2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Ay masallh kuzularına Cook sevindim sendn iyi hbr gelmesine Rabbim saglikla kucağına da almayı nasip eten insallh cok az kaldı buluşmana bebeklerinle cok heyecanlan dim herşy guzel olucak dualarimizdasin Rabbim saglik versin keyifinin yerin de olmasıda süper masllhWc ye bile kalkma prenses hayatı yasa birazcık zaten bebelerin gelince kucağına hep ayakta olucaksin hersey gönlünce olsun insallhh

Kry
Kontrol altında olman ve moralinin yüksek olması çok güzel.. Bebeklerine sağlıkla kavuşacaksın eminim..

Aymutu
Listemizdeki ikizler aceleci davranmazlarsa sıra sende aymutu Sağlıkla gelsinler de gün saymak sorun değil.. O kadar çok bekledik ki bir kaç gün daha bekleriz ne olacak..

evet ya muhannim en son bunu yazmış 4 ünde doğurdumu ki acaba?

günaydınlar
bugün 32+0 olduk çok şükür.
dün karneleride verdik kuşlar gibi hafifim benim ayaklardaki şişliklerim çok olmaya başladı dinlensemde inmiyor. doktorum normal diyor. fazla ayakta kalma diyor. ama beni çok rahatsız ediyor. ellerimde de var ama çok değil.

muhhanim senden haber bekliyoruz inşallah sağlıkla dünyaya getirmişsindir bebeğini.

cnm hayırlı olsun,oğlusunla ve esinle bir ömür mutlu,sağlıklı,huzurlu olun insallah

Kizlar herkese gunaydin,

Herkesten guzel dogum haberleri almak cok guzel.Dilerim herkesin zamaninda saglik gelir bebekleri...hepiniz eiyi hafat sonlari diliyorum...

Selam güzel anneler bizde bir ceeee ee diyip kaçıyoruz oğlumla ..
Bugün çoook yoruldum oğluşumun odası bitti sayılır , Rabbim güzel günlerde sağlıcakla büyümelerini nasip etsin ..
Hepinizi öptüüük..

herkese iyi geceler kızlar
kızımla bir gün daha geçirdim bu günüde atlattık bakalım ne zaman gelecek zeynep im
karnıma her sancı girdiğinde acaba doğum sancısı mı diyorum amma panik oldum yani hayırlısı artık her an bekliyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kyr merhaba,

İnşallah ikizlerin olabilecek en doğru zamanda ama esas önemlisi sağlıkla dünyaya gelir. Benim küçük oğlumdan biliyorum ki anne karnında küçük kalan bebek daha sağlıklı bile doğuyor, yenidoğan acildeki doktorlar da aynısını söyledi. Kilo dert değil, özel mama veriyorlar hızla kilo alıyor çocuk, önemli olan anne karnında geçirdiği süre. Söylemesi kolay, yapması çok zor bizzat biliyorum ama sen yine de endişe, strese çok izin verme, hep iyiyi düşün. Geçmiş olsun, allah bebeklerini ve seni korusun.

Benim ikizlerim de 3 haftalık oldu arkadaşlar. Minik oğlum doğumdan sonra 10. gün çıktı hastaneden, 1800 gramdı çıktığında. Şu an 2400 oldu. Büyüğümüz 3 kiloya geldi. İkisi de hem mama, hem anne sütü içiyor. Küçüğün daha yeni yeni emmeye gücü yetiyor, çoğunlukla sağıp veriyoruz. Mama olarak hastaneden küçük için Nestle Beba tavsiye ettiler, büyük normal yenidoğan versiyonunu, küçük prematüre bebek versiyonunu içiyor.

3 haftalık engin tecrübelerimi paylaşmak isterim merak edilen birşey varsa arkadaşlar :)

porter canım maşallah size
senden haber almak çok güzel diğer doğum yapan arkadaşlarda bizlerle yaşadıklarını paylaşırlarsa seviniriz tecrübeleriniz bize yol gösterecek inan
kuzucuklarını bizim yerimizede kokla.

porter canım maşallah size
senden haber almak çok güzel diğer doğum yapan arkadaşlarda bizlerle yaşadıklarını paylaşırlarsa seviniriz tecrübeleriniz bize yol gösterecek inan
kuzucuklarını bizim yerimizede kokla.

Oyyy maşallah bebeklerine, demek 3 hafta oldu, dışardan bakınca zaman ne çabuk geçiyor. Çık sevindim hemen toplamalarına. Biz hala hastanedeyiz, doguma kadar da burada olmak zorundayız. Ama ben İyiyim şükürler olsun. Kötü olmam sadece bebeklerime zarar verir. Paylaşımın, dileklerin icin çok sagol.

Aymutu maasallah cok az kaldı cnm yaa, insan uyuyamaz da . Ben 30. haftayı bitiriyorum,ben bile gece de en az 5-6 kez uyanıyorum.seni tahmin edebiliyorum. Allah hayırlısıyla bir avazda kurtulmak nasip etsin hepimize insallah.

Kyr'cım, cnm hastanede olman surekli takibinin yapılması acısıdan cok rahatlatıcı. Boyle olunca vucudun da cok kasılmaz ve dogum suresinimumkun oldugunca uzatırsın. Seni bir hafta geriden takip ediyor benım minikler. Allah hayırlı zamanlarda dogumlar nasip etsin hepimize.

Arkadaslar , bol bol sık sık yazısalım yaa,sizleri okumak bana huzur veriyor,yalnız olmadıgımı hissediyorum. Yavas yavas dogum haberleri aldıkca hem heyecanlanıyor, hem de seviniyorum.Heyecanımı da sizlerle yazısarak,sizleri okuyarak yeniyorum. Listemizin son durumundan ne haber? Yenilenmis liste olan varsa gonderirse sevinirim. Benım doktorum tuzlu yeme dedi gebelik zehirlenmesi vs sorunu olmaması acısından ,sizin de haberiniz olsun.Opuyorum hepinizi ve miniklerinizi...

Günaydın kızlar ..
Çok şükür 32. haftaya başladık ..
Önümüzdeki hafta kontrolümüz var , hastane günümüzün gelmesini bekliyoruz ..
Hazırlıklarda tam gaz devam ediyor .. Bişey kalmadı çok şükür..

Aymutu günün nerdeyse bitti , kızın gelmek üzeredir sağlıcakla kucakla inşallah ..

Kyr dualarım hep seninle , Rabbim sizi her daim korusun inşallah ..

Porter maşallah oğluşlarına , daha da hızla büyüyecekler kocaman olcaklar ..

Kızlar pazarın rehaveti var üstümde , eşimde Ankara dışında öyle takılıyorum bende ..
Hepinizi öptük biz :9

Porter Hakikaten ne çabuk geçmiş 3 hafta.. Bizim günler geçmiyorken sen 3 haftalık anne olmuşsun.. Sağlıkla sıhatle gelsinlerde bekleriz nasılsa..

Kyr Çok olumlu pozitif yaşadığını düşünüyorum. Bu en büyük şansın bence. İyi düşünmek lazım iyi olsun.. Hastane sıkıcıdır eminim ama bebeklerin için bunu hiç düşünmediğini düşünüyorum.

aymutu Çok az kaldı artık her an doğum haberini alabiliriz. Sağlıklı sıhatli gelsin inşallah.. Bende her geçen gün için bugünde geçti deyip duruyorum..

Bilgem Hazırlıklarını tamamlamak üzereymişsin. Bizim daha çok işimiz var odayı bekliyoruz daha.. Alışverişi tamamladık ama hala odayı yerleştirip hazırlamadık. Pazar rehaveti bende de hakim. Sıcakta pek bişey yapmak istemiyor insanın canı.

Ayaklarım şişmeye başladı son günlerde benimde. Biraz daha ağırlaştı hareketlerim. Cuma günü kontrolüm var sanırım bundan sonra 15 günde bir gideriz doktoruma. Bu gidişimde doğum hakkında konuşuruz artık. İlk hamile kaldığımda şöyle bir bahsetmiştik. Sonrasında konuşmak için son zamanı bekledik. Ayrıntıları konuşmak istiyorum ne olur nasıl olur diye. Birde doğum fotografcısı istiyorum bunu da soracağım.. Zaman azalınca heyecanı artıyor insanın.. Bir kaç hafta sonra hayatımız tamamen değişecek. Oğlumuzun gelişi ile ailemiz 3 kişi olacak.. Sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayı kısmet etsin Allah...

Gunnes bizim odada daha gelmedi.. Çarşaöba gelicek , gelince hemen hazırlayacağız ..
Daha büyük temizlikte yapılmadı , annemler yapıcaklar sağolsunlar ..
Daha vaktimiz var hallolur hepsi yeterki bizler ve bebeklerimiz iyi olsunlar ..
Beniöde akşamları hem ayaklarım hemde ayak bileklerim şişiyor ..
Ayağını biraz yüksekte tutrsan iyi gelir bana çok iyi geldi, yanmasınıda aldı biraz..

herkese slm kızlar bugün kyr arkadaşımızı ziyarete gittim çok şükür bebeklerimizde kendide çok iyiydi inş bu şekilde devam edecekler zaten 32 haftayı doldorurlarsa ki ben çok inanıyorum dolduracaklarına çok kısa bir küvez sonrası sağlıkla evlerine giderler. tabiki temennizimz 38 lere kadar anneciklerinin karrnında kalmaları. bu arada kyr sakinliği ve pozitifliği için bir kez daha maşallah diyorum

bizde 36 başlayacağız kısmetse ayaklarım çok şişiyor ara ara rahmime bıçak gibi saplanan ağrılarım oluyor ama çok şükür bu günümüze. kızımın poposunu elimin altında hissetmek var ya herşeye bedel şükürler olsun. derlerdi inanmazdım ama gerçekten çok özşeyeceğim karnımdaki hareketlerini prensesimin. dün eşimle tekrar g,d,p doğum yapacağımız hastene ile görüştük hangi odayı istediğimize karar verdik bi kaç gün önce arayıp rica nedeceğiz
inş hepimizin hayelleri gerçek olur hepimize sağlıklı doğumlar nasip olur... bu sıcaklar beni çok fena yaptı kızlar günde 2-3 defas duş alıyorum klimayı açmak istemiyorum hasta olurum diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..

aymutu maşallah kızına sakince bekledi kuzumm

porter aslında farkında olmadan nasıl hızlı geçiyor demi zaman maşallah oğluşlarına baksana kocaman olmuşlar Allahım nazarlardan saklasın

gunnes canım benimde en büyük hayalim doğum fotoğrafçısı biri ile anlaştık inş çok güzel resimler çekerler en büyük hatıra geleceğe:))

ozoz aslında listemizi kyr arkadaşımız yapıyodu ama oda malum o nedenle sanırım bir müddet listemiz yok:)) yada yapabilecek biri varsa olur tabi..

Aymutu cnm maşallah size, şükürler olsun bugünlere, sayfamızda 39haftayi ilk siz gördünüz, diğer kızlara da nasip olsun inşallah. Allahım bir avazda kurtarsın, mis kokulunu saglikla kucağına nasip etsin.

Ozzozz cnm çok haklisin, gözetim altında olmak çok rahatlatıyor insanı. Moralim çok iyi, korkmuyorum, gerçekçi bakmaya, yaşadığım seye eğlence katmaya çalışıyorum. Allahım ne taktir ederse onu yasayacağız nihayetinde, tek duam hayırlı yazılar yazmis olsun, evlatlarımızı saglikla bize bagislasin. Bizden sonra ikiZ olarak siz varsınız sırada, ben de hep nilu-fer'i takip ediyordum. Maşallah kuzularına onlar saglikla geldiler evlerine, inşallah bize de nasip olsun.

Gunnes cnm şükürler olsun bu günümüze, ben çok sakinim o yüzden de bebeklerim sakinlesti, ilk hastaneye yattığımız gun doktor dogum bu gece olur demişti, şimdi neredeyse sancı çıkmıyor ntsde. Ama bizim icin en önemlisi safra asitlerim ne durumda, bebeklerim rahatlayip beslenmeye başlamış mı, yarın bakacak doktor. İnşallah hayırlı haberler vereceğim sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…