- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
selam canlarım,alara kakasını bi defa fitille,bi defada kulak cöpüyle yaptı..bi kac defada kendisi yaptı ama durum hala belirsiz...aysimsa da korkusuna kakasını yapmaya başladı:))buarada size kendimle ilgili bi soru sorcam bilmiyorum sizdede varmı?biliyosunuz dogumdan sonra kabızlık ve basur problemi yaşadım..dogumdan sonra bende karın agrısı cıktı,tuvalet ihtiyacım oldugu anda karnıma ve kasıklarıma bıcak gibi bi agrı saplanıyo..nefesimkesiliyo bazen..kendimi üşütmemeye calışıyorum,kalın coralarla yatıyorum,gecer diye bekliyorum gecmiyo malesef..tuvalet ihtiyacımı bekletmiyorum buarada...sizce napmalıyım,kadın dogumcuya gitsemmi acaba(
bi giren,gören olursa diye yazıyorum canlarım..öncelikle nasılsınız..biz sıkıntılıyız biraz..benim minik alara m kabız oldu,karnı şiş,ve gazı var...yapmak için o kadar ugraşıyo ki kızarıp bozarıyo,yardım etmem için aglıyo,,kac gündr dayanamdım aglamalarına..fitil koydu ababmız geri cıkıyo poposundan koymasını bilemedi,ben zaten koyamam hiç cesaret yok..mamasına zeytinyagı koyuyorum bi cay kaşıgı,babamız şurup başladı,gaz damlasını degiştirdik..ne bileyim yaa..mama içen bebeklerde oluyomuş ama,,bu durumu nasıl cözcez bilemedim..şuruptan sonra 3gündür 2 defa azcık kaka yaptı buRADA...EGER SİZİNDE BAŞINIZA GELDİYSE BİLDİGİNİZ Bİ YOL VARSA YAZIN LÜTFEN..YAVRUMUN ACI CEKMESİNE DAYANAMIYORUM KAC GÜNDÜR...SEVGİLER..
selam canlarım,alara kakasını bi defa fitille,bi defada kulak cöpüyle yaptı..bi kac defada kendisi yaptı ama durum hala belirsiz...aysimsa da korkusuna kakasını yapmaya başladı:))buarada size kendimle ilgili bi soru sorcam bilmiyorum sizdede varmı?biliyosunuz dogumdan sonra kabızlık ve basur problemi yaşadım..dogumdan sonra bende karın agrısı cıktı,tuvalet ihtiyacım oldugu anda karnıma ve kasıklarıma bıcak gibi bi agrı saplanıyo..nefesimkesiliyo bazen..kendimi üşütmemeye calışıyorum,kalın coralarla yatıyorum,gecer diye bekliyorum gecmiyo malesef..tuvalet ihtiyacımı bekletmiyorum buarada...sizce napmalıyım,kadın dogumcuya gitsemmi acaba(
kızlar ya dışardan yediğim yemekten mikrop kaptım 3 gü süt vermedim kuzuma sağıp döktüm ama normal sağdığım sıklıkta sağmadım ondan mı ilaçlardan mı bilmiyorum sütüm 600 cc lerden 250 cc düştü kahroluyorum üzütüden yemez olsaydım ne yapsam acaba
kızlar ya dışardan yediğim yemekten mikrop kaptım 3 gü süt vermedim kuzuma sağıp döktüm ama normal sağdığım sıklıkta sağmadım ondan mı ilaçlardan mı bilmiyorum sütüm 600 cc lerden 250 cc düştü kahroluyorum üzütüden yemez olsaydım ne yapsam acaba
Bizim doktorumuz su falan vermemizi önermedi. Çok sıcak dedim sütünden yeterince su alacak merak etme dedi. Bu nedenle hiç su vermedik. 2. ayımızın içindeyiz, çok şükür.. Her gün yeni birşeyler öğrendiğini görmek çok mutlu ediyor insanı. İlk günlerde zorlandım ben. 35 yaşındayım ve daha bugüne kadar hiç evde kalmadım. Sürekli çalıştığım için evde olmak işe yaramadığım hissi uyandırdı bende. Ağladım olur olmaz her şeye 30 gün kadar. Alıştım artık evde olmaya sanırım. Daha iyiyim. Sizlerde de benzer şeyler oldu mu?
ne güzel olmuş bi sürü mesaj gelmiş..
cemilyd cnm hepimizi tüp bebekle kavuştuk yavrularımıza çok şükür.. inşallah darısı sana ve tüm bu yolda çabalayanlara.. nerde yaptıracaksın tedavini?