herkese merhaba annecikler
arkadaşlarımızın çoğu doğum yaptığı ve doğum yapmaya hazırlanlandıkları için topiğimiz sessizleşmiş.
arkadaşlar minik yavrum 23 günlük. tek sorunumuz 2 gündür gazı olması. rezene çayı falanda kullanıyorum ama faydası yok. yavrum gazını çıkarmak için uykudan uyanıp anne yardım et der gibi ağlıyor. babasıyla hemen kucağımıza alıp yavrumu sakinleştirmeye çalışıyoruz, gazını çıkarıyoruz. ama bu nasıl bir gazdır ki 10 adet falan arka arkaya sürüyor. yavrum canı yanıyor.
gazı geçirmek için fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | İSİM | |
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | |||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | |||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
juu | 34 | 1.deneme | 29eylül | 28haziran | sezeryan | Kız | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | sezeryan | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | sezeryan | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | |||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | ||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | |||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
sarayca | 32 | 2.deneme | 20ekim | 25temmuz | Kız | |||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | |||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Gülce | ||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | Kız | Öykü | |||
Gunnes | 35 | 2.deneme | 4kasım | 10ağustos | Erkek | Güneş | ||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Emir | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | ||
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | ||
OzzOzz | 34 | 4.deneme | 15kasım | 23ağustos | Kız/Erkek | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 24ağustos | Kız | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | 1eylül | Erkek | ||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek | ||||
kamelya06 | 25 | 4.deneme | 7aralık | 12eylül | Erkek | Eymen Tuğra |
İSİM | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | D.HAFTASI | KİLOSU | İSİM | |
AliasBlue | 6mayıs | sezeryan | Kız | 30 | 1540 | Derin | |
porter | 17mayıs | sezeryan | Erkek/Erkek | 35 | 2600/1680 | Ali/Doğa | |
nili_fer | 23mayıs | sezeryan | Kız/Erkek | 34 | 2200/2200 | Ekin/Yusuf | |
nec86 | 30mayıs | sezeryan | Erkek | 38 | Mehmet Aras | ||
muhhanim | 6haziran | sezeryan | Erkek | 39 | 3780 | Asrın Çınar | |
3MELEKANNESİ | 11haziran | sezeryan | Kız | 35 | 2320 | Alya | |
sevinc85 | 15haziran | sezeryan | Kız | 36 | Ruya Ecrin | ||
aymutu | 16haziran | sezeryan | Kız | 39 | 2870 | Zeynep | |
kyr | 16haziran | sezeryan | Kız/Erkek | 32 | 1200/1460 | Yağmur/Toprak | |
hayalimmm | 21haziran | sezeryan | Kız | 39 | 3210 | Irmaknaz |
topiğimiz çok boş kaldı ama doğuranlar son günlerini sayanlar zor heyecanlı günler haftaya bu gün belki bu saatlerde kucağımızda olacak kızımız Allahın izni ile. herşey rüya gibi sanki yaşananlar çekilen acılar gözyaşları yerini mutluluk umut heyecana bıraktı şükürler olsun. tek dileğim kızımı sağlıkla mutlulukla kucaklamak ömrümü ömrüne adamak ve Rabbimin bunu dileyen isteyen herkese nasip etmesi...
BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME...
hayalimm maşallah kuzuna tebrik ederim sağlıkla büyüt inş
selam kızlar,giremedim.ben 21 haziranda sezeryan doğumla kızımı kucağama aldım.kızım 3210 doğdu.çok güzel bi duygu....anlatılmaz yaşanır herkese allah yaşatsın...doğum yapanlara gözünüzaydın arkadaşlar...doğum yapacaklarda allah yardımcınız olsun,herşey çok kolay...hiç korkmayın.dokuz on ay önce neler konusuyoduk.şimdi neler konusuyoz
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı sabırsızlıkla gün sayan arkadaşlara.
bizde zeynebimle iyiyiz çok şükür benim ağrılarım iyice azaldı ama göğüs uçlarım felaket yara hamileyken kullanmaya başlamıştım kremi ama faydası olmadı emzirirken çok acıyor ama katlanıyorum yeterki kuzum emsin.
zeynebimin sarılığıda geçiyor çok şükür emmeside düzeldi eskiden uyandırmak için baya uğraşıyordum şimdi biraz daha iyi.ilk defa bu gece çok ağladı sanırım gazı vardı neyseki sonradan rahatladı.
kızlar bizden şimdilik bu kadar fazla yazdım galiba sizi sıktıysam kusura bakmayın.
canım benim asıl sen ne kadar güzel yazmışsın duaların için Allah razı olsun Rabbim sana katbe katını döndürsün inş. ahh göğsüme bir bastırsam kuzumu sanırım benden mutlusu olmayacak dünyada. doğuma giderkeen çok etmeye çalışacağım dua hepimiz için inş dualarımız kabul olsun . seninde çok kalmadı aslında bundan sonrası su gibi akıp gider Allahın iznyle sağ salim kucaklıyalım inş kuzucuklarımızı:))Pınarım o kadar guzel yazmışsın kiHamdolsun sonuna geldin bize de dua et doguma giderken Rabbim saglikla kucağına almayı kuzunu koklamayi göğsüne yapisip o minik elleriyle tenine dokunmasını kızım canım diye bağrına basmanı Rabbim hayırla huzurla saglikla nasip etsin insallhhhh o günleri görmeyi Rabbim hepimize nasip etsin insallh gercekten bu mucizeyi bize hediye eden Rabb'ime sonsuz şükürler olsun allahım isteyen bütün herkese nasip etsin
canım benim asıl sen ne kadar güzel yazmışsın duaların için Allah razı olsun Rabbim sana katbe katını döndürsün inş. ahh göğsüme bir bastırsam kuzumu sanırım benden mutlusu olmayacak dünyada. doğuma giderkeen çok etmeye çalışacağım dua hepimiz için inş dualarımız kabul olsun . seninde çok kalmadı aslında bundan sonrası su gibi akıp gider Allahın iznyle sağ salim kucaklıyalım inş kuzucuklarımızı:))
selam kızlar,giremedim.ben 21 haziranda sezeryan doğumla kızımı kucağama aldım.kızım 3210 doğdu.çok güzel bi duygu....anlatılmaz yaşanır herkese allah yaşatsın...doğum yapanlara gözünüzaydın arkadaşlar...doğum yapacaklarda allah yardımcınız olsun,herşey çok kolay...hiç korkmayın.dokuz on ay önce neler konusuyoduk.şimdi neler konusuyoz
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı sabırsızlıkla gün sayan arkadaşlara.
bizde zeynebimle iyiyiz çok şükür benim ağrılarım iyice azaldı ama göğüs uçlarım felaket yara hamileyken kullanmaya başlamıştım kremi ama faydası olmadı emzirirken çok acıyor ama katlanıyorum yeterki kuzum emsin.
zeynebimin sarılığıda geçiyor çok şükür emmeside düzeldi eskiden uyandırmak için baya uğraşıyordum şimdi biraz daha iyi.ilk defa bu gece çok ağladı sanırım gazı vardı neyseki sonradan rahatladı.
kızlar bizden şimdilik bu kadar fazla yazdım galiba sizi sıktıysam kusura bakmayın.