2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

herkese merhaba kader arkadaşlarım
bir haftadır giremiyordum siteye.yazılanların hepsini tek tek okudum çok şükür herşey yolunda.
ikizlerimizsde olmuş maşalllah kuzucuklarımıza.
alias canım derin bebişimiz iyimiş dahada iyi olacak allahın izniyle.

arkadaşlar bende 38. haftaya girdim artık. çok ağırlaştım. kendimi .çok halsiz hissediyorum. listenin en başında ben varım şuanda. umarım benden öncve kimse doğurmaz artık. çok heyecanlıyım ve artık muykum falan yok. kaşıntım ve ellerimdeki uyuşma çok fazlalaştı. yazımdan da bellidir.

sizlere tavsiyem alışverişlerinizi ve diğer hazırlaklarınızı kesinlikle daha var deyip geciktirmeyin. zamanınız olsada enerjiniz olmuyor . lütfen bu uyarımı dikkkate alın.

alışverişlerdede çok fazla abartuya kaççmayın. çok küçük kıyafetleride almayın .
hepinizi öpüyorum.

Sevgili Juu,Lotus83,Nec86,Gunness ve diğer liste icin oneride bulunan arkadaslar.cok tsk ederim.ben de listemi hazırladım sayenizde.umarım bebişlerimize hayırlısıyla kullanmak ,giydirmek nasip olur.
Pınarcım, ben de hamile kalmadan once soz vermistim kendime,dogsun bir bebişimiz ilk isim popoişkosunu ısırmak benı bu kadar beklettigi icin demistim:)
Muhhanım, arkadasım maasallah bebişine her gecen gun b,raz daha yaklasıyorsun.Allah'ım yardımcın olsun,saglıkla kavusmak nasip etsin.Sonra da sırasıyla bizlere insallah:)
Ana kucagı arabaya takılablenden alın demisler internet sitelerinde,onlara bakmaya calısıyorum ben de.ayrıca benım icin cok onemli olan park yatak bir de park yatakta ikizlerin rahat edebilmesi icin bir fotograf buldum onu da ekleyebilirsem ekleyecehım belki sizlerin de isine yarar:)

artık sona gelmişin nerdeyse
yarın sevinç85 arkadaşımız doğum yapıyor hayırlısıyla bebeklerine kavuşacak
ondan sonra sıra sende sanırım bebeklerimiz sabırsızlık yapmazsa

canım yatak çok güzel
ben puseti arabaya takılabilenden aldım umarım memnun kalıcaz

Lotus83,cnm güle güle kullanın inş. kac aylık olanından aldın.onların da oyle aylara gore olanları varmıs.bir de hangi marka?

ana dedim bi an:)) kuzum dogum yapan ben degil nilüfer arkadsımız ikizlerine kavuşcak inşş.....olur böle karışıklar

cnm hayrlısyla kucagına alırsn inş.. dediklerınde katılıyorm 15 dak yürüyrm hemn yoruluyrmm önceden bu kadr degldm alısverıse erken baslmk gerek

İnsallh cnm bnm insallh sizler hepiniz nasipse bu mübarek günlerde alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza bizde insallh son aylarımızı 3aylar icinde tamamlicaz bol bol dua edelim hepimiz icin Rabbim huzurlu günlerde doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin insallh

merhaba arkadaşlar..
bu akşam kontrolümüz vardı.. Allahıma binlerce şükür yavrum iyidi.. cumartesi tekrar kontrolümüz var.. doğum tarihini konuşacakmışız o zaman.. Allah nasip ederse haftaya doğum olur gibi geliyor.. en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde yavruma, sizler yavrularınıza kavuşuruz inşallah.. dualarımızdasınız her zaman.. sizlerde oğlumla beni unutmayın ne olur.. öpüyoruz kocamannn..

Canım muhannimcim senden önce ben varım galiba yarın ben doğuma giriyorum inşallah sende bebisini sagliklica kucağına alırsın.

Canim hayirlisi olsun insallah biraz sIkinti yasadin ama cok sukur bebekte sende iyisiniz cok mutluyum sizin icin cumartesi hayirli haberler insallah....

Canım muhannimcim senden önce ben varım galiba yarın ben doğuma giriyorum inşallah sende bebisini sagliklica kucağına alırsın.

nIliferrrrr cnm hayirli bir dogum diliyorum sana darisi saglikla bebeklerine kavusman dileklerimle...opuyorum cokkkk

Günaydın kizlar.
Nilüfer topigimizin 3. Annesi sen oluyorsun .
Saglicakla gelsin kuzuların.

günaydın hanımlar, bizden kucak dolusu sevgilerlle
üç aylara girdik hepimiz için hayırlara vesile olur inşşş...
hepinizin iyi olmasına sevindim...

hayırlı doğum diliyorum, sağlıkla bebişlerine kavuşman dileğiile.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...hapinize bol tekmeli güler...
nili-fer bugün doğum yapınca listeyi öne çekin de bebişleri görelim...

arkadaşlar nilifer epidural sezeryan ile yavrularına kavuşmuş.. çok şükür iyilermiş.. ayrıntıları aldıkça paylaşıcaz.. Allahım onlara sağlıklı bi ömür versin inşallah.....

arkadslar nilüferın bırazagrısı varmıs ama ıyıymış bebıslere gelince su anda küvezdeler ama durumları cokk iyii amelyatta 10dak boyunca öpüp koklamış kuzucuklarınıı gelişmeleri yazarızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…