- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
doğum yapan annecikler
hala hamileleik takvimim duruyor. bebeğimin yaş takvimini nasıl yapabilirim. lütfen yardımcı olur musunuz.
Bebeğinin doğum tarihini yaz birde çizelgende ne yazmasını istediğini ben yaparım sana ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğum yapan annecikler
hala hamileleik takvimim duruyor. bebeğimin yaş takvimini nasıl yapabilirim. lütfen yardımcı olur musunuz.
kızlar bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz 10 temmuz salı günü 8' de sezeryana alacak kısmetse....
tabi oğlum bir süpriz yapmazsa...
rabbim işallah sağlıkla kavuşturur
biliyorsunuz benim doğumum çarşamba olacaktı, fakat kızım aceleci davrandı doğum pazartesi gerçekleşti miniğim şimdi 6 günlük oldu. sizinle ilk gün paylaşmak isterdim gelen giden olunca, fırsat bulamadım. allahım bu duyguyu herkeze yaşatsın anlatılması imkansız bi duygu hala şaşkınım benim bebeğimmi diyorum... kızım 38+4 te, 3200 gr. doğdu, adını ARYA koyduk, şimdi hafif sarılık çıktı ara sıra gaz sancısı oluyor, sütümde üçüncü gün gelmeye başladı, meme ucunda çok sıkıntımız var yarıklar oluştu önerisi olan varmı lansinoh kullanıyorum pek işe yaramıyor sanırım, birde şişliğim hiç inmedi, gören şaşırıyor. fırsat buldukça gelmeye çalışırım kendinize ve yavrularınıza iyi bakın...
kızlar bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz 10 temmuz salı günü 8' de sezeryana alacak kısmetse....
tabi oğlum bir süpriz yapmazsa...
rabbim işallah sağlıkla kavuşturur
sanırım hamile olarak geçirdiğim son akşam yarın kızıma kavuşma vakti. Rabbimin izni ile yarın akşam bu saatleri kızım koynumda geçireceğim. tarifsiz bir sakinlik var içimde. zorluklarla aştığımız bu yolu kzımla eşimle sağlıklı huzurlu mutlu bitirmeniin huzuru .Rabbimden dileğim huzurla mutlulukla sağlıkla eşim ve kızımla uzun yıllar devam etmek yoluma ve nerede varsa dileyen isteyen herkesin bu tarifsiz duyguları bizler gibi yaşamaları.. Rabbimin emaneti yine Rabbime emanet. duaalarla geldi benim kızım. ne olur teyzeleri dualarınızı bizden eksik etmeyin...
sanırım hamile olarak geçirdiğim son akşam yarın kızıma kavuşma vakti. Rabbimin izni ile yarın akşam bu saatleri kızım koynumda geçireceğim. tarifsiz bir sakinlik var içimde. zorluklarla aştığımız bu yolu kzımla eşimle sağlıklı huzurlu mutlu bitirmeniin huzuru .Rabbimden dileğim huzurla mutlulukla sağlıkla eşim ve kızımla uzun yıllar devam etmek yoluma ve nerede varsa dileyen isteyen herkesin bu tarifsiz duyguları bizler gibi yaşamaları.. Rabbimin emaneti yine Rabbime emanet. duaalarla geldi benim kızım. ne olur teyzeleri dualarınızı bizden eksik etmeyin...
pınarcım ama ben çok etkilendim yaaa
demek yarın bebeğine kavuşuyorsun...
miss kokulun koynunda olacak...
çok duygulandım şu an...
Allah yardımcın olsun kolaylıkla geçsin doğum inşallah...
doğum yaptım kızlar mesajınıda bekliyorum Allahın izniyle
Kizlar herkese selam,
Pinarcim yarin tum dualarim seninle olacak...hersey harika olacak insallah...
CLOUDY canimayni sekilde sali gunude seninle olacak dualarim ayy sizin yerinizde olmak isterdim..insallah bende zamaninda dogum yaparim...
benimde evelsi gun yalanci kasilmalarim oldu ve agrimda cok olunca doktora gittim,yalanci kasilma ama yinede doktorum akciger gelistirici igne yaptirdi,ayrica kasilmalarim icin magnezyum ve pre-par diye bir ilac verdi ve tabiykiii istirahat etmemi istedi..kizlar benden size tavsiye en ufacik agris sizida doktorunuza gorunun derim..
Hepinizi cok opuyorum...
pınar canım allah yardımcın olsun dualarım seninle mis kokuluna sağlıklıca kavuşman dileğiyle.
Duygularını çok güzel aktarmışsın.. Bayıldım.. Zorlu yolun sonuna gelmenin huzuru ile dolmuş akıp gitmiş kelimeler gibi.. Dualarımız seninle..
binlerce kere amin diyorum dualarınıza. sanırım hala inanamıyorum olanlara sanki hep hamile kalacaktım:)) kızımın ilk belirgin ultrason resmine baktığımda aynı gerçek bebek gibi demiştim şaşkınlığımı siz anlayın. sanırım dünya yarın onun o masum melek yüzünü görünce durracak ve hayat sıfırdan tekrar başlayacak benim için. Allahım dileyen, isteyen, umudu eden, umudunu kesen herkese nasip etsin inş bekletmeden..