ikiz oldumu öledir tabi canım doğumlarımızda yakın olacak ayy ne güzel :))olmaz mı kyr bize yetişti pınarcım maşallah kuzulara :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiz oldumu öledir tabi canım doğumlarımızda yakın olacak ayy ne güzel :))olmaz mı kyr bize yetişti pınarcım maşallah kuzulara :)
sağol canımmmmm iyi yapmışsın kendini dinlenmeye almakla malum havada sıcak zor ama kuzular gelince atacağız sıkıntılarımızıAşkolsun demez miyiz, maşallah maşallah maşallah kuzuna...
Sorma arkadaşım valla tam koca göbek, ben bile tanıyamıyorum artık kendimi:))) Bizim kuzular da iyi teyzesi, uslu bir kızım, deli bir oğlum var içimde, ben de oturup onlarla keyif yapıyorum, artık evdeyim sürekli dinlenme moduna giriş yapmış bulunuyorum. Çok sıkıcı evde vakit geçirmeye çalışmak... İşte böyle bizde de cnmmm...
olmaz mı kyr bize yetişti pınarcım maşallah kuzulara :)
kyr merhaba, durumumu sormuşsunuz, özel mesaj gönderemediğim için buradan yazayım: öncelikle ilgilendiğiniz için sağolun. arada bir girip bakıyordum ama kendi aranızdaki muhabbetinizi bölmemek için pek cevap yazmadım. gördüğüm kadarıyla ilk üç ay gibi son üç ay da biraz zorlu, stresli geçiyor. herkese kolaylıklar dilerim. aliasblue'ya tebrikler, inşallah kısa sürede yavrunuza kavuşur, hayat boyu bir daha ayrılık yaşamazsınız.
benim için de çok mutlu, rahat geçen son aylarım bu haftaki 35. hafta doktor randevumuzla korku dolu, stresli bir hal aldı. bir önceki randevumuzdan beri geçen sürede ikizlerimden birinin normal gelişmesine rağmen öbürünün çok az kilo aldığını (2.5 haftada 90 gram) öğrendik. şu an biri 2200 gram, diğeri 1800. yine aynı randevuda hep düşük olan tansiyonum 150/95 çıktı, idrarda da biraz protein görüldü. zaten son zamanlarda çok ödem olmuştu vücudumda, ama hamileliğin son haftaları, olur o kadar falan diye ciddiye almamıştım. bunlar hep preeklampsinin semptomlarıymış. dün hastanede daha ayrıntılı tetkikler yapıldı, bebeklerin kalp atışları 1 saat izlendi, bunların sonucuna göre doktor acil bir durum olmadığını söyledi, cumartesiye kadar bekleme kararı aldı. cumartesi testler tekrarlanacak, duruma göre hemen doğum yapıp yapmayacağım belli olacak.
normalde belirlediğimiz sezaryen tarihi 22 mayıstı, 37+1 oluyordum. yani aslında çok süre yok belirlediğimiz tarihe, ama küçük bebeğin 2 kilonun altında olması sorun. eğer doğum kararı alınırsa, veya bir sonraki ultrasonda yeterince kilo almadığı görülürse planladığımız hastanede değil yenidoğan yoğun bakımı (nicu) olan bir hastanede doğum yapmam gerekecek, ve muhtemelen küçük olan çocuğumuz 2 kiloya gelene kadar inkübatörde kalacak. şimdilik açıkçası tek umudum son ultrasonda ölçüm hatası yapılmış olması.
herkese sevgiler, stressiz hamilelikler dilerim.
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ D.ŞEKLİ CİNSİYET İSİM porter 32 1.deneme 5eylül 11haziran Erkek/Erkek muhhanim 31 2.deneme 6eylül 12haziran Erkek Asrın Çınar nec86 25 1.deneme 8eylül 13haziran Erkek Mehmet Aras ayzan 32 2.deneme 9eylül 15haziran Kız aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran Kız Zeynep hayela89 23 2.deneme 15eylül 22haziran Kız/Erkek elon 31 1.deneme 22eylül 28haziran Erkek hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran Kız Irmaknaz nili_fer 26 2.deneme 29eylül 18haziran Kız/Erkek Ekin/Yusuf pele 30 1.deneme 29eylül 18haziran sevinc85 26 1.deneme 1ekim 7temmuz Kız Ruya Ecrin perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz 3MELEKANNESİ 32 6ekim 12temmuz Kız sesiler 1.deneme 10ekim 18temmuz Erkek son_ece 30 2.deneme 10ekim 16temmuz Erkek cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz sezeryan Erkek Orhan pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz sezeryan Kız Alara Beren_Berat 30 14ekim 20temmuz Kız Beren bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz Kız Elif-Su mucociko 31 2.deneme 17ekim 23temmuz Erkek breshka 18ekim 24temmuz Erkek nihall 24 1.deneme 27ekim 2ağustos enteresann 1.deneme 27ekim 4ağustos Erkek Yusuf ermer 30 1.deneme 29ekim 4ağustos Kız Berru lilyum40 1kasım 7ağustos Kız Lotus83 4.deneme 4kasım 10ağustos Kız Öykü Gunnes 35 2.deneme 4kasım 10ağustos Erkek Güneş Masideaydn 6kasım 11ağustos Erkek Fatih Emir Bilgemmm 26 2.deneme 6kasım 11ağustos Erkek Mert kyr 31 3.deneme 8kasım 13ağustos sezeryan Kız/Erkek Yağmur/Toprak DEW77 34 2.deneme 14kasım 22ağustos Kız Karya OzzOzz 34 4.deneme 15kasım 23ağustos Kız/Erkek akasya1978 33 1.deneme 16kasım 24ağustos Kız erva64 30 1.deneme 25kasım Kız/Kız poyraz18 25 1.deneme 1eylül Erkek nil82 29 2.deneme 4aralık Erkek/Erkek
SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ
BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİM D.TARİHİ D.ŞEKLİ CİNSİYET D.HAFTASI KİLOSU İSİM AliasBlue 6mayıs sezeryan kız 30 1,4kg Derin
SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ
Alias bebişin tam olarak kaç haftalık doğdu canım?dokunamadın daha dimi?
günaydınn güzel annişlerrrrr
nasılsınz bakalım güzel haberler alınca hersey güzelleşio ALLAHA şükürr. topiğimize yenı annışler gelmiş hosgelmiş sefalar getırmıslerrr
hepinizi kızcemle öpüyoruz bu arada bebegımın deterjanını aldım hacı şakirin bebek deterjanı yıkıcam ütülicem yerlestırıcem sizler neler yaptınız anlatın bakalım cıkısları nerelerden aldınız neyle yıkadınız
hoşbulduk canım3melekannesi ve juu aramıza hoşgeldiniz kader arkadaşlarım.
bilgilerimjuu cnm liste için bilgilerini yazarsan memnuniyetle ekleriz seni de.
allah kavuştursun canım, biliyorum doğumun çok ani oldu, herhangi bi belirti oldumu bizleride bilgilendirirsen sevinirim...30+4 de dogum yaptım
Bebeğimin fotosunu gördüm sadece henüz dokunamadim maalesef
hoşbulduk canımSelam kızlar ..
Topiğimiz canlanmış bugün ne güzeeeel :)
Juu ve 3 melek annesi hışgeldiniz ..
Bunlar size
Benim oğlumun 6. aya kadar giyeceği herşeyi hazır ama henüz yıkayıp ütülenmedi..
32. haftada yapacağız Rabbim nasip ederse..
Odası boyanacak , yatağı ve şifonyeri gelicek yine aynı haftalarda ..
İnşallah sağlıcakla kucaklar , sağlıcakla büyütürüz odalarında ..
günaydınn güzel anneler ve minnoş bebeklerimiz
kızlar ben çok kötü hasta oldum. doğuma 1 ay varken hem de ne güzel bir haber değil mi.
eşim bana nezle bulaştırdı. burnum akıyor, başım eklemlerim her yerim ağrıyor.
ne yapsam acaba ilaç içemiyorum.
kızlar ben çok kötü hasta oldum. doğuma 1 ay varken hem de ne güzel bir haber değil mi.
Aliasblue bebişinden yeni haber var mı canım inan senin yerine be heyecanlanıyorum buluşma vaktiniz için...:18: