2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz 10 temmuz salı günü 8' de sezeryana alacak kısmetse....
tabi oğlum bir süpriz yapmazsa...
rabbim işallah sağlıkla kavuşturur

biliyorsunuz benim doğumum çarşamba olacaktı, fakat kızım aceleci davrandı doğum pazartesi gerçekleşti miniğim şimdi 6 günlük oldu. sizinle ilk gün paylaşmak isterdim gelen giden olunca, fırsat bulamadım. allahım bu duyguyu herkeze yaşatsın anlatılması imkansız bi duygu hala şaşkınım benim bebeğimmi diyorum... kızım 38+4 te, 3200 gr. doğdu, adını ARYA koyduk, şimdi hafif sarılık çıktı ara sıra gaz sancısı oluyor, sütümde üçüncü gün gelmeye başladı, meme ucunda çok sıkıntımız var yarıklar oluştu önerisi olan varmı lansinoh kullanıyorum pek işe yaramıyor sanırım, birde şişliğim hiç inmedi, gören şaşırıyor. fırsat buldukça gelmeye çalışırım kendinize ve yavrularınıza iyi bakın...

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.
bu göğüs yaraları ortak derdimiz inşallah çabuk düzelir ben hamileyken başlamıştım lansiloh kreme ama hiç faydası olmadı sonra ayva çekirdeğini kullandım şimdide sütümü sürüp kurumasını bekliyorum biraz daha iyi bol bol havalandırmak gerekiyormuş.birde bebeğe verirken göğsü sıkıp sütle önceden ıslatıp sonra bebeğe vermek daha iyiymiş ben şimdilik bunları yapıyorum inşallah faydası olurda bebişlerimizi zevkle emziririz.

muhhanimcimm yine doğum takvimini yaptığın siteye girip bebekle ilgili kısmı doldurup adresi profilindeki kısma yapıştırıyorsun. doğum takvimi kısmınıda temizle profilinden bi daha çıkmıyor..

cloudycimm canıımm çok az kaldı orhanımıza kavuşmana.. inşallah sağlıkla gelir annesii...

juu ve aymutucumm göğüs yarası için madecassol kremini kullanın mutlaka.. doktorunuza danışın yinede tabi ama.. hemen geçiriyor çok etkili.. lansinoh önleyici kremmiş yara olduktan sonra fayda etmiyor..

arkadaşlar bizde dün yavrumun kalça çıkığı usg, böbrek usg, böbrek fonksiyonları için kan tahlillerimizi yaptırdık. Allahıa binlerce şükür herşeyimiz güzel çıktı.. böbrekte kistimiz küçülmeye başlamış hamdolsun.. inşallah yok olup gider.. yavrum sağlıkla büyümeye devam eder.. ne olur dualarımıza devam edelim.. bugünlere dualarla geldik çok şükür, sağlıkla devam etmemiz içinde dualarımızı bırakmayalım.. oğluşumla sizleri ve meleklerinizi kocamannn öpüyoruzzzzz :KK16::KK16::KK16:

Rabbimin izni ile yarın bir bebek bir Nazlı prenses daha katılıyor aramıza :nazar:Rabbim hepimizin evlatlarına saglik huzur hayrli bir yasam versin insallhh pınarım rabbimm saglikla kurtarsın bizede nasip etsin insallh o günleri görmeyi dua edin insallh bizede

sanırım hamile olarak geçirdiğim son akşam yarın kızıma kavuşma vakti. Rabbimin izni ile yarın akşam bu saatleri kızım koynumda geçireceğim. tarifsiz bir sakinlik var içimde. zorluklarla aştığımız bu yolu kzımla eşimle sağlıklı huzurlu mutlu bitirmeniin huzuru .Rabbimden dileğim huzurla mutlulukla sağlıkla eşim ve kızımla uzun yıllar devam etmek yoluma ve nerede varsa dileyen isteyen herkesin bu tarifsiz duyguları bizler gibi yaşamaları.. Rabbimin emaneti yine Rabbime emanet. duaalarla geldi benim kızım. ne olur teyzeleri dualarınızı bizden eksik etmeyin...

sanırım hamile olarak geçirdiğim son akşam yarın kızıma kavuşma vakti. Rabbimin izni ile yarın akşam bu saatleri kızım koynumda geçireceğim. tarifsiz bir sakinlik var içimde. zorluklarla aştığımız bu yolu kzımla eşimle sağlıklı huzurlu mutlu bitirmeniin huzuru .Rabbimden dileğim huzurla mutlulukla sağlıkla eşim ve kızımla uzun yıllar devam etmek yoluma ve nerede varsa dileyen isteyen herkesin bu tarifsiz duyguları bizler gibi yaşamaları.. Rabbimin emaneti yine Rabbime emanet. duaalarla geldi benim kızım. ne olur teyzeleri dualarınızı bizden eksik etmeyin...

pınarcım ama ben çok etkilendim yaaa:KK5:
demek yarın bebeğine kavuşuyorsun...
miss kokulun koynunda olacak...
çok duygulandım şu an...
Allah yardımcın olsun kolaylıkla geçsin doğum inşallah...
doğum yaptım kızlar mesajınıda bekliyorum Allahın izniyle:KK16:

Kizlar herkese selam,

Pinarcim yarin tum dualarim seninle olacak...hersey harika olacak insallah...

CLOUDY canimayni sekilde sali gunude seninle olacak dualarim ayy sizin yerinizde olmak isterdim..insallah bende zamaninda dogum yaparim...
benimde evelsi gun yalanci kasilmalarim oldu ve agrimda cok olunca doktora gittim,yalanci kasilma ama yinede doktorum akciger gelistirici igne yaptirdi,ayrica kasilmalarim icin magnezyum ve pre-par diye bir ilac verdi ve tabiykiii istirahat etmemi istedi..kizlar benden size tavsiye en ufacik agris sizida doktorunuza gorunun derim..

Hepinizi cok opuyorum...

pınar canım allah yardımcın olsun dualarım seninle mis kokuluna sağlıklıca kavuşman dileğiyle.

Duygularını çok güzel aktarmışsın.. Bayıldım.. Zorlu yolun sonuna gelmenin huzuru ile dolmuş akıp gitmiş kelimeler gibi.. Dualarımız seninle..

pınarcım ama ben çok etkilendim yaaa:KK5:
demek yarın bebeğine kavuşuyorsun...
miss kokulun koynunda olacak...
çok duygulandım şu an...
Allah yardımcın olsun kolaylıkla geçsin doğum inşallah...
doğum yaptım kızlar mesajınıda bekliyorum Allahın izniyle:KK16:

Kizlar herkese selam,

Pinarcim yarin tum dualarim seninle olacak...hersey harika olacak insallah...

CLOUDY canimayni sekilde sali gunude seninle olacak dualarim ayy sizin yerinizde olmak isterdim..insallah bende zamaninda dogum yaparim...
benimde evelsi gun yalanci kasilmalarim oldu ve agrimda cok olunca doktora gittim,yalanci kasilma ama yinede doktorum akciger gelistirici igne yaptirdi,ayrica kasilmalarim icin magnezyum ve pre-par diye bir ilac verdi ve tabiykiii istirahat etmemi istedi..kizlar benden size tavsiye en ufacik agris sizida doktorunuza gorunun derim..

Hepinizi cok opuyorum...

pınar canım allah yardımcın olsun dualarım seninle mis kokuluna sağlıklıca kavuşman dileğiyle.

Duygularını çok güzel aktarmışsın.. Bayıldım.. Zorlu yolun sonuna gelmenin huzuru ile dolmuş akıp gitmiş kelimeler gibi.. Dualarımız seninle..

binlerce kere amin diyorum dualarınıza. sanırım hala inanamıyorum olanlara sanki hep hamile kalacaktım:)) kızımın ilk belirgin ultrason resmine baktığımda aynı gerçek bebek gibi demiştim şaşkınlığımı siz anlayın. sanırım dünya yarın onun o masum melek yüzünü görünce durracak ve hayat sıfırdan tekrar başlayacak benim için. Allahım dileyen, isteyen, umudu eden, umudunu kesen herkese nasip etsin inş bekletmeden..

binlerce kere amin diyorum dualarınıza. sanırım hala inanamıyorum olanlara sanki hep hamile kalacaktım:)) kızımın ilk belirgin ultrason resmine baktığımda aynı gerçek bebek gibi demiştim şaşkınlığımı siz anlayın. sanırım dünya yarın onun o masum melek yüzünü görünce durracak ve hayat sıfırdan tekrar başlayacak benim için. Allahım dileyen, isteyen, umudu eden, umudunu kesen herkese nasip etsin inş bekletmeden..

Cnm bende seni düşünüyordum bakım dedim topige :KK9:Uyumamışsin annecik masallh size Rabbim hayrla kızını kucağına almayı nasip etsin insallh 9 saatin kaldı :KK52::KK52::KK52:

Pınarcımmm,ne kadar güzel anlatmıssın duygularını. Sabah sabah ağlattın beni . O gecirdigimiz aşamaları düşündükçe kendimi tutamıyorum.Ama cok sukur Rabbime, dileyen herkese nasip eder insallah.Umarım hayırlısıyla,saglıkla prensesine kavusursun,bahtı iyi,saglıklı,huzurlu ,mutlu bir yasamı olur prensesinin. Bizlere de dua etmeyi unutma lutfen. Artık hepimiz icin geri sayımlar basladı cok sukur.

Sevgili Juu,sana da hayırlı ugurlu olsun. Bebisin uzun ömürlü,bahti iyi olsun insallahh.Opuyorum mis kokulunu.

Arkadaslar ,epeydir yazamıyordum sizlere,umarım hepiniz iyisinizdir.Ben de iyice agırlastım,parmaklarımdaki uyusmalar yogunlastı.Su sisesini bile acamıyorum :) bizim de salı gunu kontrolumuz var 34. haftayı bitirmis olacagız insallah.Dualarınızı eksik etmeyin,dualarımdasınız.

pınarım şu sıralar Alaran kollarındadır inşallah.
umarım sağlıla hayırlısıyla dünyaya getirmişsindir meleğini.
güzel haberlerini bekliyoruz.

canım arkadaşım.. ağustosta tüp bebek tedavisiyle ilgili araştırma yaparken tanıdım seni.. Allah çıkardı karşıma ki iyi ki çıkardı.. bana o yolda o bilmediğim yolda yürürken hep yanımda oldun.. her türlü soruma bıkmadan usanmadan cevap verdin.. daha sonra diğer arkadaşlarımız katıldı aramıza.. onlarla devam ettik yolumuza.. çoğu zaman ailemizden bile yakın olduk birbirimize.. kimselere söyleyemediğimiz, soramadığımız soruları sorduk birbirimize.. öncelikle pınar olmak üzere (birbirimizi tanımamıza vesile olduğu için) hepinizden Allah razı olsun..

pınarcımm canımm şimdi yavruna kavuşmuş olmalısın.. yeni bi hayat başladı sizin içinde.. bundan sonra alaran için yaşayacaksın eminim ki.. arasıma kavuştuğum gün benim yeniden doğduğum gündü.. onunla tekrardan başladım hayata.. muhakkak sende aynı duygular içindesin. Rabbim prensesinle, eşinle, sevdiklerinle güzel yıllar nasip etsin inşallah.. Allahım meleklerimizi korusun, bizleri onlarla imtihan etmesin inşallah. bu zamana kadar yaptığımız gibi dua dua dua.. dualarda birbirimizi hiç unutmayalım ne olur..

alara yavrum hoşgeldin dünyamıza..zaman zaman bizi çok korkkuttun ama binlerce şükür ki şimdi annenle birliktesinn. ayrıca çok şanslı bi bebeksin.. çok güçlü bi annen var.. ama sende çok güçlüsün.. Rabbim sizi hiç ayırmasın, güzel günleri birlikte yaşayın inşallah.. arasımla anneni kocaman öpüyor seni de cennet kokunu kokluyoruz.. önce Allaha sonra birbirinize emanet olun..

X