selamarkadaşlar biz geldik,epeydir giremedik,ev taşıdık..evimiz küçüktü kuzucuklarımız için büyük eve cıktık..malum taşınma,yerleşme derken netimiz yeni baglandı,,bizde hemen sizi görmeye,haber almaya geldik..bizde iyiyiz hep yatıyoruz,wc haricinde hiç kalkamıyorum..hep yatmaktan popolarım acıyo ama kızlarım iyi olsunda ben yatarım..gecen hafta dr a gittik,kızlarımdan biri 1700gr biri 1550 gr dı..dr dururlarsa 36 durmazlarsa 34 de alırım diyo..bakalım ne olcak..pazargünü agrım tuttu hastaneye gittik nst ye girdim agrı cıktı,ebe alttan baktı allahtan acılma yoktu..dr gel hastaneye yatırcam dedi,eve eşya almaya geldik agrı kesildi gitmedim..inş.kuzularım bi kac hafta daha dururlar,agrı olunca bi anda panik olduk..bavulumuzu hazırladık,eşyalarını yerleştirdik..şimdilik bizden bu kadar..artık sık sık geliriz..bizede dua edin kuzularım biraz daha büyüsün..sevgiler..dogum yapan arkadaşlarımı yeniden tebrik ediyorum,saglıkla büyütün inş.darısı başımıza..
sagol canım güzel dileklerin için..bende ne kadar fazla dururlarsakardır diyip hep yatıyorum..yeterki biraz daha büyüsünler,,bu hafta ciger geliştirici igne başladı dr muz,cok acıtıyo ama yavrularım için katlanıyorum..inş.sagsalim kavuşuruz bizde yavrularımıza..ben hiçbişeylerile ilgilenemedim malesef,hastane cıkışlarını kendim begendim bi tek o kadar..bu duruma üzülüyorum biraz ama napalım dogsunlarda fırsatım oldukca yaparım herşeylerini inş..senin bebiş büyüyodur,ayy canım ya..bende merak ediyorum kızlaımı nasıllar diyeogluşunuda kokla mis gibi benim için..sevgiler
gözyaşları içinde açtığım bu topiği, gözyaşları içerisinde yazdığım satırlara şimdi mutluluk gözyaşlarıyla yazıyorum yanıbaşımda uyuyan kızımla.
duygularımı anlatmalıyım ama nasıl..
doğuma gitmeden çok düşünmüştüm ne yazarım nasıl yazarım diye...
duygularını rahatlıkla yazıya dökebilen ben sanırım sadece yaşayan bilir diyebileceğim..
her geçen gün dahada büyüyen bir aşkla bakıyorum kızıma. umuduma, yaşama sevincime, hayatımın anlamına. mutluluğum tarifsiz, duygularımın dili yok şu sıralar. sadece Rabbime binlerce kere şükrediyorum bana anne olabilmek gibi yüce bir duyguyu yaşattığı için ve hep ve isteyen herkese dualarım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın diye, bizim gibi anne olabilme gibi tarifsiz bir duyguya ulaşabilenlerede evlat acısı göstermesin diye.
bu arada herkese çoookk teşekkür edeim iyi dilekleriniz için iyi ki açmışım bu sayfayı iyi ki sizler gibi dostlar edinmişim, iyi ki varsınız:))
gözyaşları içinde açtığım bu topiği, gözyaşları içerisinde yazdığım satırlara şimdi mutluluk gözyaşlarıyla yazıyorum yanıbaşımda uyuyan kızımla.
duygularını rahatlıkla yazıya dökebilen ben sanırım sadece yaşayan bilir diyebileceğim..
her geçen gün dahada büyüyen bir aşkla bakıyorum kızıma. umuduma, yaşama sevincime, hayatımın anlamına. mutluluğum tarifsiz, duygularımın dili yok şu sıralar. sadece Rabbime binlerce kere şükrediyorum bana anne olabilmek gibi yüce bir duyguyu yaşattığı için ve hep ve isteyen herkese dualarım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın diye, bizim gibi anne olabilme gibi tarifsiz bir duyguya ulaşabilenlerede evlat acısı göstermesin diye.
bu arada herkese çoookk teşekkür edeim iyi dilekleriniz için iyi ki açmışım bu sayfayı iyi ki sizler gibi dostlar edinmişim, iyi ki varsınız:))
kızlar geçmişi okuyamadım hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
baktık pınar teyzemiz cumartesi kavuşuyor kuzusuna oğlum da dedi ki madem aynı gün Alara ile annemizin karnına gelmişiz aynı gün de dünyaya gelelim :))
cuma akşam üzeri başlayan hafif ancak sık sancım oldu, cumartesi doktorumu aradım, hastaneye yönlendirdi, nst de sancı çıkınca bunun devamı gelir dediler:)))) ve 07.07 cumartesi günü canım oğlum saat 15' te dünyaya gözlerini açtı, rabbime binlerce şükür ikimiz de iyiyiz....
şimdilik hepinizi öpüyorum Orhan' ımla,
sevgiler :))
cloudly ve pınargözyaşları içinde açtığım bu topiği, gözyaşları içerisinde yazdığım satırlara şimdi mutluluk gözyaşlarıyla yazıyorum yanıbaşımda uyuyan kızımla.