2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

yok canım emin ol orda da çok yok kimse...herkesin hamilelik ilerledi...ufak tefek sorunlar da başladı doğal olarak...doğumlar yakın biliyosun...o yüzden yani..:KK16:

hepimiz buraayız kimsenin facede takıldığı yok emin ol aymutu kızlarda genelde yazıyolar aslında

günaydın canım
ara ara benımde yanmalarım oluyor
doktora söyledim rennie içebilirsin dedi
yağlı baharatlı ve kızartmaları azaltırsan
şikayetin en aza iner dedi

Benimde zaman zaman mide yanması şikayetim oluyor. Talcid şurup vermişti doktorum. Çok mecbur kalmadıkça almıyorum ama bazen ihtiyaç duyabiliyorum. Yemeklerden hemen sonra yatmazsam ve az ve sık yemek yersem yanma şikayetimin azalacağını söylemişti. Mideyi yukarı doğru sıkıştırtığı için yanma meydana geliyormuş..

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: sanada bol tekmeli günler güzel annecik.... bende mideden çok şikayetçiyim doktorum rennieduo verdi ve zararsız olduğunu rahatça kullanabileceğimi söyledi sanada tavsiye edebilirim....

Cevaplar için sağolun kızlar ..
Benimde ara ara oluyor ..
İnşallah sağ salim atlatırız bugünleri..

slm kızlar nasılsınız biz tamm 34 haftalık olduk kızımla Rabbime şükürler olsun herşey yolunda. tabii mide yanmmaları, el uyuşmaları,gece sık vc eklem ağrılarını saymazsak. şikayet değil Elhamdülillah Rabbim herkese yaşatsın inş bu güzel duyguları.şu günler çok çabuk geçerde sağlıkla alırız inş evlatlarımıızı kucağımıza:))

evt canım aynı şikayetler bende de var, şikayet değil vücudun verdiği tapkiler diyelim:) sanki zaman durdu :KK43:

bugun nihayet mobilyalarımız geldi
kokusu çıksın eşyalar yıkanıp ütülendimi
sadece bebişimiz eksik kalıyor

el uyuşması bugun benımde başıma geldi hala sağ elim uyuşuk ve karıncalanma var korktum
doktoru arayacaktım pınarın mesajını görünce rahatladım diyebilirim.

Kızlar herkese selam, biz bebeklerimle bugun hastaneye yattık. Öğlen kanamam oldu çok az, kontrol icin geldim bırakmadı doktor yatırdı. Son bir haftadır ara ara kahverengi lekelenmem oldu, doktor kontrolünde hersey normal görünüyordu, son iki gundur de feci kazılmalarla ağrılar başlamıştı. Hastaneye geldiğimizde dogum kasilmalari baslamis, 2cm açılma olmuştu. Şimdilik ilaçlarla dogumu ertelemeye çalışıyorlar. Benim safra asitlerim cok yükseldi, 10gundur ilaç kullanıyordum. Maalesef kuzularım kendilerini bu asitten korumak icin beslenmeyi minimuma indirmişler, özellikle kızım kordonunu kasmış, beslenmiyormuş, haftalarina gore de minicik kuzularim. Şimdi tek dileğimiz onları en hayırlı zamanda, saglikla kucağımıza almak. Dualariniza çok ihtiyacım var kızlar. Esirgemeyeceginizi bildigim icin rahatlıkla istiyorum... Şimdiden allahım hepinizden razı olsun, dilerim hepimiz saglikla kavuşalım bebeklerimize. Sizleri kocaman öpüyoruz minicik bebeklerimle:KK66:))

Kızlar herkese selam, biz bebeklerimle bugun hastaneye yattık. Öğlen kanamam oldu çok az, kontrol icin geldim bırakmadı doktor yatırdı. Son bir haftadır ara ara kahverengi lekelenmem oldu, doktor kontrolünde hersey normal görünüyordu, son iki gundur de feci kazılmalarla ağrılar başlamıştı. Hastaneye geldiğimizde dogum kasilmalari baslamis, 2cm açılma olmuştu. Şimdilik ilaçlarla dogumu ertelemeye çalışıyorlar. Benim safra asitlerim cok yükseldi, 10gundur ilaç kullanıyordum. Maalesef kuzularım kendilerini bu asitten korumak icin beslenmeyi minimuma indirmişler, özellikle kızım kordonunu kasmış, beslenmiyormuş, haftalarina gore de minicik kuzularim. Şimdi tek dileğimiz onları en hayırlı zamanda, saglikla kucağımıza almak. Dualariniza çok ihtiyacım var kızlar. Esirgemeyeceginizi bildigim icin rahatlıkla istiyorum... Şimdiden allahım hepinizden razı olsun, dilerim hepimiz saglikla kavuşalım bebeklerimize. Sizleri kocaman öpüyoruz minicik bebeklerimle:KK66:))

canım benim rabbim esirgesin sizi...:nazar::nazar:

meleklerini Rabbim sana ve eşine bağışlasın dualarım sizinle.

kyr arkadaşım, Allah bebeklerini sana bağışlasın, sağ salim vaktinde doğmalarını nasip etsin,

Kyr Rabbim korusun sizi..
Allah yardımcınız olsun ..
Dualarımız elbette sizinle..

ayyyyy kızlar
kendi doğum tarihimi vereyim derken nec in doğum yağtığını öğrendim. çok heyecanlandım.
nec canım sağlıkla allah analı babalı büyümeyi ve büyütmeyi nasip etsin.

kızlar benimde kesin doğum tarihim 7 haziran. Allah ın izniyle bir aksilik olmazsa 7 Haziran sabahı sezeryana gireceğim . epidural istiyordum baştan ama artık korkmaya başladığım için tam uyumayı tercih edeceğim sanırım.

bebek çamaşırları için dalin in sıvı deterjanı tam doğru seçim. kokusu çok güzel kalıcı ve yumuşak. ayrıca yumuşatıcı zararlı diye kullanmadım ve kullanmayıda düşünmüyorun.

Herkes iyidir umarım.. Biz iyiyiz şükürler olsun.. Odamızın siparişini verdik ay sonunda gelecek. Bir tek arabası kaldı alacağımız onu da önümüzdeki hafta alıp alışverişi kısmende olsa bitirmek istiyorum

Muhhanim
:nazar: Büyük gün yarın.. Kimbilir ne kadar heyecanlısın.. Şimdiden gözün aydın olsun.. Bebeğinle uzun sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum..

Doğum iznine ayrılan arkadaşlar bu konuda biraz bilgi verirlerse iyi olacak. Hangi haftada izne çıkılıyor. Ben doğum öncesi 8 haftalık iznimi kullanmak istiyorum. Şuan 31. haftanın içindeyim. 32 hafta içinde mi izne çıkmam gerekiyor? Neler yapmam lazım?

canım 32+0 olunca alabilirisn...sadece hastaneye gidip doğum iznine ayrılacam diyosun hemen veriyolar zaten beklemiyosun onu da işyerine vercen...

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun.. hamdolsun yavrumu kucağıma aldım darısı sizlere inşallah.. bugün bi haftalık olduk Allahıma binlerce şükür.. dün kontrolümüz vardı sarılık değeri biraz yükselmiş inşallah daha da artmadan geçer yavrumun sarılığı.. dualarınızı bekliyoruz. biz oğlumla sizlere hep dua ediyoruz, arkadaşlarının sağlıkla annelerine kavuşmalarını istiyoruz Rabbimizden..

kyrcım
çok geçmiş olsun cnm inşallah sorunsuz bi kaç hafta daha geçer yavruların öyle gelirler..

muhhanimcimm yarınmış doğumun şimdiden hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah..

aliasbluecim ne kadar sevindim anlatamam.. derinini emzirmişin, kavuşmanıza az kalmış.. maşallah prensesine..

fırsat buldukça giricem arkadaşlar.. sorularınız olursa mesaj atın mutlaka, aynı zamanda özel mesajda atın kitopicte geçmişi okuyamazsam cevapsız kalmasın. hepinizi öpüyoruz oğlumla.. dualarınızı bekliyoruz..

Son düzenleme:
muhannim canım ya çok az kaldı ne güzel sağlıkla al inş kuzunu kucağına bizede haber vermeyi unutma

kyr canım arkadaşım ben inanıyorum senin savaşcı kuzuların biraz daha bekleyecek annelerinin göbişlerinde dualarımız seninle canımmm

gunnes maşallah hiç bir eksiğininz kalmamış çok şükür sağlıklı günlerde kullansın inş..

lotus canım benim özellikle sağ elimin parmakları çok uyuşuyor orta parmağım dün bütün gün karıncalanmış haldeydi akşam geçti kendi kendine çok normalmiş öle söylüyolar..

cloudy canım evet ya cidden geçmiyo zaman resmen gün sayar olduk bazen hemen temmuz geliverse kuzumu sağlıkla kucağıma alsam diyorumm ayyy inş......

canım çok geçmiş olsun dualarımız her zaman sizlerle rabbim yardımcınız olsun. kuzucuklarında seni biraz üzecekler ama bekleyecekler annesi hayırlısıyla zamanında doğacaklar inşallah.

NEC canım iyi olmanıza çok sevindim sarılık her bebekte oluyor sen emzirdikçe o daha da çabuk atacak inşallah oğluşunu da bol bol kokla bizim için.

MUHANNİM kim bilir şimdi senin için zaman geçmek bilmiyordur yarını iple çekiyorsundur hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle.

muhhanım Rabbım yardımcın olsun. ne guzel kavusacaksın ogluna artık.

nec cnm cok sagol ıyı dıleklerın ıcın. sarılıgı da ılerlemeden atlatır oglun ınsallah

kyr inan uyanır uyanmaz aklıma geldin. merak etme annesı mınıklerın bekleyecekler dogru zamanı. dualarım senınle

ben sımdı yola cıkıyorum kızımın yanına. gırıp okuyamayabılırım pazar a kadar. ınsallah derın hnm dan fırsat kalırsa pazar evımızden yazarım yıne. cok opuyorum hepınızı

muhannimcim bebişin şimdiden hayırlı uğurlu olsun...sağlıkla sıhhatle kucakla inşallah:nazar::KK16:

Geçmiş olsun cnm, Allahın izniyle vakti saatinde yavrularına kavuşursun inşallah. Sen çok pozifit ve herkese destek olmuş bir arkadaşımızsın. Bizlerin dualarını çok aldın şimdi de alacaksın ,korkma her zaman dualarımızdasın.Allaha emanet olun.

X