Sağol teyzesibnm bugun 4+6 ydı.dr.gel keseyi görelim istiyorsan dedi ama ben alttan baktırmaktan korktum.8ini beklicem kan değerim 1448 olmuş
oy ben onun minik kesesini yerim,olsun kalp atısınıda duyarsın allahın izniyle darısı basıma..
Kızlaaaar bugün kalp atışlarımızı duyduk sonunda. Çok değişik bir duyguymuş ya. Allah herkese nasip etsin...
Hamileliklerimiz sğlıkla sıhhatle devam etsin.
Kızlaaaar bugün kalp atışlarımızı duyduk sonunda. Çok değişik bir duyguymuş ya. Allah herkese nasip etsin...
kızlar selam, yüzünde sivilceleri artan var mı? genç kız gibi bir sürü sivilce çıktı yüzümde , internetten okuduğum normalmiş, yaşayan varmı?
kızlar selam, yüzünde sivilceleri artan var mı? genç kız gibi bir sürü sivilce çıktı yüzümde , internetten okuduğum normalmiş, yaşayan varmı?
Evet cloudly, bende çok ama çok arttı. Saç derimde bile bir sürü sivilce çıktı. Doktoruma danıştım, hiç bir şey kullanma, yıka, ama hormonel olduğu için geçmeyebilir, yapacak birşey yok dedi. Normalde de adet zamanlarında sivilcelenen insanlarda hamilelikte de çok sivilce oluyormuş.
Ama bir umut, pazartesi 12. haftam bitti, bir kaç gündür biraz azalır gibi oldu sanki..
Bu arada, ilk trimesterimiz bitti, çok mutluyuz. Salı günü (12+1) bebeklerimizi gördük, kıpır kıpırlardı! :) Kollarına, bacaklarına vs. görülen bütün organlarına baktı doktor, herşey çok iyi dedi. Ense kalınlığı ölçümleri de iyi çıktı.
İnşallah herkes bu günleri görür, bizim kadar mutlu olur :)
Evet cloudly, bende çok ama çok arttı. Saç derimde bile bir sürü sivilce çıktı. Doktoruma danıştım, hiç bir şey kullanma, yıka, ama hormonel olduğu için geçmeyebilir, yapacak birşey yok dedi. Normalde de adet zamanlarında sivilcelenen insanlarda hamilelikte de çok sivilce oluyormuş.
Ama bir umut, pazartesi 12. haftam bitti, bir kaç gündür biraz azalır gibi oldu sanki..
Bu arada, ilk trimesterimiz bitti, çok mutluyuz. Salı günü (12+1) bebeklerimizi gördük, kıpır kıpırlardı! :) Kollarına, bacaklarına vs. görülen bütün organlarına baktı doktor, herşey çok iyi dedi. Ense kalınlığı ölçümleri de iyi çıktı.
İnşallah herkes bu günleri görür, bizim kadar mutlu olur :)
benim de çıktı hem de kocaman kocaman ...
cnm aynı sorun bendede var yuzum alnım sıvılceden gözukmuo onceden bıtane bile çıkmazdı cok cırkınlestım
kızlar bişey sorucam , siz de hafif kasık ağrısı oluyormu? böle adet sancısı gibi bile diil ama kendini de ara ara hissettiren bir gaz sancısı gibi bişey ???
canım benim ikinci adetim gecikti 2. gecikme döneminde hafif kasık ve bel ağrısı oldu, bence normal ama kafana çok takıldıysa doktoruna sor istersen rahatlamak içinn
merhaba arkadaşlar, bugün itibariyle 6+4 günlük gebeyim. kendi hikayemi anlatan konuyu da az önce açtım.
allah hepimizi yavrularımızla kavuştursun sağlıkla mutlulukla inşallah...
çok takılmadım aslında bi arkadaşıma da sordum o da çok şiddetli adet sancısı gibi olmadıkça sorun yok bende de oldu dedi :)
buluttan nem kapar hale geldik resmen :)
kızlar bişey sorucam , siz de hafif kasık ağrısı oluyormu? böle adet sancısı gibi bile diil ama kendini de ara ara hissettiren bir gaz sancısı gibi bişey ???
oluyor canımhatta doktoru aradım sordum rahim büyüdüğü için bu tür ağrılar normal dedi sanki regli sancısı gibi bişey olacak demişti. Yalnız dün ben çok kötü oldum yaa iki büklüm kaldım öyle bide iş yerindeyim öğleden sonra izin alıp çıktım valla gaz sancısı oldu üşüdüm sanırım eve gelip sıcak tuttum kendimi biraz rahatladım ama ne korktum varya ya bişey olursa diye :18:
kızlar bişey sorucam, anne babalar ve eşler hariç arkadaşlara akrabalara söyledinizmi bebek haberini??
ben sadece ailelerimize ki biliyolardı tüp bebek uğraşımızı, ve çok yakın 2 arkadaşıma söyledim. diğer arkadaş ve akrabalara söylemek için 3. ayımı beklemeliyim yoksa 9. haftamda kontrolum olucak ondan sonra söylesemmi bilemiyorum, sonra insanların ayyy bizden neden sakladın diye gönül koymaları hiç istemiyorum...