Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım yaa çok korkuyorum bişey olacak diye hayırlısıyla şu 12 haftayı bi bitirseydik benimde karnım çok şişiyor yaa millet ilk 3 ayda kilo veriyor ben şişiyorum acaba bende mi var bi acayiplik :44:aman Allah korusun artık bişey olmayacak inşallah bebeklerimize hep böyle düşünelim. ama gaz sancısı bende de oluyor karnımda bi şişti ki sormayın sanki 5. aydayım böyle giderse göbeğim ortadan ikiye ayrılır 9. ayda sanırım :)))
Canım biz kimseye tüp bebek tedavisi gördüğümüzü söylemedik ama hamilelik kesinleşince eşimi tutabilene aşk olsun herkese yaydı sevinçten ben ilk 3 ayı sadece kendi anne babalarımız bilsin istiyordum ama herkesssss duydu hala tebrik için arayanlar var yanikızlar bişey sorucam, anne babalar ve eşler hariç arkadaşlara akrabalara söyledinizmi bebek haberini??
ben sadece ailelerimize ki biliyolardı tüp bebek uğraşımızı, ve çok yakın 2 arkadaşıma söyledim. diğer arkadaş ve akrabalara söylemek için 3. ayımı beklemeliyim yoksa 9. haftamda kontrolum olucak ondan sonra söylesemmi bilemiyorum, sonra insanların ayyy bizden neden sakladın diye gönül koymaları hiç istemiyorum...
cnm dikkat et kendine,patiksiz gezme...ayaklarını sıcak tutman lazım...
ben tüp bebeğe başlamaya karar verdiğimde işten çıktım 1 yıldır evdeyim...o yüzden sıcak tutmam kendimi daha kolay oluyor ama siz çalışanllarda sıkı sıkı giyin..
eleviti kahvaltıdan sonra içiyorum ama saolsun hala hem gaz hem kabızlık yapma yetisine sahip...
midem baya bulanıyor artık, ayva iyi geliyor kesiyor bulantıyı ama kabızlığı arttırıyor
bu aralar en yakın arkadasım cubuk kraker, gaz işini nasıl çözücem hala bilmiyorum...
bende öğle yemeklerinden sonra alıyorum ama kabızlık yapmadı bende Ay canım mide bulantısı zor valla 1-2 kez oldu onda da gözüm döndü Allah yardımcın olsun Gaz için de bi yazı okudum ;
Hamilelerde salgılanan progesteron hormonu mide girişini gevşeterek, mide asidinin yayılmasına, hazımsızlık, mide ağrısı gibi sorunlara neden olur. Bunun için:
* Az ve sık yemelisiniz. Ağır yiyeceklerden sakının.
* Acı ve baharatlı yiyecekler yemeyin. Bunlar hem zor hazmedilir, hem de gaz yapar.
* Yatarken midenizi rahatlatmak için bir bardak süt için diyorlar ama süt içinde bulunan laktozu bazı insanlar hazmedemiyor bunun için de en iyi süt ürünü yoğurt yiyebilirsiniz demişler
çok saol canımmmm,
az ve sık yiyorum sürekli çubuk kraker atıştırıyorum zaten,
süt içemiyorum, yogurt bugüne kadar en sevdiğim şeydi ama bugün ondan da tiksindim
ama yaptığım en büyük hata o zaman şu: her sabah kahvaltıda cevizli biber salçalı kahvaltılık sos yiyorum onda da bir sürü baharat var yarın sabah itibariyle kesicem hemen...
kızlar hamileliğinizin kaçıncı haftasındasındasınızve kaçkilo aldınız, haydi paylaşalım,
ben başlıyayaım tedaviyebaşlamadanönce 55 kg idim. 1 ay sonra hamileliğimi öğrendiğimde 57,5 olmuşum. şu anda 7 . hafta içindeyim. 59.2 olmuşum çok çabuk mu kilo alıyorum ne?
1-2 kere bendede olmuştu,toplanmış şekilde beyazda gelebiliyor..kızlar jel artıkları siyah geliyo böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumu bide 4.günüm acil nolur
valla canım bana eleviti transferden hemen sonra başlattılar ve öyle kötü bişey de değil yaa kişiden kişiye etkileri değişiyor demekki mühim olan aç karnına kullanmamakkızlar ben elevite başlamadım daha ilk kontrol haftaya bugun sanırım o zaman başlar herşey yolunda giderse..ama çok kötü yorumlar var bu ilaç hakkında şimdiden tiksindim...
yok canım yaa bende o kadar kilo aldım ama ben iğnelerime başladığımda 60 dım iğneler opu günü 63 olmuştum şimdide 65 im yakında top gibi yuvarlanıcam sanırım boy da yok öyle kaldıracakkızlar hamileliğinizin kaçıncı haftasındasındasınızve kaçkilo aldınız, haydi paylaşalım,
ben başlıyayaım tedaviyebaşlamadanönce 55 kg idim. 1 ay sonra hamileliğimi öğrendiğimde 57,5 olmuşum. şu anda 7 . hafta içindeyim. 59.2 olmuşum çok çabuk mu kilo alıyorum ne?
ben jel kullanmıyorum ama progestan kullanıyorum yumuşak kapsüller var ya o da sanki aynen geri çıkıyor gibi doktora sordum yeterli olanı rahim alıyormuş zaten dışarı çıkması çok doğal demişti belki jel de öyle bişeydirkızlar jel artıkları siyah geliyo böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumu bide 4.günüm acil nolur
evet beyaz şekildede geliyor bir iki defa sıyahımsı geldi inşaallah sadece kuruntu yapıyorumdur SENİN TRANSFERDEN SONRAMI GELMİŞTİ CNM1-2 kere bendede olmuştu,toplanmış şekilde beyazda gelebiliyor..
cnm geri kalan çıkıyo biliyorumda beyazda çıkyo bugün iki kere siyahta geldi kanamam yok ALLAHA ŞÜKÜRvalla canım bana eleviti transferden hemen sonra başlattılar ve öyle kötü bişey de değil yaa kişiden kişiye etkileri değişiyor demekki mühim olan aç karnına kullanmamak
yok canım yaa bende o kadar kilo aldım ama ben iğnelerime başladığımda 60 dım iğneler opu günü 63 olmuştum şimdide 65 im yakında top gibi yuvarlanıcam sanırım boy da yok öyle kaldıracak
ben jel kullanmıyorum ama progestan kullanıyorum yumuşak kapsüller var ya o da sanki aynen geri çıkıyor gibi doktora sordum yeterli olanı rahim alıyormuş zaten dışarı çıkması çok doğal demişti belki jel de öyle bişeydir
evet beyaz şekildede geliyor bir iki defa sıyahımsı geldi inşaallah sadece kuruntu yapıyorumdur SENİN TRANSFERDEN SONRAMI GELMİŞTİ CNM
cnm geri kalan çıkıyo biliyorumda beyazda çıkyo bugün iki kere siyahta geldi kanamam yok ALLAHA ŞÜKÜR
canım senin hala kanaman devam ediyor mu :26:ben 64 kilo ile hamile kaldım şimdi 65 olmuşummmmm ama hiç hareket edemiyorum kanamadan dolayı
evet beyaz şekildede geliyor bir iki defa sıyahımsı geldi inşaallah sadece kuruntu yapıyorumdur SENİN TRANSFERDEN SONRAMI GELMİŞTİ CNM
cnm geri kalan çıkıyo biliyorumda beyazda çıkyo bugün iki kere siyahta geldi kanamam yok ALLAHA ŞÜKÜR
maalesefcanım senin hala kanaman devam ediyor mu :26:
kanaman yoksa sıkıntı yok canım takma kafana ama yinede sıkıntı yapıyorsan doktorunu bir ara sor istersen bana transferden sonra 3 ayın dolana kadar kullanacaksın dedi düşük riskini engelliyormuş günde 3 kere kullanıyorum ilk günden beri aynı kullandıktan 5-10 dk sonra geri geliyor rengi beyaz
cnm günde 2kere kullanıyorum bide iğnem var sabahları vuruyorum günde 3kerede estrofem benim dondurulmuş embriyo transferi 2tane traansfer edildicanım senin hala kanaman devam ediyor mu :26:
kanaman yoksa sıkıntı yok canım takma kafana ama yinede sıkıntı yapıyorsan doktorunu bir ara sor istersen bana transferden sonra 3 ayın dolana kadar kullanacaksın dedi düşük riskini engelliyormuş günde 3 kere kullanıyorum ilk günden beri aynı kullandıktan 5-10 dk sonra geri geliyor rengi beyaz
maalesef