tamam deyince işte gidelim dedik neyse bundada vardır bir hayır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinize çok teşekkür ederim..

geldik kızlar kuzum iyi çok şükür yeni bir kanama alanıda yok doktor korkma diyor ama işte zor gerçekten neyse bunada çok şükür yatıyorum zaten anlaşılan 9 ay evden çıkmak yasak bize olsun iyi olsunda kuzum. gideceğimiz yer çok yakındı doktorlarımda tamam deyince işte gidelim dedik neyse bundada vardır bir hayır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinize çok teşekkür ederim..

çok şükür canımm.. hadi annesi yatın beraber güzelce dinlenin.. şimdi gezmek istemiyor yavruş yorma onu :emir_bebek:

geçmiş olsun. yatıp dinlen bebişinle beraber. yanınıza alın meyvelerinizi keyif yapın. Allah a emanet olun.

pınar aman çok korktum bir an ne oluyor dedim geçmişi okuyunca çoook geçmiş olsun canım yeni bir kanama alanı gözükmemiş maşallah diyeyim inşallah son kez olmuştur bir daha yaşamaman dileğimle canım. ilk hamileliğimde bendede aynı dert vardı kese etrafında kanama odağı deyip durdu dr. lar 17. hft. da mı ne kesilmişti ama ben kendimi çokk yıpratmıştım her gece kocama sırtımı döndüm ağladım gündüz evde yoktu ağladım sakın sen yapma bunu tekrar geçmiş olsun :KK54:

çok şükür canımm.. hadi annesi yatın beraber güzelce dinlenin.. şimdi gezmek istemiyor yavruş yorma onu :emir_bebek:

geçmiş olsun. yatıp dinlen bebişinle beraber. yanınıza alın meyvelerinizi keyif yapın. Allah a emanet olun.

pınar aman çok korktum bir an ne oluyor dedim geçmişi okuyunca çoook geçmiş olsun canım yeni bir kanama alanı gözükmemiş maşallah diyeyim inşallah son kez olmuştur bir daha yaşamaman dileğimle canım. ilk hamileliğimde bendede aynı dert vardı kese etrafında kanama odağı deyip durdu dr. lar 17. hft. da mı ne kesilmişti ama ben kendimi çokk yıpratmıştım her gece kocama sırtımı döndüm ağladım gündüz evde yoktu ağladım sakın sen yapma bunu tekrar geçmiş olsun :KK54:

sağolun arkadaşlar benim kuzu gezmek sevmiyo hep yatmak istiyo:nazar: bu arada doktorumuz bi çıkıntı görüyorum belki pipi olabilir dedi:KK1: eşim bile o kadar erkek isterken sevinemedi. tabi sağlıklı olsun gerisi önemli değil.cmrts 2 li testimiz var sanırım daha belli olur:KK34:
myrA CANIM BEN ÇOK STRES YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUM ELİMDEN GELDİĞİNCE AĞLIYORUM TABİ KANAMA OLUNCA AMA RABBİME EMANET İNŞ YİYECEK EKMEĞİ VARDIR İNŞ RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETMŞTİR HEPİMİZE herkese çok teşekkür ederim.

X