2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım pınarcım gözünaydın çok duygulandım ya yazdıklarına.Rabbim sana hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşlh.inan okadar istiyorumki Allahım bana ve isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin neolur dua et benim içinde.kızınla çok güzel bir seneler seninle olsun canım arkadaşım.

Kizlar herkese selam,

Uzun zamandir yazamadim hep okuyorum sizleri ama yazma firsatim olmuyor ...artik hamileden cok bebisimiz var ne mutlu bize diymi?Bizim gecen hafta biraz sancilarimiz oldu kasilmalar filan doktorum hemen ciger gelistirici yapti tedbir amacli banada magnezyum ve prepar diye kasilmalari alan bir ilac verdi simdi cok sukur daha iyiyiz...yarin kontorlumuz var...
34+1 olduk insallah 37leri gormek nasip olsun ki icim biraz daha rahat etsin.

Umarim herkesin keyfi yerindedir.Kimler kaldi hamis bakalim?Kyr bizim listeyi yenilesn tekrar yayinlasan hatirlasak :)

Opuyorum kizlar...

Gunaydın arkadaslarrr,ara ara yazdıklarınızı okuyorum ama kosusturmadan anca yazabiliyorum.Pınarcım ,Cloudy'cim tekrar Allah analı babalı buyutsun insallah bebişlerinizi. Pınarcım içime işliyor inan yazdıkların. Ne kadar aynı duyguları paylasıyoruz hepimiz. Cok sukur Rabbimize ki bize bu gunleri gosterdi. İsteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısı ile.Bizxlere de sagşlıklı,sıhhatli,uzun ömürlü,mutlu huzurlu bir yuva icinde,bahtları guzel bir sekilde buyutmek nasip olur insallah.
Artık biz de 34+3 olduk, orta parmaklarım komple uyusuk vaziyette, gece kalkmalarım en az 5 kez oluyor tuvalet icin.Sanki yavas yavas bıdıklar gelme sinyali veriyorlar. Doktoruma gore Temmuz sonu,Ağustos başı istiyor dogumu,bakalım bebişlerim ne dusunecek bu konu hakkında. Rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman olacak ama insallah sorunsuz ,sıkıntısız ,saglıkla dogarlar.
Kızlar iyi ki varsınız, inanın sitede kimse yzmayınca kendimi cok yalnız hissediyorum.Ama benım de yazmadıgım zamanşlar oluyuor,herksin kendi telasesi yogun olmaya basladı.Ama biliyorum ki kalplerimiz,umutlarımız bir...
Bu satırları okuyan ,bebek isteyen anne adayları arkadaslarım, zannetmeyın ki sizin de boyle hamilelik yazıları yazacagınız gunler uzakta. Bizlerin yasadıgı mucizeye sizler de sahip olacaksınız insallah,vakti zamanı gelince.İnanın ki bizler de cok üzüldük,cok göz yaşı doktuk ve cok bekledik,cok dua ettik.Allah hepimiz icin hayırlısını nasip etsin.Hepinizi, yigenlerimi opuyorum...

yazdıklarınızı ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum biliyosunuz benim iki tane zeynep uyuyunca zehrayla vakit geçirmeye çalışıyorum ne zaman iyi olacaksın diyordu şimdide hep kardeşimle ilgileniyorsun diyo nasıl idare edeceğimi şaşırmış durumdayım zehraya da kıyamıyorum. ama akşam olunca artık yorgunluktan bitiyorum ama onlar iyi olsunda ben razıyım herşeye.

sizler ve kuzucuklarınız nasıl iyisinizdir umarım.

kızlar göğüs yaralarınız iyi oldu mu?

nec söylediğin kremi kullandım ama faydasını göremedim ben mi yanlış kullandım acaba sen nasıl kullanıyordun?

başka şey kullanıpta iyi olan var mı lütfen yazın kızlar.

merhabalar bugün ünyede kontrolümüz vardı. doktor ultrasona aldı bi baktı aaaaaa kızım yine dönmüş popo aşağıda haftaya cuma yine gel dönmezse gün vericem dedi. maşallah kızım 3200 olmuş. nst de az sancı çıktı ama doktor doğum sancısı değil dedi. haftaya salı kadın doğumdaki kontrolümüz var hayırlısı bakalım.

3melekannesi amin canım.

ozzozz az kaldı yavrularımıza kavuşmaya. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Son düzenleme:

Cnm saglikla kavus insallah kuzularına
Ve Rabbim insallah her isteyene nasip etsin anneliği

Cnm geri sayım başladı artık
Saglikla kavus kuzuna insallah

Araniza bir anne daha eklendi bugün öğlen lotus arkadasımız dogum yapti öykü kızımız 3003 gr olarak saglik bir sekilde annesinin kucağına geldi Rabbim insallh hepimize sağlıklı dogum nasip etsin darısı herkesin basına diyorummm ve öykü kızımıza uzun sağlıklı ve hayrli bir ömür diliyorummm
Hosgeldinnnnnnnnnnn ÖYKÜ bebek

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağlık ve mutluluk yuvanızdan hiç eksik olmasın

ÖYKÜ hoşgeldin güzel melek.

canım ben emzirmeden önce karbonatlı su emzirmeden sonra lansinoh sürüyorum çok şükür bir sorun olmadı dene istersen

merhaba arkadaşlar sizlere birsorum olacaktı.ben 10 haftalık gebeyim.doktor sen tüp bebekle hamile kaldığın için normal doğum yapmayız sezeryan yaparız dedi.sizlerde de durum böyle mi.yani tüp bebekler hep sezeryanle mi doğuyor.

Merhaba
Kızım ters gelmeseydi ben normal dogum yapacaktım
İlla sezaryan olacak diye birsey yok benim bildigim
Saglikla kavuşun bebeğinize insallah

bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde gelmeye devam ediyor ne kadar güzel..allah hepsine sağlıklı,şanslı güzel bir hayat nasip etsin...toptan öpüyorum hepsini...güzel anneleride tebrik ediyorum..

bizde bugun 12.haftaya girdik ...ikizlerimden biri düştüğü için dr.um hala yatırıyor beni bu kadar olumsuz sey yasadığım için hiçbirşeyi riske atmak istemiyor ama en azından kanama alanım bitti ona seviniyorum...

haftaya 2li test yapılacak biliyorsunuz bnm için çok önemli,allah bu sefer sağlıklı bir bebeğimin olmasına izin verir inşallah..

hepinizi öpüyorum

sevgili nec yardımın için teşekkür ederim. oğlunun iyi olmasına çok sevindim. iç,ini ferah tut allahın izniyle kist falan kalmayacak. bizim yavrularımız güçlü. bunları da atlatacaklar.
nec canım göğüs için değil de burada doğum yapan tüm anneler için göbeklerimizin düzeltecek bir ürün varsa yazmanı isterim. hala biraz göbeğim ve göbek çizgim duruyor. aynada bakıyorum çok kötü duruyor. ne zman geçecek acaba bilgisi olan var mı.
birde bizler 3.5-4 . aydan sonra adet görecekmişiz. bende saf gibi bu ay adet görmeyi bekliyordum.

sevgili pınar
gerçekten bu topiği iyiki açtın hepimizin kimseye anlatamadığı anlatasak da anlayamayacağı duygularımızı paylaşmamızı sağladın. burada birbirimizden aldığımız güçle yavrularımıza kavuştuk.
anne olma hayalleriyle korkularıyla endişeleriyle sancılarıyla sorunlarıyla umutlarıyla gözyaşlarıyla yazdığımız tüm satırlar şimdi birer anne olarak yanımızda cennet kokulu yavrularımızla beraber sevinç gözyaşları içinde yazılan satırlara dönüştü. pınarcım senin açtığın bu topikte . teşekkür ediyorum sana.
güzeller güzeli cennet kokulu yavrun analı babalı büyüsün inşallah. allah emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…