- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
alias cım senin bebişte ne haberler var canım
Cnm slm
Dün yine Usak'taydik
Kızım iyi cok sukur
Babasıyla sevdik sevdik kuvozun disından donduk evimize
Hersey yolunda cok sukur 1 hafta 10 güne emzirme denemelerimiz başlayacak insallah
Sonrası da eve hazırlık donemi beni bakım konusunda eğitecekler
Durumlar böyle biz de
Rabbim su mübarek günde dualarımızı kabul etsin insallah
Hepimizin kandili mübarek olsun
Hepimiz saglikla kavuşalım kuzularımıza, Rabbim her bebis isteyene de nasip etsin ins
nilüfer bebeklerinin iyi olduğuna çok sevindim. hiç üzülme annesi. minik oğlunda kilo alacak yeter ki sen moralini yüksek tut ve kuzucuklarına yeterli süt üret. allah a emanet olun.
diğer anneşler ve nbebeişlerimizde iyi çok şükür.
hepimizin kandili mübarek olsun. allah yavrularımızı hayırlısı ve sağlıklı bir şeklide kuvcağımıza almayı nasip etsin. ne güzel yavrularımızı mübarek aykarda doğacak.
nec canım artık heran doğurabilcek durumdayız. hala biriki eksiğim var olmasına rağmen.
canım hiç üzülme kilosu düşük ama yine dikkat edersen biraz daha kilo alabilir önemli olan solunum yollarının gelişmesi. hepimiz küvezden korkuyoruz fakat gerekiyorsada bi sakıncası yok, eminimki kısa sürede toparlicaktır bebeğin...nilifer canım gözün aydın bebişlerine kavuşmuşsun hayırlı olsun darısı bizlere inşallah bizde sabırsızlanmaya başladık.
kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl?
benim bugün kontrolum vardı bebeğimin çok küçük olduğunu söyledi dr şu an 36 haftalık ve 2100 gr boyu 45 cm dedi kilosu böyle az olursa küvezde kalması gerekir falan dedi enaz 2500 olması gerekliymiş
netten baktım biraz gerçektende düşük kilosu çok üzüldüm hastaneden geldim geleli moralim çok bozuk göz yaşlarımı tutamıyorum bazen.
herkese merhabalarrrr..bikac gundur bılg basında dııldım ne yazıkkı o yuzden gelısmelerden habersızım ama aklım hep burdaydı sanırım yıne bebıs haberımız varrr allah analı babalı buyutsun ıns hosgelmıs mınık kuzu bizde nihayet bugun gıttık kontrolumuze sabah kı doktorumuz detaylı ultrasona gırmedıgım ıcın bugun 2.duzey ultrason ıstedı ve onuda cıkardık aradan gecte olsa cok sukur organları falan tamamdı ama bıraz suyumun fazla oldugunu soledı dıger ıkı doktorumun aksıne sabahkı doktorun suyun cok normal deyıp 3 saat sonra fazla oldugunu duymak bıraz guvenımı zedeledi he bırde ek olarak suprız bı cumlesı daha oldu bebısım 10 gun kadar onden gıdıyormus 936 gr olmus bende daha 26 haftalıgım ama 10 kılo almısım sızler su ana kadar kac kılo aldınız benım sonum vahım sanırım yedıklerıne dıkkat et dedı ama elımde dııll
Merhabalar,
17 mayıs günü epidural anestezi ile ikizlerimi dünyaya getirdim arkadaşlar, allaha şükür ikisinin de sağlığı çok iyi. büyük oğlum 2600 gram, küçük 1680 gram olarak doğdu. İkisi de kendi başlarına nefes almakta sorun yaşamadı, tabii yine de kilosu gereği küçüğü yanımıza vermediler, yoğun bakıma aldılar. İki gün sonra yoğun bakımdan bir alt seviye bakım kısmına alındı, doktorlar eve gidebilir diyene kadar orada kalacak. Diğer oğlumla ben daha dün hastaneden çıktık, her gün gidip bir kaç saat küçük oğlumuzun yanında kalıyoruz. Kolay değil, ama yine de buna şükür tabii ki, hiç bir sağlık sorunu yaşamadı oğullarım.
Hepinize sevgilerimle sorunsuz mutlu bir hamilelik ve doğum dilerim arkadaşlar.
Cnm slm
Dün yine Usak'taydik
Kızım iyi cok sukur
Hersey yolunda cok sukur 1 hafta 10 güne emzirme denemelerimiz başlayacak insallah
Durumlar böyle biz de
Hepimiz saglikla kavuşalım kuzularımıza, Rabbim her bebis isteyene de nasip etsin ins
nilifer canım gözün aydın bebişlerine kavuşmuşsun hayırlı olsun darısı bizlere inşallah bizde sabırsızlanmaya başladık.
kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl?
benim bugün kontrolum vardı bebeğimin çok küçük olduğunu söyledi dr şu an 36 haftalık ve 2100 gr boyu 45 cm dedi kilosu böyle az olursa küvezde kalması gerekir falan dedi enaz 2500 olması gerekliymiş
netten baktım biraz gerçektende düşük kilosu çok üzüldüm hastaneden geldim geleli moralim çok bozuk göz yaşlarımı tutamıyorum bazen.
Kızının iyi olmasına coook sevindim canım,ne güzel gelişmeler bunlar,,inş.daha da iyi olcaksınız..buarada uşak ın neresindensin?bende uşak lıyım da dikkatimi cekti:))sevgiler..
Merhabalar,
17 mayıs günü epidural anestezi ile ikizlerimi dünyaya getirdim arkadaşlar, allaha şükür ikisinin de sağlığı çok iyi. büyük oğlum 2600 gram, küçük 1680 gram olarak doğdu. İkisi de kendi başlarına nefes almakta sorun yaşamadı, tabii yine de kilosu gereği küçüğü yanımıza vermediler, yoğun bakıma aldılar. İki gün sonra yoğun bakımdan bir alt seviye bakım kısmına alındı, doktorlar eve gidebilir diyene kadar orada kalacak. Diğer oğlumla ben daha dün hastaneden çıktık, her gün gidip bir kaç saat küçük oğlumuzun yanında kalıyoruz. Kolay değil, ama yine de buna şükür tabii ki, hiç bir sağlık sorunu yaşamadı oğullarım.
Merhabalar,
Cnm slm
Dün yine Usak'taydik
Kızım iyi cok sukur
Durumlar böyle biz de
arkadaşlar elimde gonal f ve menegon var uygun fiyata vermek isitiyorummm
Merhabalar,
merhaba arkadaşlar..
bu akşam kontrolümüz vardı.. Allahıma binlerce şükür yavrum iyidi.. cumartesi tekrar kontrolümüz var.. doğum tarihini konuşacakmışız o zaman.. Allah nasip ederse haftaya doğum olur gibi geliyor.. en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde yavruma, sizler yavrularınıza kavuşuruz inşallah.. dualarımızdasınız her zaman.. sizlerde oğlumla beni unutmayın ne olur.. öpüyoruz kocamannn..
neccim merhabalar,
inşallah sağlıkla yavruna kavuşmanın haberini bekliyorum senden. senin için de dua edicem. allaha bin şükür bize bu günleri de gösteriyor. ilk sayfalara dönüp bakınca nerelerden geçmişiz ne badireler atlatmışız, ne umutlar ne umutsuzluklar ama artık mutlu sona yaklştık Allahın izniyle :)