canım ben 2 li takım hastane çıkışı ve diyer aldıklarım 0-3 ay arası olanlar (sayısını hatırlamıyorum) çıt çıt bady, tulum ve ikili takımlar.tabi bikaç tanede 3-6 ay olanlardan aldım iri bi bebek olursa diye. küvet, kova, maşrapa bunları aldım küvet bebekler göre yapılmış 1 yaşına kadar kullanılır. ana kucağı alınacak zaten ha.çıkışındada onu kullanırız.ARKADASLAR; bu arada birsey sormak istiyorum. Kıyafet olarak yenidogan kıyafeti ne kadar almayı dusunuyorsunuz. Bircok kimse 15-20 gunden sonra yenidogan kıyafeti bebeklere kucuk geliyor fazla almayın diyor.Siz kıyafetleri alırken neye gore alıyorsunuz? Ben haziran ortalarında alısverise cıkacagım icin biraz gec kalmıs olmamı, simdiden planlayarak,liste yaparak telafi etmek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada banyo kuveti vs aldınız mı? bazıları gerekli diyor,bazıları 2 aydan sonra nasıl kullanacaksın diyor kafası karısıyor insanın. Bana hazrılılarım konusunda yardıcmcı olursanız sevinirim. hangi urunden,kac aylık olanından,kac adet alacagım vs? Hastane cıkısı ve yenidogan zıbını aynı seyler mi.?bebisinizi hastenden ana kucagı ile mi cıkarmayı dusunuyorsunuz vs vsss.hazırlıklarla ilgili aklınıza gelebilecek herseyi yazın lutfen.
günaydın güzel anneler
bol tekmeli ve güzel haberli bir hafta olsun bizim için
dün alışverişimizi bitirdik hiç eksiğimiz kalmadı halı ve perde dışında
odamız gelsin onlarıda tamamlıcaz inş.
Lotus83,cnm gule gule kullan arkadasım. Darısı başımıza hazırlıkları bitirmenin.Bebişlerimizi hayorlıısyla buyutmek nasip olur insallah...
ARKADASLAR; bu arada birsey sormak istiyorum. Kıyafet olarak yenidogan kıyafeti ne kadar almayı dusunuyorsunuz. Bircok kimse 15-20 gunden sonra yenidogan kıyafeti bebeklere kucuk geliyor fazla almayın diyor.Siz kıyafetleri alırken neye gore alıyorsunuz? Ben haziran ortalarında alısverise cıkacagım icin biraz gec kalmıs olmamı, simdiden planlayarak,liste yaparak telafi etmek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada banyo kuveti vs aldınız mı? bazıları gerekli diyor,bazıları 2 aydan sonra nasıl kullanacaksın diyor kafası karısıyor insanın. Bana hazrılılarım konusunda yardıcmcı olursanız sevinirim. hangi urunden,kac aylık olanından,kac adet alacagım vs? Hastane cıkısı ve yenidogan zıbını aynı seyler mi.?bebisinizi hastenden ana kucagı ile mi cıkarmayı dusunuyorsunuz vs vsss.hazırlıklarla ilgili aklınıza gelebilecek herseyi yazın lutfen.
selam kızlar bana alışverişini yapmış olanlar bana yardımcı olurmusunuz kaçar tane aldınız kıyafetlerden zıbın tulum vs hastane çıkışı bitanemi aldınız . ben bitane aldım 20 lik olanlardan yeterli olurmu bilemedim
Oooo maşallah topiginizin ilk bebekleri geldi maşallah Rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin vakitli sağlıklı huzurlu hır sekilde alalım evlatlarımızı kucağımıza
Baktım sayfanız geriye gidiyor yazayım dedim size nerdesiniz guzel annelerTabiki sizler benden hafta olarak ileride olduğunuz icin alışveriş maratonu başladı ben biliriyorum cok erken ama o da si bebek arabası dişin da herseyini cok fazla bir sekilde aldım dolaba sakladım çünkü annem ve eşim beni fırçaladi buna Dr um da dahil cok erken almışız diye napim ama tutamadım kendimi hoşuma giden herseyi aldım şimdi sadece ozel hastane çıkışı yaptırıcm bir tek o eksik kaldı kızımı bitirdim şimdi kendim icin elbiseler diktiriyorum hastanede giymek ve eve gelenleri süslü karşılamak icin Esime göre ben çıldırmışim napim ama hepimiz genelde hastaneye fotoğrafçı getirecek bebelerimiz bizi büyüdüklerin de guzel görsünler dimi Biliyorum cok abartıyorum ama o kadar özlemle beekledik ki biz bu günleri ben herseye cok özenerek hazırlamak istiyorum bizim kuzularımız aslında cok şanslı onlar cok istenilen cok beklenilen ve cooook özlenilen ozel bebekler Rabbim saglikla huzurla kucağımıza aldığımız günleri göstersin insallh
Maşallah sizler cok yaklaştınız bebeklerinizi kucağınıza alacağınız günlere Rabbim saglikla kurtarsın hersey gönlünüzce olsun girdiğimiz 3 aylar hepinize hayrli mübarek olsun