2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

arkadaşım sakın öyle bişey deme...çok şanlısın mide bulantın yok...o kadar zorki yemek yiyemiyorum.kendimi hiç iyi hissetmiyom.şikayaet etmek istemiyorum ama sürekli yatıyom.her an kuscak gibisin...keşke bende kilo alsamda şu midem gecse.sabırsızlıkla 12. Haftayı beklıyom gecerse o da.beslenmeme de dıkat edemiyorum...

haklısın canım inşallah biran önce geçer senin bulantılarında :KK49:valla bende sırf meraktan yani yoksa tabiki istemem ama bebeğimin bi belirtisi olsun istiyorum sadece p.tesi doktora gideceğim miniğimle tanışıcaz inşallah çok merak ediyorum onu :KK52: bu arada dünden beri hafif hafif böle deniz dalgası gibi gelip giden bulantım oldu eşim nasıl seviniyor yaa garibim o da bi belirti bekliyor işte :KK1:

arkadaşlar merhaba.. muhhannimcim şimdi okudum mesajını da.. çok şükür iyiyiz canım.. diğer topicte yazmıştım 10 gün önce eşim sakatlandı o yüzden bir kere girebildim.. 15inde doktora gitmiştim çok şükür iyidi herşey.. haftaya umartesi gidice inşallah onda da ikili test yapılcak.. inşallah herşey yolunda gider.. sizler nasılsınız.. herkesin iyi haberlerini bekliyorumm.. dualarımdasınız sizlerde bizi unutmayın..

arkadaşlar merhaba.. muhhannimcim şimdi okudum mesajını da.. çok şükür iyiyiz canım.. diğer topicte yazmıştım 10 gün önce eşim sakatlandı o yüzden bir kere girebildim.. 15inde doktora gitmiştim çok şükür iyidi herşey.. haftaya umartesi gidice inşallah onda da ikili test yapılcak.. inşallah herşey yolunda gider.. sizler nasılsınız.. herkesin iyi haberlerini bekliyorumm.. dualarımdasınız sizlerde bizi unutmayın..

cnm sen nerelerdesın esın rahatsızlanmıs gecmş olsun faceyede girmiosn merak ettım seni bebişin nasıl gördünmü kıpırdılarını karnın ıyıce büyümüstr simdi :KK52::KK52:

cnm sen nerelerdesın esın rahatsızlanmıs gecmş olsun faceyede girmiosn merak ettım seni bebişin nasıl gördünmü kıpırdılarını karnın ıyıce büyümüstr simdi :KK52::KK52:

canımmm sorma maçta sakatlandı 10 gündür doktor doktor dolaştık ameliyat dendi ama çok şükür şimdilik beklemedeyiz..inşallah iyileşme sürecine girmiş ameliyatsız atlatmaya çalışcaz..biz iyiyiz inşallah biraz babamıza üzüldük ama hep dua ettik.. geçen hafta okuldan geldiğimde afedersiniz çamaşarımda koyu sarı akıntı, jel vardı kurumuş renginden biraz korktum ertesi sabah doktora gidicekti ama denemek için jeli çamaşıra sürdüm bir kaç saat sonra aynı renk oldu.. devamında da birşey gelmedi çok şükür heralde jeldi yani görünün oydu. o yüzden doktora gitmedim ama haftaya umartesi kontrolüm var herşey yolundadır inşallah.. tabii büyümüşşşş 15inde gitmiştik herşeyi belliydi yavrumunn.. maşallahh.:nazar: sen nasılsın senin melek nasıl??

canımmm sorma maçta sakatlandı 10 gündür doktor doktor dolaştık ameliyat dendi ama çok şükür şimdilik beklemedeyiz..inşallah iyileşme sürecine girmiş ameliyatsız atlatmaya çalışcaz..biz iyiyiz inşallah biraz babamıza üzüldük ama hep dua ettik.. geçen hafta okuldan geldiğimde afedersiniz çamaşarımda koyu sarı akıntı, jel vardı kurumuş renginden biraz korktum ertesi sabah doktora gidicekti ama denemek için jeli çamaşıra sürdüm bir kaç saat sonra aynı renk oldu.. devamında da birşey gelmedi çok şükür heralde jeldi yani görünün oydu. o yüzden doktora gitmedim ama haftaya umartesi kontrolüm var herşey yolundadır inşallah.. tabii büyümüşşşş 15inde gitmiştik herşeyi belliydi yavrumunn.. maşallahh.:nazar: sen nasılsın senin melek nasıl??

nec canım çok geçmiş olsun, aynı sorunu ben de yaşadım korktum ne diye ama ben de sonra jel olduğunu anladım, ikili teste geldi sıra ha zaman geçiyor ya maaşallah size:nazar:

cnm cok dıkkat edın kendınıze. cok gecmıs olsun

gözünaydın canım çok sevindim, ben de 3 aralıkta kendi doktoruma gideceğim, artık merkezle işim kalmadı dün salı günü kendi doktorumla görüştüm rutin hamilelik tetkiklerini yaptır öyle gel dedi, dün devlet hastanesinde kan ve idrar tahlili verim sonuçlar çıkınca gideceğim. ondan sonra kontroller aylık olcak sanırım... işallah sorunsuz güzel hamilelikler geçiririz ... sağlıkla ve sıhatle işallah

Amın cnm bnm. sımdılık hersey yolunda ama doktorum 12 hafta bıtene kadar dıkkatli olacaksın hala %15 dusuk rıskın var dedı. bu genel bı oranmıs yanı hepımızın oyle. 12. haftadan sonra bu oran %3 e dusecekmıs
ben zaten mıde bulantılarımla bogusmaktan ve uyamaktan kendıme baya bı dıkat edıyorum
oyle kı dıger topık ucmus ben gırmeyelı 10 sayfa olmus :)

BENIM BEBİŞDE İYİ ÇOK ŞÜKÜR ARALIGIN 14 GIDICEM KONTROLE BAKALIM BENDE GÖRÜCEM İNŞ HADİ BAKALIM ATLATMISSINZ HAYIRLISYLA COK GECMIS OLSUN JELİ TAKMA BENDEDE OLUO BAZEN BÖLE TOPAK HALINDE GELIO SENIN BU HAFTA BITER ARTIK KULLANMAN 12 HAFTA KULLANIOSUNYA DOKTORUM ÖLE DEMİŞTİ:nazar::nazar::nazar:

$IMG_1257.jpg kızlar bi bakın burda 2 kese var ikizmi sizce?

siteye epeydir giremiyordum arkadaslar malum hamilelikten birde kuzucum zehra var onunla uğrasıyorum ondan vakit buldukcada hemen uyuyorum acayip halsizlik ve uykusuzluk var sabahlarıda mide bulantısıyla uyanınca bütün gün onun etkisiyle perişanım yani anlıyacağınız nete girmeye ne zamanım nede gücüm kalıyor. bugün eşim evde oluca birazda kendimi iyi hissedince hemen geldim.geçmişi pek okuyamadım ama aramıza yeni katılan hamişler hayırlı olsun gözünüz aydın arkadaşlar.
kızlar sonunda bende takvim yapmayı becerebildim güzel oldu ya
bu arada carsamba günü kontrolumuz var sabırsızlıkla bekliyorum.

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun ikincisi diğeri kadar belli değil ama daha cok erken bir dahaki kontrolunde kesinlesir rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında kucagına almayı nasip etsin .

teşekkür ederim canım
doktorda kesin bişey söylemedi zaten ben yinede sizlere bi sorayım dedim benim gibi olan vardır belki diye
2hafta sonra tekrar bakılacak o zaman kesinleşir

benimde miniğimi görmem için için 8 aralığa gün verdiler ama ben kan da yükseliyormu diye merak ettim bugun kan verdim 1448 olmuş...artık kese görünür dediler alttan bakılırsa ama ben başka bir hast.de yaptırdım tahlili ve onların demesine göre muay.olmak istemedim açıkcası..o yüzden merkezime gitmeyi beklicem görmek için..

benimde miniğimi görmem için için 8 aralığa gün verdiler ama ben kan da yükseliyormu diye merak ettim bugun kan verdim 1448 olmuş...artık kese görünür dediler alttan bakılırsa ama ben başka bir hast.de yaptırdım tahlili ve onların demesine göre muay.olmak istemedim açıkcası..o yüzden merkezime gitmeyi beklicem görmek için..

benim doktor randevum da 8 aralık:KK16:
kaç haftalık oldu senin bebiş?bana 5 hafta 4 günlükken altan bakıp gördü kesemi
inşallah seninkide görünür:emir_bebek:

bugün bende bebişimi gördümmmmm :KK52::KK52: çok şükür Rabbime minicik şeyin kalbi pıt pıt atıyordu duyamadım henüz ama gördüm :nazar::emir_bebek::nazar:

gözün aydın canımmm:)İnşallah bir daha ki sefere pıt pıtını da duyarsın:)

Sağol canımmm inşallah yaa tarifi imkansız derecede güzel bir duygu Rabbim sen ne büyüksün yaa minicik şeyin kalbi atıyor oyyy yerim ben onun minik kalbini :KK16: Çok şükjür Rabbime Allah herkese yaşatsın :KK16:

benim doktor randevum da 8 aralık:KK16:
kaç haftalık oldu senin bebiş?bana 5 hafta 4 günlükken altan bakıp gördü kesemi
inşallah seninkide görünür:emir_bebek:

bnm bugun 4+6 ydı.dr.gel keseyi görelim istiyorsan dedi ama ben alttan baktırmaktan korktum.8ini beklicem kan değerim 1448 olmuş

bugün bende bebişimi gördümmmmm :KK52::KK52: çok şükür Rabbime minicik şeyin kalbi pıt pıt atıyordu duyamadım henüz ama gördüm :nazar::emir_bebek::nazar:

oy ben onun minik kesesini yerim,olsun kalp atısınıda duyarsın allahın izniyle darısı basıma..

X