- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
gözyaşları içinde açtığım bu topiği, gözyaşları içerisinde yazdığım satırlara şimdi mutluluk gözyaşlarıyla yazıyorum yanıbaşımda uyuyan kızımla.
duygularımı anlatmalıyım ama nasıl..
doğuma gitmeden çok düşünmüştüm ne yazarım nasıl yazarım diye...
duygularını rahatlıkla yazıya dökebilen ben sanırım sadece yaşayan bilir diyebileceğim..
her geçen gün dahada büyüyen bir aşkla bakıyorum kızıma. umuduma, yaşama sevincime, hayatımın anlamına. mutluluğum tarifsiz, duygularımın dili yok şu sıralar. sadece Rabbime binlerce kere şükrediyorum bana anne olabilmek gibi yüce bir duyguyu yaşattığı için ve hep ve isteyen herkese dualarım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın diye, bizim gibi anne olabilme gibi tarifsiz bir duyguya ulaşabilenlerede evlat acısı göstermesin diye.
bu arada herkese çoookk teşekkür edeim iyi dilekleriniz için iyi ki açmışım bu sayfayı iyi ki sizler gibi dostlar edinmişim, iyi ki varsınız:))
rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Gunaydın arkadaslarrr,ara ara yazdıklarınızı okuyorum ama kosusturmadan anca yazabiliyorum.Pınarcım ,Cloudy'cim tekrar Allah analı babalı buyutsun insallah bebişlerinizi. Pınarcım içime işliyor inan yazdıkların. Ne kadar aynı duyguları paylasıyoruz hepimiz. Cok sukur Rabbimize ki bize bu gunleri gosterdi. İsteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısı ile.Bizxlere de sagşlıklı,sıhhatli,uzun ömürlü,mutlu huzurlu bir yuva icinde,bahtları guzel bir sekilde buyutmek nasip olur insallah.
Artık biz de 34+3 olduk, orta parmaklarım komple uyusuk vaziyette, gece kalkmalarım en az 5 kez oluyor tuvalet icin.Sanki yavas yavas bıdıklar gelme sinyali veriyorlar. Doktoruma gore Temmuz sonu,Ağustos başı istiyor dogumu,bakalım bebişlerim ne dusunecek bu konu hakkında. Rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman olacak ama insallah sorunsuz ,sıkıntısız ,saglıkla dogarlar.
Kızlar iyi ki varsınız, inanın sitede kimse yzmayınca kendimi cok yalnız hissediyorum.Ama benım de yazmadıgım zamanşlar oluyuor,herksin kendi telasesi yogun olmaya basladı.Ama biliyorum ki kalplerimiz,umutlarımız bir...
Bu satırları okuyan ,bebek isteyen anne adayları arkadaslarım, zannetmeyın ki sizin de boyle hamilelik yazıları yazacagınız gunler uzakta. Bizlerin yasadıgı mucizeye sizler de sahip olacaksınız insallah,vakti zamanı gelince.İnanın ki bizler de cok üzüldük,cok göz yaşı doktuk ve cok bekledik,cok dua ettik.Allah hepimiz icin hayırlısını nasip etsin.Hepinizi, yigenlerimi opuyorum...
merhabalar bugün ünyede kontrolümüz vardı. doktor ultrasona aldı bi baktı aaaaaa kızım yine dönmüş popo aşağıdahaftaya cuma yine gel dönmezse gün vericem dedi. maşallah kızım 3200 olmuş. nst de az sancı çıktı ama doktor doğum sancısı değil dedi. haftaya salı kadın doğumdaki kontrolümüz var hayırlısı bakalım.
3melekannesi amin canım.
ozzozz az kaldı yavrularımıza kavuşmaya. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
merhabalar bugün ünyede kontrolümüz vardı. doktor ultrasona aldı bi baktı aaaaaa kızım yine dönmüş popo aşağıdahaftaya cuma yine gel dönmezse gün vericem dedi. maşallah kızım 3200 olmuş. nst de az sancı çıktı ama doktor doğum sancısı değil dedi. haftaya salı kadın doğumdaki kontrolümüz var hayırlısı bakalım.
3melekannesi amin canım.
3melekannesi amin canım.
merhaba arkadaşlar sizlere birsorum olacaktı.ben 10 haftalık gebeyim.doktor sen tüp bebekle hamile kaldığın için normal doğum yapmayız sezeryan yaparız dedi.sizlerde de durum böyle mi.yani tüp bebekler hep sezeryanle mi doğuyor.
muhhanimcimm yine doğum takvimini yaptığın siteye girip bebekle ilgili kısmı doldurup adresi profilindeki kısma yapıştırıyorsun. doğum takvimi kısmınıda temizle profilinden bi daha çıkmıyor
arkadaşlar bizde dün yavrumun kalça çıkığı usg, böbrek usg, böbrek fonksiyonları için kan tahlillerimizi yaptırdık. Allahıa binlerce şükür herşeyimiz güzel çıktı.. böbrekte kistimiz küçülmeye başlamış hamdolsun.. inşallah yok olup gider.. yavrum sağlıkla büyümeye devam eder.. ne olur dualarımıza devam edelim.. bugünlere dualarla geldik çok şükür, sağlıkla devam etmemiz içinde dualarımızı bırakmayalım.. oğluşumla sizleri ve meleklerinizi kocamannn öpüyoruzzzzz