2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz
pele301.deneme29eylül18haziran
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız
perla1344.deneme4ekim10temmuz
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
sarayca322.deneme20ekim25temmuzKız
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızGülce
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme1eylülErkek
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM
AliasBlue6mayıssezeryanKız301540Derin
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa
nili_fer23mayıssezeryanKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf
nec8630mayıssezeryanErkek38Mehmet Aras
muhhanim6haziransezeryanErkek393780Asrın Çınar
3MELEKANNESİ11haziransezeryanKız352300Alya
sevinc8515haziransezeryanKız36Ruya Ecrin
kyr16haziransezeryanKız/Erkek321200/1460Yağmur/Toprak

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

Cnm Arkadasımmmm,maasallah yaa senden haber almak cok guzel.Maazallah kuzucuklarına da annesi. 32. haftayı atlatmak onemliydi biliyorsun arkadasım,cok sukur sen basardın.Simdi sağlıcakla eve gelmelerini bekleyebilirsin prensle prensesin. Hic olmazsa hazırlıklarını bitiririsin, daha cikolataları hazılanacakkk,odaları susleneceekkk:)cicileri yıkanacak utulenecekkk. oh mis gibi hazırlıkların tamamlanınca da kendileri gelecek yuvalarına. En kötü ayrılıklarımız boyle olsun cnm benım,bunlar saglık icin, daha guclu olmaları icin hazırlık sureci. opuyorum 3unuzu de.Allah'a emanet olun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Merhaba kızlar .. Bugün kontrolümüz vardı ..
32+1 de oğlum 1850 gr olmuş , dr normal dedi haftasına göre ..
Son kontrolümüzden bu yana bende hiç kilo almamışım .. 1 gr bile..
Sıcaklardan dolayı biraz beslenmemi savsakladım ama dikkat edicem artık ..
Bugün kendi dr'umuz ile hastane ve doğum ücretini konuştuk , çok uçuk fiyatlar verdi ..
Bize göre uçuk yani .. 3200 tl dedi .. Herşey dahil mi bilmiyorum ..

Bizde bir tanıdığımız aracılığı ile bugün başka bir özel hastane ile görüşmeye gideceğiz..
İnşallah memnunun kalırız , dr'umzuu severiz , oda bizi sever ve sağlıcakla doğururum yavrumu..
Normal şartlarda 32. haftadayım beni kabul etmeyebilirdi ama araya bir tanıdık koyduk ..
Bizden böyle kızlar ..

Rabbim evlatlarını saglikla evine getirmeyi nasip etsin insallh en kısa zaman da kocaman bebekler olur ikisi de anne si masallh onlara albu gune kadar dayandılar güçlü onlar aynen senin gibi Cok zor bir durum onları hastanede bırakıp eve gitmek ama bak artık onlar sağlıklı masallh hem sen de uzun süre yattın hastane de yapman gereken cok şey vardır hergün de gider seversin bebeklerini tekrar tebrik ediyorum seni hamdolsun Rabb'ime saglikla tamamına erdi hamileliğin masallh size

canım topik arkadaşlarım
yazdığınız tüm dilek ve tebriklerinizi okudum. hepinize ayrı ayrı oğluşumla teşkkür ediyorum.
benden sonra yavrusuna kavuşan 3 melek annesi, kayra ve sevinç tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun alllah analı babalı büyütsün yavrularınızı.

nec canım doğumum sancıyla başladı. yani yavrum kendiliğinden doğum sürecini başlattı .ağrıyı çektim ama sütüm azda olsa hemen geldi.nec canım mevlüt bile yapmışsın hayırlı olsun. allah kabul etsin.
dew canım doğum gerçekten çok zor diyorum . çünki gece 2. 30 dan 10 a kadar doğum sancısı çektim. sonunda sezeryana girdim ve beni tamamen uyutun dedim. mümkün değil o ameliyathane ortamında yapılanları canlı canlı göremezdim. birde hastanede kaldığım süre içinde normal doğum yapanların sesleri beni çok etkiledi. ama sonucu güzel olan herşey zordur değil mi.

arkadaşlar humana still tea çayı gerçekten iyi. rahatlıkla içebilirsiniz. tabi doğumdan sonra başlayın.

doğumu bekleyen tüm arkadaşlarım allah kolaylık versin dualrımız sizlerle.aymutu doğurdumu acaba. haberlerini bekliyoruz canım.

arkadaşlar bebekten sonra tüm düzen değişiyor. oğluşumla kalkıyoruz ama yatmak yok. sürekli baş ucunda nefes alıyor mu diye bakıyorum. gündüzleri uyuyorum arada. ön düğmelerim sürekli açık. memeye ağlarsa hemen vereyim diye.

zaman bulursam yine yazarım sizlere. hepinizi çok çok öpüyoruz dünyalar tatlısı oğlumla.

taze anne ne güzel bir duygudur annelik allahım bizlerede nasip eder inşallah.

bizde sizi öpüyoruz oğlunu mis mis kokla bizim içinde

maşallah canım oğluşuna
canım hayırlı olsun hastane görüşmen iyi geçmiş. sağlıcakla kucağımıza alıcaz inşallah bebeklerimizi.

kyr canım haydi gözün aydınn çook geçmiş olsun
İnşallah bebeişlerle dönersin evine maşallah kuzucuklara.
Allah'ım hayırlı evlatlardan kılsın onları inşallah..

Kizlar merhaba belki beni hatirlarsiniz ben simdi ikizler hamileyim 5 haftalik dogum yapan.arkadaslar tebrik ediyorum

Sizleri sessiz takip ettim kusura bakmayin

Bilgemm ben ankaradayim seninde ankarada oldugunu biliyorum bana

Zekai tahir buraki onerirmisi veya senin doktorun kim tavsiyen vermi simdiden sagol

kızlar 2-3 gündür çok koşuşturdum eve kadın geldi perdeydi halıydı son hazırlıklardı derken ben benlikten çıktım ellerim ayaklarım davul gibi resmen yere basarken tabanlarım acıyor ellerim sürekli uyuşuk hele yatarken sol tarafa yattığımda 15 dk sonra sol elim öyle bir karıncalanıyor ki anlatamam. sıcakları zaten söylemiyorum.tek istediğim şu günleri sağlıkla atlatıp kızımı mutlulukla kucağıma almak. asla şikayet etmiyorum Rabbime milyonlarca kere şükürler olsun bu günleri yaşattı bana. bu arada dün nst ye girdim sancı yok herşey yolunda kızım iyi suyu bol ve yeterliymiş.

bi arkadaş daha vardı hatırlayamadım ismini ama onunda çok elleri uyuşuyodu acaba geçicek mi?

muhannim canım tebrik ederim sağlıkla büyüt kuzucuğunu darısı başımıza:))

Cok tebrik ederim Munhannim ..bebegin anali babali buyusun insallah...darisi basimiza :)) normal dogum olayinda evet haklisin ama epidural yapmadilar mi sana agri cektin?Cunku agri derecesine gore hemen epidurali yapip bebegin kalp atislarini dinelyerek yapilmasi gerek miyor mu?sasirdim yani....neyse gelmsi gecmis olsun...onemli olan oglunun saglikla yaninda olmasi....

Cnm sorma bu yaz nasıl biter diyorum Haziran böyleyse
Derini hasta etmeyelim diye klima cam da açamıyoruz surekli dusa girmeye çalışıyorum

aynen canım ben doğum sonrasından da endişeliyim, oğluşum ne yapacak bu sıcakta bilmiyorum , giydirsen bir türlü giydirmesen başka türlü...
kendinize iyibakın derinini de kokla benim için...

canım çok sevindim iyi haberlerinize, rabbim sağlıkla devam ettirsin işallah.
ohh hazırlıklar bitmiş, bir tek eksiğiniz Alara Hanım :) o da gelince tamam...
uyuşukluk bende de çok oluyor pınarcım sabah kalktım resmen ayaklarım kollarım tutmuyor yatakta biraz dinlenip öyle kalkıyorum işe yarıyor azıcık.

az kaldı canım azıcık daha sabredeceğiz ....

kızlar dün eski işyerimden bir arkadaşım vardı, benim gittiğim merkeze gitmiş 1. tüp denemesi olumsuz sonuçlanmıştı. dün aradı ikinciyi denemişler ve rabbime şükürler olsun hamileymiş ( bundan önce de 4 negatif aşılaması vardı) nasıl sevindim anlatamam, birden yaşadıklarım gözümün önüne geldi. rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah....

bir hamile haberi daha aldım liseden bir arkadaşım vardı. kıyamam hamile olduğunu anlamamış... çünkü regl olmuş. doktora gittiğinde doktor hem hamile olduğunu hem de ikili test zamanının geldiğini söylemiş, düşünsenize 1 ay sonra cinsiyet öğrenecek :))))

hamile haberleri almak çok güzel, dilerim rabbim isteyen herkese ama herkese nasip eder bu güzelliği yaşamalarını

Canım evet bende gittim Zekai Tahir'e..
Devlet hastanesi , güvenilir ama çok kalabalık ..
Sabah 7'de evden çıkıyordum .. Önce sıra alıyorsun , sonra saat 8.30'da içeri alıyolar ..
Aldığın o sırada hangi odada muayene olacağın yazıyor , bşirde orda sıranı bekliyorsun ..
Epey bi beklemen lazım yani..
Her gittiğinde farklı odaya veriyolar haliyle her gittiğinde başka dr'a muayene oluyorsun en kötü tarafı o seni tanıyan bilen bir dr'un yok..
Çabuk çabuk bir usg 'de bakıveriyolar .. Çünkü bekleyen hasta çok ..

Ayrıntılı us orada yapılıyor ben hem orda hem dışarda yaptırdım ..
Oradaki ayrıntılı 3 dk sürdü fazla değil ..Normal usg kontrolleride yaklaşık 1 dk sürüyor ..

Dr'ların tavrı sert biraz içlerinde rahatlıkla konuşabileceğin dr'larda var ama denk gelirse , hemşiresi sekreteri pek bir suratsızdır ..
Dr'lara şikayetlerni söyle , soracaklarını sor ama sakın bebeğin boyunu kilosunu sorma söylemiyolar zaten , cinisyette sormak yasak istersen 30. haftada ol..

Ben oraya gittim devlet hastanesi diye ama bir yandan da özel bir dr'a gittim ..
Özeldeki dr'um çok fazla doğum ücreti istediği için onu bıraktım .. Bu hafta içi 29 mayıs hastanesi (dikmen ) Hülya Kula'yla tanıştım ..
Bir tanıdığın vasıtası ile..
Çok tatlı çok ilgili.. Beni tam 32 haftalık olmama rağmen kabul etti..
Ayrıntılıya bakar gibi usg'de bakıyor ve insanı çok rahatlatıyor gerçekten .. Ben ilk görüşmemizde çok beğendim onu ..
Aynı zaman da o hastanede yine Nesrin Fener ve Yeşim Gürer var onlarda çok bilindik iyi dr'lar ..
Ben doğumumuda Allah nasip ederse 29 mayıs hast. de yapacağım ..
Böyle canım.. Başka soracağın varsa sor mutlaka..

kızlar 16 06 2012 saat 12.55 te kuzucuğuma kavuştum dün eve çıktık ama sezeryan sonrası baya zormuş.

zeynep 39+3 te 2870 gr olarak doğdu. bilgisayar başına oturamıyorum şimdilik bizden bu kadar kızımla hepinizi öpüyoruz.

bu arada sıramı kaptırmadım saat farkıyla kyr ı geçtim.

canımm görünmeyince tahmin ettik doğum olduğunu.. maşallah kuzuna sağlıkla kavuşmuşunuz çok şükür.. Allahım Zeynebine sağlıklı uzun ömürler versin.. öpüyoruz çok.. ağrılar 1 hafta sonra geçicek canım azcık daha dayan..

canım tebrik ederim çok sevindim, rabbim sağlıkla devam etmeni, kuzularını kucağına almayı nasip etsin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…