- 18 Ağustos 2011
- 1.036
- 11
bi giren,gören olursa diye yazıyorum canlarım..öncelikle nasılsınız..biz sıkıntılıyız biraz..benim minik alara m kabız oldu,karnı şiş,ve gazı var...yapmak için o kadar ugraşıyo ki kızarıp bozarıyo,yardım etmem için aglıyo,,kac gündr dayanamdım aglamalarına..fitil koydu ababmız geri cıkıyo poposundan koymasını bilemedi,ben zaten koyamam hiç cesaret yok..mamasına zeytinyagı koyuyorum bi cay kaşıgı,babamız şurup başladı,gaz damlasını degiştirdik..ne bileyim yaa..mama içen bebeklerde oluyomuş ama,,bu durumu nasıl cözcez bilemedim..şuruptan sonra 3gündür 2 defa azcık kaka yaptı buRADA...EGER SİZİNDE BAŞINIZA GELDİYSE BİLDİGİNİZ Bİ YOL VARSA YAZIN LÜTFEN..YAVRUMUN ACI CEKMESİNE DAYANAMIYORUM KAC GÜNDÜR...SEVGİLER..
canım öncelikle geçmiş olsun.. bizde benzer bi durumu yeni yaşadık.. yaklaşık 2 haftadır kakasını fitille yaptırdık.. 3 gün geçiyor ağrısız, sonra yapamadığı için rahatsızlandığı anda fitil koyup yaptırdık 3 defa.. Allah'ıma çok şükür bir kaç gündür kendiliğinden yapıyor.. dün doktora da sorduk.. rahatsızlandığı zaman fitil koyun dedi.. çay kaşığı ile zeytinyağı verin dedi.. açıkcası ben birkaç birşey denemiştim zeytinyağı içirmek, poposuna zeyinyağına bandırılmış kulak çöpü ile uyarmak.. ama 3 seferde de fitil işe yaradı.. bende koyamıyorum eşim koyuyor.. bizde de bikaç defa dışarı çıkmıştı eşim eliyle itip içerilere gönderdi.. o şekilde deneyin canım.. kaç gün oldu yapamayalı??