- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
gözyaşları içinde açtığım bu topiği, gözyaşları içerisinde yazdığım satırlara şimdi mutluluk gözyaşlarıyla yazıyorum yanıbaşımda uyuyan kızımla.
duygularımı anlatmalıyım ama nasıl..
doğuma gitmeden çok düşünmüştüm ne yazarım nasıl yazarım diye...
duygularını rahatlıkla yazıya dökebilen ben sanırım sadece yaşayan bilir diyebileceğim..
her geçen gün dahada büyüyen bir aşkla bakıyorum kızıma. umuduma, yaşama sevincime, hayatımın anlamına. mutluluğum tarifsiz, duygularımın dili yok şu sıralar. sadece Rabbime binlerce kere şükrediyorum bana anne olabilmek gibi yüce bir duyguyu yaşattığı için ve hep ve isteyen herkese dualarım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın diye, bizim gibi anne olabilme gibi tarifsiz bir duyguya ulaşabilenlerede evlat acısı göstermesin diye.
bu arada herkese çoookk teşekkür edeim iyi dilekleriniz için iyi ki açmışım bu sayfayı iyi ki sizler gibi dostlar edinmişim, iyi ki varsınız:))
canım pınarcım gözünaydın çok duygulandım ya yazdıklarına.Rabbim sana hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşlh.inan okadar istiyorumki Allahım bana ve isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin neolur dua et benim içinde.kızınla çok güzel bir seneler seninle olsun canım arkadaşım.