2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Cnm arkadaslarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim de dualarim hepimiz icin. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun.

Muhannim saglikla al kuzunu kucağına inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz.

Alias cnm çok sagol, hayirla git, Derinle don inşallah yuvanıza. Opuyorum ıkınızı de...

canım dualarımız sizinle... dayanacak bebeklerin inşallah zamanında merhaba diyecekler sana.

canım bu hafta 32. haftam benim. doktorum cuma günü çalışabilir raporu vericek. 32. haftada gidip alabilirsin.

canım bizde sizi kocaman öpüyoruz.

Rabbim insallh bu mübarek aylarda bebeklerine saglik sıhhat vericek sen cok pozitif bir annesin tedavinin ilk gunun den beri senin kızın da Nazlı olucak benim kızım gibi benim kızım da gecen hafta geri gidiyordu gelisimi bu hafta daha iyi dedi Dr ama Rabbim saglik versin diye dua etmekten başka gelen birşey yok elimiz den Rabbim saglikla vakitli bir sekilde sana kuzularını kucağına huzurla mutlulukla Alman'ı nasip etsin insallh yar ve yardımcın olsun sen Güzelce dinlen hersey cok guzel olucak hepimiz icin dualarımızda sin

bu günkü kontrolumü de sorunsuz atlattık kızım gayet iyi kiloda almış artık korkumuz kalmadı çok şükür sağlıkla gelsin kuzucum.
suyumun sınırda olduğunu söyledi dr günlük içeceğim sıvı miktarını artırmamı söyledi.bizden şimdilik bu kadar.

muhanim yarın kavuşacaksın yavruna şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum allah yardımcınız olsun sağlıkla al kucağına evladını işallah
aliasblue canım derinine gittin bugün rabbim sizi bir ömür boyu ayırmasın evinizin neşesi kısmetse geliyor pazar günü ohh maşallah size, derini kokla benim için

Muhhanim, hayırlı dogumlar olsun inşallah arkadasım,bebişine saglıkla kavusursun.Darısı hayırlısıyla bizim basımıza,asker gibi gün çetelesi tutuyorum resmen:)Dularımız seninle ve bebişinle...

Kyr'cım,cnm ikiz gebeliklerde baska tek gebelige gore daha fazla oldugu icin lekelenme olması daha olası bir ihtimal.Ama doktor kontrolunde oldugun icin icini ferah tut. Gerekirse doktorlar sancı onleyici magnezyum icerikli igne vs yaparak 2-3 hafta hatta normal dogum zamanına kadar rahımdeki acılmayı kontrol edebiliyorlarmıs. Hatırlarsan benım de lekelenmem olmustu 1.5 ay once ve rahim agzı dikilmisti. Bunlar hep tedbir amaclı yapılan seyler. İnsallah Yagmur ve Toprak annelerini zamanında karsılayack hayırlısıyla.Dularımız 3ünüze:)

Aliasblue, guzel annecik Derininın mis kokusunu icine cekebileceksin artık...Allah'ım bu son ayrılıgınız olsun,bundan sonra hep beraber olursunuz saglıcakla...

Aymutu, maasallah prensesinin kilosuna,artık geri sayım basladı,hayırlı dogumlar olsun sana da arkadasım...

Karasu81, senin prensese de maasallah annesi, tam zamanında ,iyi guzel kilolarda,saglıklı dogumlar hepimize insallah...

Pınar 1202, cnm , elde uyusmalar bende de basladı, sırt agrıları,gecede 5-6 kez tuvalet ihtiyacı hissedip,bir iki damla olması sadece:) Sanırım vucudumuz anne olmaya hepten hazırlanıyor,uykusuzluk vs ile basa cıkmayı ogreniyoruz:) senin de maasallah hafta epey ilerledi,hayırlı zamanda dogumlar insallah...

Nec86,,guzel anne,tekrar analı babalı buyutmek nasip etsin Allah.Sarılık olayını genelde bircok bebek yasıyor,insallah fazla yukselmeden atlatır bebişin,hayırlı şifalar olsun...

Gunness,arkadasım dogum izni toplamda 8 hafta olarak biliyorum.Doktorunun uygun gordugu olcude yarını dogum oncesi,yarısını dogum sonrası vs kullanabilirsin,ya da daha cogunu dogum sonrası vs. cogul gebeliklerde de 10 hafta diye biliyorum.

Ermer, prensesin gelisimine maasallah, idrardaki iltihap olayı erken dogumu tetikliyormus,ondan dr lar dikkat ediyorlar,doktorunun tedbir alması iyi olmus bence de.

Bilgemm, arkadasımm benım de mide yanmalrım tekrar basladı 15-20 gundur,hamileligin baslarında cok cok yugun mide bulantısı yasamıstım,bu yasadıgıma sukreder oldum. Ama cok sukur birseyler yiyebiliyorum,ilk baslarda su bile icemiyordum ben de rahatsızlıgım yogunlasırsa Rennie kullanıyorum.

İSTE BOYLE SEVGİLİ ARKADASLARRR...YAVAS YAVAS DOGUMLAR BASLIYOR, SIZLERDEN HABERLER ALMAK COK GUZEL, BİRDEN BİRSURU KIZKARDESIM VE INSALLAH BIRSURU YİGENIM OLACAK...INSALLAH HAYIRLISIYLA HEPIMIZ DE HAMILELIK GIBI BU ÖZEL SURECI HAYIRLISIYLA,SAGSALIM,SAGLIKLI ,UZUN ÖMURLU BEBEKLERE KAVUSARAK TAMAMLARIZ. YASADIKLARIMIZ RUYA GIBI CUNKU. 1 YIL ONCE ANNE ADAYI OLARAK YAZACAGIMIZ AKLIMIZA GELIR MIYDI? UMARDIK DUA EDERDİK AMA NE ZAMAN OLACAGINI BILEMEZDIK. COK SUKURLER OLSUN KI O SURECLERI DE ATLATTIK. ALLAH'IM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSİN İNSALLAH. BİZLERE DE UZUN OMURLU, SAGLIKLI, HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.
BU ARADA BENIM KALCA KEMİGİMDE COK YOGUN AGRI VAR,TORNAVİDA İLE OYULUYORMUS GİBİ,DOKTOR D VİTAMINI TESTİ YAPTIRMISTI 20-25 GUNE CIKAR DEMİSTİ.NORMALDE 35 OLMASI GEREKEN DEGER BENDE 6 YA DUSMUS İLAC VERDİ VE HERGUN YUMURTA YE DEDİ.AMA HALA AGRIM OLUYOR YİNE DE NE DİYORUZZ:???? COK SUKURRRR:) BU DA GECECEK DİYORUZ:)

Günaydın kızlaaaaar ..

Ozz ne güzel yazmışsın hepimize tek tek ..
Bahsettiğin ağrıdan bende yok ama sabah en geç 7.30'a kadar yatabiliyorum , inanılmaz sırt ağrım oluyor ..
İnşallah sağlıcakla tamamlarız günümüzü..

Güzel bir gün olsun hepimiz için...

Doğum iznimin 8 haftasını önce kullanacağım.. Doğumdan sonra çalışmayı düşünmediğim için sonraya ertelemeye gerek görmüyoruz. Bu nedenle önümüzdeki hafta dr kontrolümde doktorum da hatırlatacaktır her halde doğum iznimi. Dr randevumun olduğu gün tam 32 hafta olacak. Aynı gün izne çıkarım diye düşünüyorum.. 3melekannesi ve Ozz teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..

Gunness cnm,kusura bakma kafam karısmıs yanlıs bilgi vermisim.dogum izni ile ilgili gercek bilgiler asagıda yeralıyor,sevgiler:
4857 sayılı iş kanunun 74. maddesine göre hamile kadınlar 8 haftası doğumdan önce 8 haftası da doğumdan sonra olmak üzere toplam 16 hafta doğum izni kullanabilmektedirler. Yine doktor raporu ile doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilmekte ve izinlerinin geri kalan kısmını doğum sonrasına aktarabilmektedirler.

Birden fazla bebek bekleyen anne adaylarında ise doğum öncesi izni 8 yerine 10 hafta olarak kullanılabilmektedir.

öneml değil canım...hadi hayırlı olsun..

rabbim meleklerini korusun... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

Arkadaslar kyr dn hbr varmı merak ediyorum da dualarımız onunla Rabbim sağlıklı hayırlı huzurlu günler göstersin hepimize insallh

Peki bugün dogum yapan arkadasımız dn hbr varmı hey anneler nereye kaydoldunuz hiç biriniz yoksunuz ama Topik uçmuş arka sayfalara

Kızlar herkese günaydın, ben hala doğurmadım, hastanede yatıyorum. Doktorum tuvalete bile kaldırmıyor, miniklerim 1-2 hafta daha dursun diye uğraşıyorlar. Allahım izin verirse 32hafta dolunca alacaklar kuzularımı. Keyfim yerinde çok şükür, kötü oldugum anlar oluyor ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Ara ara yazarım, hepinizi opuyorum.

ay canım yaaa az kaldı desene kavuşmaya gelecek hafta sonu falan seninleler o zaman...maşallah.......Allah yardımcınız olsun canım...

Günaydın Kyr'cım, dualarımız seninle ve bebişlerinle...İkizler biliyorsun biraz daha sabırsız oluyorlar,ama napsınlar annesi senin kucagında olmak istiyorlar onlar da biran once. Cnm benım zaten bu haftalardan itibaren doktorlar cok fazla zorlamıyorlar bebişleri,zaten maasallah gelişimlerini vs bu zamana kadar buyuk olcude tamamlamıs oluyorlar. Rabbim hayırlı zamanda,hayırlısıyla kavusmak nasip etsin bebişlerimize.Bizi habersiz bırakma.Allah'a emanet olun. Maaşallah anneler ve bebişler cogalıyor ne guzel:)

kyr canım çok şükür iyi haberlerinizi aldık rabbim sizi korusun hayırlısıyla kuzucuklarını sağlıklıca kucağına alırsın inşallah.dualarımız sizlerle.

MUHHANIM nasılsın canım ya iyi olduğunda bize haber ver çok merak ediyoruz.

kızlar sanırım sıra bende nec ve muhhanımden sonra listede ben varım bakalım benden önce davranan biri olacak mı ? benide iyice heyecan sardı rabbim hepimizin yardımcısı olsun .

aymutu yeter artım canım siz olmuşsunuz maşallah...hadi sende sıra..

evt aymutu sanıyorum sıra sana sana geldi, işallah hepimiz vakti geldğinde sağlıklı doğumlar yaparız.

MUHHANIM seni merak ettim işallah her şey yolundadır senin ve meleğinin iyi haberlerini bekliyoruz

Ay masallh kuzularına Cook sevindim sendn iyi hbr gelmesine Rabbim saglikla kucağına da almayı nasip eten insallh cok az kaldı buluşmana bebeklerinle cok heyecanlan dim herşy guzel olucak dualarimizdasin Rabbim saglik versin keyifinin yerin de olmasıda süper masllhWc ye bile kalkma prenses hayatı yasa birazcık zaten bebelerin gelince kucağına hep ayakta olucaksin hersey gönlünce olsun insallhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…