2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Evet kızlar bugun Pinar beni ziyarete geldi, Allah razı olsun ondan da esinden de. Coook mutlu oldum, çok onur duydum, bu sayfanın hayatıma neler kattığını bir kere daha emin oldum. Telefonla görüştüğüm arkadaslar ( cloudly, Dew, alias, Sevinc) hiç yalnız bırakmadılar beni. Öyle güzel bir duygu ki yalnız olmadıgını, bir çok kalbin senin icin dua ettigini bilmek. Allahım hepinizden razı olsun.

İyi ki aykar once pinarin yazdigi duygusal bir yazinin ardina dusup, o sayfaya gonlumu acmisim, iyi ki pinar transfere gidiyorum diye mesaj attiginda bana ne isim var diye dusunmeden kosup gitmisim yanina. O gun, o hastanede iki dost edindim, biri pinar, biri cloudly. İyi ki ikidini de tanimisim, ilk gunden beri hep yanimdalar canlarim. Sabah aradı ve beni görmeye gelecegini söyledi cnm arkadasım, koca gobusuyle geldi yanımıza, hem bana hem bebeklerime moral oldu. Yüreğine saglik arkadasım, bebeğine saglik... Rabbim o güzel gönlünün muradını kucağına nasip etsin vakti zamanında, hep saglikla, hep huzurla bir ömür mutlu olun inşallah.

canım arkadaşım ama sen beni ağlattın ne güzel yazmışsın ifade etmişsin kendini ,duygularını... pınara da maşallah koca göbeğinle benim yapmak istediğimi ancak yapamadığımı yapmış, aferin ona :)

canım benim 9 ay hatta nerdeyse 10 aydır yolculuğumuzu devam ettiriyoruz, işallah hayırlısı ile bebeklerimiz dünyaya sağlıkla gelsinler, birömür boyu dostluğumuz devam edecek...ablamdan biliyorum tüp bebek arkadaşlığı kadim oluyor, 7 yıldır farklı şehirlerde olmalarına rağmen görüşüyorlar...

şu an için önemli olan sen ve bebeklerin rabbime şükürler olsun ki bu haftayı atlattınız, yarın da çok güzel haberler alacağımıza yürekten inanıyorum, tevekkül ederek rabbime dua ediyorum.

kendine çok ama çok dikkat et canım, orhan' ımla sizi kocaman öpüyoruz dualarımız ana oğul sizinle ....

Mucize tutulabilirmiş meğer ellerde,
Mucizeye dokunulabilirmiş,
Mucize uyurmuş, uyanırmış,
Mucizeye bakılabilirmiş,
Mucize “mucizeler” yaratabilirmiş gerçekten…
Mucize meğer kokarmış Cennet kokusu gibi; Mis gibi...
HOŞGELDİN MUCİZEM, HOSGELDİN DERİNİM DUNYAMA
SEFALAR GETİRDİN....

hepinizi cennet kokulu kızımla opuyoruz. artık evimizdeyiz...

cnm aklım hep sendeydi. çok sukur ıyısınız. merak etme annesi kuzular zamanını bekleyecekler :)
optuk cok seni kızımla.

canımmmmm ne kadar sevindim anlatamam, gözünaydın meleğine kavuştun şükürler olsun rabbime, tekrar Allah analı babalı büyütsün işalla sağlıkla, sıhatle, öpüyoruz sizi minik adamımla :)

İYİ HAFTALAR ARKADAŞLAR...
Huzurlu,sağlıklı,mutlu haberli bir hafta diliyorum hepinize...
Pınar1202, arkadasım ne kadar guzel yapmıssın,Kyr icin nasıl guzel moral olmus. Aynı seyleri yasadıgımız arkadaslarımızın destegi cok daha özel oluyor.Liste konusuna gelince keske anlasam da ben ustlensem:) biraz teknolojiyi geriden takip eden bir tipim. Profilime daha takvimi eklemeyi basaramadım.Sonra da vazgectim zaten Lilypie mısss,suymuss buymusss:)sizlerin takvimlerine bakıp kendi haftamı okuyorum:) Listemizde bircok kisi var burada hic yazmayan,acaba onlar siteye giriyor mu ,onlar arasında dogum yapan var mı diye ara ara icimden geciriyorum.

Kyr'cım, cnm ben de doktoruma senin durumunu dolayısıyla kendi durumumu sordum.Doktor da ikiz gebeliklerde 32. hafta sonrası korkumuz kalmıyor ,bazı durumlarda kuveze bile ihtiyac dfuymayabiliyoruz dedi.İçimizi ferah tutmaya devam.İkiz abimizle ablamızı takip ediyoruz merakla,dularımız sizinle.

Aliasblue, guzel annecik aglattınbenı sabah sabah...Allah bir daha ayırmasın sizi. Maasallah Derin bebişe,sitemizin ilk bebişine.İnsallah tum Site Kardesleri de onun gibi dirayetli ve guclu olurlar...

Bu arada hafta icinde doktora gidince 1-1.5 saatligine alısverise gitmeme izin verdi.Biz de oyunparkı,anakucagı,kuvet,biberon vs derken epey bir alısveris olayını hallettik.Zaten kıyafet parca parca anneanne babaanne teyzeler gelinimiz derken biz birsey almadan gardırop doldu bile.Bugun de bebek arabasına karar verdik o alınacak.Allah'ım guzel gunlerde,saglıkla kullanmak nasip etsin hepimize.Kaderleri iyi olsun yavrucuklarımızın...

Ağlatmak istemedim cnm arkadasım, gözyaşların hep mutluluktan olsun. Gercekten çok özel benim icin bu paylaşımlar, hep de özel kalacak, inşallah bebeklerimizle daha ne güzellikler paylaşacağız. İyi ki varsınız, bizden de kocaman öpücükler Orhan'la sana...

Gozunaydin cnm, gözünüzaydin... Evinizin neşesi, tadı, anlamı biricik kızınız Derin şükürler olsun gelmiş yuvanıza. Allahım hiç ayırmasın sizi. Mucizenle harika bir hayat diliyorum size.

Cnm listeyle hala ilgilenebilirim, ben listeye yazılacak birşey kaçırdıysam hatırlatın, düzelteyim.
Sen de saglikla sürdüreceksin kalan zamanı inanıyorum canı gönülden, hastane ortamı çok zor, ben hep olumlu bakıp gülümsemeye çalışıyorum ama allahım kimseyi mecbur bırakmasın.

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz
pele301.deneme29eylül18haziran
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin
perla1344.deneme4ekim10temmuz
3MELEKANNESİ326ekim12temmuzKız
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
sarayca322.deneme20ekim25temmuzKız
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızGülce
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme1eylülErkek
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM
AliasBlue6mayıssezeryanKız301540Derin
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa
nili_fer23mayıssezeryanKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf
nec8630mayıssezeryanErkek38Mehmet Aras

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

cnm benım pınarın bu topiği iilk actıgında hıcbırımız hamıle oldugumuzu bılmıoduk sonra hepimiz ALLAHIN izniyle hamıleydık hepimiz aynı duyguları aynı korkuları yasadık.hepimizin derdi birimizn derdi oldu...sankı bır mahallede komsu gıbıyız yada bı evde yasıyoruz hepimiz, oysa aramızda uzaklıklar var keske bıraz yakın olsaydık kyr cnm benım ama yınede kalbım senınle hep dusunuyorum bugun nasıl dün ne yaptı dıe hepinizi bütün canyoldaslarımı hayatımızdaki en gusel duyguları birbirimzle ALLAHU TEALADAN hergun ıstedıgımız ağlaya ağlaya yalvardıgımız günlerı bi kenara attık hep beraber güzellıklere basladık.belkıde cogumuza rüya gıbıydı. hersey gerçek olduu şükürler olsunn.....hepimiz yavrucuklarımızı hayırlısıyla kucagımıza alrız ıns(amın) kyr cnm pınar yanlız bırakmamıs senı keske bızde gelebılsek en ıyısı su acundan özel uçagını istemek baksana herkesi taşıo bıyerlere benide alsa sana getırse kuzum yaaa

Çok şükür sağlıklı sıhatli evnizdesiniz.. Hepimize kısmet etsin Allahım.. Bebeklerimizle evlerimize gelmemizi..

toobe canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı sana inşallah..

porter senden haber almak çok güzel canım.. maşallah oğullarına..

kyrcımm inan aklımız, dualarımız seninle.. Allah Pınardan razı olsun hem birbirimizi tanımamıza vesile oldu hem de seni bu anında yalnız bırakmamış.. hepimizin adına gelmiş olsun sana..

aliasbluecim çok duygulandım mesajına.. Allah Derininle sağlıklı ömürler versin inşallah sizlere..

sevinçcim sabah sabah güldürdün beni ilahi sen çok yaşa, acunun uçak fikri süper:)))ama bu saatten sonra bizim uçağa da binmemeize izin vermezler:)))

Sevinc ilahi çok güldüm, Allah da seni güldürsün)) kalbin öyle güzel ki ne desem az, sagol cnm, inan bana söylemeniz bile gelmeniz kadar sevindiriyor beni. Allahım hepimizi ve bebeklerimizi korusun, paylaşımlarını daim olsun.

Nec sagol cnm benim, dualarınızla 31+0 olduk. İnşallah 32yi de göreceğiz, siz nasılsiniz? Paşan nasıl? Hiç anlatmiyorsun, anlat biraz merak ediyorum.

Cloudly kesinlikle katılıyorum cnm, Acun uçağı verse de siz binemezsiniz)) oturun siz kuzularınızı büyütün...

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz
pele301.deneme29eylül18haziran
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin
perla1344.deneme4ekim10temmuz
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
sarayca322.deneme20ekim25temmuzKız
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızGülce
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme1eylülErkek
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM
AliasBlue6mayıssezeryanKız301540Derin
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa
nili_fer23mayıssezeryanKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf
nec8630mayıssezeryanErkek38Mehmet Aras
3MELEKANNESİ11haziransezeryanKız352300Alya

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

kızlar 3 melek annesi arkadaşımız sabah msj attı doğum başladı diye ama ben hastanede olduğum için haber veremedim sizlere 1 saat öncede aradı çok şükür doğum gerçekleşmiş KIZIMIZ 2300 dünyaya gelmiş 2 saat sonra yanına getiririz demişler şükürle olsun Rabbime anneside bebeğimizde çok iyi hepimizin gözü aydın darısı zamanında sağlıkla başımıza olsun:))

Son düzenleme:
3Melekannesi

Gözünaydın olsun.. Sürpriz oldu bugün bebeğine kavuştuğun haberini almak.. Sağlıklı sıhatli uzun bir ömür diliyorum..

aliasblue canım nihayet kavuştun kızına bizim içinde misler gibi kokla öp canım.

3melekannesi canım tekrar tebrik ederim. kızın dayanamadı bak senin sabırsızlığına geliverdi gününden önce
HOŞGELDİN ALYA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…