2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

artık hepimiz çiçeği bununda anneyiz
ilk zamanlar çok zorlanıyor insan ama alışıyor zamanla.
bizde 21 günlük oduk teyzeleri. az gaz sancılarımız başladı. (kullanan arkadaşlar elma yağının iyi geldiğini söylüyorlar. karnını ve ayaklarına masaj yapıyorlarmış)
geceleri bazen çok huysuzlanıyor kızım. bünye alışınca artık 3-4 saat uyku yetiyor bana
rabbim isteyen dileyen hasret çeken herkese nasip eder inşallah. bizim yüzümüzü güldürdü herkesinkini güldürür inşallah.

Selam kızlar ..
Herkes iyidir inşallah bebişleriyle ..
Ne kadar güzel artık gebe değil anneyiz :)
Ermerin dediği gibi Rabbim bize nasip etti hayırla ve sağlıkla isteyen dileyen herkese nasip etsin bu mucize duyguyu ..
Kendimi o kadar şanslı görüyorum ki , Rabbim'e hamd olsun ..

Bizde bugün 34 günlük olduk teyzoşları oğlumla ..
Artık alıştık birbirimize ..
Tek başıma bakıyorum ve kafam gayet rahat :)
Zorluğu var tabi , ermerin dediği gibi 3-4 saatlik uykuyla yetinmek zorundasın ama ona bile alıştım ..

Bu bayram hepimiz için gerçek bir bayram oldu ..
Bayram şekerlerimiz yanımızda , koynumuzda ..
Yüce Mevlam her daim sağlık sıhhat versin kuzularımıza..
Herkese şimdiden İYİ BAYRAMLAAAAAAR :)

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA anne OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
pele301.deneme29eylül18haziran
perla1344.deneme4ekim10temmuz
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD. TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.H.KİLOSUİSİM
AliasBlue6 MayısSezaryenKız301540Derin
porter17 MayısSezaryenErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa
nili_fer23 MayısSezaryenKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf
nec8630 MayısSezaryenErkek38Mehmet Aras
muhhanim6 HaziranSezaryanErkek393780Asrın Çınar
3MELEKANNESİ11 HaziranSezaryanKız352320Alya
sevinc8515 HaziranSezaryanKız36Ruya Ecrin
elon13 HaziranNormalErkek393692Yiğit Can
aymutu16 HaziranSezaryanKız392870Zeynep
kyr16 HaziranSezaryanKız/Erkek321200/1460Yağmur/Toprak
hayalimmm21 HaziranSezaryanKız393210Irmaknaz
juu26 HaziranSezaryenKız393200Arya
pinar12027 TemmuzSezaryenKız39Alara
cloudly7 TemmuzSezaryenErkek39Orhan
bbeydamKızElif Su
Lotus8313 TemmuzSezaryenKız373003Öykü
Bilgemmm14 TemmuzErkek363080Mert
mucociko14 TemmuzErkekDamra Çınar
Beren_Berat15 TemmuzNormalKız3150Beren
nil82Nor./Sez.Erkek/Erkek332160/2700Eymen/Görkem
sarayca20 TemmuzSezaryenKız393500Zeynep
son_ece22 TemmuzSezaryenErkek41
poyraz1825 TemmuzSezaryenErkek352550
enteresann27 TemmuzSezaryenErkek39Yusuf
ermer27 TemmuzSezaryenKız393400Gülce Zehra
erva6430 TemmuzSezaryenKız/Kız352550/1640Alara / Aysima
Gunnes30 TemmuzSezaryenErkek393340Güneş
Masideaydn1 AğustosSezaryenErkekFatih Emir
OzzOzz1 AğustosSezaryenKız/Erkek2600/2600
DEW777 AğustosSezaryenKız38Karya
lilyum4010 AğustosNormalKız403500Erva Selma
akasya197816 AğustosSezaryenKızElifnaz Sultan

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

Son düzenleme:
selam arkadaşlarım,,bizde bugün 21 günlük olduk kızlarımızla..bize hiç büyümüyolar gibi geliyor ama eminim büyüyolardır:)))tek başıma bakınca kızlarıma baya bi zor oluyor,hele geceleri uyumadılar mı,insan napcagını bilemiyo..dediginiz gibi 3 4 saat uyudunmu mis,senden iyisi yok..canları sag olsundabi şekilde hallediyoruz işte..en büyük yardımcım eşim,sagolsun elinden gelen herşeyi yapıyor..iyi ki var:))ama kızlarımın bi gülüşü,bi parmagımı tutmaları,emerken ellerini gögsüme koymaları herşeye bedel..rabbim isteyen herkese yaşatsın inş..bu kızlarımla ilk bayramımız...herkeseiyi bayramlar...

eski sevgili topik arkadaşlarım şimdi ise kucağında dört gözle bekleyerek doğurduğumuz yavrularıyla günlerini geçiren çiçeği burnunda dünyanın en şanslı annecikleri
hepinize merhaba
uzun zamandır yazamıyorum ama inanın hep aklımda buradaki topik. topiğimiz o kadar uğurlu ki buraya gelen herkes maşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına aldı.
yavrularımız şimdi kocaman oldular.

benim oğlum 2.5 aylık oldu bile. her dediğini anlıyorum artık. artık gülmeye, etrafını izlemeye, insanları takip etmeye başladı. kocaman oldu kuzucum.

yaşamımız boyunca geçirdiğimiz en özel, en güzel bayram.

hepinizin bayramı kutlu olsun. allah evlatlarımızla nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin.

oğlumla bebeklerinizi ve sizleri öpüyoruz. hoşçakalın

herkese merhaba.. öncelikle geçmiş Ramazan Bayramımızı kutlarım..eminim hepimiz için bu bayram gerçek bayram olmuştur yavrularımızla birlikte.. Allahım meleklerimizi korusun.. ARAS'ımla hepinizi kocaman kocamann öpüyoruz teyzeleri ve yavruları..

herkes nerde,,kac gündür kimse girmemiş...herkes bebekleriyle meşgul sanırım..ama arada gelin bari...

evet erva kimse yok ben her gün bakıyorum ama kimseyi bulamıyorum geri çıkıyorum bebişlerden zaman bulamıyorlar mı acaba
ama sen ikizlerle bile yazıyorsan onlarında vakti oluyordur muhakkak ama sanırım yazmak istemiyorlar herhalde.neyse canım biz arada yazalımda topiğimiz gerilere kaymasın.
biraz kuzucumdan bahsedeyim size zeynep bugün tam 2.5 aylık oldu sağlığı gayet iyi emiyor çok şükür kilosu boyu herşey normal.geçen hafta aşısı vardı yavrum hem kolundan hemde iki bacağından aşı oldu ateşi olmadı ama çok huzursuz huysuz oldu o günden sonrada gündüz uykuları iptal kucakta biraz kestiriyor yatağına koyunca uyanıyor bu saatlerde biraz daha iyi işte biz böyleyiz.
sizlerde durumlar nasıl?
neyse zeynep uyumuşken bende yatayım artık herkese iyi geceler.

evet erva kimse yok ben her gün bakıyorum ama kimseyi bulamıyorum geri çıkıyorum bebişlerden zaman bulamıyorlar mı acaba
ama sen ikizlerle bile yazıyorsan onlarında vakti oluyordur muhakkak ama sanırım yazmak istemiyorlar herhalde.neyse canım biz arada yazalımda topiğimiz gerilere kaymasın.
biraz kuzucumdan bahsedeyim size zeynep bugün tam 2.5 aylık oldu sağlığı gayet iyi emiyor çok şükür kilosu boyu herşey normal.geçen hafta aşısı vardı yavrum hem kolundan hemde iki bacağından aşı oldu ateşi olmadı ama çok huzursuz huysuz oldu o günden sonrada gündüz uykuları iptal kucakta biraz kestiriyor yatağına koyunca uyanıyor bu saatlerde biraz daha iyi işte biz böyleyiz.
sizlerde durumlar nasıl?
neyse zeynep uyumuşken bende yatayım artık herkese iyi geceler.

Yogun anneler herkese selam...facebootaki grubumuzdan gordugum arkadaslarimiz haricinde burda olanlardan hic haber alamaz oduk...kizlar herkes nasil?bebisler nasil?

herkese merhaba Alaram bugün tam 53 günlük oldu günlerimiz çok yoğun geçiyor kucağa çok alıştı hoş benim hiç şikayetim yok haftaya 2 ay aşılarımız var inş sıkıntısız atlatırız
umarım herkesin bebişleri iyidir

Bizden de herkese selam :)
10 gun sonra derin im doğalı 4 ay olacak. Daha dün gibi sanki yaşananlar
Rabb'ime cok sukur hersey yolunda gidiyor
Minik kelebeğim aynı Zeynep gibi gündüz hiç uyumuyor. İnsallah bı düzene oturtabiliriz uyku durumunu.Bu sekilde cok yorucu oluyor çünkü
Kuzularınızı ve sizi öpüyoruz

aymutu bende hergün bakmaya calışıyorum topige,ama kimse olmuyor bende gericıkıyorum..ne güzel arkadaşlarımız yazmış bari,şükür herkes iyiymiş..bize gelince canlarım uykusuzlk,yorgunluk,üstüne benimdengesiz bi şekilde coook kötü olarak bi kabız,bi ishal olmam,bi basur kudurması,bi karın agrısı gidiyorum..tuvalete gitmeye korkar oldum desem anlarmısınız(ben toparlanamadım bi türlü hergün heryerim agrıyo,günde 2 tane agrı kesici içersem ayakta kalıyorum yoksa halim harap..tek başıma oldugum için yoruluyorum,toparlanamdım..sizce agrı kesiciler bebeklerime cok dokunurmu acaba?sizler ne kadar sürede toplandınız,bizim bi ay oldu ben kendime gelemedim,bilmiyorum..sizlerdekullanıyormusunuz agrı kesici merak ediyorum?:26:inş.bi zararrı yoktur..kızlarıma gelince iyiler cook şükür,alara m 2100 gr olmuş,aysima 3000 kg olmuş,gelişimleri iyiymiş şükür,işitme testlerinide yapırdık cok şükür bi sorun cıkmadı,hem beni emiyolar hem mama yiyolar..gece uykumuz yok,nöbetteyiz yani..ama saglıkları iyi olsunda gerisi önemli degil..şimdilik benden bu kadar..sorumu cevaplarsanız sevinirim..sevgiler...

canım çok geçmiş olsun biz tek bebekle zor uğraşıyoruz Rabbim sana kolaylık versin eşim aile hekimi süte geçmeyen ağrı kesici olduüu müddetçe sorun olmayacağını söyledi içini ferah tut. kızlarınada maşallah. benim balım kızımın adıda Alara:))

erva ağrı kesicinin bi zararı olacağını sanmıyorum öyle olsa sezaryan sonrası bir sürü ilaç veriyor dr lar.
parasetomol grubu diyorlar ya gebeliktede kullanılıyor onlardan kullan bence yan etkisi daha az onların.
Allah yardımcın olsun canım bir an önce toparlanırsın inşallah.benim o kadar sürmedi şikayetlerim ama benim annem ve ablam 20 gün yanımdaydılar ben hiç bişey yapmadım sadece zeynebi emziriyordum o kadar. sanırım ondan çabuk toparlandım.

cok sagol canım bilgilendirdigin için..minoset kullanıyorum zaten düz olanından,,napıyım yoksa agrılarım düzelmiyo..evet kızlarımızın adı aynı:))siz nasılsınız?

Sagol canım cevabın için..bende öle düşünüyorum etkisi olsa drlar vermezdi..minoset içiyorum zaten..içmesem olmuyo..bizde bi hafta hastanede yattık,bi haftada annemle kardeşim vardı,,tam 15 günlükken yalnız kaldık,dinlenemedim canım..bi de benim içerde bi yapışıklık varmış dr onu acmış,birazda o zorluyo beni sanırım..ne bileyim ya,,yokki ben yatayım benim işleri yapcak birisi..nasıl iyileşcen..dediginiz gibi siz bir bebege yetişemiyoken ben 2 taneye bi de evin işlerine yetişmek zorundayım..neyse kafanı şişirmiyim canım...eşim sagolsun diyorum...siz nasılsınız?öptüm..ii haftasonları..

merhabalar
baya oldu yazmayalı biz 38 günlük olduk çok şükür. geceleri uyku haricinde sıkıntımız yok çok şükür.sütüm yetmiyor akşamları mama veriyorum bende. hergünümüz ayrı bir güzel geçiyor
3 kişilik minik ailemizden herkese selamlar

erva minoset kullanılabiliyor doktorum söylemişti. biz bir tanesiyle zorlanıyoruz allahım yardımcın olsun tek başına çok zor oluyodur.

bi giren,gören olursa diye yazıyorum canlarım..öncelikle nasılsınız..biz sıkıntılıyız biraz..benim minik alara m kabız oldu,karnı şiş,ve gazı var...yapmak için o kadar ugraşıyo ki kızarıp bozarıyo,yardım etmem için aglıyo,,kac gündr dayanamdım aglamalarına..fitil koydu ababmız geri cıkıyo poposundan koymasını bilemedi,ben zaten koyamam hiç cesaret yok..mamasına zeytinyagı koyuyorum bi cay kaşıgı,babamız şurup başladı,gaz damlasını degiştirdik..ne bileyim yaa..mama içen bebeklerde oluyomuş ama,,bu durumu nasıl cözcez bilemedim..şuruptan sonra 3gündür 2 defa azcık kaka yaptı buRADA...EGER SİZİNDE BAŞINIZA GELDİYSE BİLDİGİNİZ Bİ YOL VARSA YAZIN LÜTFEN..YAVRUMUN ACI CEKMESİNE DAYANAMIYORUM KAC GÜNDÜR...SEVGİLER..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…