Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hatırlarsan bundan birkaç ay evvel ben sana bu öneride bulunmuştum ama ailelerimizden başka kimse bilmediği için geri vaz geçmiştik.bence herkes birbirini kabul etsin gurup açmanın anlamı yok bence benimde ailemden başka kimse bilmiyor kimsede facden tüp bebek diye bahsetmez bişeyde olursa mesaj atarız birbirimize yada burdan konuşmaya devam ederiz zaten burda bir gurubuz.yani bende canım ailemden başkası bilmediği için bir guruba katılamam gibi geliyor.
sevgili kazen amaç reklam yapmak değil paylaşımları resim ve hız konusunda arttırmak ve gizliliği biraz daha arttırmaktı aslında . kendi face hesabıyla değil yeni ve resimsiz hesapla katılan çok arkadaşlarımız oldu. burada sanırım yöntem yalnış oldu bu nedenle çok haklısınız..kk benim adıma çok önemli ve hayatımda yeri çok büyük olan bir platformdur burada yaptığım paylaşımlar, öğrendiğim şeyleri sanırım hayatımın hiç bir yerinde yaşamam, paylaşmam ve öğrenmem mümkün olamaz. lütfen burada yapılan paylaşımlar konusunda içiniz rahat olsun sizde göreceksiniz ki paylaşımlarımız kesinlikle azalmamıştır..
sanırım arada ki nüansları atlamışız ( neyse bende size teşekkür ederim sevgiler :))Merhaba Pınar Hanım
olay reklam olayı değil öncelikle şunu ifade etmeliyim fotograflarda güvenlik sıkıntısı yaşanıyor ise
- profilinizdeki albümü özel yapıp SADECE arakdaşlarınızın görmesini sağlayabilirsiniz.
- bu bölümü malesef ziyaretçilere kapayamayız çünkü bu başlığı besleyen aaaa aynı durumu bende yaşıyorum diyip bir çok yeni arkadaş eklediniz listenize bu dışarı kapalı olursa grubunuz 10 kişi dışına çıkamaz
- burada nicnameler ile yazışırken diğer tarafta (kullananlar) gerçek kimlikleri ile yaacaklar esas bu ciddi bir güvenlik açığı doğuracaktır. Takdir edersiniz ki arkadaş listeleriniz iş arakdaşlarınızdan tutunda ilkokul aradkaşlarınıza kadar geniş bir listeden oluşmaktadır. Bu sebeple esas güvenliğin burada sağlandığı bir gerçek.
- not : sitenin hızı sadece her saati 45 ile 48 geçe arasında yavaşlamaktadır. Yani 13:45 - 13:48 arası gibi sadece3 dakikalık arka planda iş çalıştığından sistem yavaşlamaktadır.
en önemli ayrıntı ise ne demek istediğimi ilk kez çok net anlayıp aynı nezaketle bana dönmenizden dolayı size özel teşekkür ederim.
Aynı endişeyi dile getiren 2-3 kişi daha çıktı ve bu facebook konusundan ciddi rahatszılıklarını dile getirdi.
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri-paylasim-alani-3381.html
Bu verdiğim linkteki son 3-4 mesajı okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Bu gösterdiğiniz linkte 'facebook' ya da herhangi bir sosyal paylaşım sitesinden bahsedilmemiş.
2011 Ağustos Anneleri Topiği..
Büyük ihtimalle be bekleriyle uğraşıp , kk'ya gelmeye fırsat bulamadıkları için buradan uzaklaşmış olmalılar ..
Açılan bir çok topik , bir zaman sonra sakinleşmeye başlıyor zaten ..
Bu da onlardan yalnızca biri..
bilgemcim maşallah büyütmüşsünn oğluşunuu..bilgemm ben o topiği takip ediyodum face kurdular gittiler((bide ben yazmadan takip ettiğim için face eklenmedimde:))
yazdım demişsin ya face le alakası yok diye 2011 ağustos face yüzünden dağıldı(
Büyüyor teyzesi maşallah ..
Burcu topiği takip etmedim , baştan sona okuma fırsatım da olmadı , sadece Kazen verdiği linkten son 3-4 mesaja baktım ..
Facebook ile ilgili bir sitem ya da serzeniş görmediğim için , düşüncem bu yönde oldu ..
Facebook yüzünden de kapanmış olabilir. Tabi bu doğru bişey değil benim açımdan ..
Ama bu topik , o topikten farklı olarak hala faal ..
Ben kendi adıma hergün uğruyorum ..
Burası benim için çok özel çünkü..
Kazen'de umarım yanlış anlamaz .. Kimseyi kıracak birşey söylemek istemem.
Sadece bende buraya gelen bir üye olarak , kendi düşüncemi söylemek zorundayım.
Seni ve kızınıda öperim bu arada :)
juu hafta sonu pek uğranmıyo maalesef ama biz hep buradayız:)) ben herşeyimi çok erken yaptım şekerler ütüler dahil şimdi iyiki yapmışım diyorum bugün küçük bi alışverişe çıktım onda bile srtım çok ağrıdı....slm.....
neler yapıyorsunuz kızlar, hafta sonu olunca kimse uğramıyor. bende bebek şekerlerini bitirdim
odamızı hazırlamak istiyorum erken olduğu için düzenlemiyorum, dr.
kendimi yormamam gerektiğini söyledi. kardeşim bana yardıma gelicek artık
kalan son eksikleride yarın bitirmeyi düşünüyorum, bakalım sonra ne yapıcam günlerde uzun olunca geçmek bilmiyor
dew canım biz pimpirikli anneler maalesef herşeyden haberdar oluyoruz Rabbim hiç birimizin başına vermesin canımmKizlar selam birkac gundur gelemedim gecmiside okuyamadim cok ...umarim herkes iyidir...porter dogum yapmis haber varmi merak ettim...bu hamilelik zehirlenmeside nedir allahim surekli yeni seyler duyuyorum ve bana yaramiyor unlari duymak kafamda kurmaya basliyorum..dilerim sag salim kucagina almissindir bebegini dualarim seninle prter....
Alias blue cnm sen nasilsin kuzun nasil?
Ya bu kazan denen arkadas Kk yonetiminden mi hic anlamadim neden boyle bir cikis yapmis burasi ayriiii facebook ayri burda yazismak zaten bizi cok mutlu ediyor ben buraya gelmeden cogu zaman gune baslamiyorum o yuzden kimin ne yapmak istedigine karismak dogru degil bence...reklam yapmayla hic ilgisi yok reklam soz konusu ise ilaclarini sat a isteyen bayanlara onlem alinmali bence once...
Kizlar hepinize iyi hafta sonlari bebeciklerinizle...
juu hafta sonu pek uğranmıyo maalesef ama biz hep buradayız:)) ben herşeyimi çok erken yaptım şekerler ütüler dahil şimdi iyiki yapmışım diyorum bugün küçük bi alışverişe çıktım onda bile srtım çok ağrıdı....
dew canım biz pimpirikli anneler maalesef herşeyden haberdar oluyoruz Rabbim hiç birimizin başına vermesin canımm
gunnes sen neler yapıyorsun canım bizden başka kimse yok