2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Cnm gözün aydin,Allah anali babali büyütsün. Lansinoh ise yaramıştı bende . İnsallah çabucak gecer yaraların

gözün aydın kızını kucağına almışsın Allah analı babalı büyütsün

gözünaydın juu allah analı babalı büyütsün işallah, sağlıkla büyüt kızını

canımmm gözünaydınnn Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna inşallah.. göğüs için madecassol u öneririm lansinoh önleyiciymiş yara olduktan sonra faydası olmuyotmuş. ben madecassoldan çok memnun kaldım. ama emzirmeden öne göğsünü silmen lazım krem kalmasın..

Gözünaydın juu.. Sağlıklı sıhatli uzun bir ömür diliyorum... Sıra bize geliyor yavaş yavaş.. Hayırlısıyla..

tebrik ederim gözün aydın canım. allahım analı babalı büyütsün. sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.

Ay masallhhhh Darısı bizim basımıza insallh Rabbim saglikla huzurla mutlulukla buytmeni nasip etsin kızını ömrü uzun ,bereketli ve sağlıklı olsun insallhh

Adiyla buyusun insallah kizin anali babali olsun...ismide harikaymis....gecen gun kizlarla bunu yazistik lansinoh catlamasin diye onlem almak icinmis daha cok maecassol diye bir merhem var benim progesteron igne yerlerim icin verdiler super bir kremdi iste o krem asil gogus ucu catlaklari icinmis sana tavsiyem ondan bir tane edinmen...

Kizlar bende size birsey danisacagim ozel bolge icin komple agda yaptirmaya korkuyorum rahim kasilmalarini tetikler diye hamilelerin kullanabilecegi tuy dokucu krem varmi bildiginiz?

merhaba arkadaşlar, doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim, Allah, bebekleriyle beraber ömür boyu mutlu mesut yaşamalarını nasip etsin, darısı bizlere :)

kendime gelince; dün kontrolüm vardı, hastaneye gittim, doktorum izne ayrılmış moralim bozuldu, neyse başka bir dr. bulduk ona gittim, bebişimin kilosu 3000 gr olmuş, çok sevindim, 2 hafta önceki kilosu 2200 idi... nst de normal çıktı, inşallah sorunsuz bir şekilde hamileliğimizi devam ettiririz ve sağlıklı bir şekilde doğumlarımız olur...

hepinize iyi günler dilerim.

Zaten heyecanlıydım kızımın bugün kü ultrason fotoğrafından sonra heyecanım 10 kat daha arttı 07.07.2012 saat 12 de kızımız alara durmuş bizimle olacak allahın izni ile, zaman geçer mi sizce?:))

hayırlı olsun juu allah analı babalı büyütsün kızlarımızın ismi çok bezemiş benim meleğim de ALYA..

Zaten heyecanlıydım kızımın bugün kü ultrason fotoğrafından sonra heyecanım 10 kat daha arttı 07.07.2012 saat 12 de kızımız alara durmuş bizimle olacak allahın izni ile, zaman geçer mi sizce?:))

Çok heyecanlı olmalısın pınar.. Doktor benim için tarih verince ne yapacağım kimbilir.. Sağlıkla kucağına almaya kısmet etsin Allah.. Benim doktorum da ay sonu gibi demişti.. 10 gün kadar önce normal doğum zamanından. Sabırsızlanıyorum düşündükçe..

maşallah canım bebişine. inşallah dediğin gibi sorunsuz geçer bugünlerde meleklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.

Merhaba kızlar ..
Herkes iyi çok şükür..
Bizde iyiyiz oğlumla Rabbim'e hamd olsun ..

Juu tebrik ederim .. Güle güle büyüt bebeğini ..
Rabbim her daim korusun sizi..

Pınar ve Cloudly az kaldı kızlaaaaaar
7 temmuzda prenses 10 temmuzda prens geliyoooo ..
Dualarınızı eksik etmeyin bizden ..
Darısı başımızaaaa ..

Bu arada herkesin Kandili Mübarek Olsun ..

evet canım az kaldı, dualarımız hepimiz için sana da hayırlı kandiller, rabbim bu mübarek günde evlatlarımız için edeceğimiz tüm dularımızı kabul eder işallah ( amin)

aymutu kyr ve hayalimmm allah analı babalı sağlıkla huzurla büyümeyi nasip etsin evlatlarınıza. hayırlı olsun.
pınarcım ve cloduy anne olmaya az kaldı. allah şimdiden hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin kuzucuklarınzıı. son günelerinizin tadını çıkarın kocaman göbüşlerinizle :)))

nec canım karpal tünel sendromu denilen uyuşmalar hamilelikte ortaya çıkıp hamilelikten sonra geçiyormuş. benim hala tam geçmiş değil elleirimdeki uyuşukluklar. ama sende doğumdan sonra olduğu için belki yorgunluğa bağlı uyuşma oluyor olabilir.

oğlumla yarın aylık kontrole gideceğiz. 10 gün sonrada kendi doğum doktorum beni kontrole çağırdı.
oğlum çok şükür iyi teyzeleri memeden inmiyor orada uyumak istiyor. bende bütün günü kucağımda kuzumla oturarak geçiyorum. süt olsun diye yemekten ve bütün gün oturmaktan kilo alacağım bu gidişle.

bugün banyo yaptığı için uyuyor ve bende sizlere yazabiliyorum.

hepinizi çok öptük. hoşçakalın.

sabaha kadar bebekleriyle uğraşmaktan, doğum heyecanı yaklaşan ve hamileliğin verdiği rahatsızlıktan uyuyamayan tüm anneler günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

topiğimiz 2. sayfaya düşmüş hemen üste çekmek istedim.
hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnn

doğum yapan annecikler

hala hamileleik takvimim duruyor. bebeğimin yaş takvimini nasıl yapabilirim. lütfen yardımcı olur musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…