Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün transferimin 5. günüü..dün akşam gece 2-3 lere kadar sol kasığıma acayip bir ağrı saplandı,ara ara karıncalanma hatta sol bacağıma baldırıma vurdu ağrısı...hamişler sizde böyle bişey oldumu? bugün ağrı azaldı ama devam ediyor...
aslında tazelerle denemiş olsam umursamıycam çünkü hormon iğneleriydi toplamaydı bunların etkisi olabilir..ama donmuş transferi benimki,çok heyecanlanıyorum
sudenazcım öncelikle inşallah yavrun seninledir ve öyle devam eder 9 ay boyunca.. transferden brikaç gün sonra benzer ağrıları bende yaşadım kasık batması, ağrısı oluyordu testten sonrada bir süre devam etti hatta arada hala oluyor.. bacağıma indiğini de hatırlıyorum.. inşallah iyiye haberdir ağrıların.. sonucunu bekliyoruz..
bahsettiğin bacak ağrısını bende yaşadım canım hala da yaşıyorum benim çoğunlukla sağ kasığımdan başlayıp bacağımın iç kısmından dizime kadar ağrım oluyor hatta bazen tüm bacağım ağrıyor. sol taraftada olduğunda aynı şekilde oluyor sanırım şu ana damarlarla alakalı. canımm inşallah bebeğin sağlıkla sana tutunmuştur sıkı sıkı bize güzel haberlerini verir listeye adını yazdırırsın hayırlısıyla
bende öle düşündüm erkek olsa belli olurdu heralde :))
ikili test yaptırmadık canım haftaya dedi dokktorum ama haftayada küçük bi taile çıkacağız çok sıkıldık diye o yüzden sanırım oöbür haftaya kalacak testimiz sadece ensesini ölçtürmüştük oda iyi çıkmıştı çok şükür:))
kızlar migreni olupta hamilelikte bu durumdan muzdarip olan varmı?bitkisel yöntem varmı?geceden beri cekiyorum(
kızlar herkese mrb güzel haftalar olsun inşlhhh bu sabah bi uyandım dudaklarım çok kötü çatlak kanıyo konuşamıyorum ((
belim dehşet ağrıyo (
bu progestan ilaç artık su gibi gelmeye başladı 3 tane alıyorum acaba azaltsamı ((
ervacım migrenin hangi boyutta bilmiyorum ama benim yaşadığım gibiyse mecbur dr. gitmen gerek bol bol yatıp uyumayı dene diğer türlü o lanet şeyi en ii ben biliirm
cnm benim migremin yok ama üniversitede oda arkaasım çok çekerdi az cok biliyorum..minik bir tüpün içinde bir yağ vardı adını hatırlayamıyorum ama onu kokluyordu iyi geldiğini biliyorum,aktara sorarsan verir zaten...birde gecen tv.de izlemiştim dr. karanlıkta yatın ve konuşmayın diyordu...tabi en mantıklısı dr.una danışmak...geçmiş olsun..
stresten her yerin ucukladı demekki....bal sürsene biraz yumusatıyor....
temizliğe gelincee yardım edecek kimse yok diyorsun ama eşin var aslında...benim eşim süpürüp siliyor heryeri.bulasık makinasını dahi o yerleştiriyor...üstelik bankacı tahmin edersin ki çok yoğunlar hem yıl sonu olması nedeniyle çok yoğundu hemde teftişteydiler 1 aydır...tabi cam kapı silecek halide yok okadarda değil:)) onada kadın ayarladım artık ayda 1 gelip büyük temizlilk yapacak...nolur kimsem yok deme bak kanamanda oldu riske atma ...
kızlar migreni olupta hamilelikte bu durumdan muzdarip olan varmı?bitkisel yöntem varmı?geceden beri cekiyorum(
kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi sonucumu aldım herşey çok güzel ilerliyo değerim 1800 olmuş yupiiiiiiiii içim çok rahatladı bıdığım benimle anneinin yavrusu kuzusu herşeyii ayy sevinçten ölücem
Maşallah bebisine, orada annesi sen rahat ol, o senin mucizen gitmez bir yere)
Yazdıklarınızı okudum, su temizlik olayları ile ilgili, valla ben de yapıyorum evde temizlik. Elimden geldiğince dikkat ediyorum, baska care yok ki. Benim de ayda bir gelen kadınım var, ama ayda bir temizlik yapılmıyor ki evde, haftada en az 2 kere supurdup siliniyor. Bence cok elzem bur durum yoksa yapılabilir. Sonuçta milyonlarca insan hamile kalıp, bütün islerini de yapıp doğuruyor, ben cok pimpiriklenmemek taraftarıyım. Belli kurallar var ağır kaldırma, hoplama, ziplama, uzanma bunlara uyduktan sonra rahat olmak lazım bence. Tabii bu benim fikrim, ayrıca kanaması olan, dusuk tehlikesi atlatan arkadaşları elbette ayrı tutuyorum. Onlar icin dikkat şart. Ne bilim ben yapıyorum valla is, Allah'a emanet kuzularım...
Benim de sizlere bir sorum var kızlar, ben spora gitmek istiyorum, zaten gidiyordum deneme başlayınca transfer sonrası ara verdim, yine başlamak istiyorum. Okuduğum her yazıda spor hamileligin basından itibaren yapılmalı diyor, sizin fikriniz var mı kızlar?