2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

alias cım senin bebişte ne haberler var canım

Cnm slm
Dün yine Usak'taydik
Kızım iyi cok sukur
Babasıyla sevdik sevdik kuvozun disından donduk evimize
Hersey yolunda cok sukur 1 hafta 10 güne emzirme denemelerimiz başlayacak insallah
Sonrası da eve hazırlık donemi beni bakım konusunda eğitecekler
Durumlar böyle biz de
Rabbim su mübarek günde dualarımızı kabul etsin insallah
Hepimizin kandili mübarek olsun
Hepimiz saglikla kavuşalım kuzularımıza, Rabbim her bebis isteyene de nasip etsin ins

ayyyyyyy maşallah kızıma....az kaldı kavuşmaya desene minoşla...

muhannimcim kıskandım haftanı...maşallah...darısı bize...

hepinizin kandili kutlu olsun, doğumlarımız öyle hayırlı günlere denk geliyorki, bebişlerimize sağlık ve hayırlı uzun ömürler olur inşş...

nilifer bebişlerin hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütsün. darısı bizlere olur inş.

canım hiç üzülme kilosu düşük ama yine dikkat edersen biraz daha kilo alabilir önemli olan solunum yollarının gelişmesi. hepimiz küvezden korkuyoruz fakat gerekiyorsada bi sakıncası yok, eminimki kısa sürede toparlicaktır bebeğin...

bebeğine, kilonuda takma canım bende 26 kilo aldım doğuma 30 la girsem iyi sağlıkla kucaklayalımda nasılsa kurtuluruz kilodan

hayırlı olsun miniklerin, allah analı babalı büyütsün, inşl. en kısa zamanda küçük oğlunda toparlar kendini....

senin adına çok sevindim canım, az kaldı kavuşmana sağlıkla inşş.

Son düzenleme:
Kızının iyi olmasına coook sevindim canım,ne güzel gelişmeler bunlar,,inş.daha da iyi olcaksınız..buarada uşak ın neresindensin?bende uşak lıyım da dikkatimi cekti:))sevgiler..

Selam hanımlar nasılsınız?ne var ne yok..biz iyiyiz,yarın dr randevumuz var inş.kızlarımızı görüp gelcez inş..inş.size güzel haberler veririz..haber vereyim dedim..buarada hepinizin kandili mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inş,evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim..

Cnm Ltf buna takılıp üzme kendini
Bebegin solunumunu kendi yaparsa kuvozde kalmaz Ki haftanıza göre akciğer gelişimini tamamlamıştır kuzun
İyi duşun iyi olsun
Optum cok

Kızının iyi olmasına coook sevindim canım,ne güzel gelişmeler bunlar,,inş.daha da iyi olcaksınız..buarada uşak ın neresindensin?bende uşak lıyım da dikkatimi cekti:))sevgiler..

Cnm ben izmirliyim
Kızım kuvoz bulunamadığı icin usak ta
Gidip geliyoruz maalesef

Gözün aydın Porter.. Allah sağlık sıhatle bebeklerini büyütmeyi kısmet etsin.. Darısı tüm arkadaşlarımızın başına..

canımm evet her an kendiliğinden bile doğumumuz başlayabilir.. doktorun ne diyor? sende sezeryan düşünüyosun diye hatırlayorum dimi? hangi haftada almayı planlıyor? bide canım geçen yazmıştın bi türlü yazamadım ellerim uyuşuyor ve kaşınıyor demişin ya karaciğer enzimleri ile alakalı olmasın kaşınman? doktora hiç danıştın mı? eğer öylese ilaçla geçiyor kaşıntılar seni de çok rahatlatır hem de karaciğerine zarar vermemiş olur..
ne eksiklerin kaldı canım? benim ne eksik ne tam hala emin değilim hastanede yatarken saolsun annem ablam yengem tamamlamışlar. heralde eksik bişey yoktur. ama olursa da hemen alırız yeter ki sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. mutlaka en acil ihtiyaçlarımız tamamdır..

canım gözünaydın, çok şükür sağlıklıymış oğulların allahın izniyle diğer oğlun da bir an önce işallah yanına gelir, tebrik ederim allah analı babalı büyütsün işallah

canım şükürler olsun kızından her geçen gün daha da iyi haberler geliyor, az kaldı kavuşmanıza işallah, bunlar da geçecek bakmışsın kızın büyüyecek sana laf yetişterecek annesi :)

kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum inanın burada paylaşınca rahatlıyor insan rabbim hepinizden razı olsun

yazılanları okudum ama yazamamıştım

allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıkllıca zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

porter tekrar gözün aydın canım diğer bebişinede en kısa zamanda kavuşursun inşallah.

alias kızını görmüşsün rabbim tez zamanda sağlıklıca evinize kavuştursun inşallah.

Sevgili Porter ve Aliasblue,, Allah analı babalı buyutmek nasip etsin miniklerinizi...Dualarımız sizinle,sizler de dualarınızı eksik etmeyın bizden.opuyorum meleklerinizi...

arkadaşlar elimde gonal f ve menegon var uygun fiyata vermek isitiyorummm

merhaba, yanlış anlamayın ama ben ilaçların para ile verilmesini gercekten anlamıyorum, ben artan ilaçlarımın hepsini götürdüm merkezdeki hemşirelere teslim ettim, illaki ihtiyacı olan olur kullanır diye ilaçlar pahallı bir iyilik yapacaksak tam yapalım almışız bir kere zaten kullanamıyoruz madem başkası kullansın. sonuçta ilaç bu sen kullanmazsan kimse de para verip almazsa bozulup gidecek. ücretsiz vermek çok daha hayırlı bir iş bence...
tabi yine de siz bilirsiniz...

canım benim,
çok sevindim, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah , eminim küçük oğlun da en kısa zamanda kollarında olacak. dualarım sizinle. Rabbim üçünüzün de yüzünü güldürsün , nazarlardan korusun inşallah...

neccim merhabalar,
inşallah sağlıkla yavruna kavuşmanın haberini bekliyorum senden. senin için de dua edicem. allaha bin şükür bize bu günleri de gösteriyor. ilk sayfalara dönüp bakınca nerelerden geçmişiz ne badireler atlatmışız, ne umutlar ne umutsuzluklar ama artık mutlu sona yaklştık Allahın izniyle :)

canımmm Allah razı olsunnnn.. benimde tüm dualarım hepimiz için.. ilk ayları düşündükçe şu an hala rüyada gibi hissediyorum kendimi.. Rabbim bu güzel rüyalarımızı tamamına erdirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…