2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

tebrik ederim canım. allahım analı babalı büyütsün.

aymutu sıran yine gitti

Kry
Gözünaydın.. Sağlıklı sıhatli mutlu uzun bir ömür diliyorum bebeklerine ve sana..

Aymutu Hadi sıra sende..

hosgeldiniz minik kuzular :)

Allah anne ve babanızla cok guzl bir omur nasip etsin insallah ,

tebrik ederim kyr cim.

Selam kizlar önceliklen kandiliniz mübarek olsun Rabbim bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin bizimgibilerede en kisa zamanda hayirli bebek nasip etsin insallah.
Bu mübarek günde bana Allah rizasi cin dua ederseniz sevinirim bende 5yildir bebek bekliyorum 3negatif tüp bebek sonucum var Rabbim bu günde dualarimizi kabul etsin insallah hamilelerin duasi kabul olur banada dua ederseniz sevinirim.Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin......

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz
pele301.deneme29eylül18haziran
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin
perla1344.deneme4ekim10temmuz
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
sarayca322.deneme20ekim25temmuzKız
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızGülce
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme1eylülErkek
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM
AliasBlue6mayıssezeryanKız301540Derin
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa
nili_fer23mayıssezeryanKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf
nec8630mayıssezeryanErkek38Mehmet Aras
3MELEKANNESİ11haziransezeryanKız352300Alya
muhhanim6haziransezeryanErkek393780Asrın Çınar
kyr16haziransezeryanKız/Erkek321200/1460Yağmur/Toprak

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

Kyr'cımmm,sen de güzell anneler kervanına katıldın,prens ve prensesinle maassallah size. Allah'ım sizleri korusun, sağlıklı,uzun ömürlü,bahtları iyi evlatlar yetiştirmek nasip etsin hepimize insallah. Tek tek doğum haberlerini almak, bu kadar sık teyze olmak herkese nasip olmaz, bu gunlerimizin kıymetini bilelim. Eşim bile var mı bugun yeni katılan kuzucuk diye soruyor artık bana:)
Allah'ım bizlere hayırlısıyla ,saglıkla,sıhhatla,uzun ömürlü,bahtları iyi bir sekilde buyutmek nasip etsin insallah.İsteyen herkese de yine aynı sekilde nasip eder insallah.

kyrcımmm yağmur ve toprak meleklerimiz gelmişş.. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah canım.. bu güzel mübarek günde gelmişler ne güzell... güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

bilgemm odanız gelmiş güzel sağlıklı günlerde kullansın yavrun inşallah..

listeyi kim düzenliyor arkadaşlar? bi benim yavrumun kilosu eksik kalmış.. biz 3160 doğduk sanırım.. sanırım diyorum çünkü hastane çıkışında kilomuz tartılmadı 1 hafta sonraki kontrolümüzde 2890 çıktı yavrum. doktor ya çok kilo vermiş ya da doğum tartısı yanlış dedi. ama yinede bizim bildiğimiz doğum kilomuz 3160. eklerseniz sevinirim..

canlar bilmeme rağmen uygulayamadım o ara hiç aklıma gelmedi ama sizlere bi önerim var. geçen bi profta aynı şeyi söyledi. yavrularımız doğduktan sonra hastanede beşiği yanınıza koydurun ve zaman zaman ellerinizi değdirin. çünkü ilk kez farklı bi ortama çıkıyor ve güven duyduğu tanıdığı kokunuzu bildiği tek kişi sizsiniz. siz dokundukça kendini daha iyi hissediyor. ben yapamadım siz yapın ne olur. ama biz yavrum ağladığında yanaklarımızı değdirdik inanın kokumuzu duyunca öyle rahatlıyorlar ki ağlamaları kesiliyor.. bu duyguyu bu anları yaşatan Rabbime binlerce şükür olsunnnn..

bi de daha önce yazmış olabilirim yazdıysam kusura bakmayın önemli olduğu için hatırlatma gereği duydum.. ilk günlerde süt sıkıntısı olabiliyor. humana çayı ve incir kürü tavsiye ederim. 10-12 adet inciri ortadan kesin 2 bardak suyla kaynatın ve yiyin. eğer biraz daha sulu olsun isterseniz daha fazla su koyun suyunu da kaşıklayın. epey etkisi var

Canim arkadasim Kyr'nin guzel bebeciklerine uzun saglikli bir omur diliyorum,Allah anali babali buyutsun insallah...

hayırlı uğurlu evlatlar olurlar inşallah canım..rabbim uzun ömürler versin..

Kızlar şükran arkadaşımızda cuma akşamı saat 9 da sağlıkla almış kuzucuğunu kucağına bu akşam evlerine çıkıyorlarmış bir ömür boyu sağlıklı uzun ömürlü olsun inş rüya ecrinimiz

aymutu canım sıran yine gitti sanırım yoksa geldimi senin kuzucuğunda haber ver bize:))

canım sende yavrularına kavuşmuşsun coooook sevindim,saglıkla dogmuşlar maşallah,ALLAHIM analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş..ayy bende kızlarımı cok merak ediyorum rabbim bizede kucagımıza almayı nasip etsin..buarada nasıl dogum yaptın merak ettim..sezeryanmış ama belden mi yoksa tümden bayıldınmı?arkadaşlar bana belden uyuşturmaya cesaret edemezsin,herşeyi hissediyosun diyolar ama bilmiyorum:))kib..bebişleri kokladım hadi bakalım kolay gelsinnn

canım sende kavuşmuşsun yavruna tebrikler..saglıkla,analı babalı büyüsün inş..cook sevindim darısı başımıza:))sırayı bize savdınız:))

bize gelince dün kontrolümüze gittik,kızlardan biri totosunu dönmüş dönmedi yüzünü göremedik malesef..digerini gördük:))onun yüzü dönük:))iyilerdi cok şükür,1300 gr olmuş yavrularım:))dr iyiler dedi,32 den sonra dogum hazırlıklarına başlıycaz dedi,ama ciger geliştirici igne başlancak 32 de,,34 yada 36 dogmaları iyi olur dedi,,bakalım artık nasip..kuzularımız bize uymuyo ki:))bende heycanlanıyorum artık yavrularıma kavuşmak için:))buarada sıcaklardan bende bayılcam yakında cook daralıyorum..bende itfaiye istiyorum

Sevgili Şükran, prensesin gelmis senin de. Allah analı babalı buyutmek nasip etsin arkadasım,hayırlı uğurlu olsun. Maasallah Cuma gune 3 kez ayrı ayrı teyze olmusuz Kyr'nın ikizleriyle senin prensesle beraber. Tum kuzucuklara uzun ömurler diliyorum.

Kyr cm cok tebrik ediyorum seni rabbim saglikla buyutmeyi de nasip etsin insallh cok sevindim ne guzel birgunde gelms evlatlarin dunya ya hayrli olsun

sevincim hayırlı olsun canım.. prensesin sağlıkla büyüsün inşallah..

ervacımm spinal ya da epidural anesteziyi düşün bence canım.. evet çok heyecanlı bi durum, dediğim gibi zangır zangır titriyordum doğumda ben, ama o anı yaşamak herşeye değer.. yarım saatlik iş en fazla bi saat..

Merhaba kızlar ..

Yağmur ve Toprak , Ecrin Rüya hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..
Sağlıcakla büyüyün inşallah ..

Son düzenleme:
Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum ama hastanedeyiz hala ayrı ayrı yazamadim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugun inşallah çıkıyorum hastaneden, evde daha detaylı yazarım.

Sevinc de anneler kervanına katıldı, canı gönülden tebrik ediyorum, diliyorum biricik kiziyla kocaman harika bir ömür yasarlar.

Benim kuzularım kuvezde, konuşuyorum sürekli kuvez hemsireleriyle, durumları iyi... Bugun tek dileğim buradan çıkıp yanlarına gitmek. Dua ediyorum kuzularım büyüsün, serpilsin biran önce diye... İcim çok buruk, evde beni bekleyen hazırlıkları düşünüp moral bulmaya çalışıyorum, onları beklerken tüm hazırlıklarını yapacagım minik kuşlarımın... Rabb'inden sabir ve saglik diliyorum. Hepinizi opuyorum, detayları paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…