2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

merhaba arkadaşlarrrrr.. var mı yakında kontrolü olan?? bizim nasipse çarşamba inşallah yarın ya da çarşamba tahlil yapıp gidicez doktorumuza.. sonuçlarımızda iyi çıkar inşallah.. hazırlıklar çoğumuzda tamamlandı sanırım.. Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah..

merhaba nec...benimde perşembe günü kontrolüm var...sizden sonra benim herhalde sırada....inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

arkadaşlar bebek şampuaanı ne aldnız?ben sebamedle bütchen arasında kaldım...bazı bebeklere sebamed zara verebiliyomuş galiba?siz ne aldnız?

biz geldik :) samsundaydık haftasonu. yağmur çamur derken kızıma cicileri az aldım :) temizlik ve bakım ürünleri kaldı sadece diyebilirim. bugün 5 günlük rapor aldım az dinleniyim baya yorucu oluyor artık okul. çok şükür 30+2 olduk :))
öpüyoruz herkesi :)

arkadaşlar bebek şampuaanı ne aldnız?ben sebamedle bütchen arasında kaldım...bazı bebeklere sebamed zara verebiliyomuş galiba?siz ne aldnız?

canım ben chicco aldım daha doğrusu saolsun ablam aldı.. ablam ve yengemde hala onu kullanıyorlar çok memnunlar.. çokta güzel kokuyor tam bi bebek kokusu..

Herkese bebekleriyle güzel bir hafta diliyorum. Biz bugun 30. Haftamıza giriyoruz, koskoca 29 hafta geride kaldı, önümüzde kac hafta olduğunu da sadece Rabbim biliyor. Malum sayfamizin iki ikizi dünyaya geldi, dogum haftalarını göz önüne alınca artık hazırlık yapmam gerektiğini düşünüyorum:KK66:)) bizim daha hazır hiçbir seyimiz yok. Diliyorum hayırlı zamanda, saglikla gelecek bebeklerimiz.

Aymutu maşallah size, bir gün, bir gün daha derken inşallah zamanını bekleyecek kuzun, dualarımız sizinle. Ben inanıyorum ki bebeğin kilo alacak bu donemde, ayrıca kızlar da söyledi, kilosundan önemlisi ciğerlerinin gelişimi. Sakın uzme canini çünkü stresini tamamen hissediyor artık, sen iyi duşun ki o da iyi olsun.

kyr evet canım artık sona yaklaşıyorsun sende. bebişlerin ne kadar daha bekleyecek bakalım?

canım cok sağol sizlerin sayesinde rahatladım son ayda daha hızlı kilo alırmış bebekler inşallah öyle olur Rabbim neler gösterdi baksana tuttu mu tutmadımı derken bu günlere geldik allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.

nec benim kontrolumde çarşamba hayırlı sonuçlarla geliriz inşallah.

kyr evet canım artık sona yaklaşıyorsun sende. bebişlerin ne kadar daha bekleyecek bakalım?

canım cok sağol sizlerin sayesinde rahatladım son ayda daha hızlı kilo alırmış bebekler inşallah öyle olur Rabbim neler gösterdi baksana tuttu mu tutmadımı derken bu günlere geldik allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.

nec benim kontrolumde çarşamba hayırlı sonuçlarla geliriz inşallah.

haklısın canım bugünlere geldik şükürler olsun, hayırlı haberlerle gelin işallah

canım coook sevindim,demek hamilesin..rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün,kucagınıza saglıkla almayı nasip etsin inş.yazdıgın gibi hamile kalmakla işimiz bitmiyor,rabbim herkese evlatlarını bagışlasın inş.dikkat et kendine..sevgiler,tebrikler

hepinizi tebrik ediyorum,ne güzel evlatlarınıza rabbimin izniyle kavuştunuz,kucaklarınıza aldınız,bizede dua edin inş..bundan sonra herşey daha zor oldugu gibi daha güzel ve heycanlı olcaktır,darısı bizlerin başına inş..sevgiler..

bize gelince cuma günü kontrolümüze gittik,kızlarım iyi gözüküyo ikiside aynı,aralarında gün farkı kalmadı..dr muz yine gramlarını sölemedi:))ama ters olan şey benden kan geliyodu ara ara damla şeklinde,sizede yazmıştım..plesantadan geliyormuş,dr biraz tehlike durumun var,erken dogum riskin olabilir dedi..dua edelim kanama aktif hale gecmesin dedi..tabi moralimiz bozuldu..bana pre par 10 mg hap verdi,günde 4 defa yarımşar olarak iç dedi..igneye devam dedi..herşeyi yasakladı kalkmıycaksın dedi..cok korkuyorum hanımlar dua edin bize kızlarıma bişey olmasın 3 ay daha dayansın kuzucuklarım..bizde başka havadis yok..plesanta biraz önde duruyormuş,dr geri cekilmesi lazım dua edelimde geri cekilsin dedi..aranızda böyle sorun yaşayan oldumu acaba?elimizden bişey gelmiyo malesef..yavrularım rabbime emanet..sevgiler..

arkadaşlar kontrolden geldik hamdolsun Allahıma iyi geçti.. yavrumda iyidi binlerce şükür.. doktor amcamız beklemekten yana.. tekrar tahlil istedi, eğer iyi olursa ki inşallah iyi olur 38i görmek istiyor. haftaya cuma-pazartesi arası doğum düşünüyor.. inşallah herşeyimiz sağlıkla devam eder, en hayırlı zamanda sağlıkla yavruma kavuşurum.. hepimiz inşallahh....

canım demek doğum tarihin yaklaşık olarak belli oldu.benimde çarşamba günü belli oolcak. çok heyecanlıyım ve artık oğluşum taşınmaz durumda. gece gündüz hiç rahat hareket edilmiyor.

ben sebamed aldım ve alırkende alerji yapmayacak tek ürün olduğuna inandım. alerjiden çok diğerlerine göre biraz pahalı bence.

bize gelince cuma günü kontrolümüze gittik,kızlarım iyi gözüküyo ikiside aynı,aralarında gün farkı kalmadı..dr muz yine gramlarını sölemedi:))ama ters olan şey benden kan geliyodu ara ara damla şeklinde,sizede yazmıştım..plesantadan geliyormuş,dr biraz tehlike durumun var,erken dogum riskin olabilir dedi..dua edelim kanama aktif hale gecmesin dedi..tabi moralimiz bozuldu..bana pre par 10 mg hap verdi,günde 4 defa yarımşar olarak iç dedi..igneye devam dedi..herşeyi yasakladı kalkmıycaksın dedi..cok korkuyorum hanımlar dua edin bize kızlarıma bişey olmasın 3 ay daha dayansın kuzucuklarım..bizde başka havadis yok..plesanta biraz önde duruyormuş,dr geri cekilmesi lazım dua edelimde geri cekilsin dedi..aranızda böyle sorun yaşayan oldumu acaba?elimizden bişey gelmiyo malesef..yavrularım rabbime emanet..sevgiler..

canım doktorunun herşeyin farkında olması çok güzel seni güzel yönlendiriyor o yüzden içini ferah tut canım.. plasenta benimde öndeydi belki hala öyledir ama şu an daha ön sırada olan durumlar olduğu için konuşulmadı. bazı durumlarda aktif kanama filan yapıyormuş o zaman hemen önlem alınması gerekiyormuş ama bi sıkıntı yoksa ve hala plasenta yukarılara çıkmadıysa sezeryan yapılıyor. ki zaten bizim durumumuzda genelde sezeryan olduğu için sıkıntı yok..

canım demek doğum tarihin yaklaşık olarak belli oldu.benimde çarşamba günü belli oolcak. çok heyecanlıyım ve artık oğluşum taşınmaz durumda. gece gündüz hiç rahat hareket edilmiyor.

canım benimde çarşamba netleşecek inşallah.. iyice heyecan arttı. bazı durumlar yaşadığım içinde korkuda oluyor aman az mı hareket etti başım mı ağrıdı tansiyonum mu çıktı derken sanırım yavrumu strese sokuyorum ona zarar vermekten çok korkuyorum :KK43: inşallah yavrularımıza sağlıkla kavuşur sağlıkla büyütürüz canım..

Sagol canım evet dr ma güveniyorum..sezeryan olcam zatende,inş.3 ayı bi bitirsek korkuyorum biraz..oyüzden hep yatıyorum..cevabın için sagol..rabbimin emanetleri rabbime emanet..

kızlar şampuanların içeriğine bakın arkalarında 'sls' yada 'als' (bunlar kısaltması sodyum diye başlayan madde) yazan ürünler kanserojen içeriyor demek. ben 'ersağ' diye bitkisel bir ürün var onu aldım içinde kimyasal barındırmıyor ayrıca alerji egzamaya da ii geliyor. benim eşim aşırı alerjik bizim bu nedenle alerjik olma olasılığı yüksek olduğundan araştırdım bu markayı bulduk. denizlide üretiliyor araştırırsanız internetten de alabilirsiniz. ayrıca çamaşır deterjanı da var ben kızım için onuda aldım kıyafetlerini onunla yıkadım oda yine kimyasal içermiyor. her türlü temizlik ürünü var araştırabilirsiniz. tavsiye ederim kullananlar memnun.

günaydınlarrrrrrr :KK1:

bugün kızımın cicilerini yıkayıp ütü yapıcam nasılda heveslendim.
hazırlıklı ol diyor herkes 30 u geçince ne olur olmaz diye.

herkese güzel ginler diliyoruz kızımla :KK1:

Güzel annelere :KK49: ve tatlı bebeklerine :emir_bebek: güzel bir gün diliyoruz... :nazar:

Bizde de badana var. Son anda tek oda yerine tüm evi badana yapmaya karar verdik. Bugün ikinci gün sanırım bir hafta sürecek. 30 dan sonra hazırlıklı ol diyorlar bana da. Önümüzdeki hafta odasını siparişini verip, eşyalarını yıkayıp ütüleyip, çantasını hazırlamayı planlıyorum. Doktor kontrolüm 15'inde.. Bu kontrol sonrası sanırım 15 günde bir gideriz kontrole.. Hepinizi öpüyoruz.. :KK54::KK54:

X