2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

nec canım sağol bende artık gelsin diye bekliyorum iyice sabırsızlandım ya.

sende mevlüt yapmışsın allah kabul etsin .

Hayırlı Cumalar arkadaşlar ben geçen ay tüp bebek yaptıracaktım kistim olduğu için yaptıramadımbu ay tekrar kontrol edilecekolursa bu aya başlayacağız inşallah bu arada kayseride tüp bebek yaptıran varmı aranızda deneyimlerini ögrenebilirmiyim benim ilk olcak inşallah rabbim isteyen herkese çocuk versin inşallah

merhabalar... hava sıcak ben sıcak sıcak sıcakkkkkkkk
sabahları değilde öğlen okuldan gelirken bayılacak gibi oluyorum.
temmuzda napıcaz bilemiyorum.
birde burası karadeniz serin olur biraz sizleri düşünemiyorum arkadaşlar. allah kolaylık versin hepimize.

bugün 32+6 çok şükür 33 üde bitiricez.
aymutu salıdan önce doğumun olursa 7. annemiz sen olucaksın
sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah.

evt aymutu gecen gün ben de aynı şeyi düşündüm, karnımdaki hareketleri gerçekten çok güzel , özlerim herhalde diye düşünüyorum, ama yanımızda olması herhalde daha güzel olur. bu arada sen hafta olarak maşallah bayağı gittin. normal doğum mu planlıyorsunuz?

Kızlaaaaar hava çok sıcak , mideee yanmalarım had safhada , oğlum kıpıp kıpr gece bile , maşallah sıcaktan etkilenmiyor besbelli :)
Ama ben buhar olmak üzereyim ..
Günde 30 defa duş alsam fayda etmiyor .. Çıkınca yine aynı ..
Allah'ım bizlere hatta herkese sabır ve kolaylıklar versin ..
Bu arada 2 haftada hep 2 kilo alırken son 2 haftada hiç kilo almamışım ..
İnşallah oğluşum almıştır .. Yiğiyorum da ama almadım 70 im 2 haftadır ...
Hayırlısı bakalım , dr cum pek memnun olcak :)

Nihayet doktorumuzdan geldik. Sabah randevumuz vardı. Bizim yaramaz bir türlü yüzünü göstermedi bugün bize. Elleri ile sürekli kapatıyor. 2100 gr olmuş. Gelişiminin iyi olduğunu haftasına göre bir hafta ileride göründüğünü söyledi.

Doğum hakkında soracaklarım vardı. Nasıl olacak vs diye. Doktorum sezaryen olmasının daha iyi olacağı kanaatinde. Daha önce sancım başlar rahim açılır pelvis de uygun olursa normal olabileceğini ancak bu tür zor elde edilen gebeliklerde bebek için daha rahat olan sezaryeni yaptıklarını söyledi. Normal elde edilmiş bir gebelikte bebek ve anne içinde en uygun yolun normal doğum olduğundan bahsetti. Spinal mi Epidural mi yoksa tam Anestezi mi konusuna gelince, anestezi uzmanının bu konuda karar verebileceğini kendisi için farkı olmadığını söyledi. Uyanık olunması durumunda ameliyathanede kendi aralarında spontane konuştuklarını bazı söyledikleri sözlerin anneyi panikletebileceğinden de bahsetti. Örneğin şu damarı tut kanamasın ya da amma çok kanadı diye kendi aralarında operasyonla ilgili son derece normal olan konuşmalardan korkabilir anne dedi.

15 gün daha az hareket ve serin yerlerde olmamı istedi. 15 gün sonra bebeğin dış ortamda çok daha rahat alışabileceğini bu nedenle 15 gün kadar daha dinlenerek fazla yorulmadan yaşamam gerekiyormuş. Doğum fotoğrafçısı konusunu da hallettik. Devlet hastanesinden öğleden sonra doğum öncesi izin için geçici iş göremezlik raporumu da aldım. Bundan sonraki randevumuz 20 gün sonra. Her şey normal giderse muhtemel tarih olarak Temmuz ayının son günleri olarak doğum tarihini planlıyoruz.

evet canım ya ben normal istiyorum inşallah her şey yolunda giderde normal olur.

ermer inşallah o zamana kadar olur bizden sonrakiler çok aceleci davranmasınlar
ya artık sıramızı kaptırmayalım diyorum tabi ki meleğim beni dinlerse.

ne güzel haberlerle gelmişin maşallah size canım.. tam bayılmadığında doktorun dediği gibi herşeye şahit oluyorsun ama inan o heyecanla ne konuştukları duyulmuyor bi tek ben karnıma baskı yaptıklarında acıyor diye bağırdığımda doktoum şu an bağırsaklardayız acısa dayanamazsın dediğini duydum.. ama bebeğini görme heyecanı hepsinin üstüne çıktığı için etkilenmiyorsun bile bağırsakta mı midede mi

herkese merhaba annişler...kuzucuklarını koklaya koklaya sevenler kimbilir nasılda mutludurlar ben sımdıden kuzum gelsın artık bıcır bıcır ole sevıım karnımdan sevmek kesmıyo benı diye soylenmeye basladım kı daha 29.haftadayızzamanında saglıklı gelsınler ıns..hastanede nerde bı bebek gorsem ayy benım kuzumdamı bu kadar kucuk olcak acaba bızımkıdemı saclı olcak ay onun gobegı benden kucukmu peslerınden kaybolana kadar bakınıp duruyorumanlasılan o kı bu sıcak bıtek benı cıldırtmıyormus..resmen aglıyorum artık sıcak dııl sankı vucudum yanıyorda atesler dısarı cıkmıyormus gıbı su ıcmek ıcın dolabın kapısı acıp kapamaktan kas yaptım resmenbenıde sımdıden bı dogum telası aldı gıttıkı sormayın bı normal olsun dıom sonra ben farkedemem bıde bebegıme bısı olur sezeryan olsun dıom herkes merak etme dogum sancısını farketmemenin ımkanın yok dıolar ama yasamadan ınsan emın olamıyor hayırlşısıyla su dogum faslınıda bı atlatsak bana karada havada olum yok sanırım amma kumkumlandım yafff:))bu arada kyra ve bebıslerı nasıllarkı yakında yazılan bısı goremedım hala hastanedeler sanırım...inş hepiniz ve melekleriniz cok iyisinizdir rabbim sizleri ve kuzularınızı korusun görüşmek üzere...

netim bozuk olduğu için uzun süredir giremedim, ama aklım ve dualarım sizlerleydi. bende bugün dr. gittim bebeğim 2900 olmuş haftaya doğum tarihi belirlenecek heyecan bastı, havalar çok sıcak dayanamıyorum, ellerimdeki uyuşma ve ayaklarımdaki şişlik arttı, kızımın odası hazır şimdi ev temizliği başladı bizdeki durumlar böyle burdaki doğum haberlerini okuyunca çok sevindim. inşlh. hepimiz sağlıkla kucaklarız meleklerimizi...
geçmiş olsun canım inşlh zamanında ve sağlıkla kucaklarsın bebeğini..

canım çok sevindim, bebeğin yayırlı olsun alllah analı babalı büyütsün bebeğini inşl. sarılığıda en kısa sürede geçer..

size sonunda bebeğini kucaklamana sevindim.

kızlar hepinizi tebrik ediyorum, bebekleriniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..

çok sevindim maşallh bebeğine, inşlh. hep güzel haberlerle gelirsin. bende epidurel düşünüyorum o anları kaçırmak istemem

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz
pele301.deneme29eylül18haziran
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin
perla1344.deneme4ekim10temmuz
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
sarayca322.deneme20ekim25temmuzKız
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızGülce
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme1eylülErkek
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM
AliasBlue6mayıssezeryanKız301540Derin
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa
nili_fer23mayıssezeryanKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf
nec8630mayıssezeryanErkek38Mehmet Aras
3MELEKANNESİ11haziransezeryanKız352300Alya
muhhanim6haziransezeryanErkek393780Asrın Çınar

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

teşekkürler canlarım...

Tünaydın kızlar ..
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese ..
Bugün annem gelicek temizlik ve yemek için sağolsun..
O yüzden girip bakayım dedim hemen ..

Kızlar oğluşumun odası geldi , perdesi geldi, avizesi ve halısı kaldı ..
Onları önümüzdeki hafta halledicez ..
Önümüzdeki hafta arıca kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim ..
Yarın 32. haftamız bitiyor .. Haftayada 33. haftayı bitireceğiz artık vakti geldi..

Pzt konntrolümüz var 32+1 'de bakalım oğluşum kaç kg olmuş..
30+1 de 1650 gr dı inşallah 2 kg falan olmuştur ..
Sağlıkla büyüsün kuzularımız inşallah ..

günaydın güzel anneler ve onların kuzucukları

sıcak gibi sanki hava
serin bir yerde olmadığım zaman kızım hareket etmiyor klimayı açarsam 15 dk sonra başlıyor harekete
sizinkilerde aynımı acaba

slm arkadaşlar kyr arkadaşımızı az önce doğuma aldılar şu mübarek günlerde doğacak kuzuları ne olur bizde dualarımızı eksik etmeyelim hepsi sağlıkla kurtulsunlar

aymutu canım senin sıra gitti yine:))

kızlar, kyr arkadaşımızın bebekleri dünyaya geldi, sağlık durumları çok şükür iyi, annemiz de iyi.
kendisini ve eşini tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…