2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

juucum hadi hayırlısı canım olsun 4 gün daha anne karnında kalması iyi. sen canını sıkma.. hayırlısıyla doğsun inşallah.. maşallah haftanda çok güzell..

slm kızlar bana da drum 14 temmuza doğum için randevu verdi.38+5 de alıcak yani.Ben aslında son günümden bi kaç gün önce olsun dedim ama gerek yok dediSizler kaçıncı haftalarda doğum yapacaksınız belli oldumu?Bir de bebeklerinizin şu anki kiloları nasıl?

Selam kızlar ..

Juu sağlıcakla kucakla bebeğini..
Zamanı gelmiş bile ohh sende yavruna kavuşuyorsun .. Darısı başımıza inşallah ..

Canım sende çok güzel bir haftada doğum yapacaksın .. Maşallah meleğine ..
Benim doğum tarihim henüz belli değil ama 38. hafta dolunda diye tahmin ediyoruz.
Dr sadece temmuz sonu ağustos başı dedi .. Oda 38 + lara denk geliyor..
Benim bebişim 32+1 de yani tam geçen hafta bugün 2060 grdı ..

merhaba arkadaşlar. bugün 34+2 olduk çok şükür :) çok yoğun bir haftanın ardından yine yoğun bir hafta beni bekliyor. 4 gün kaldı seminerlerin bitmesine. şu sıcaklar olmasa şişliklerimde olmıcak ama ( ayaklarım çok kötü şişti benim. inmiyorlar artık. sürekli yüksek tutuyorum ama nafile. vee ablam geliyorrr memleketten kısmetse çarşamba sabahı burdalar yeğenlerime birlikte :))) doğuma kalamıcak ama bir iki hafta burda inşallah. bu aralar pek fazla giremeyebilirim. arada yoklarım ama sizi :))

kızımın oyun parkını aldık. umarım memnun kalırım. odasını iki yıl sonra düşünüyorum inşallah. sadece ana kucağı kaldı onu aldıktan sonra hazırlıklar tamamdır :) sıra kızımızı beklemeye gelecek.

Kraftbaby.com -

juu şimdiden seni tebrik ediyor, hayırlı doğumlar diliyorum sana

juucum hadi hayırlısı canım olsun 4 gün daha anne karnında kalması iyi. sen canını sıkma.. hayırlısıyla doğsun inşallah.. maşallah haftanda çok güzell..

Selam kızlar ..

Juu sağlıcakla kucakla bebeğini..
Zamanı gelmiş bile ohh sende yavruna kavuşuyorsun .. Darısı başımıza inşallah ..

.

çok sağolun kızlar, bende büyük bi heyecanla bebeğimi kucaklamayı bekliyorum sağlıkla gelir inşlh. aranızda aspirin kullanan varsada 36. haftada mutlaka bırakın veya kendiniz dr.unuza hatırlatın.

canım benim şuan 34 haftalık 2 hafta önce yani 32 de 2000 grdı.şuan kaç bilmiyorum ama. kızlar benim çocuk odası alanlara bi sorum olacak belisin mobilyalarını ne kadara aldınız? ben maraşta yaşıyorum burda sadece tek bir yerde belisin mobilyası var fiyat karşılaştırması yapamadığım için siz alanlar bilgi verirseniz sevinirim.

Kizlar bende bugun 32.haftamdayim cok sukur saglikla bugunleri gorduk.Asprin konusunda bende birseyler yazmak isterim ben de kullaniyorum bastan beri,ve 2 temmuz yani haftaya 33. haftamda kesecegim asprini doktorum oyle istedi cok onemli birsey sezeryan icin kanin sulanmamasi gerekiyormus sanirim o yuzden kestiriyorlar.
Doktorunuz unutmus olsada siz hatirlatin kizlar.

slm arkDAşlar bu sıcaklar beni mahvetti elim ayaklarım yüzüm balon gibi şişti yürürken biraz ağrım oluyo günlük kasılmalarımda sıklaştı olsun Rabbime şükürler olsun Allahım isteyen dileyen herkese yaşatsın inş.bide şu ellerimin uyuşukluğu fene yazı yazmak işkence neyse son 10 günümüz sonra Rabbimin izniyle kızımız kucağımızda

muhannim hatırlAAdım şimdi sende çok rahatsızdın bu sendromdan demek geçmesi hemen bakalım benim nasıl olacak gerçi son günlerde biraz azaldı sanki uyuşukluklarım yada ben alılştım

juu şimdiden tebrik ederim haftan çok iiyi sağlıkla gelsin inş kuzun

Kizlar öncelikle beni, bebeklerimi düşünüp yazan herkese teşekkür ederim. Kendi dertlerimle uğraşırken sizleri ihmal ettim, Nolur kusuruma bakmayın. Juu bugun dogum yapacakmış, allahım saglikla kuzusuna kavuşmayı nasip etsin. En kusa zamanda bilgisayardan girip uzun uzun yazacağım, hepinizi opuyorum

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz
pele301.deneme29eylül18haziran
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız
perla1344.deneme4ekim10temmuz
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
sarayca322.deneme20ekim25temmuzKız
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızGülce
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme1eylülErkek
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM
AliasBlue6mayıssezeryanKız301540Derin
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa
nili_fer23mayıssezeryanKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf
nec8630mayıssezeryanErkek38Mehmet Aras
muhhanim6haziransezeryanErkek393780Asrın Çınar
3MELEKANNESİ11haziransezeryanKız352320Alya
sevinc8515haziransezeryanKız36Ruya Ecrin
aymutu16haziransezeryanKız392870Zeynep
kyr16haziransezeryanKız/Erkek321200/1460Yağmur/Toprak

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

Cnmmm ne güzel bir mesaj bu:))) Valla öyle bir duygu seli içindeyim ki hergün farklı bir alemim, bir gün aşkla sarılıyorum kuzularımın hazırlıklarına, ertesi gün hiç elim varmıyor. Dengesiz oldum çıktım, şükürler olsun yavrularım iyi, hergün iyi haberlerini almak için uyanıyor, iyi olduklarını duyup rahatlıyor, bir aşkla başlıyorum süt sağmaya:))) Şuan onlar için aşkla yaptığım tek şey süt sağmak. Odaları neredeyse hazır, kıyafetleri yıkandı, ütülendi... Rabbim sağlıkla yatırmayı, keyifle giydirmeyi de nasip edecek inşallah.

Kyr'cımmm,cnmmm, Yagmur,Toprak,sen nasılsınnız?Kuzucuklarını karnından sınra gercekte gormek kimbilir nasıl guzel bir duygudur.Maasallah. Hazırlıklarını tamamalamaya başladın mı evde?
Cnm arkadaşım daha dokunamadım kuzularıma, kızımı gördüm 2kere yanıma kadar getirdiler ama oğlumun yüzünü göremedim daha, hep uzaktan seyrediyorum. Rabbim kimselere yaşatmasın çok zor, hele yanına kadar gidip elini sürememek anlatılamaz bir duygu. Sabır çekmek, sağlık dilemekten başka çarem yok. Onlar sağlıklı olsun da varsın ben elleyemeyeyim demekten başka yolum yok. İlk birkaç gün çok daha feanydım ama şükürler olsun Rabbim sığındığım dualarımı kabul ediyor, her geçen gün biraz daha güçlü uyanıyorum. Yatıp kalkıp sizlere dua ediyorum, siz yaşamayın bunları, sağlıkla kuzularınızı alıp evinize dönün diye. Sen nasılsın, kuzuların nasıl? Öpüyorum kocaman...

Sağol cnm, inşallah...

kyr canım haydi gözün aydınn çook geçmiş olsun
İnşallah bebeişlerle dönersin evine maşallah kuzucuklara.
Allah'ım hayırlı evlatlardan kılsın onları inşallah..
Aminnn... Cnm sağol düşündüğün, yazdığın için. Allahım inşallah bu zor günlerimi maziye gömecek, kuzularım yuvamızı şenlendirecek, sağlıkları için dua edip, gelecekleri günn iple çekiyorum. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Cnm çok sevindim, gözünaydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Hatırlıyorum seni ben de, ve çok sevindim bu güzel habere...

Cnm çok çok çok gözünaydın, sağlıkla kavuştunuz Zeynep'e. Beni saat farkıyla geçmişsin ayrıca tebrik ederim:)))Rabbim kızınla keyifli bir hayat nasip etsin.

Cnm maşallah oğullarına, Allahım bir ömür sağlık, mutluluk nasip etsin. Ben iyiyim, sükürler olsun kuzularım da iyi. Oğlum da, kızım da kilo almaya başladılar, bugün 11gün bitti, duayla bekliyoruz sağlık haberlerini. Pek sık gitmiyorum görmeye, hergün süt yolluyorum, 3günde 1de ben görmek için gidiyorum. Allahım kimselere yaşatmasın, yaşayan herkese de sabır versin.

Son düzenleme:
arkadaşlar geçmişi okudum ama ayrı ayrı yazamıyorum kusura bakmayın ne olur.
hepinize çok ama çok teşekkür ederim allah razı olsun.

biz bu gün 12 günlük olduk ben daha iyiyim zeynep te çok şükür iyi biraz sarılık oldu ama dünkü kontrolünde dr değerin düştüğünü söyledi zamanla geçecek inşallah.

sevinç ve kyr sizinde gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.

canım benim benimde ilk kızım doğduğunda 8 gün kalmıştı hastanede seni çok iyi anlıyorum şimdi yazdıklarını okurken o günleri hatırladımda rabbim kimselere yaşatmasın çok zor. ama dualarımızla iyi olucaklar inşallah bir an önce dönecekler annelerinin sıcacık kucağına o zaman herşeyi unutacaksın.
rabbim sana dayanma gücü onlarada acil şifalar versin.

Kyr cm masallh bebeklerine ikisi de saglikla gelick insallh evine sizin kollarınıza kilo almaları cok guzl hamdolsun Rabb'ime ben ayse oner in sitesinde okudum sende bir ara bak erkn dogn bebeklere annelerinin gidip kuvezden onları sevmeleri iyileşmelerinde cok büyük etki gösteriyormuş Rabbim senin pozitf enerjine guzel sütünle beslicek saglik vericek insallh yavrularına en kısa zamn da insallh kucağına gelsinler senin şimdi bütün dua larin kabul olur bol bol dua et bizi de unutma insallh bebek Mevlüt üne gelmek nasip olur kuzularının herseygonlunce olsun sakin kendini salma sen güçlü bir kadınsin senin bebeklernde senin gibidir eminim sen onların annesi sin genleri sana benzemişti güçlü bebek onlar

Canim sagol allah sana sabi ve miniklerine dayanma gucu versin rabbim
O guzel yuregine gore versin emeklerini bosa cikarmasin saglikla kal

[merhaba arkadaşlar!! bugun idrar testi yaptik, bugun transferin onuncu gun, ve test çok hafif gozuken bir silik çizgi gosterdi, siz test yaparken sonuşlari nasil çikiyorlardi!!!! şu anda mutlu olmaktan korkuyorum biraz,neticede çizgi silik...... cevablarinizi bekliyorum!!!!

herkese merhaba annecikler
arkadaşlarımızın çoğu doğum yaptığı ve doğum yapmaya hazırlanlandıkları için topiğimiz sessizleşmiş.

arkadaşlar minik yavrum 23 günlük. tek sorunumuz 2 gündür gazı olması. rezene çayı falanda kullanıyorum ama faydası yok. yavrum gazını çıkarmak için uykudan uyanıp anne yardım et der gibi ağlıyor. babasıyla hemen kucağımıza alıp yavrumu sakinleştirmeye çalışıyoruz, gazını çıkarıyoruz. ama bu nasıl bir gazdır ki 10 adet falan arka arkaya sürüyor. yavrum canı yanıyor.

gazı geçirmek için fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

merhaba topiğimize hoşgeldin. canım kesinlikle hamilesin. çizgi silik de çıksa da bu seni korkutmasın. hamile olmasan o çizgi asla çıkmaz. şimdideen hayırlı olsun.

kızlar merhaba,

kaç gündür giremiyorum bilgisayarımın sarj aleti yandı, şimdi sorun çözüldü.

herkes iyidir umarım, biz minik erkeğimle iyiyiz çok şükür heyecanla geleceği günü bekliyorum. doktorumuz en son kontrolde 8,9,10 temmuz gibi dedi doğum için....

bu cumartesi herhalde kesin tarihimiz netleşir kısmetse...

Tüm hazırlıklarımız bitti çok şükür anneannemiz ve dedemiz de bize taşındı :))))

geriye bir tek Rabbimin izniyle oğlumuzu sağlıkla kucağımıza almak kaldı ( işallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…