2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

ne güzel dilekler dilenmiş.. inşallah tüm güzelliklere 2012 yılında kavuşmaya devam ederiz.. hepimize sağlıklı, mutlu eşimizle çocuklarımızla huzurlu yıllar..

Son düzenleme:
arkadaşlar herkesin yeni yılı kutlu olsun....inşallah 2012 de çocuklarımızı kucağımaza alırız ve 2013 de çocuklarımızla gireriz.....

sudenazcım öncelikle inşallah yavrun seninledir ve öyle devam eder 9 ay boyunca.. transferden brikaç gün sonra benzer ağrıları bende yaşadım kasık batması, ağrısı oluyordu testten sonrada bir süre devam etti hatta arada hala oluyor.. bacağıma indiğini de hatırlıyorum.. inşallah iyiye haberdir ağrıların.. sonucunu bekliyoruz..

YAZDIGIN MSJ SONUNA KADAR KATILIYORUM CANIM..HERKESE SAGLIKLI,MUTLU,BEBİŞLİ GÜNLER İNŞ.

canım sağol valla yeni yıla girerken moral oldun bana Allah razı olsun senden....rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin inşallah

kızlarrrr yeni yılda hayırlı,sağlıklı doğumlar geçirmenizi diliyorum....bebişleriniz bereketleriyle gelsin inşallah...sağlıklı,huzurlu uzun yıllar geçirin...

inşallah bende yeni yılın ilk günlerinde pozitif sonucumu alıp aranıza katılırım..hamişlerin duaları tutarmış..dualarınızı eksik etmeyin...

rabbim bu yıldada yar ve yardımcımız olsunnnn

bahsettiğin bacak ağrısını bende yaşadım canım hala da yaşıyorum benim çoğunlukla sağ kasığımdan başlayıp bacağımın iç kısmından dizime kadar ağrım oluyor hatta bazen tüm bacağım ağrıyor. sol taraftada olduğunda aynı şekilde oluyor sanırım şu ana damarlarla alakalı. canımm inşallah bebeğin sağlıkla sana tutunmuştur sıkı sıkı bize güzel haberlerini verir listeye adını yazdırırsın hayırlısıyla

Allah razı olsun canım..aynen tarif ettiğin gibi yaşıyorum...umarım 4 negatiften sonra ilk pozitifim olur..ilk defa böyle yaşıyorum..o yüzden çok heyecanlandım...rabbim yüzümü güldürür inşallah...

kızlar migreni olupta hamilelikte bu durumdan muzdarip olan varmı?bitkisel yöntem varmı?geceden beri cekiyorum(

Dünyanın En Güzel varlıkları ile girdiğimiz hayatımızın en anlamlı bu yeni yılında
hepimize bebişlerimizle birlikte sağlık ve huzur dolu yaşanlımamış en özel anları yaşatmasını diliyorum.

canım lütfen dikkat et kendine ve bebeğine tatilde yorma kendini...

kızlar herkese mrb güzel haftalar olsun inşlhhh bu sabah bi uyandım dudaklarım çok kötü çatlak kanıyo konuşamıyorum ((
belim dehşet ağrıyo (
bu progestan ilaç artık su gibi gelmeye başladı 3 tane alıyorum acaba azaltsamı ((

ervacım migrenin hangi boyutta bilmiyorum ama benim yaşadığım gibiyse mecbur dr. gitmen gerek bol bol yatıp uyumayı dene diğer türlü o lanet şeyi en ii ben biliirm

kızlar migreni olupta hamilelikte bu durumdan muzdarip olan varmı?bitkisel yöntem varmı?geceden beri cekiyorum(

cnm benim migremin yok ama üniversitede oda arkaasım çok çekerdi az cok biliyorum..minik bir tüpün içinde bir yağ vardı adını hatırlayamıyorum ama onu kokluyordu iyi geldiğini biliyorum,aktara sorarsan verir zaten...birde gecen tv.de izlemiştim dr. karanlıkta yatın ve konuşmayın diyordu...tabi en mantıklısı dr.una danışmak...geçmiş olsun..

stresten her yerin ucukladı demekki....bal sürsene biraz yumusatıyor....
temizliğe gelincee yardım edecek kimse yok diyorsun ama eşin var aslında...benim eşim süpürüp siliyor heryeri.bulasık makinasını dahi o yerleştiriyor...üstelik bankacı tahmin edersin ki çok yoğunlar hem yıl sonu olması nedeniyle çok yoğundu hemde teftişteydiler 1 aydır...tabi cam kapı silecek halide yok okadarda değil:)) onada kadın ayarladım artık ayda 1 gelip büyük temizlilk yapacak...nolur kimsem yok deme bak kanamanda oldu riske atma ...

kızlar bebeklerimizin iyi imana sahip olmaları için ilk 4 ay subhanallahü vebihamdihi çekmek gerekiyomuş 70 in tane haberiniz olun:))

valla aynen strestenmi hamileliktenmi bakımsız tarzanlara dönmüşüm :))) temizlik baya bi hafifledi bu gün son yarın kadın gelicek şekerim bizimki beceremiyoki ben biraz pipirikliyim :) yaptırsamda daha beter batırıyo yarın son ama kadın gelicek perşembeye tam bitmiş olucak halılar storlar gelicek sonra ohhh az önce bhcg testini tekrarladım içim rahatlasın die bakalım sonucu bekliyorum

herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik ve bebeklerimizi sağsalim hayırlısıyla kucağımıza alacağımız bir yıl diliyorum

çok geçmiş olsun cuma günü benımde migrenım tuttu migrenden dolayı fazla olan bulantım iyice arttı 10 dk. bir istifraya başladım tansiyonumda çok düşünce 7-3 kadar düştü soluğu doktorda aldık serum takıldı 2 gün yattım sabah evime evime geldim biraz rahatlattı beni

brysn sanada çok geçmiş olsun okadar emek harcıyoruz umut bağlıyoruz boşver yapma temizlik benımde kanamam oldu sağolsun k.valdem geldi 1 aydan fazladır bende annen k.valden müsaitse gelip sana yardımcı olabilirler.

kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi sonucumu aldım herşey çok güzel ilerliyo değerim 1800 olmuş yupiiiiiiiii içim çok rahatladı bıdığım benimle anneinin yavrusu kuzusu herşeyii ayy sevinçten ölücem

kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi sonucumu aldım herşey çok güzel ilerliyo değerim 1800 olmuş yupiiiiiiiii içim çok rahatladı bıdığım benimle anneinin yavrusu kuzusu herşeyii ayy sevinçten ölücem

Maşallah bebisine, orada annesi sen rahat ol, o senin mucizen gitmez bir yere)

Yazdıklarınızı okudum, su temizlik olayları ile ilgili, valla ben de yapıyorum evde temizlik. Elimden geldiğince dikkat ediyorum, baska care yok ki. Benim de ayda bir gelen kadınım var, ama ayda bir temizlik yapılmıyor ki evde, haftada en az 2 kere supurdup siliniyor. Bence cok elzem bur durum yoksa yapılabilir. Sonuçta milyonlarca insan hamile kalıp, bütün islerini de yapıp doğuruyor, ben cok pimpiriklenmemek taraftarıyım. Belli kurallar var ağır kaldırma, hoplama, ziplama, uzanma bunlara uyduktan sonra rahat olmak lazım bence. Tabii bu benim fikrim, ayrıca kanaması olan, dusuk tehlikesi atlatan arkadaşları elbette ayrı tutuyorum. Onlar icin dikkat şart. Ne bilim ben yapıyorum valla is, Allah'a emanet kuzularım...

Benim de sizlere bir sorum var kızlar, aranızda spor yapan var mı?

Son düzenleme:
Maşallah bebisine, orada annesi sen rahat ol, o senin mucizen gitmez bir yere)

cnm tşk ediyorum evet mucize valla o kadar şeye rağmen annesine sıkı sıkı tutunmuş yavrum benim bu arada temizlik konusu ben sanırım bunu yapan bi benim heralde :))
evet bencede duran ölede bölede duruyo tabiiki dikkat etmek gerekiyo hoplama zıplama ama işte insan psikolojisi nasıl rahat ediyosa öle hareket etsin yapmayınca moralim bozuluyo işler birikti hala yapmaya uğraşıyorum (( yarın kadın gelicek o cam kapı silecek ee yapanda yok ne yapayım
spora gelince bende spor yapıyorum ama spor salonu değil basket oynuyorum daha doğrusu oynuyodum hamile kalınca ara veriyosun mecbur bence spor evet yapılmalı çok ağır egzersizler olmamak kaydıyla ama bizim durumlar malum ya sorunlu hamilelikler yada sorunlu gebe kalma olaylarını yaşadığımız için yapamıyoruz biraz zaman geçsin herşey yolunda gitmeye başlıyınca dr. izniyle sorup ağır olmayan egzersizler yapılabilinir bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…