ohh mşlh. herşey bitmiş, ben bakarak kirletirim diye sona bırakıyorum sürekli odasına girip beşiğine bakıp hayal kuruyorumjuu hafta sonu pek uğranmıyo maalesef ama biz hep buradayız:)) ben herşeyimi çok erken yaptım şekerler ütüler dahil şimdi iyiki yapmışım diyorum bugün küçük bi alışverişe çıktım onda bile srtım çok ağrıdı....
dew canım biz pimpirikli anneler maalesef herşeyden haberdar oluyoruz Rabbim hiç birimizin başına vermesin canımm
odası ne kadar erken gelirse okadar iyi olur kokusunun çıkması zaman alıyor, bizim 1 ay oldu geleli bazen kapalı kalınca hala koku veriyor. diyer eksiklerEvet hafta sonu kimse uğramıyor.. Bende uğrayan var mı diye açıp bakıp duruyorum. Öğleden sonra oğlumuzun odasını hazırlamak için çalışmalara başladık. Eşim bir kaç gündür kitaplarını boşaltıyordu bende biraz yardım ettim gün daha kolay geçti.. Alışveriş bir süredir yavaş yavaş yapıyordum zaten. Fazla bir eksiğimiz kalmadı sanırım. Odasını da beğenmiştik çok önceden, sadece siparişini vereceğiz. Haziranın ilk haftası gibi siparişini verelim diyoruz. İki hafta sürse gelmesi Haziran sonunda yıkayıp eşyalarını ütülerim hazır olur gibi planlıyoruz. Acele etmek istemiyorum, hayırlısıyla doğum olduktan sonra da eksik kalan şeyler tamamlanır. Oğlumuza hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım sonrası mühim değil. Nasılsa her zaman alınabilecek şeyler giysiydi oydu buydu diye düşünüyorum.
dewcim yokluğun belli oluyor ben de yarına kadar yazmasaydın mesaj atıcaktım sana.. çok şükür ki herşey yolundaymış.. hiç sorma canım yaa daha önce adını bile duymadıımız hastalıklar çıkıyor.. Allahım hepimize şifa versin inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah..
juucum bende pınara katılıyorum belli bir haftayı geçtikten sonra hazırlıklara başlanmalı.. en azından hastane çantası.. benim 34. haftada hastanede yatmam gerektiğinde inan hiçbirşeyim yıkanmamış hazırlanmamıştı. Allah korusun o an doğum olsa yavrumun hastane çıkışları bile yıkanmamıştı. Allah razı olsun annemler hemen herşeyimi hallettiler. bence sende ufaktan çantanı hazırla.. ne yazık ki her an herşey olabiliyor..
gunnescim odanın erken gelmesi her zaman avantaj kokusunun çıkması açısından en az 2-3 haftaya ihtiyaç var sonrasında yerleştirme filan derken zaman geçiyor.. yavrun sağlıkla kullansın cicişlerini inşallah..
ohh mşlh. herşey bitmiş, ben bakarak kirletirim diye sona bırakıyorum sürekli odasına girip beşiğine bakıp hayal kuruyorum
odası ne kadar erken gelirse okadar iyi olur kokusunun çıkması zaman alıyor, bizim 1 ay oldu geleli bazen kapalı kalınca hala koku veriyor. diyer eksikler
giysiler tabiki herzaman alınabilecek şeyler...
haklısın canım, bizim çantamızı iki ay önce hazırlamıştım ne olur ne olmaz diye, eksiğimizde kalmadı sadece termometre ve ateş ölçerimiz kaldı şeker sepeti ve kapı süsü yapıcam geriye odsaının düzenlenmesi kalıyor. sanırım ben biraz sabırsız davrandım ve cinsiyetini öğrenir öğrenmez giysilerini aldım. aslında biz herşeylerinin eksiksiz olmasını istiyoruz, yoksa sağlıkla gelsinlerdenasılsa herşey halolur....
dewcim yokluğun belli oluyor ben de yarına kadar yazmasaydın mesaj atıcaktım sana.. çok şükür ki herşey yolundaymış.. hiç sorma canım yaa daha önce adını bile duymadıımız hastalıklar çıkıyor.. Allahım hepimize şifa versin inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah..
juucum bende pınara katılıyorum belli bir haftayı geçtikten sonra hazırlıklara başlanmalı.. en azından hastane çantası.. benim 34. haftada hastanede yatmam gerektiğinde inan hiçbirşeyim yıkanmamış hazırlanmamıştı. Allah korusun o an doğum olsa yavrumun hastane çıkışları bile yıkanmamıştı. Allah razı olsun annemler hemen herşeyimi hallettiler. bence sende ufaktan çantanı hazırla.. ne yazık ki her an herşey olabiliyor..
gunnescim odanın erken gelmesi her zaman avantaj kokusunun çıkması açısından en az 2-3 haftaya ihtiyaç var sonrasında yerleştirme filan derken zaman geçiyor.. yavrun sağlıkla kullansın cicişlerini inşallah..
juu hafta sonu pek uğranmıyo maalesef ama biz hep buradayız:)) ben herşeyimi çok erken yaptım şekerler ütüler dahil şimdi iyiki yapmışım diyorum bugün küçük bi alışverişe çıktım onda bile srtım çok ağrıdı....
dew canım biz pimpirikli anneler maalesef herşeyden haberdar oluyoruz Rabbim hiç birimizin başına vermesin canımm
Kizlar park yatak bakiyorum malm bebek dogduktan sonra 3 ay kalip donecegim evime kismetse park yatak alayim sonraki gelislermde de kullanirim diye dusundum...sizce en guzelnduzgn marka hangisi aranizda alan varmi?ay ne zor ismis karar veremiyorum bir turlu!
kızımın tekmeleriyle uyanmak paha biçilemez mutluluk Rabbime şükürler olsun tabi şimdi o uyuyor ben uyanık :))
kızımın tekmeleriyle uyanmak paha biçilemez mutluluk Rabbime şükürler olsun tabi şimdi o uyuyor ben uyanık :))
Cnm iyiyim cok sukur
Kızımda iyi bugun iyi haberler aldık
Pzt ye normal kuvoze geçecek
Bakalım sabrediyoruz
pınarcım,ilaç konusunda yardımcı olacağını yazmışsın özelime ben yazamıyorum özelden.eğer duruyorsa görüşelimmi arkadaşım.B.berna35@hotmail.com
gerçekten üzgünüm berna Rabbim yaardımcın olsun
Sagol guzelim eksik olma...esim burda 2 hafta kalip donecek 2 ay sonra doguma gelecek kismetse ole olunca alisverisilerimizi yapalim istedik sonra tek basima yapmak istemedim ..senin keyfin nasil bu arada ?hersey yolunda diymi?
Amin guzelim ya hicbirimiz hicbir sIkinti yassamadan atlatalim hamilelikerimizi insallah...