2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

nilüfercim allah sağlık huzur iöçinde büyümeyi nasip etsin evlatlarına. analı ve babalı tabi.
hayırlı olsun.
ikizler olunca ilk üçe giremedim listede :KK1:valla sanırım bebişlerimiz listeye bakmıyor. yaramnazlık yapanlar çıkıp duruyor. maşaalllah benim kuzum uslu galiba:KK52:

ayyyy kızlar ne kadar azkaldı hepimiz için.

allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar b,rde beşiğe ve bebeğe asmak için küçülk kuran ı kerimlerden aldım. sizlerde alırsınız eminim de hatırlatmak istedim.

çok öptüm.

Nilüfercimm,Allah analı babalı ,saglıklı ,uzun ömürlü sekilde buyutmek nasip etsin kuzucuklarını...Darısı bizlere sırasıyla ve hayırlısıyla inşallah.
Muhhanımcımm,arkadasım haklısın ,benım de minik bir Kuran-ı Kerim'im var.Allah nazarlardan ,belalrdan saklasın hepimizi ve miniklerimizi...

nilifer canım gözün aydın bebişlerine kavuşmuşsun hayırlı olsun darısı bizlere inşallah bizde sabırsızlanmaya başladık.

kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl?
benim bugün kontrolum vardı bebeğimin çok küçük olduğunu söyledi dr şu an 36 haftalık ve 2100 gr boyu 45 cm dedi kilosu böyle az olursa küvezde kalması gerekir falan dedi enaz 2500 olması gerekliymiş
netten baktım biraz gerçektende düşük kilosu çok üzüldüm hastaneden geldim geleli moralim çok bozuk göz yaşlarımı tutamıyorum bazen.

herkese merhabalarrrr:KK16:..bikac gundur bılg basında dııldım ne yazıkkı o yuzden gelısmelerden habersızım ama aklım hep burdaydı sanırım yıne bebıs haberımız varrr:nazar:allah analı babalı buyutsun ıns hosgelmıs mınık kuzu:emir_bebek:bizde nihayet bugun gıttık kontrolumuze sabah kı doktorumuz detaylı ultrasona gırmedıgım ıcın bugun 2.duzey ultrason ıstedı ve onuda cıkardık aradan gecte olsa cok sukur organları falan tamamdı ama bıraz suyumun fazla oldugunu soledı dıger ıkı doktorumun aksıne:KK19: sabahkı doktorun suyun cok normal deyıp 3 saat sonra fazla oldugunu duymak bıraz guvenımı zedeledi he bırde ek olarak suprız bı cumlesı daha oldu bebısım 10 gun kadar onden gıdıyormus 936 gr olmus bende daha 26 haftalıgım ama 10 kılo almısım sızler su ana kadar kac kılo aldınız benım sonum vahım sanırım:KK43:yedıklerıne dıkkat et dedı ama elımde dııll:KK52:

nilifer canım gözün aydın bebişlerine kavuşmuşsun hayırlı olsun darısı bizlere inşallah bizde sabırsızlanmaya başladık.

benim bugün kontrolum vardı bebeğimin çok küçük olduğunu söyledi dr şu an 36 haftalık ve 2100 gr boyu 45 cm dedi kilosu böyle az olursa küvezde kalması gerekir falan dedi enaz 2500 olması gerekliymiş
netten baktım biraz gerçektende düşük kilosu çok üzüldüm hastaneden geldim geleli moralim çok bozuk göz yaşlarımı tutamıyorum bazen.

canım az önce hastaneden geldim biri 36 haftalık doğum yapmış 3060 gr doğmuş, biride 40 haftalık ama onun kilosunu bilmiyorum, 2 kişiyile tanıştım ikisin yavrusuda küvezdeymiş. kilodan çok solunum sıkıntısı yaşayan bebekler küveze alınıyor gibi.. yani inşallah gerek kalmaz hiçbirimizin yavrusuna.. sen içini ferah tutmaya çalış cnm.. zaten sende biliyorsun ki bu kilo artı eksi 350 gr hesaplanıyor. benim yeğenime 2750 demiş doktor 3300 doğmuştu maşallah. bende takıyorum malesef kafama bazen ama gelişimlerinin tamamlanması çok daha önemli anladığım kadarıyla.. inşallah yavrularımız sağlıkla gelirler..

herkese merhabalarrrr:KK16:..bikac gundur bılg basında dııldım ne yazıkkı o yuzden gelısmelerden habersızım ama aklım hep burdaydı sanırım yıne bebıs haberımız varrr:nazar:allah analı babalı buyutsun ıns hosgelmıs mınık kuzu:emir_bebek:bizde nihayet bugun gıttık kontrolumuze sabah kı doktorumuz detaylı ultrasona gırmedıgım ıcın bugun 2.duzey ultrason ıstedı ve onuda cıkardık aradan gecte olsa cok sukur organları falan tamamdı ama bıraz suyumun fazla oldugunu soledı dıger ıkı doktorumun aksıne:KK19: sabahkı doktorun suyun cok normal deyıp 3 saat sonra fazla oldugunu duymak bıraz guvenımı zedeledi he bırde ek olarak suprız bı cumlesı daha oldu bebısım 10 gun kadar onden gıdıyormus 936 gr olmus bende daha 26 haftalıgım ama 10 kılo almısım sızler su ana kadar kac kılo aldınız benım sonum vahım sanırım:KK43:yedıklerıne dıkkat et dedı ama elımde dııll:KK52:

poyrazcım hadi gözünüzaydın canım 2. düzey ultrasonda yapılmış, herşey yolunda çıkmış. yavruşunda iyi maşallah ona.. ben şu ana kadar 12 kg aldım canım ama boşver kiloayu yavrularımız sağlıklı olsunda az çok hiç farketmez..

merhaba arkadaşlar..
bu akşam kontrolümüz vardı.. Allahıma binlerce şükür yavrum iyidi.. cumartesi tekrar kontrolümüz var.. doğum tarihini konuşacakmışız o zaman.. Allah nasip ederse haftaya doğum olur gibi geliyor.. en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde yavruma, sizler yavrularınıza kavuşuruz inşallah.. dualarımızdasınız her zaman.. sizlerde oğlumla beni unutmayın ne olur.. öpüyoruz kocamannn..
canım haftaya kavuşacakmışsın oğluşuna, ayyyy iyice heyecan sardı beni, şimdiden sağlıklı sıhatli evladına kucağına almanı diliyorum tatlım

aymutu nili-fer in ikizleri de 2200 doğdu küvezde bikaç saat durdu sonra aynı gün şu an yanımdalar onlara bakıyorum yazmış..2 kiloun üstünü koymuyolar ki canım belki bikaç saat durur o da sen zaten hastanede olcan birgün...bu doktorlar da bazen insaı deli eder...sıkma canını...zayıf olsun nolcak artık miyadında bir bebek o...:nazar:

sıkma canını haftasına göre biraz zayıf kalmış ama küvezde kalması için ciğer gelişiminin tamamlanmamış olması gerekir.bunuda doktorun ciğer geliştici iğnelerle aradaki farkı kapatabilirki 36.haftadasın muhtemelen tamamlanmıştır.
benim bebeğim 2 kiloyu geçince alınacak 33-34 haftalara denk geliyor oda ciğer gelişimi için iğneleri oldum ve içim rahat şuanda kilosunuda pek dert etmiyorum.
kuvezde kalsa bile yoğun bakımda kalmayacak kiloyu nasıl olsa alır.
biliyorum kolay değil ağlayıp bebeişi strese sokma canım

Merhabalar,

17 mayıs günü epidural anestezi ile ikizlerimi dünyaya getirdim arkadaşlar, allaha şükür ikisinin de sağlığı çok iyi. büyük oğlum 2600 gram, küçük 1680 gram olarak doğdu. İkisi de kendi başlarına nefes almakta sorun yaşamadı, tabii yine de kilosu gereği küçüğü yanımıza vermediler, yoğun bakıma aldılar. İki gün sonra yoğun bakımdan bir alt seviye bakım kısmına alındı, doktorlar eve gidebilir diyene kadar orada kalacak. Diğer oğlumla ben daha dün hastaneden çıktık, her gün gidip bir kaç saat küçük oğlumuzun yanında kalıyoruz. Kolay değil, ama yine de buna şükür tabii ki, hiç bir sağlık sorunu yaşamadı oğullarım :nazar:.

Hepinize sevgilerimle sorunsuz mutlu bir hamilelik ve doğum dilerim arkadaşlar.

Son düzenleme:
ay canım ya meraktan çatladım valla kaç kez sordum sei gözün aydııııııııııın:nazar:maşallah kuzularına...allahım esirgesin kaç haftalık doğmuşlardı...
bu arada dün nili fer de kavuştu ikizlerine iyiler maşallah...onlar da 33+6 da geldi...:nazar:

çok çok sevindim canım maşallah oğluşlarına sağlıklarıda iyiymiş çok sevindim en kısa zamandA DİĞER kuzunda yanına gelir inş darısı başımıza olsun:))

tebrik ederiz seni
kavuştun miniklerine şükür olsunki sağlıklarıda iyiymiş en kısa zamanda küçük oğluşunda annecinin kucağına gelir.:nazar::nazar:

canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah.. maşallah yavrularına sağlıkla gelmişler dünyaya.. inşallah diğer oğlunda bir önce bol bol kilo alır tez zamanda kavuşursunuz birbirinize.. Allaha emanet olun..

canım haftaya kavuşacakmışsın oğluşuna, ayyyy iyice heyecan sardı beni, şimdiden sağlıklı sıhatli evladına kucağına almanı diliyorum tatlım

heralde öyle canım cumartesi doğumu konuşuruz dediğinde öyle bi senaryo kurdum ben haftaya düşünüyor diye ama bilmiyorum :KK1: inşallah en hayırlı en sağlıklı zamanda doğumlarımızı yapar yavrularımıza kavuşururuz..

canım tebrik ederiimm rabbim analı babalı büyütsün inşallahh darısı bizlerin başınnaaaa amiinn

Merhabalar,

17 mayıs günü epidural anestezi ile ikizlerimi dünyaya getirdim arkadaşlar, allaha şükür ikisinin de sağlığı çok iyi. büyük oğlum 2600 gram, küçük 1680 gram olarak doğdu. İkisi de kendi başlarına nefes almakta sorun yaşamadı, tabii yine de kilosu gereği küçüğü yanımıza vermediler, yoğun bakıma aldılar. İki gün sonra yoğun bakımdan bir alt seviye bakım kısmına alındı, doktorlar eve gidebilir diyene kadar orada kalacak. Diğer oğlumla ben daha dün hastaneden çıktık, her gün gidip bir kaç saat küçük oğlumuzun yanında kalıyoruz. Kolay değil, ama yine de buna şükür tabii ki, hiç bir sağlık sorunu yaşamadı oğullarım :nazar:.

Hepinize sevgilerimle sorunsuz mutlu bir hamilelik ve doğum dilerim arkadaşlar.

tebrik ederim canım. allahım analı babalı büyütsün.
umarım küçük oğlunda biran önce gelişirde tamamen kavuşursun onada. deme 2. annemiz sen oldun nilüferde 3. oldu :KK1:

nilüfer bebeklerinin iyi olduğuna çok sevindim. hiç üzülme annesi. minik oğlunda kilo alacak yeter ki sen moralini yüksek tut ve kuzucuklarına yeterli süt üret. allah a emanet olun.

diğer anneşler ve nbebeişlerimizde iyi çok şükür.

hepimizin kandili mübarek olsun. allah yavrularımızı hayırlısı ve sağlıklı bir şeklide kuvcağımıza almayı nasip etsin. ne güzel yavrularımızı mübarek aykarda doğacak.

nec canım artık heran doğurabilcek durumdayız. hala biriki eksiğim var olmasına rağmen.

X