Kızlar herkese günaydın, ben hala doğurmadım, hastanede yatıyorum. Doktorum tuvalete bile kaldırmıyor, miniklerim 1-2 hafta daha dursun diye uğraşıyorlar. Allahım izin verirse 32hafta dolunca alacaklar kuzularımı. Keyfim yerinde çok şükür, kötü oldugum anlar oluyor ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Ara ara yazarım, hepinizi opuyorum.
kyr canım çok şükür iyi haberlerinizi aldık rabbim sizi korusun hayırlısıyla kuzucuklarını sağlıklıca kucağına alırsın inşallah.dualarımız sizlerle.
MUHHANIM nasılsın canım ya iyi olduğunda bize haber ver çok merak ediyoruz.
kızlar sanırım sıra bende nec ve muhhanımden sonra listede ben varım bakalım benden önce davranan biri olacak mı? benide iyice heyecan sardı rabbim hepimizin yardımcısı olsun .
Kızlar herkese günaydın, ben hala doğurmadım, hastanede yatıyorum. Doktorum tuvalete bile kaldırmıyor, miniklerim 1-2 hafta daha dursun diye uğraşıyorlar. Allahım izin verirse 32hafta dolunca alacaklar kuzularımı. Keyfim yerinde çok şükür, kötü oldugum anlar oluyor ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Ara ara yazarım, hepinizi opuyorum.
merhaba annecikler
nec canım iyiki bizi haberdar ettin. meraktan öldüm inan. benim facebook um olmadığı için oradan yazı yazamıyorum. lütfen bu topiği bırakmayın ve facede yazılanları burada da mutlaka paylaşın. nec canım iyi olduğuna çok çok sevindim. yazını okuyunca ağladım tabi son günlerini koca göbüşümle geçiren bir anne olarak. oğluna maşallaah annesi inşaallah böbreğindeki sorunda düzelir.
kızlar sanırım benimkiinin doğmaya hiç niyeti yok. valla sezeryan olmazsam kaç gün daha kalacak kimbilir.kuzucum. tabi buldu benim gibi anneyi. çıkmıyor kereta:))))
gerçekten son 3 günüm ve beklemek çok zor. uyku yok, bol bol hayal var. allah bu topikteki herkese nasip etsin son anlara kadar beklemeyi. gerçekten farklı bir duygu. anne olmayı yavrumuzu kucağımıza alacağımız o anı düşlemek. hayatımızdaki herşeyden üstün.
evet ya muhannim en son bunu yazmış 4 ünde doğurdumu ki acaba?
Kızlar herkese selam, biz bebeklerimle bugun hastaneye yattık. Öğlen kanamam oldu çok az, kontrol icin geldim bırakmadı doktor yatırdı. Son bir haftadır ara ara kahverengi lekelenmem oldu, doktor kontrolünde hersey normal görünüyordu, son iki gundur de feci kazılmalarla ağrılar başlamıştı. Hastaneye geldiğimizde dogum kasilmalari baslamis, 2cm açılma olmuştu. Şimdilik ilaçlarla dogumu ertelemeye çalışıyorlar. Benim safra asitlerim cok yükseldi, 10gundur ilaç kullanıyordum. Maalesef kuzularım kendilerini bu asitten korumak icin beslenmeyi minimuma indirmişler, özellikle kızım kordonunu kasmış, beslenmiyormuş, haftalarina gore de minicik kuzularim. Şimdi tek dileğimiz onları en hayırlı zamanda, saglikla kucağımıza almak. Dualariniza çok ihtiyacım var kızlar. Esirgemeyeceginizi bildigim icin rahatlıkla istiyorum... Şimdiden allahım hepinizden razı olsun, dilerim hepimiz saglikla kavuşalım bebeklerimize. Sizleri kocaman öpüyoruz minicik bebeklerimle))
kyr merhaba,
İnşallah ikizlerin olabilecek en doğru zamanda ama esas önemlisi sağlıkla dünyaya gelir. Benim küçük oğlumdan biliyorum ki anne karnında küçük kalan bebek daha sağlıklı bile doğuyor, yenidoğan acildeki doktorlar da aynısını söyledi. Kilo dert değil, özel mama veriyorlar hızla kilo alıyor çocuk, önemli olan anne karnında geçirdiği süre. Söylemesi kolay, yapması çok zor bizzat biliyorum ama sen yine de endişe, strese çok izin verme, hep iyiyi düşün. Geçmiş olsun, allah bebeklerini ve seni korusun.
Benim ikizlerim de 3 haftalık oldu arkadaşlar.Minik oğlum doğumdan sonra 10. gün çıktı hastaneden, 1800 gramdı çıktığında. Şu an 2400 oldu. Büyüğümüz 3 kiloya geldi. İkisi de hem mama, hem anne sütü içiyor. Küçüğün daha yeni yeni emmeye gücü yetiyor, çoğunlukla sağıp veriyoruz. Mama olarak hastaneden küçük için Nestle Beba tavsiye ettiler, büyük normal yenidoğan versiyonunu, küçük prematüre bebek versiyonunu içiyor.
3 haftalık engintecrübelerimi paylaşmak isterim merak edilen birşey varsa arkadaşlar :)
kyr merhaba,
İnşallah ikizlerin olabilecek en doğru zamanda ama esas önemlisi sağlıkla dünyaya gelir. Benim küçük oğlumdan biliyorum ki anne karnında küçük kalan bebek daha sağlıklı bile doğuyor, yenidoğan acildeki doktorlar da aynısını söyledi. Kilo dert değil, özel mama veriyorlar hızla kilo alıyor çocuk, önemli olan anne karnında geçirdiği süre. Söylemesi kolay, yapması çok zor bizzat biliyorum ama sen yine de endişe, strese çok izin verme, hep iyiyi düşün. Geçmiş olsun, allah bebeklerini ve seni korusun.
Benim ikizlerim de 3 haftalık oldu arkadaşlar.Minik oğlum doğumdan sonra 10. gün çıktı hastaneden, 1800 gramdı çıktığında. Şu an 2400 oldu. Büyüğümüz 3 kiloya geldi. İkisi de hem mama, hem anne sütü içiyor. Küçüğün daha yeni yeni emmeye gücü yetiyor, çoğunlukla sağıp veriyoruz. Mama olarak hastaneden küçük için Nestle Beba tavsiye ettiler, büyük normal yenidoğan versiyonunu, küçük prematüre bebek versiyonunu içiyor.
3 haftalık engintecrübelerimi paylaşmak isterim merak edilen birşey varsa arkadaşlar :)
Porter Hakikaten ne çabuk geçmiş 3 hafta.. Bizim günler geçmiyorken sen 3 haftalık anne olmuşsun.. Sağlıkla sıhatle gelsinlerde bekleriz nasılsa..
Kyr Çok olumlu pozitif yaşadığını düşünüyorum. Bu en büyük şansın bence. İyi düşünmek lazım iyi olsun.. Hastane sıkıcıdır eminim ama bebeklerin için bunu hiç düşünmediğini düşünüyorum.
aymutu Çok az kaldı artık her an doğum haberini alabiliriz. Sağlıklı sıhatli gelsin inşallah.. Bende her geçen gün için bugünde geçti deyip duruyorum..
Bilgem Hazırlıklarını tamamlamak üzereymişsin. Bizim daha çok işimiz var odayı bekliyoruz daha.. Alışverişi tamamladık ama hala odayı yerleştirip hazırlamadık. Pazar rehaveti bende de hakim. Sıcakta pek bişey yapmak istemiyor insanın canı.
Ayaklarım şişmeye başladı son günlerde benimde. Biraz daha ağırlaştı hareketlerim. Cuma günü kontrolüm var sanırım bundan sonra 15 günde bir gideriz doktoruma. Bu gidişimde doğum hakkında konuşuruz artık. İlk hamile kaldığımda şöyle bir bahsetmiştik. Sonrasında konuşmak için son zamanı bekledik. Ayrıntıları konuşmak istiyorum ne olur nasıl olur diye. Birde doğum fotografcısı istiyorum bunu da soracağım.. Zaman azalınca heyecanı artıyor insanın.. Bir kaç hafta sonra hayatımız tamamen değişecek. Oğlumuzun gelişi ile ailemiz 3 kişi olacak.. Sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayı kısmet etsin Allah...