Muhhanim, hayırlı dogumlar olsun inşallah arkadasım,bebişine saglıkla kavusursun.Darısı hayırlısıyla bizim basımıza,asker gibi gün çetelesi tutuyorum resmen:)Dularımız seninle ve bebişinle...
Kyr'cım,cnm ikiz gebeliklerde baska tek gebelige gore daha fazla oldugu icin lekelenme olması daha olası bir ihtimal.Ama doktor kontrolunde oldugun icin icini ferah tut. Gerekirse doktorlar sancı onleyici magnezyum icerikli igne vs yaparak 2-3 hafta hatta normal dogum zamanına kadar rahımdeki acılmayı kontrol edebiliyorlarmıs. Hatırlarsan benım de lekelenmem olmustu 1.5 ay once ve rahim agzı dikilmisti. Bunlar hep tedbir amaclı yapılan seyler. İnsallah Yagmur ve Toprak annelerini zamanında karsılayack hayırlısıyla.Dularımız 3ünüze:)
Aliasblue, guzel annecik Derininın mis kokusunu icine cekebileceksin artık...Allah'ım bu son ayrılıgınız olsun,bundan sonra hep beraber olursunuz saglıcakla...
Aymutu, maasallah prensesinin kilosuna,artık geri sayım basladı,hayırlı dogumlar olsun sana da arkadasım...
Karasu81, senin prensese de maasallah annesi, tam zamanında ,iyi guzel kilolarda,saglıklı dogumlar hepimize insallah...
Pınar 1202, cnm , elde uyusmalar bende de basladı, sırt agrıları,gecede 5-6 kez tuvalet ihtiyacı hissedip,bir iki damla olması sadece:) Sanırım vucudumuz anne olmaya hepten hazırlanıyor,uykusuzluk vs ile basa cıkmayı ogreniyoruz:) senin de maasallah hafta epey ilerledi,hayırlı zamanda dogumlar insallah...
Nec86,,guzel anne,tekrar analı babalı buyutmek nasip etsin Allah.Sarılık olayını genelde bircok bebek yasıyor,insallah fazla yukselmeden atlatır bebişin,hayırlı şifalar olsun...
Gunness,arkadasım dogum izni toplamda 8 hafta olarak biliyorum.Doktorunun uygun gordugu olcude yarını dogum oncesi,yarısını dogum sonrası vs kullanabilirsin,ya da daha cogunu dogum sonrası vs. cogul gebeliklerde de 10 hafta diye biliyorum.
Ermer, prensesin gelisimine maasallah, idrardaki iltihap olayı erken dogumu tetikliyormus,ondan dr lar dikkat ediyorlar,doktorunun tedbir alması iyi olmus bence de.
Bilgemm, arkadasımm benım de mide yanmalrım tekrar basladı 15-20 gundur,hamileligin baslarında cok cok yugun mide bulantısı yasamıstım,bu yasadıgıma sukreder oldum. Ama cok sukur birseyler yiyebiliyorum,ilk baslarda su bile icemiyordum
ben de rahatsızlıgım yogunlasırsa Rennie kullanıyorum.
İSTE BOYLE SEVGİLİ ARKADASLARRR...YAVAS YAVAS DOGUMLAR BASLIYOR, SIZLERDEN HABERLER ALMAK COK GUZEL, BİRDEN BİRSURU KIZKARDESIM VE INSALLAH BIRSURU YİGENIM OLACAK...INSALLAH HAYIRLISIYLA HEPIMIZ DE HAMILELIK GIBI BU ÖZEL SURECI HAYIRLISIYLA,SAGSALIM,SAGLIKLI ,UZUN ÖMURLU BEBEKLERE KAVUSARAK TAMAMLARIZ. YASADIKLARIMIZ RUYA GIBI CUNKU. 1 YIL ONCE ANNE ADAYI OLARAK YAZACAGIMIZ AKLIMIZA GELIR MIYDI? UMARDIK DUA EDERDİK AMA NE ZAMAN OLACAGINI BILEMEZDIK. COK SUKURLER OLSUN KI O SURECLERI DE ATLATTIK. ALLAH'IM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSİN İNSALLAH. BİZLERE DE UZUN OMURLU, SAGLIKLI, HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.
BU ARADA BENIM KALCA KEMİGİMDE COK YOGUN AGRI VAR,TORNAVİDA İLE OYULUYORMUS GİBİ,DOKTOR D VİTAMINI TESTİ YAPTIRMISTI 20-25 GUNE CIKAR DEMİSTİ.NORMALDE 35 OLMASI GEREKEN DEGER BENDE 6 YA DUSMUS
İLAC VERDİ VE HERGUN YUMURTA YE DEDİ.AMA HALA AGRIM OLUYOR
YİNE DE NE DİYORUZZ:???? COK SUKURRRR:) BU DA GECECEK DİYORUZ:)