bi giren,gören olursa diye yazıyorum canlarım..öncelikle nasılsınız..biz sıkıntılıyız biraz..benim minik alara m kabız oldu,karnı şiş,ve gazı var...yapmak için o kadar ugraşıyo ki kızarıp bozarıyo,yardım etmem için aglıyo,,kac gündr dayanamdım aglamalarına..fitil koydu ababmız geri cıkıyo poposundan koymasını bilemedi,ben zaten koyamam hiç cesaret yok..mamasına zeytinyagı koyuyorum bi cay kaşıgı,babamız şurup başladı,gaz damlasını degiştirdik..ne bileyim yaa..mama içen bebeklerde oluyomuş ama,,bu durumu nasıl cözcez bilemedim..şuruptan sonra 3gündür 2 defa azcık kaka yaptı buRADA...EGER SİZİNDE BAŞINIZA GELDİYSE BİLDİGİNİZ Bİ YOL VARSA YAZIN LÜTFEN..YAVRUMUN ACI CEKMESİNE DAYANAMIYORUM KAC GÜNDÜR...SEVGİLER..
cxanım çok geçmiş olsun fitili koyduktan sonra popişinin yanaklarını birbirine bitiştir 1-2 dk dışarı çıkaramaz o zaman bide senanın dediği gibi kulak çubuğunu zeytinyağına bandırıp popişini uyarabilirsin acil şiafalr..bi giren,gören olursa diye yazıyorum canlarım..öncelikle nasılsınız..biz sıkıntılıyız biraz..benim minik alara m kabız oldu,karnı şiş,ve gazı var...yapmak için o kadar ugraşıyo ki kızarıp bozarıyo,yardım etmem için aglıyo,,kac gündr dayanamdım aglamalarına..fitil koydu ababmız geri cıkıyo poposundan koymasını bilemedi,ben zaten koyamam hiç cesaret yok..mamasına zeytinyagı koyuyorum bi cay kaşıgı,babamız şurup başladı,gaz damlasını degiştirdik..ne bileyim yaa..mama içen bebeklerde oluyomuş ama,,bu durumu nasıl cözcez bilemedim..şuruptan sonra 3gündür 2 defa azcık kaka yaptı buRADA...EGER SİZİNDE BAŞINIZA GELDİYSE BİLDİGİNİZ Bİ YOL VARSA YAZIN LÜTFEN..YAVRUMUN ACI CEKMESİNE DAYANAMIYORUM KAC GÜNDÜR...SEVGİLER..
sanırım gaz sancısı cekiyorum((bilen varmı caresini??
sanırım gaz sancısı cekiyorum((bilen varmı caresini??
nasıl oldun erva? bebeklerin nasıl rahatlayabildiler mi? Umarım rahatlamışlardır. 3 ayı geçirince sanırım hepimiz biraz daha rahatlayacağız.. Bebekleri büyüyen arkadaşlarımız tecrübelerini bizimle paylaşırlarsa çok iyi olacak. Ama sanırım facebook grubunda daha çok paylaşım yapılıyor.
Nasılsınız cnm bebeğin nasıl
sevgili topik arkadaşlarım uzun bir aradan sonra hepinize merhaba o kadar özledim ki sizlerle yazışmayı ama tatildeydim hiç fırsatım olmadı. malum birde tosuncum kuzucum :)))
daha 3 ay önce doğum haberlerimizi konuşurken şimdi yavrularımız hakkında bilgiler paylaşır olduk. benimde sormak istediğim anlatmak istdiğim o kadar çok şey vbarki. öncelikle yavrumun sağlığı boyu kilosu herşeyi çok iyi. bebeğim 3, 5 aylık oldu nerdeyse. doktor sadece anne sütü ver dedi. ağzını çalkalamak için yazın sıcak günlerinde su veriyordum onu bile yasakladı. vitamin olarak da acd vit. yavrumu kusturduğu iç,n sadec d3 vit. veriyorum. başka bişey yok.
sizler anne sütünden başka birşey veriyor musunuz. su mama falan veriyorsanız günde ne kadar verilmeli. bird eanne sütünü arttıran kesin bir çözüm bulan var mu aranızda. sanki bazen sütüm az gibi geliyor bana. oğlum doymuyor diye şüpheye düşüyorum. kilo artışı fazlasıla var ama yinde süt arttıcı çözüm istiyorum.
sevgili topik arkadaşlarım uzun bir aradan sonra hepinize merhaba o kadar özledim ki sizlerle yazışmayı ama tatildeydim hiç fırsatım olmadı. malum birde tosuncum kuzucum :)))
daha 3 ay önce doğum haberlerimizi konuşurken şimdi yavrularımız hakkında bilgiler paylaşır olduk. benimde sormak istediğim anlatmak istdiğim o kadar çok şey vbarki. öncelikle yavrumun sağlığı boyu kilosu herşeyi çok iyi. bebeğim 3, 5 aylık oldu nerdeyse. doktor sadece anne sütü ver dedi. ağzını çalkalamak için yazın sıcak günlerinde su veriyordum onu bile yasakladı. vitamin olarak da acd vit. yavrumu kusturduğu iç,n sadec d3 vit. veriyorum. başka bişey yok.
sizler anne sütünden başka birşey veriyor musunuz. su mama falan veriyorsanız günde ne kadar verilmeli. bird eanne sütünü arttıran kesin bir çözüm bulan var mu aranızda. sanki bazen sütüm az gibi geliyor bana. oğlum doymuyor diye şüpheye düşüyorum. kilo artışı fazlasıla var ama yinde süt arttıcı çözüm istiyorum.
selam canlarım,alara kakasını bi defa fitille,bi defada kulak cöpüyle yaptı..bi kac defada kendisi yaptı ama durum hala belirsiz...aysimsa da korkusuna kakasını yapmaya başladı:))buarada size kendimle ilgili bi soru sorcam bilmiyorum sizdede varmı?biliyosunuz dogumdan sonra kabızlık ve basur problemi yaşadım..dogumdan sonra bende karın agrısı cıktı,tuvalet ihtiyacım oldugu anda karnıma ve kasıklarıma bıcak gibi bi agrı saplanıyo..nefesimkesiliyo bazen..kendimi üşütmemeye calışıyorum,kalın coralarla yatıyorum,gecer diye bekliyorum gecmiyo malesef..tuvalet ihtiyacımı bekletmiyorum buarada...sizce napmalıyım,kadın dogumcuya gitsemmi acaba(