2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Arkadaşlar merhaba,
Bu gün 3.tüp bebek denememize başladık.İlk iğnemi oldum.Bebek bekleyen annelerimiz ve bu uğurda emek veren tüm arkadaşlarımız dualarınızda beni de unutmayın lütfen.

aliseblue derin'in kollarına gelmiş adına çok mutlu oldum.Rabbim bir ömür boyu ayırmasın sizi.

3melekannesi bak senın prenses senden sabırsız çıktı. çok tebrik ederim Rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin size(amin)

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün çok sevindim
haberini alınca şok oldum inan
sırada ben varım diye beklerken senin prenses aceleci çıktı.

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün çok sevindim
haberini alınca şok oldum inan
sırada ben varım diye beklerken senin prenses aceleci çıktı.

aymutu canım senın bebeğinin hiç acelesi yok gibi ve gayet sabırlı görünüyor maşallah
yada yerini çok seviyor çıkmak istemiyor
Rabbim kuzularımıza sağlıklı uzun ömür versin

Kyr canım bende güzel haberlerini okumaya gelmiştim ama biraz üzüldüm açıkcası.
Bebeklerde Anneleri gibi güçlülerdir merak etme canım inşallah biraz daha sabredip
Öyle gelicekelr.
Eee bebekler biran önce güzel kalpli mükemmel Annelerini görmek istiyo sanırım..
Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dua edicem sana ve bebeklere inşallah
Mevlam korusun sizleri öpüyorum seni Toprak'ı Yağmur'u Canım numaranı bana verirsen aramak istiyorum
Bende vermezsende buradan takip edicem..

Kızlar doğu yapanlara geçmiş olsun Yavrularıyla bir ömür
Mutluluk.sağlık ve huzurla geçmesini diliyorum.
Doğum yapacaklarada Rabbim yanınızda olsun inşallah sağlıkla kucaklarınıza alıp bebeklerinizi evlerinize dönmeyi Nasip etsin Mevlam..
Hepinizin evlatlarını hayırlı evlatlardan kılsın..

cnm maşallah kızına evınzın neşesı gelmışş oyoyyoyy cennet kokulunu bızım ıcın bol bol öp seviyoruz sizi

GÜNAYDINNNNN KIZLARRRRRRRRRR

bugun doktr randevumuz var önce nst gırıp sonra doktrun yanına bakalım hayırlısı sezeryan tarıhını tam söler bugun herhalde dua edin bana canlarım benımm...buarada kızım buaralar hiç uyutmuo benii sabah cok canımı yakıo artık sıkıldı içerde sanırım cıkmak ıstıoo hepinizi öpüyorz kuzucuklarım ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah....

aymutu canım senın bebeğinin hiç acelesi yok gibi ve gayet sabırlı görünüyor maşallah
yada yerini çok seviyor çıkmak istemiyor
Rabbim kuzularımıza sağlıklı uzun ömür versin

canım herhalde öyle
erken olacak diye yattım yattım gelmesin diye şimdide gelsin artık diyorum o gelmiyo hayırlısı bakalım.
inşallah sizlerin kuzucuklarda zamanlarını doldururlar da gelirler.

canım herhalde öyle
erken olacak diye yattım yattım gelmesin diye şimdide gelsin artık diyorum o gelmiyo hayırlısı bakalım.
inşallah sizlerin kuzucuklarda zamanlarını doldururlar da gelirler.

aymutu sen doğurana kadar bir kaç kişi daha doğuracak gibi görünüyor

sevinç85 benim de cuma günü kontrolüm var. Bir ay oldu oğlumu görmeyeli.. Bu gidişimde doktor ile konuşacağım soracağım çok şey var. Liste yapmam iyi olacak Güzel haberlerle gel kontrolden inşallah..

3melek annesi canım benimm kızın gelmiş dünyaya.. maşallah ona.. Allahım sağlık versin ikinizede.. hayırlı evlat olsun inşallah.. çooook sevindimmm..

kyrcımm inan ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum.. o kadar farklı bi duygu ki.. dilim tutuluyor yavrumdan bahsederken.. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. sizlere de, isteyen herkese de nasip etsin Allahımm.. dilimden bu dualar hiç düşmüyor.. hayatımıza girdiği ilk günden beri bu kadar mı güzelleştirir hayatımızı.. bu günleri yaşatan Rabbime binlerce şükür..

Selam kızlar ..

Alias çok sevindim , minik mucizen evindee..
Rabbim ayırmasın hiçbirimizi evlatlarımızdan ..
Çok sevindim çoookk ..

Alyaaaa hoşgeldin güzel bebek ..
Annen kadar sabırsızmışsın neyseki iyisin , sağlıcakla büyü

Canım topik arkadaşlarım
7 haziran da kavuşacağım yavrum süpriz yaptı. 6 haziran da dünyaya geldi.
Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın. Dünyalar tatlısı bir oğluşum var artık. Ben yeniden oğlumla doğdum.
çok şükür iyiyiz. Yarın kontrole gideceğiz yavrumla.
Ama doğum gerçekten çok çok çok zor bir olay . Allahım doğruacak arkadaşlarıma hepsine kolaylık versin.

Oğluşum 3780 kg doğdu. Sezeryan ve doğum tarihi 6 haziran. Listeye eklersiniz.
Düzenimiz komple değiştiği için sizlere yazamıyorum.
Hepinizi çok öpüyorum.

canım tekrar gözünüz aydın sonunda kavuştun oğluna çok şükür ikinizde iyisiniz hayatının ne kadar değiştiğini tahmin edebiliyorum siz iyi olunda sonra zaman buldukça yazarsın inşallah
seni ve mis kokulu oğluşunu öpüyorum.

Allah analı babalı büyütsün, darısı bizlerin başına artık.

muhhaim tebrikler canım allah analı babalı büyütsün maşallah tosununa :))) darısı bizlerin başına işallah

canımm çok sevindmmm Allah analı babalı büyütsün inşallah.. paşana da maşallah ne güzel bi kiloda doğmuş Allah nazarlardan saklasın inşallah.. şu an rüyada gibisindir ben hala çıkabilmiş değilim yavruma dokunmak onunla uyuyup onunla uyanmak bu dünyada tadabileceğimiz en güzel zevk.. Allahım acılarını yaşatmasın onlarla imtihan etmesin kimseyi, bizleri de inşallah.. sağlıkla büyüyün annesi.. 6 haziranda sancı mı oldu cnm neden 1 gün önce geldi yavrun?

canım arkadaslarım

cok tşk ler ıyı dıleklerınız ıcın :) rabbım sizleri de saglıkla kavustursun ınsallah

cok sukur ıyıyız kızımla. alışmaya calısıyoruz birbirimize, sanırım o kucagımda uyumaya alıstı bıle :) . cok cok guzel bı duygu annelik, ınanaımıyorum hala. Allahım her isteyene nasip etsin. mis kokulu kızımla her anın tadını cıkarmaya calısıyorum. cok acamıyorum bilgisayarı. ınsaallah duzenımız otursun daha sık girerim

ınanın cektıgımız her sıkıntıya deger yavrularımızın kokusuyla uyumak. hepınızı kocaman opuyoruz.

Allah anali babali buyutsun canim anali babali olsun insallah..dogum neden zor dedin sekerim yaaaa korkutma bizi :)))

canim sizde artik evdeymissiniz cok sevindim sizin adinizaallah agzinizin tadini bozmasin...

Muhhanim cnm Allah analı babalı,saglıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin.Darısı da bizlere olsun.Doğum niye zor arkadasım,bizlere ne önerirsiniz dogum yapmıs arkadaslar? ben epidural sezeryan dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…