lotuscum sanada ve tüm annelere günaydın.
bu günün erken kalkanı biziz herhalde son aylara gelince uyumak dahada zorlaştı benim için geceleri dönmek filan çok zor hava aydınlanınca çıkıyorum hemen yataktan.
sarayca sende hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin kuzucuğunu.
çok şanslısın benim yakın arkadaşım olsa 2 güne bi gider bakardım herhaldeinş sağlıkla almışsındır kuzucuklarını kucağına
juu maşallah kuzuna ben doktorumuz çk yakın arkadaşımız olduğu için ne zaman istersem gidiyorum
canım bilgilerimi sanırım eksik vermişim düzelttim...HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ D.ŞEKLİ CİNSİYET İSİM muhhanim 31 2.deneme 6eylül 12haziran Erkek Asrın Çınar nec86 25 1.deneme 8eylül 13haziran Erkek Mehmet Aras ayzan 32 2.deneme 9eylül 15haziran Kız aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran Kız Zeynep hayela89 23 2.deneme 15eylül 22haziran Kız/Erkek elon 31 1.deneme 22eylül 28haziran Erkek hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran Kız Irmaknaz nili_fer 26 2.deneme 29eylül 18haziran Kız/Erkek Ekin/Yusuf pele 30 1.deneme 29eylül 18haziran juu 35 4.deneme 29eylül 28haziran sezeryan Kız sevinc85 26 1.deneme 1ekim 7temmuz Kız Ruya Ecrin perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz 3MELEKANNESİ 32 6ekim 12temmuz Kız sesiler 1.deneme 10ekim 18temmuz Erkek son_ece 30 2.deneme 10ekim 16temmuz Erkek cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz sezeryan Erkek Orhan pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz sezeryan Kız Alara Beren_Berat 30 14ekim 20temmuz Kız Beren bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz Kız Elif-Su mucociko 31 2.deneme 17ekim 23temmuz Erkek breshka 18ekim 24temmuz Erkek nihall 24 1.deneme 27ekim 2ağustos enteresann 1.deneme 27ekim 4ağustos Erkek Yusuf ermer 30 1.deneme 29ekim 4ağustos Kız Berru lilyum40 1kasım 7ağustos Kız Lotus83 4.deneme 4kasım 10ağustos Kız Öykü Gunnes 35 2.deneme 4kasım 10ağustos Erkek Güneş Masideaydn 6kasım 11ağustos Erkek Fatih Emir Bilgemmm 26 2.deneme 6kasım 11ağustos Erkek Mert kyr 31 3.deneme 8kasım 13ağustos sezeryan Kız/Erkek Yağmur/Toprak DEW77 34 2.deneme 14kasım 22ağustos Kız Karya OzzOzz 34 4.deneme 15kasım 23ağustos Kız/Erkek akasya1978 33 1.deneme 16kasım 24ağustos Kız erva64 30 1.deneme 25kasım Kız/Kız poyraz18 25 1.deneme 1eylül Erkek nil82 29 2.deneme 4aralık Erkek/Erkek
SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ
BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİM D.TARİHİ D.ŞEKLİ CİNSİYET D.HAFTASI KİLOSU İSİM AliasBlue 6mayıs sezeryan kız 30 1,4kg Derin porter 17mayıs sezeryan Erkek/Erkek 35 Ali/Doğa
SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar uzun zamandır sizin topiğinizi takip ediyordum, yazmak bu güne kısmetmiş. bende dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisi gördüm 2. denemem, 31. haftanın içindeyim. inşallah kızımız olacak. herkese sağlıklı doğumlar, daha sık yazmaya çalışacağım, sevgiler...
cnm benım malum inanılmaz ihtiyacım oldu pompaya. zaten pompayı gorumcem vermıstı bana hamıle oldugumu duyunca. o yuzden ben kendım satın almadım
ama hastanenın pompası vardı hastane de onu kullandım, onların cekişi daha iyi
umarım sizlerin ihtiyacı olmaz bebişleriniz emer hemencecik
hadi sevindim canım az kalmasına zor oluyordur artıkmerhabalar
çok şükür bu haftada bitti. 3 hafta kaldı okulların kapanmasına.
ama önümüzdeki iki hafta baya yoğun geçecek.
okul öncesi şenlikleri haftası, sergi, gelişim raporları derken halim kalmıcak yine.
bitsin artık herşeyyy..........
sarayca hoşgeldin aramıza
canım korkma sakın hepimizde oluyo korkacak bişey yok..oyyy oyyy derin bebekten sonra yeni nazar boncuklarıda eklenmişallahım hep güzel günler göstersin inş o minik kuzularada ailelerinede...darısı bizlerin başına inş bizlerde saglıcakla alırız kollarımıza...artık klınık doktorumuzla bagımızı kestık nıhayet bı doktor buldum kontrole gıdıcem derken doktorumuzun bugunkı ekstra yogunlugu erken ayrılmasına neden olmus pztesıde doluymus salı ızınlıymıs bızde carsambaya kaldık ben oğlusumu cok ozledım 14 gun oldu gormeyelı...birde bişi sorucam okuyorum sureklı ama her kafadan bı ses cıkmıs resmen oğlusum bu aralar bı tarafımda genelde hep sag tarafımda toplanıyormus yada dayanıyormus gıbı oluyor orada bı sertlesme ve tumseklık oluyor 5 6 sn sonra normale donuyor sımdı bu yalancı kasılmamı yoksa bebek haraketımı bugun 24+6 dayız bugun gıdebılseydım merakım gıdecektı ama sımdı napsam bos lutfen yardımcı olun benım doktorum rahım agzı uzunlugunuda olcmemıstı allah korusun ters bısıler olur dıye tum endısem:18:bırde son aylarda doktorlarınız nelere dıkkat etmenızı tavsıye ettıler mesela cok yurumek gun ıcınde ayakta durmak sakıncalımı?nolurr bısıler soleyın....
Aliasblue...
Sen nasıl oldun, toparladın mı kendini biraz daha? Kızın nasıl?
Cnm iyiyim cok sukur
Kızımda iyi bugun iyi haberler aldık
Pzt ye normal kuvoze geçecek
Bakalım sabrediyoruz