Juu sağlıcakla kucakla bebeğini..meraba arkadaşlar, iki gündür biraz gerginim cuma günü dr.a gittim ve cumartesiye doğum kararlaştırıldı. çıkışta ilaçları sorunca aspirin kullanıyordum, 36. haftada bırakılması gerekiyormuş. akıllarına gelmediği için söylememişler. doğumda çarşambaya kaldı benim içinde dua edin inşlh. ozamana kadar bi sorun çıkmaz, herşeyin hayırlısı bakalım....
sanada geçmiş olsun canım, aman dikkat et, neyseki iyi haftalardasın bazen zamanıda gelse engeller çıkabiliyor, hepimiz için herşeyin hayırlısı....
slm kızlar bana da drum 14 temmuza doğum için randevu verdi.38+5 de alıcak yani.Ben aslında son günümden bi kaç gün önce olsun dedim ama gerek yok dediSizler kaçıncı haftalarda doğum yapacaksınız belli oldumu?Bir de bebeklerinizin şu anki kiloları nasıl?
Bendi başından bu yana coraspin kullanıyorum. Geçtiğimiz kontrolde 15 gün sonra bırakmamı söyledi. Birde ben iğne kullanıyorum hergün. Onu da doğum sonrasına kadar devam edeceğimizi söyledi. Gerilmemeye çallış lütfen juu.. 4 gün daha bekleyeceksin o kadar bekledik dimi.
juu şimdiden seni tebrik ediyor, hayırlı doğumlar diliyorum sana
Ay masallh Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin insallh iyiki yazmışsın aspirinin bırakılacağı tarihi ben kafama göre iciyorum iki haftadır aspirin ilk kullanıyordum iğne düşük riski e kanama olunca bıraktırdı Dr um şimdi kafama göre tekrar başladım çünkü bnm Dr um karsı gerek yok içmene diyor gerçi bu gidişimde soylucem bizede dua et Rabbim kucağına mutluluklar saglikla Almani nasip etsin bebeğini
juucum hadi hayırlısı canım olsun 4 gün daha anne karnında kalması iyi. sen canını sıkma.. hayırlısıyla doğsun inşallah.. maşallah haftanda çok güzell..
Selam kızlar ..
Juu sağlıcakla kucakla bebeğini..
Zamanı gelmiş bile ohh sende yavruna kavuşuyorsun .. Darısı başımıza inşallah ..
.
slm kızlar bana da drum 14 temmuza doğum için randevu verdi.38+5 de alıcak yani.Ben aslında son günümden bi kaç gün önce olsun dedim ama gerek yok dediSizler kaçıncı haftalarda doğum yapacaksınız belli oldumu?Bir de bebeklerinizin şu anki kiloları nasıl?
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | İSİM | |
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | |||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | |||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | Irmaknaz | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
juu | 34 | 1.deneme | 29eylül | 28haziran | sezeryan | Kız | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | sezeryan | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | sezeryan | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | |||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | ||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | |||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
sarayca | 32 | 2.deneme | 20ekim | 25temmuz | Kız | |||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | |||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Gülce | ||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | Kız | Öykü | |||
Gunnes | 35 | 2.deneme | 4kasım | 10ağustos | Erkek | Güneş | ||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Emir | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | ||
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | ||
OzzOzz | 34 | 4.deneme | 15kasım | 23ağustos | Kız/Erkek | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 24ağustos | Kız | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | 1eylül | Erkek | ||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek | ||||
kamelya06 | 25 | 4.deneme | 7aralık | 12eylül | Erkek | Eymen Tuğra |
İSİM | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | D.HAFTASI | KİLOSU | İSİM | |
AliasBlue | 6mayıs | sezeryan | Kız | 30 | 1540 | Derin | |
porter | 17mayıs | sezeryan | Erkek/Erkek | 35 | 2600/1680 | Ali/Doğa | |
nili_fer | 23mayıs | sezeryan | Kız/Erkek | 34 | 2200/2200 | Ekin/Yusuf | |
nec86 | 30mayıs | sezeryan | Erkek | 38 | Mehmet Aras | ||
muhhanim | 6haziran | sezeryan | Erkek | 39 | 3780 | Asrın Çınar | |
3MELEKANNESİ | 11haziran | sezeryan | Kız | 35 | 2320 | Alya | |
sevinc85 | 15haziran | sezeryan | Kız | 36 | Ruya Ecrin | ||
aymutu | 16haziran | sezeryan | Kız | 39 | 2870 | Zeynep | |
kyr | 16haziran | sezeryan | Kız/Erkek | 32 | 1200/1460 | Yağmur/Toprak |
Cnmmm ne güzel bir mesaj bu:))) Valla öyle bir duygu seli içindeyim ki hergün farklı bir alemim, bir gün aşkla sarılıyorum kuzularımın hazırlıklarına, ertesi gün hiç elim varmıyor. Dengesiz oldum çıktım, şükürler olsun yavrularım iyi, hergün iyi haberlerini almak için uyanıyor, iyi olduklarını duyup rahatlıyor, bir aşkla başlıyorum süt sağmaya:))) Şuan onlar için aşkla yaptığım tek şey süt sağmak. Odaları neredeyse hazır, kıyafetleri yıkandı, ütülendi... Rabbim sağlıkla yatırmayı, keyifle giydirmeyi de nasip edecek inşallah.Cnm Arkadasımmmm,maasallah yaa senden haber almak cok guzel.Maazallah kuzucuklarına da annesi. 32. haftayı atlatmak onemliydi biliyorsun arkadasım,cok sukur sen basardın.Simdi sağlıcakla eve gelmelerini bekleyebilirsin prensle prensesin. Hic olmazsa hazırlıklarını bitiririsin, daha cikolataları hazılanacakkk,odaları susleneceekkk:)cicileri yıkanacak utulenecekkk. oh mis gibi hazırlıkların tamamlanınca da kendileri gelecek yuvalarına. En kötü ayrılıklarımız boyle olsun cnm benım,bunlar saglık icin, daha guclu olmaları icin hazırlık sureci. opuyorum 3unuzu de.Allah'a emanet olun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Cnm arkadaşım daha dokunamadım kuzularıma, kızımı gördüm 2kere yanıma kadar getirdiler ama oğlumun yüzünü göremedim daha, hep uzaktan seyrediyorum. Rabbim kimselere yaşatmasın çok zor, hele yanına kadar gidip elini sürememek anlatılamaz bir duygu. Sabır çekmek, sağlık dilemekten başka çarem yok. Onlar sağlıklı olsun da varsın ben elleyemeyeyim demekten başka yolum yok. İlk birkaç gün çok daha feanydım ama şükürler olsun Rabbim sığındığım dualarımı kabul ediyor, her geçen gün biraz daha güçlü uyanıyorum. Yatıp kalkıp sizlere dua ediyorum, siz yaşamayın bunları, sağlıkla kuzularınızı alıp evinize dönün diye. Sen nasılsın, kuzuların nasıl? Öpüyorum kocaman...Kyr'cımmm,cnmmm, Yagmur,Toprak,sen nasılsınnız?Kuzucuklarını karnından sınra gercekte gormek kimbilir nasıl guzel bir duygudur.Maasallah. Hazırlıklarını tamamalamaya başladın mı evde?
Sağol cnm, inşallah...Rabbim evlatlarını saglikla evine getirmeyi nasip etsin insallh en kısa zaman da kocaman bebekler olur ikisi de anne si masallh onlara albu gune kadar dayandılar güçlü onlar aynen senin gibiCok zor bir durum onları hastanede bırakıp eve gitmek ama bak artık onlar sağlıklı masallh hem sen de uzun süre yattın hastane de yapman gereken cok şey vardır hergün de gider seversin bebeklerini tekrar tebrik ediyorum seni hamdolsun Rabb'ime saglikla tamamına erdi hamileliğin masallh size
Aminnn... Cnm sağol düşündüğün, yazdığın için. Allahım inşallah bu zor günlerimi maziye gömecek, kuzularım yuvamızı şenlendirecek, sağlıkları için dua edip, gelecekleri günn iple çekiyorum. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?kyr canım haydi gözün aydınn çook geçmiş olsun
İnşallah bebeişlerle dönersin evine maşallah kuzucuklara.
Allah'ım hayırlı evlatlardan kılsın onları inşallah..
Cnm çok sevindim, gözünaydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Hatırlıyorum seni ben de, ve çok sevindim bu güzel habere...Kizlar merhaba belki beni hatirlarsiniz ben simdi ikizler hamileyim 5 haftalik dogum yapan.arkadaslar tebrik ediyorum
Sizleri sessiz takip ettim kusura bakmayin
Bilgemm ben ankaradayim seninde ankarada oldugunu biliyorum bana
Zekai tahir buraki onerirmisi veya senin doktorun kim tavsiyen vermi simdiden sagol
Cnm çok çok çok gözünaydın, sağlıkla kavuştunuz Zeynep'e. Beni saat farkıyla geçmişsin ayrıca tebrik ederim:)))Rabbim kızınla keyifli bir hayat nasip etsin.kızlar 16 06 2012 saat 12.55 te kuzucuğuma kavuştum dün eve çıktık ama sezeryan sonrası baya zormuş.
zeynep 39+3 te 2870 gr olarak doğdu. bilgisayar başına oturamıyorum şimdilik bizden bu kadar kızımla hepinizi öpüyoruz.
bu arada sıramı kaptırmadım saat farkıyla kyr ı geçtim.
kyr merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun, bundan sonrası kolay gelsin, bir an önce ikizlerin evlerine kavuşsun. Herhalde şimdiye kadar bebeklerinin yanına gidebilmişsindir. İnsan zaten hormonlar yüzünden duygusalken bebekleri küvözde kablolarla, monitörlerle görmek çok zor geliyor, biliyorum. Bebeklerinin haftası iyi, sorunsuz, sağlıkları yerinde eve gelsinler de gerisi unutuluyor emin ol.
Benim ufaklığım şu an 5 haftalık ve 2840 gram oldu bile. yani 5 haftada 1 kilodan fazla aldı. Öbür oğlum da 3400 gram oldu. İlk doktor kontrolümüze gittik, hiç bir sorunumuz yok çok şükür.Çok fazla ağlamıyor oğullarım, aammman nazar değmesin Gece bir ya da iki kere uyanıyorlar, mamalarını verip, altlarını değiştirince çoğunlukla kendi kendilerine uyuyorlar. Kayınvalidem bana yardıma geldi, ikimiz gayet rahat bakıyoruz şu an. Tekrar aman nazar değmesin! Halen hem mama hem süt veriyorum, sütüm yetmiyor ve de son haftalarda artık artmadı. Tavsiyesi olan var mı?
Yeni doğuran tüm annelere doğum geçmiş olsun, maaşallah ve kolay gelsin diyorum, herkese sevgiler diliyorum.
Kyr cm masallh bebeklerine ikisi de saglikla gelick insallh evine sizin kollarınıza kilo almaları cok guzl hamdolsun Rabb'ime ben ayse oner in sitesinde okudum sende bir ara bak erkn dogn bebeklere annelerinin gidip kuvezden onları sevmeleri iyileşmelerinde cok büyük etki gösteriyormuş Rabbim senin pozitf enerjine guzel sütünle beslicek saglik vericek insallh yavrularına en kısa zamn da insallh kucağına gelsinler senin şimdi bütün dua larin kabul olur bol bol dua et bizi de unutma insallh bebek Mevlüt üne gelmek nasip olur kuzularının herseygonlunce olsun sakin kendini salma sen güçlü bir kadınsin senin bebeklernde senin gibidir eminim sen onların annesi sin genleri sana benzemişti güçlü bebek onlarCnmmm ne güzel bir mesaj bu:))) Valla öyle bir duygu seli içindeyim ki hergün farklı bir alemim, bir gün aşkla sarılıyorum kuzularımın hazırlıklarına, ertesi gün hiç elim varmıyor. Dengesiz oldum çıktım, şükürler olsun yavrularım iyi, hergün iyi haberlerini almak için uyanıyor, iyi olduklarını duyup rahatlıyor, bir aşkla başlıyorum süt sağmaya:))) Şuan onlar için aşkla yaptığım tek şey süt sağmak. Odaları neredeyse hazır, kıyafetleri yıkandı, ütülendi... Rabbim sağlıkla yatırmayı, keyifle giydirmeyi de nasip edecek inşallah.
Cnm arkadaşım daha dokunamadım kuzularıma, kızımı gördüm 2kere yanıma kadar getirdiler ama oğlumun yüzünü göremedim daha, hep uzaktan seyrediyorum. Rabbim kimselere yaşatmasın çok zor, hele yanına kadar gidip elini sürememek anlatılamaz bir duygu. Sabır çekmek, sağlık dilemekten başka çarem yok. Onlar sağlıklı olsun da varsın ben elleyemeyeyim demekten başka yolum yok. İlk birkaç gün çok daha feanydım ama şükürler olsun Rabbim sığındığım dualarımı kabul ediyor, her geçen gün biraz daha güçlü uyanıyorum. Yatıp kalkıp sizlere dua ediyorum, siz yaşamayın bunları, sağlıkla kuzularınızı alıp evinize dönün diye. Sen nasılsın, kuzuların nasıl? Öpüyorum kocaman...
Sağol cnm, inşallah...
Aminnn... Cnm sağol düşündüğün, yazdığın için. Allahım inşallah bu zor günlerimi maziye gömecek, kuzularım yuvamızı şenlendirecek, sağlıkları için dua edip, gelecekleri günn iple çekiyorum. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Cnm çok sevindim, gözünaydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Hatırlıyorum seni ben de, ve çok sevindim bu güzel habere...
Cnm çok çok çok gözünaydın, sağlıkla kavuştunuz Zeynep'e. Beni saat farkıyla geçmişsin ayrıca tebrik ederim:)))Rabbim kızınla keyifli bir hayat nasip etsin.
Cnm maşallah oğullarına, Allahım bir ömür sağlık, mutluluk nasip etsin. Ben iyiyim, sükürler olsun kuzularım da iyi. Oğlum da, kızım da kilo almaya başladılar, bugün 11gün bitti, duayla bekliyoruz sağlık haberlerini. Pek sık gitmiyorum görmeye, hergün süt yolluyorum, 3günde 1de ben görmek için gidiyorum. Allahım kimselere yaşatmasın, yaşayan herkese de sabır versin.
[merhaba arkadaşlar!! bugun idrar testi yaptik, bugun transferin onuncu gun, ve test çok hafif gozuken bir silik çizgi gosterdi, siz test yaparken sonuşlari nasil çikiyorlardi!!!! şu anda mutlu olmaktan korkuyorum biraz,neticede çizgi silik...... cevablarinizi bekliyorum!!!!