arkadaşım sakın öyle bişey deme...çok şanlısın mide bulantın yok...o kadar zorki yemek yiyemiyorum.kendimi hiç iyi hissetmiyom.şikayaet etmek istemiyorum ama sürekli yatıyom.her an kuscak gibisin...keşke bende kilo alsamda şu midem gecse.sabırsızlıkla 12. Haftayı beklıyom gecerse o da.beslenmeme de dıkat edemiyorum...
arkadaşlar merhaba.. muhhannimcim şimdi okudum mesajını da.. çok şükür iyiyiz canım.. diğer topicte yazmıştım 10 gün önce eşim sakatlandı o yüzden bir kere girebildim.. 15inde doktora gitmiştim çok şükür iyidi herşey.. haftaya umartesi gidice inşallah onda da ikili test yapılcak.. inşallah herşey yolunda gider.. sizler nasılsınız.. herkesin iyi haberlerini bekliyorumm.. dualarımdasınız sizlerde bizi unutmayın..
cnm sen nerelerdesın esın rahatsızlanmıs gecmş olsun faceyede girmiosn merak ettım seni bebişin nasıl gördünmü kıpırdılarını karnın ıyıce büyümüstr simdi
canımmm sorma maçta sakatlandı 10 gündür doktor doktor dolaştık ameliyat dendi ama çok şükür şimdilik beklemedeyiz..inşallah iyileşme sürecine girmiş ameliyatsız atlatmaya çalışcaz..biz iyiyiz inşallah biraz babamıza üzüldük ama hep dua ettik.. geçen hafta okuldan geldiğimde afedersiniz çamaşarımda koyu sarı akıntı, jel vardı kurumuş renginden biraz korktum ertesi sabah doktora gidicekti ama denemek için jeli çamaşıra sürdüm bir kaç saat sonra aynı renk oldu.. devamında da birşey gelmedi çok şükür heralde jeldi yani görünün oydu. o yüzden doktora gitmedim ama haftaya umartesi kontrolüm var herşey yolundadır inşallah.. tabii büyümüşşşş 15inde gitmiştik herşeyi belliydi yavrumunn.. maşallahh.sen nasılsın senin melek nasıl??
cnm cok dıkkat edın kendınıze. cok gecmıs olsunarkadaşlar merhaba.. muhhannimcim şimdi okudum mesajını da.. çok şükür iyiyiz canım.. diğer topicte yazmıştım 10 gün önce eşim sakatlandı o yüzden bir kere girebildim.. 15inde doktora gitmiştim çok şükür iyidi herşey.. haftaya umartesi gidice inşallah onda da ikili test yapılcak.. inşallah herşey yolunda gider.. sizler nasılsınız.. herkesin iyi haberlerini bekliyorumm.. dualarımdasınız sizlerde bizi unutmayın..
gözünaydın canım çok sevindim, ben de 3 aralıkta kendi doktoruma gideceğim, artık merkezle işim kalmadı dün salı günü kendi doktorumla görüştüm rutin hamilelik tetkiklerini yaptır öyle gel dedi, dün devlet hastanesinde kan ve idrar tahlili verim sonuçlar çıkınca gideceğim. ondan sonra kontroller aylık olcak sanırım... işallah sorunsuz güzel hamilelikler geçiririz ... sağlıkla ve sıhatle işallah
canımmm sorma maçta sakatlandı 10 gündür doktor doktor dolaştık ameliyat dendi ama çok şükür şimdilik beklemedeyiz..inşallah iyileşme sürecine girmiş ameliyatsız atlatmaya çalışcaz..biz iyiyiz inşallah biraz babamıza üzüldük ama hep dua ettik.. geçen hafta okuldan geldiğimde afedersiniz çamaşarımda koyu sarı akıntı, jel vardı kurumuş renginden biraz korktum ertesi sabah doktora gidicekti ama denemek için jeli çamaşıra sürdüm bir kaç saat sonra aynı renk oldu.. devamında da birşey gelmedi çok şükür heralde jeldi yani görünün oydu. o yüzden doktora gitmedim ama haftaya umartesi kontrolüm var herşey yolundadır inşallah.. tabii büyümüşşşş 15inde gitmiştik herşeyi belliydi yavrumunn.. maşallahh.sen nasılsın senin melek nasıl??
Eki Görüntüle 296457 kızlar bi bakın burda 2 kese var ikizmi sizce?
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun ikincisi diğeri kadar belli değil ama daha cok erken bir dahaki kontrolunde kesinlesir rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında kucagına almayı nasip etsin .
Eki Görüntüle 296457 kızlar bi bakın burda 2 kese var ikizmi sizce?
ben pek anlamam cnm o yüzden emin olamadım ama hayırlı olsunnn
benimde miniğimi görmem için için 8 aralığa gün verdiler ama ben kan da yükseliyormu diye merak ettim bugun kan verdim 1448 olmuş...artık kese görünür dediler alttan bakılırsa ama ben başka bir hast.de yaptırdım tahlili ve onların demesine göre muay.olmak istemedim açıkcası..o yüzden merkezime gitmeyi beklicem görmek için..
bugün bende bebişimi gördümmmmmçok şükür Rabbime minicik şeyin kalbi pıt pıt atıyordu duyamadım henüz ama gördüm
gözün aydın canımmm:)İnşallah bir daha ki sefere pıt pıtını da duyarsın:)
benim doktor randevum da 8 aralık
kaç haftalık oldu senin bebiş?bana 5 hafta 4 günlükken altan bakıp gördü kesemi
inşallah seninkide görünür
bugün bende bebişimi gördümmmmmçok şükür Rabbime minicik şeyin kalbi pıt pıt atıyordu duyamadım henüz ama gördüm