2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım muhtemelen karnıda taş gibidir gazdan dolayı zeytinyağı veya elmayağıyla masaj yap karnına sırtına ayaklarına biraz sakinleşecektir.

kızlarrr slmmm herkese topigımı bıraz bos bıraktım canlarım hepınızı ve burayı ozlemısm. 15.06.cuma günü kızımı kucagıma aldım ALLAHIN izniyle 36+6 haftalıkken.ogun bıraz halsız uyandım saat 5 gıbıde kızım cok hareketlendı ayaga kalktım arkamda acayıp bır baskı hıssetım wc gıdıcem ama kokuyorum ya baska bısıyse dıe dogum gıbı mesela:)) hemen doktr aradım sakın wc gıtme tut gel dedı meger dogum baslamıs acılmam varmıs hemen sezeryana aldılar 1 saat ıcındede aldılar bebegımı bı baktım ALLAHIN izniyle yanımda kızın ıkıgun hıc emmedı benı hep agladı sonra yavas yavas sutumde geldı bıırazda sarılık cıkmıstı dustu sımdı bıraz ama gecelerı uyumuyorz hıc bıde gaz sancısı var tabıı zıngo ıcırıyorum gecıo bıraz benım agrılırmda gectı ama tabı usutmemem lazım yoksa fena dogum yapan arkdaslarım ALLAH analı babalı buyutsun benı soranlarada cok tskurler hep aklımdasınız dualarım sızınle kızımla öpüyrz sızı

Cnm benım, cok duygulandım ben de yazdıklarını okuyunca. Maaşallh kuzucuklarına, hayata sımsıkı tutunup, annelerinin kollarına gelecekler hayırlısıyla. Hepimiz ne zor sureclerden gectik. Bunlar da tuzu biberi olsun bu sürecin. Bak ne güzel maasallah sütün de geliyormus.Şimdi sütünle cok daha hızlı toparlarlar bıdıklar kendilerini. Biz de iyiyiz cok sukur cnm, iyice agırlastım,biliyorsun nisan ortasından beri hep evdeydim ben. Hazırlıkları tamamladık cok sukur. Bebek bakımı ile ilgili bilgileri okuyarak zamanımı degerlendirmeye calısıyorum,bir de uzun zamandır işlerimin başında olmadıgım icin kendimi oyalamak icin belli saatleri kendime iş saati olarak ayarladım ve o sıralarda sanki ofisimdeymisim gibi calısıyorum:)
Bu arada sana moral vermek icin soylemıyorum ama gecenlerde bir akrabamız geldi , oglu erken dogmus ve dogdugunda 900 gr imiş. Ve su anda maasallah 20 yasında genc bir delikanlı.Dusun 20 yıl oncesinin teknolojisiyle 900 gr bebek bile kendini 1 ayda toparlamıs cok sukur. Onun icin 32. haftayı gecmek bir sınır,kafanı ruhunu kalbini rahat tut annesi.Onlar sana kavusmak icin sabırsızlanıyorlardır en az senin onlara kavusmak icin sabırsızlandıgın kadar. 3ünüzü de kocaman opuyorum.Allah'a emanet olun...

Gunaydinnnnn kızlar artık hepiniz yavaş yavaş sırasıyla kucağınıza alıyorsunuz bebeklerinizi hamdolsun darısı bize insallh dua edin bizlerede bakımmmm topigimiz arkalara gitmiş tabiki anneler cogalinca topik yanlız kaldı hepinize evlatlarinizla huzurlu bir hafta sonu diliyorummm

Selam kızlaaaar ..
Çok şükür haftalar ilerledi doğumlar başladı ..
Bizde bugün oğluşumla 33+5 olduk ..Pazartesi kontrolümüz var , bakalım kaç kg olmuş prensim ..
Rabbim hayırla ve sağlıkla kucaklamak nasip eylesin evlatlarımızı ..

selam kızlar,giremedim.ben 21 haziranda sezeryan doğumla kızımı kucağama aldım.kızım 3210 doğdu.çok güzel bi duygu....anlatılmaz yaşanır herkese allah yaşatsın...doğum yapanlara gözünüzaydın arkadaşlar...doğum yapacaklarda allah yardımcınız olsun,herşey çok kolay...hiç korkmayın.dokuz on ay önce neler konusuyoduk.şimdi neler konusuyoz

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
pele301.deneme29eylül18haziran
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız
perla1344.deneme4ekim10temmuz
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
sarayca322.deneme20ekim25temmuzKız
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızGülce
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme1eylülErkek
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM
AliasBlue6mayıssezeryanKız301540Derin
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa
nili_fer23mayıssezeryanKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf
nec8630mayıssezeryanErkek38Mehmet Aras
muhhanim6haziransezeryanErkek393780Asrın Çınar
3MELEKANNESİ11haziransezeryanKız352320Alya
sevinc8515haziransezeryanKız36Ruya Ecrin
aymutu16haziransezeryanKız392870Zeynep
kyr16haziransezeryanKız/Erkek321200/1460Yağmur/Toprak
hayalimmm21haziransezeryanKız393210Irmaknaz

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

topiğimiz çok boş kaldı ama doğuranlar son günlerini sayanlar zor heyecanlı günler haftaya bu gün belki bu saatlerde kucağımızda olacak kızımız Allahın izni ile. herşey rüya gibi sanki yaşananlar çekilen acılar gözyaşları yerini mutluluk umut heyecana bıraktı şükürler olsun. tek dileğim kızımı sağlıkla mutlulukla kucaklamak ömrümü ömrüne adamak ve Rabbimin bunu dileyen isteyen herkese nasip etmesi...
BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME...

hayalimm maşallah kuzuna tebrik ederim sağlıkla büyüt inş

Pınarım o kadar guzel yazmışsın ki Hamdolsun sonuna geldin bize de dua et doguma giderken Rabbim saglikla kucağına almayı kuzunu koklamayi göğsüne yapisip o minik elleriyle tenine dokunmasını kızım canım diye bağrına basmanı Rabbim hayırla huzurla saglikla nasip etsin insallhhhh o günleri görmeyi Rabbim hepimize nasip etsin insallh gercekten bu mucizeyi bize hediye eden Rabb'ime sonsuz şükürler olsun allahım isteyen bütün herkese nasip etsin

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı sabırsızlıkla gün sayan arkadaşlara.

bizde zeynebimle iyiyiz çok şükür benim ağrılarım iyice azaldı ama göğüs uçlarım felaket yara hamileyken kullanmaya başlamıştım kremi ama faydası olmadı emzirirken çok acıyor ama katlanıyorum yeterki kuzum emsin.
zeynebimin sarılığıda geçiyor çok şükür emmeside düzeldi eskiden uyandırmak için baya uğraşıyordum şimdi biraz daha iyi.ilk defa bu gece çok ağladı sanırım gazı vardı neyseki sonradan rahatladı.
kızlar bizden şimdilik bu kadar fazla yazdım galiba sizi sıktıysam kusura bakmayın.

maşallah kuzucuğunu gaz malesef bebekleri çok ağlatıyor canım inş hiç yakalanmaz gaz sancısına. ayy benim kızım nasıl olacak acaba çok merak ediyorum:)) neyse çok sevindim kuzunun sağlıklı olmasına bol sütlü günler gazsız geceler acımayan memişler önce sizinle sonrada bizimle olsun:))

kızlar selam bu haftaki kontrolümüz de bitti şükürler olsun rabbime, oğluşum iyi çok şükür herhangi bir durum yok.
perşembe doktorum tekrar çağırdı, büyük olasılıkla ( tabi oğlum önceden davranmazsa ) 9 temmuz da doğum yapacağım.
doktor tarih söyleyince bir tuhaf oldum. bana sanki daha varmış gibi geliyordu ama aslında bitmiş :))
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin işallah.

canım benim asıl sen ne kadar güzel yazmışsın duaların için Allah razı olsun Rabbim sana katbe katını döndürsün inş. ahh göğsüme bir bastırsam kuzumu sanırım benden mutlusu olmayacak dünyada. doğuma giderkeen çok etmeye çalışacağım dua hepimiz için inş dualarımız kabul olsun . seninde çok kalmadı aslında bundan sonrası su gibi akıp gider Allahın iznyle sağ salim kucaklıyalım inş kuzucuklarımızı:))

Hamdolsun geldiniz 9 aylık uzun yolun sonuna cnm inşallah alıcaz kızlarımızı sırayla kucağımıza insallh dediğin gibi gecicek bnm de geri kalan günlerim insanız iste Rabbim bu yolda hazırlıyor kadını anneliğe basta Sabri öğretiyor gun saldırarak kaburgana batan ayağını ah cnm yanıyor dedirtmeden sevdiriyor ağrayan kalçalarını gece saga sola dönerek Off demeden sıkışan nefesine aldırış etmeden büyüyen karnın sana hiç agir gelmeden geceleri içeriden yediğin sertdarbelerle sevinerek kızım diye elini karnın da gezdirerek tv yerine bütün gun karninin içindeki balık kizi izleyerek ve acaba rahatmidir kuzum orada cokdaraldi yeri diyerek merhameti veriyor kalbine daha senin icinde bir can ken endise basliyor nasil iyimi diye iste Rabbim 9 icinde hazırlıyor bizi verdigi mucizelere anne olmaya siz artık hazırsınız anne olmaya tamamladınız yolunuzu hamdolsun insallh saglikla Al kızını kucağına cnmm ben hep o anları düşündüğümde başlıyorum ağlamaya engel olamıyorum göz yaşlarıma cok beklenen istenen ve özlenen ozel bebekler bizlerin evlatları Rabbim herkese yaşatsın inşallah dualarNz da unutmayın bizi de sevgili anneler

hayalimm gözünaydın canı yavrun sağlıkla büyüsün inşallah..

muhhanimcim canım gaz için yemeklere çok dikkat etmek gerekiyormuş bakıyorum internetten herşey gaz yapıyor ne yicez bilmiyorum ama yavrularımız için dikkat edicez artık..

aymutucumm benimde göğsüm daha ilk günden yara olmuştu lansinoh kullanıyordum ama o önleyiciymiş yara olunca başka krem verdiler. metacassol mu neydi. internete bi yaz canım çıkar mutlaka.. o baya işe yarıyor..

cloudycimm tarih belli olmuş hadi hayırlısı bitanemm.. prensini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..

canlar bizde oğlumla hamdolsun iyiyiz.. dün hepatit b aşımızı olduk.. çarşamba günü doktor kontrolümüz var. daha öncede demiştim doğumdan önceki son kontrolümüzde yavrumuzun böbreğinde kist çıkmıştı ( ama zamanla küçülüp yok olabiliyormuş. inşallah bizimde yok olmuştur.. çarşamba böbrek ultrasonumuz ve kalça çıkığı ultrasonumuz var. ne olur dua edin ikiside iyi çıksın inşallah.. dualarımız sizinle.. sizlerde bizi unutmayın ne olur.. arasımla öpüyoruz sizi kocamannnnn..

bi de arkadaşlar muhhanimin pınarın eli uyuşuyordu ya benim doğumdan sonra çıktı o durum :44: geceleri uyandığımda ellerim uyuşuk kaskatı kesilmiş oluyor acaba aynı sendrom mu??

kyrcım bu arada benim oğlumun doum kilosude 3160.. müsait olduğunda ekler misin canım..

pınar iyi dileklerin için sağol cnm

nec dediğin kremi deneyeceğim çünkü çok canım acıyor inşallah biran önce düzelir.dualarımız ARAS ımız için kontrolünüzden sorunsuzca dönün inşallah.

Cok tebrikler canim Allah anali babali buyutsun...

Canim iyi olmaniza cok sevindim ya bu gogus ucu isi fena ya herkeste ayni sorun. madecassol cok iyi bir krem ben ilk 3 ay yedigim dusuk igneleri sonrasi kullaniyordum butun aciyi aliyordu ve o zaman demisti eczanedeki kiz gogus ucunda olusan catlaklar icin demisti.Bence hemen al kullan.Gecmis olsun canim.

biliyorsunuz benim doğumum çarşamba olacaktı, fakat kızım aceleci davrandı doğum pazartesi gerçekleşti miniğim şimdi 6 günlük oldu. sizinle ilk gün paylaşmak isterdim gelen giden olunca, fırsat bulamadım. allahım bu duyguyu herkeze yaşatsın anlatılması imkansız bi duygu hala şaşkınım benim bebeğimmi diyorum... kızım 38+4 te, 3200 gr. doğdu, adını ARYA koyduk, şimdi hafif sarılık çıktı ara sıra gaz sancısı oluyor, sütümde üçüncü gün gelmeye başladı, meme ucunda çok sıkıntımız var yarıklar oluştu önerisi olan varmı lansinoh kullanıyorum pek işe yaramıyor sanırım, birde şişliğim hiç inmedi, gören şaşırıyor. fırsat buldukça gelmeye çalışırım kendinize ve yavrularınıza iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…