İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | İSİM | |
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | Zeynep | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | |||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | Irmaknaz | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
juu | 34 | 1.deneme | 29eylül | 28haziran | sezeryan | Kız | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | sezeryan | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | sezeryan | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | |||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | ||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | |||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
sarayca | 32 | 2.deneme | 20ekim | 25temmuz | Kız | |||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | |||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Gülce | ||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | Kız | Öykü | |||
Gunnes | 35 | 2.deneme | 4kasım | 10ağustos | Erkek | Güneş | ||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Emir | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | ||
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | ||
OzzOzz | 34 | 4.deneme | 15kasım | 23ağustos | Kız/Erkek | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 24ağustos | Kız | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | 1eylül | Erkek | ||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek | ||||
kamelya06 | 25 | 4.deneme | 7aralık | 12eylül | Erkek | Eymen Tuğra |
İSİM | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | D.HAFTASI | KİLOSU | İSİM | |
AliasBlue | 6mayıs | sezeryan | Kız | 30 | 1540 | Derin | |
porter | 17mayıs | sezeryan | Erkek/Erkek | 35 | 2600/1680 | Ali/Doğa | |
nili_fer | 23mayıs | sezeryan | Kız/Erkek | 34 | 2200/2200 | Ekin/Yusuf | |
nec86 | 30mayıs | sezeryan | Erkek | 38 | Mehmet Aras | ||
muhhanim | 6haziran | sezeryan | Erkek | 39 | 3780 | Asrın Çınar | |
3MELEKANNESİ | 11haziran | sezeryan | Kız | 35 | 2300 | Alya | |
sevinc85 | 15haziran | sezeryan | Kız | 36 | Ruya Ecrin | ||
kyr | 16haziran | sezeryan | Kız/Erkek | 32 | 1200/1460 | Yağmur/Toprak |
Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum ama hastanedeyiz hala ayrı ayrı yazamadim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugun inşallah çıkıyorum hastaneden, evde daha detaylı yazarım.
Sevinc de anneler kervanına katıldı, canı gönülden tebrik ediyorum, diliyorum biricik kiziyla kocaman harika bir ömür yasarlar.
Benim kuzularım kuvezde, konuşuyorum sürekli kuvez hemsireleriyle, durumları iyi... Bugun tek dileğim buradan çıkıp yanlarına gitmek. Dua ediyorum kuzularım büyüsün, serpilsin biran önce diye... İcim çok buruk, evde beni bekleyen hazırlıkları düşünüp moral bulmaya çalışıyorum, onları beklerken tüm hazırlıklarını yapacagım minik kuşlarımın... Rabb'inden sabir ve saglik diliyorum. Hepinizi opuyorum, detayları paylaşacağım.
Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum ama hastanedeyiz hala ayrı ayrı yazamadim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugun inşallah çıkıyorum hastaneden, evde daha detaylı yazarım.
Sevinc de anneler kervanına katıldı, canı gönülden tebrik ediyorum, diliyorum biricik kiziyla kocaman harika bir ömür yasarlar.
Benim kuzularım kuvezde, konuşuyorum sürekli kuvez hemsireleriyle, durumları iyi... Bugun tek dileğim buradan çıkıp yanlarına gitmek. Dua ediyorum kuzularım büyüsün, serpilsin biran önce diye... İcim çok buruk, evde beni bekleyen hazırlıkları düşünüp moral bulmaya çalışıyorum, onları beklerken tüm hazırlıklarını yapacagım minik kuşlarımın... Rabb'inden sabir ve saglik diliyorum. Hepinizi opuyorum, detayları paylaşacağım.
canım topik arkadaşlarım
yazdığınız tüm dilek ve tebriklerinizi okudum. hepinize ayrı ayrı oğluşumla teşkkür ediyorum.
benden sonra yavrusuna kavuşan 3 melek annesi, kayra ve sevinç tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun alllah analı babalı büyütsün yavrularınızı.
nec canım doğumum sancıyla başladı. yani yavrum kendiliğinden doğum sürecini başlattı .ağrıyı çektim ama sütüm azda olsa hemen geldi.nec canım mevlüt bile yapmışsın hayırlı olsun. allah kabul etsin.
dew canım doğum gerçekten çok zor diyorum . çünki gece 2. 30 dan 10 a kadar doğum sancısı çektim. sonunda sezeryana girdim ve beni tamamen uyutun dedim. mümkün değil o ameliyathane ortamında yapılanları canlı canlı göremezdim. birde hastanede kaldığım süre içinde normal doğum yapanların sesleri beni çok etkiledi. ama sonucu güzel olan herşey zordur değil mi.
arkadaşlar humana still tea çayı gerçekten iyi. rahatlıkla içebilirsiniz. tabi doğumdan sonra başlayın.
doğumu bekleyen tüm arkadaşlarım allah kolaylık versin dualrımız sizlerle.aymutu doğurdumu acaba. haberlerini bekliyoruz canım.
arkadaşlar bebekten sonra tüm düzen değişiyor. oğluşumla kalkıyoruz ama yatmak yok. sürekli baş ucunda nefes alıyor mu diye bakıyorum. gündüzleri uyuyorum arada. ön düğmelerim sürekli açık. memeye ağlarsa hemen vereyim diye.
zaman bulursam yine yazarım sizlere. hepinizi çok çok öpüyoruz dünyalar tatlısı oğlumla.
Merhaba kızlar .. Bugün kontrolümüz vardı ..
32+1 de oğlum 1850 gr olmuş , dr normal dedi haftasına göre ..
Son kontrolümüzden bu yana bende hiç kilo almamışım .. 1 gr bile..
Sıcaklardan dolayı biraz beslenmemi savsakladım ama dikkat edicem artık ..
Bugün kendi dr'umuz ile hastane ve doğum ücretini konuştuk , çok uçuk fiyatlar verdi ..
Bize göre uçuk yani .. 3200 tl dedi .. Herşey dahil mi bilmiyorum ..
Bizde bir tanıdığımız aracılığı ile bugün başka bir özel hastane ile görüşmeye gideceğiz..
İnşallah memnunun kalırız , dr'umzuu severiz , oda bizi sever ve sağlıcakla doğururum yavrumu..
Normal şartlarda 32. haftadayım beni kabul etmeyebilirdi ama araya bir tanıdık koyduk ..
Bizden böyle kızlar ..
kızlar yanıyorummmmmmmmmm imdatttt
canım topik arkadaşlarım
yazdığınız tüm dilek ve tebriklerinizi okudum. hepinize ayrı ayrı oğluşumla teşkkür ediyorum.
benden sonra yavrusuna kavuşan 3 melek annesi, kayra ve sevinç tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun alllah analı babalı büyütsün yavrularınızı.
nec canım doğumum sancıyla başladı. yani yavrum kendiliğinden doğum sürecini başlattı .ağrıyı çektim ama sütüm azda olsa hemen geldi.nec canım mevlüt bile yapmışsın hayırlı olsun. allah kabul etsin.
dew canım doğum gerçekten çok zor diyorum . çünki gece 2. 30 dan 10 a kadar doğum sancısı çektim. sonunda sezeryana girdim ve beni tamamen uyutun dedim. mümkün değil o ameliyathane ortamında yapılanları canlı canlı göremezdim. birde hastanede kaldığım süre içinde normal doğum yapanların sesleri beni çok etkiledi. ama sonucu güzel olan herşey zordur değil mi.
arkadaşlar humana still tea çayı gerçekten iyi. rahatlıkla içebilirsiniz. tabi doğumdan sonra başlayın.
doğumu bekleyen tüm arkadaşlarım allah kolaylık versin dualrımız sizlerle.aymutu doğurdumu acaba. haberlerini bekliyoruz canım.
arkadaşlar bebekten sonra tüm düzen değişiyor. oğluşumla kalkıyoruz ama yatmak yok. sürekli baş ucunda nefes alıyor mu diye bakıyorum. gündüzleri uyuyorum arada. ön düğmelerim sürekli açık. memeye ağlarsa hemen vereyim diye.
zaman bulursam yine yazarım sizlere. hepinizi çok çok öpüyoruz dünyalar tatlısı oğlumla.
Cnm sorma bu yaz nasıl biter diyorum Haziran böyleyse
Derini hasta etmeyelim diye klima cam da açamıyoruz surekli dusa girmeye çalışıyorum
kızlar 2-3 gündür çok koşuşturdum eve kadın geldi perdeydi halıydı son hazırlıklardı derken ben benlikten çıktım ellerim ayaklarım davul gibi resmen yere basarken tabanlarım acıyor ellerim sürekli uyuşuk hele yatarken sol tarafa yattığımda 15 dk sonra sol elim öyle bir karıncalanıyor ki anlatamam. sıcakları zaten söylemiyorum.tek istediğim şu günleri sağlıkla atlatıp kızımı mutlulukla kucağıma almak. asla şikayet etmiyorum Rabbime milyonlarca kere şükürler olsun bu günleri yaşattı bana. bu arada dün nst ye girdim sancı yok herşey yolunda kızım iyi suyu bol ve yeterliymiş.
bi arkadaş daha vardı hatırlayamadım ismini ama onunda çok elleri uyuşuyodu acaba geçicek mi?
muhannim canım tebrik ederim sağlıkla büyüt kuzucuğunu darısı başımıza:))
Kizlar merhaba belki beni hatirlarsiniz ben simdi ikizler hamileyim 5 haftalik dogum yapan.arkadaslar tebrik ediyorum
Sizleri sessiz takip ettim kusura bakmayin
Bilgemm ben ankaradayim seninde ankarada oldugunu biliyorum bana
Zekai tahir buraki onerirmisi veya senin doktorun kim tavsiyen vermi simdiden sagol
kızlar 16 06 2012 saat 12.55 te kuzucuğuma kavuştum dün eve çıktık ama sezeryan sonrası baya zormuş.
zeynep 39+3 te 2870 gr olarak doğdu. bilgisayar başına oturamıyorum şimdilik bizden bu kadar kızımla hepinizi öpüyoruz.
bu arada sıramı kaptırmadım saat farkıyla kyr ı geçtim.
Kizlar merhaba belki beni hatirlarsiniz ben simdi ikizler hamileyim 5 haftalik dogum yapan.arkadaslar tebrik ediyorum
Sizleri sessiz takip ettim kusura bakmayin
Bilgemm ben ankaradayim seninde ankarada oldugunu biliyorum bana
Zekai tahir buraki onerirmisi veya senin doktorun kim tavsiyen vermi simdiden sagol
kızlar 16 06 2012 saat 12.55 te kuzucuğuma kavuştum dün eve çıktık ama sezeryan sonrası baya zormuş.
tebrikler aymutu, sen yazmayınca tahmin ettim doğumyaptığını, rabbim nazarlardan saklasın, allah analı babalı büyütsün
zeynep 39+3 te 2870 gr olarak doğdu. bilgisayar başına oturamıyorum şimdilik bizden bu kadar kızımla hepinizi öpüyoruz.
bu arada sıramı kaptırmadım saat farkıyla kyr ı geçtim.