yanıyorum biri itfayeyi arasın
sanada günaydın cloudly
gerçekten çok keyifli. bir yandan hemen doğsun istiyorum bir yandan da karnımdaki hareketlerini çok özleyeceğimi biliyorum.
ilk kızımda doğumdan sonraki bir kaç gün geceleri uyandığımda elim hep karnıma gidiyordu niye hareket etmedi diye insan bir an yokluğunu hissediyor yani.
Benden de herkese tunaydinlar,
Cloudy canim bende gece cok sIk uyaniyorum ve uyandigimda tekrar dalmam cok zor oluyor sanki ayaklarimin altindan ates cikiyor kizlar, ates basiyor bana...her wcye kalktigimda mutlaka ayaklarimi yikiyorum ve cift yastik koyuyorum ayagimin altina ancak o zaman biraz rahatliyorum...ay bilmem temmuz ayi nasil gececek bu sekilde :)))
canım evt sıcaklar bunaltıyor, ben resmen hapis hayatı yaşıyorum evde, elşim hergün dışarıya çıkma diye tembihliyor her gün, zaten o gücü kuvveti bulamıyorum kendimde ılık duş alıyorum bunalınca sola yatıp dinleniyorum. işallah canım temmuzda geçecek....
Hepinizi opuyorum dogumus kuzularimizida dogmamasilarida :)
evt aymutu gecen gün ben de aynı şeyi düşündüm, karnımdaki hareketleri gerçekten çok güzel , özlerim herhalde diye düşünüyorum, ama yanımızda olması herhalde daha güzel olur. bu arada sen hafta olarak maşallah bayağı gittin. normal doğum mu planlıyorsunuz?
merhabalar... hava sıcak ben sıcak sıcak sıcakkkkkkkk
sabahları değilde öğlen okuldan gelirken bayılacak gibi oluyorum.
temmuzda napıcaz bilemiyorum.
birde burası karadeniz serin olur biraz sizleri düşünemiyorum arkadaşlar. allah kolaylık versin hepimize.
bugün 32+6 çok şükür 33 üde bitiricez.
aymutu salıdan önce doğumun olursa 7. annemiz sen olucaksın
sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah.
Nihayet doktorumuzdan geldik. Sabah randevumuz vardı. Bizim yaramaz bir türlü yüzünü göstermedi bugün bize. Elleri ile sürekli kapatıyor. 2100 gr olmuş. Gelişiminin iyi olduğunu haftasına göre bir hafta ileride göründüğünü söyledi.
Doğum hakkında soracaklarım vardı. Nasıl olacak vs diye. Doktorum sezaryen olmasının daha iyi olacağı kanaatinde. Daha önce sancım başlar rahim açılır pelvis de uygun olursa normal olabileceğini ancak bu tür zor elde edilen gebeliklerde bebek için daha rahat olan sezaryeni yaptıklarını söyledi. Normal elde edilmiş bir gebelikte bebek ve anne içinde en uygun yolun normal doğum olduğundan bahsetti. Spinal mi Epidural mi yoksa tam Anestezi mi konusuna gelince, anestezi uzmanının bu konuda karar verebileceğini kendisi için farkı olmadığını söyledi. Uyanık olunması durumunda ameliyathanede kendi aralarında spontane konuştuklarını bazı söyledikleri sözlerin anneyi panikletebileceğinden de bahsetti. Örneğin şu damarı tut kanamasın ya da amma çok kanadı diye kendi aralarında operasyonla ilgili son derece normal olan konuşmalardan korkabilir anne dedi.
15 gün daha az hareket ve serin yerlerde olmamı istedi. 15 gün sonra bebeğin dış ortamda çok daha rahat alışabileceğini bu nedenle 15 gün kadar daha dinlenerek fazla yorulmadan yaşamam gerekiyormuş. Doğum fotoğrafçısı konusunu da hallettik. Devlet hastanesinden öğleden sonra doğum öncesi izin için geçici iş göremezlik raporumu da aldım. Bundan sonraki randevumuz 20 gün sonra. Her şey normal giderse muhtemel tarih olarak Temmuz ayının son günleri olarak doğum tarihini planlıyoruz.
geçmiş olsun canım inşlh zamanında ve sağlıkla kucaklarsın bebeğini..Kızlar herkese selam, biz bebeklerimle bugun hastaneye yattık. Öğlen kanamam oldu çok az, kontrol icin geldim bırakmadı doktor yatırdı. Son bir haftadır ara ara kahverengi lekelenmem oldu, doktor kontrolünde hersey normal görünüyordu, son iki gundur de feci kazılmalarla ağrılar başlamıştı. Hastaneye geldiğimizde dogum kasilmalari baslamis, 2cm açılma olmuştu. Şimdilik ilaçlarla dogumu ertelemeye çalışıyorlar. Benim safra asitlerim cok yükseldi, 10gundur ilaç kullanıyordum. Maalesef kuzularım kendilerini bu asitten korumak icin beslenmeyi minimuma indirmişler, özellikle kızım kordonunu kasmış, beslenmiyormuş, haftalarina gore de minicik kuzularim. Şimdi tek dileğimiz onları en hayırlı zamanda, saglikla kucağımıza almak. Dualariniza çok ihtiyacım var kızlar. Esirgemeyeceginizi bildigim icin rahatlıkla istiyorum... Şimdiden allahım hepinizden razı olsun, dilerim hepimiz saglikla kavuşalım bebeklerimize. Sizleri kocaman öpüyoruz minicik bebeklerimle))
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun.. hamdolsun yavrumu kucağıma aldım darısı sizlere inşallah.. bugün bi haftalık olduk Allahıma binlerce şükür.. dün kontrolümüz vardı sarılık değeri biraz yükselmiş inşallah daha da artmadan geçer yavrumun sarılığı.. dualarınızı bekliyoruz. biz oğlumla sizlere hep dua ediyoruz, arkadaşlarının sağlıkla annelerine kavuşmalarını istiyoruz Rabbimizden..
kyrcım çok geçmiş olsun cnm inşallah sorunsuz bi kaç hafta daha geçer yavruların öyle gelirler..
muhhanimcimm yarınmış doğumun şimdiden hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah..
aliasbluecim ne kadar sevindim anlatamam.. derinini emzirmişin, kavuşmanıza az kalmış.. maşallah prensesine..
fırsat buldukça giricem arkadaşlar.. sorularınız olursa mesaj atın mutlaka, aynı zamanda özel mesajda atın kitopicte geçmişi okuyamazsam cevapsız kalmasın. hepinizi öpüyoruz oğlumla.. dualarınızı bekliyoruz..
Mucize tutulabilirmiş meğer ellerde,
Mucizeye dokunulabilirmiş,
Mucize uyurmuş, uyanırmış,
Mucizeye bakılabilirmiş,
Mucize mucizeler yaratabilirmiş gerçekten
Mucize meğer kokarmış Cennet kokusu gibi; Mis gibi...
HOŞGELDİN MUCİZEM, HOSGELDİN DERİNİM DUNYAMA
SEFALAR GETİRDİN....
hepinizi cennet kokulu kızımla opuyoruz. artık evimizdeyiz...
kızlar 3 melek annesi arkadaşımız sabah msj attı doğum başladı diye ama ben hastanede olduğum için haber veremedim sizlere 1 saat öncede aradı çok şükür doğum gerçekleşmiş KIZIMIZ 2300 dünyaya gelmiş 2 saat sonra yanına getiririz demişler şükürle olsun Rabbime anneside bebeğimizde çok iyi hepimizin gözü aydın darısı zamanında sağlıkla başımıza olsun:))
kızlar hepinizi tebrik ediyorum, bebekleriniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..Canım topik arkadaşlarım
7 haziran da kavuşacağım yavrum süpriz yaptı. 6 haziran da dünyaya geldi.
Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın. Dünyalar tatlısı bir oğluşum var artık. Ben yeniden oğlumla doğdum.
çok şükür iyiyiz. Yarın kontrole gideceğiz yavrumla.
Ama doğum gerçekten çok çok çok zor bir olay . Allahım doğruacak arkadaşlarıma hepsine kolaylık versin.
Oğluşum 3780 kg doğdu. Sezeryan ve doğum tarihi 6 haziran. Listeye eklersiniz.
Düzenimiz komple değiştiği için sizlere yazamıyorum.
Hepinizi çok öpüyorum.
çok sevindim maşallh bebeğine, inşlh. hep güzel haberlerle gelirsin. bende epidurel düşünüyorum o anları kaçırmak istememNihayet doktorumuzdan geldik. Sabah randevumuz vardı. Bizim yaramaz bir türlü yüzünü göstermedi bugün bize. Elleri ile sürekli kapatıyor. 2100 gr olmuş. Gelişiminin iyi olduğunu haftasına göre bir hafta ileride göründüğünü söyledi.
Doğum hakkında soracaklarım vardı. Nasıl olacak vs diye. Doktorum sezaryen olmasının daha iyi olacağı kanaatinde. Daha önce sancım başlar rahim açılır pelvis de uygun olursa normal olabileceğini ancak bu tür zor elde edilen gebeliklerde bebek için daha rahat olan sezaryeni yaptıklarını söyledi. Normal elde edilmiş bir gebelikte bebek ve anne içinde en uygun yolun normal doğum olduğundan bahsetti. Spinal mi Epidural mi yoksa tam Anestezi mi konusuna gelince, anestezi uzmanının bu konuda karar verebileceğini kendisi için farkı olmadığını söyledi. Uyanık olunması durumunda ameliyathanede kendi aralarında spontane konuştuklarını bazı söyledikleri sözlerin anneyi panikletebileceğinden de bahsetti. Örneğin şu damarı tut kanamasın ya da amma çok kanadı diye kendi aralarında operasyonla ilgili son derece normal olan konuşmalardan korkabilir anne dedi.
15 gün daha az hareket ve serin yerlerde olmamı istedi. 15 gün sonra bebeğin dış ortamda çok daha rahat alışabileceğini bu nedenle 15 gün kadar daha dinlenerek fazla yorulmadan yaşamam gerekiyormuş. Doğum fotoğrafçısı konusunu da hallettik. Devlet hastanesinden öğleden sonra doğum öncesi izin için geçici iş göremezlik raporumu da aldım. Bundan sonraki randevumuz 20 gün sonra. Her şey normal giderse muhtemel tarih olarak Temmuz ayının son günleri olarak doğum tarihini planlıyoruz.
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | İSİM | |
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | Zeynep | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | |||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | Irmaknaz | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
juu | 34 | 1.deneme | 29eylül | 28haziran | sezeryan | Kız | ||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | Ruya Ecrin | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | sezeryan | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | sezeryan | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | |||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | ||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | |||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
sarayca | 32 | 2.deneme | 20ekim | 25temmuz | Kız | |||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | |||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Gülce | ||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | Kız | Öykü | |||
Gunnes | 35 | 2.deneme | 4kasım | 10ağustos | Erkek | Güneş | ||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Emir | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | ||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | sezeryan | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | ||
OzzOzz | 34 | 4.deneme | 15kasım | 23ağustos | Kız/Erkek | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 24ağustos | Kız | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | 1eylül | Erkek | ||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek | ||||
kamelya06 | 25 | 4.deneme | 7aralık | 12eylül | Erkek | Eymen Tuğra |
İSİM | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | D.HAFTASI | KİLOSU | İSİM | |
AliasBlue | 6mayıs | sezeryan | Kız | 30 | 1540 | Derin | |
porter | 17mayıs | sezeryan | Erkek/Erkek | 35 | 2600/1680 | Ali/Doğa | |
nili_fer | 23mayıs | sezeryan | Kız/Erkek | 34 | 2200/2200 | Ekin/Yusuf | |
nec86 | 30mayıs | sezeryan | Erkek | 38 | Mehmet Aras | ||
3MELEKANNESİ | 11haziran | sezeryan | Kız | 35 | 2300 | Alya | |
muhhanim | 6haziran | sezeryan | Erkek | 39 | 3780 | Asrın Çınar |
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ D.ŞEKLİ CİNSİYET İSİM ayzan 32 2.deneme 9eylül 15haziran Kız aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran Kız Zeynep hayela89 23 2.deneme 15eylül 22haziran Kız/Erkek elon 31 1.deneme 22eylül 28haziran Erkek hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran Kız Irmaknaz pele 30 1.deneme 29eylül 18haziran juu 34 1.deneme 29eylül 28haziran sezeryan Kız sevinc85 26 1.deneme 1ekim 7temmuz Kız Ruya Ecrin perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz sesiler 1.deneme 10ekim 18temmuz Erkek son_ece 30 2.deneme 10ekim 16temmuz Erkek cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz sezeryan Erkek Orhan pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz sezeryan Kız Alara Beren_Berat 30 14ekim 20temmuz Kız Beren bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz Kız Elif-Su mucociko 31 2.deneme 17ekim 23temmuz Erkek breshka 18ekim 24temmuz Erkek sarayca 32 2.deneme 20ekim 25temmuz Kız nihall 24 1.deneme 27ekim 2ağustos enteresann 1.deneme 27ekim 4ağustos Erkek Yusuf ermer 30 1.deneme 29ekim 4ağustos Kız Gülce lilyum40 1kasım 7ağustos Kız Lotus83 4.deneme 4kasım 10ağustos Kız Öykü Gunnes 35 2.deneme 4kasım 10ağustos Erkek Güneş Masideaydn 6kasım 11ağustos Erkek Fatih Emir Bilgemmm 26 2.deneme 6kasım 11ağustos Erkek Mert kyr 31 3.deneme 8kasım 13ağustos sezeryan Kız/Erkek Yağmur/Toprak DEW77 34 2.deneme 14kasım 22ağustos Kız Karya OzzOzz 34 4.deneme 15kasım 23ağustos Kız/Erkek akasya1978 33 1.deneme 16kasım 24ağustos Kız erva64 30 1.deneme 25kasım Kız/Kız poyraz18 25 1.deneme 1eylül Erkek nil82 29 2.deneme 4aralık Erkek/Erkek kamelya06 25 4.deneme 7aralık 12eylül Erkek Eymen Tuğra
SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ
BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİM D.TARİHİ D.ŞEKLİ CİNSİYET D.HAFTASI KİLOSU İSİM AliasBlue 6mayıs sezeryan Kız 30 1540 Derin porter 17mayıs sezeryan Erkek/Erkek 35 2600/1680 Ali/Doğa nili_fer 23mayıs sezeryan Kız/Erkek 34 2200/2200 Ekin/Yusuf nec86 30mayıs sezeryan Erkek 38 Mehmet Aras 3MELEKANNESİ 11haziran sezeryan Kız 35 2300 Alya muhhanim 6haziran sezeryan Erkek 39 3780 Asrın Çınar
SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ