2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar benim bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey ii çıktı.nst de çok şükür sancı çıkmadı.kontrolümüz haftalığa indi.inşallah kuzularım zamanında doğar eğer zamanında doğarsa 1,5 ayımız kaldı.

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziranErkek/Erkek
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/ErkekEkin/Yusuf
pele301.deneme29eylül18haziran
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekimKız
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
kyr313.deneme8kasım13ağustosKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
akasya1978331.deneme16kasım22ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek

Lotus cnm okuyunca hatırladım, kusura bakma lütfen. Saglikla gelsin de Öykü, gerisi gelip geçecek inşallah.

Ermer ohh çok şükür, rahatladın sen de. Söylediklerine hepimizin dikkat etmesi lazım.

Nili_fer maşallah kuzularına, şükürler olsun hersey yolunda gidiyor, inan kendim gibi seviniyorum. Bebeklerin en sağlıklı ne zaman gelecekse o zaman gelsin inşallah.

uzun zamandır yazamıyodum ama ara ara sizleri takip etmeye çalışıyodum
ben ve kızım şimdilik iyiyiz çok şükür şimdilik dedim çünkü benimde erken doğum tehlikem varmş
ama herşeyin hayırlısı kısmet bakalım kaçıncı haftada gelcek minik prensesim
ilk kızımda preklamsi nedeniyle erken doğum ve sezeryan olmuştu 2.tekrarlama şansı çok yüksek dediler ama normal doğum olacak inşallah

sizlerinde iyi haberlerini okuyorum maşallah hepinize
rahatsızlıklar ufak ufak başlamış herkesde ama olacak okadar azmı yoldan geçtik yavrular için her sıkıntıya katlanılır
öpüyoruz sizi ve bebeişleri

ermercim çok şükür şekerde iyi çıkmış bundan sonra için rahat olsun, sağlıkla devam etsin inşallah..

nilifercimm gözünaydın canımm meleklerin gayet iyilermiş.. güzel güzel büyüsünler annesinin göbişinde

bbeydam senden haber almak çok sevindirdi.. inşallah bu sefer yaşamazsın cnm aynı olayı. geçen hamilelğinde kaçıncı haftada sezeryan olmuşun cnm?

Selam kızlar ..
Herkese güzel hafta sonları ..

Ermer gözünaydın atlattım sende tüm testleri..

Benim 14 mayısta 2. doz tetenoz kaldı birtek ..
Kızlar ilki çok tahattı , çok az ağrı yaptı ..
5 doz tamamlayıp ömür billah kurtulucam bu iğneden ..
İnşallah 2 . bebeğim olursa tetanoz aşısı derdim olmayacak ..

slm cnm
ben 36. haftada acil sezeryan olmuştum.kızım haftasına göre çok minikti 1500gr 4 hafta küvezde kaldı
8 aylıkkende kalp ameliyatı oldu allahım kimseye göstermesin çok zor

canım ayrıca benim doğum tarihimde 13 haziran

geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın, hiçbirimize inşallah. preeeklampsi nedeniyle demişin ya o yüzden sordum canım.. demek geç oldu ya da geç farkedildi.. aa yavrumla doğum tarihin aynı mı olacak inşallah.. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım..

Son düzenleme:
Ermer ohh çok şükür, rahatladın sen de. Söylediklerine hepimizin dikkat etmesi lazım.

ermercim çok şükür şekerde iyi çıkmış bundan sonra için rahat olsun, sağlıkla devam etsin inşallah..

teşekkür ederim arkadaşlar. çok şükür artık bütün testler bitti.
çarşamba günü 2. doz tetanoz aşımı da oldum. bu kez çok ağrım olmadı.

ne haber kızlar kimse yok bugün neyse hepimize ii hafta sonları.......

hava güzel olunca herkes dışarı attı kendimi demek ki.bizde yürüyüşümüzü yaptık hava alıp geldik.

merhaba arkadaşlar.. bizde bugün biraz dolaştık hava oldukça sıcak.. iyi gelmiştir inşallah..

ben de dün ilk defa yavruma bir kıyafet aldım 3-6 aylık ince mont gibi bişey. çok beğendim Allahım yavrumun sağlıkla giymesini nasip eder inşallah.. bugün de mobilyacıdan stickerlarımızı alacaktık ki bebek kıyafetleri de satılıyor birden kendimizi alışverişte bulduk. bikaç parça kıyafet aldık.. çıtçıtlı badiler, çoraplar, mendiller, alt-üst pijama, zıbın takımları, tulum.. annem,ablam,yengem, kayınvalidemde aldığı için onların toplanmasını bekliyorum. gelince bakıcaz neler eksik.. ama sanırım artık tamamlandı.. bi kişisel bakım ürünlerini alırım inşallah sonra yıkama ve yerleştirme işlemlerine başlarız Allahın izniyle.. ayy Allahımm sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah.. böyle hazırlıklar yapılınca heyecan daha da artıyormuş.. dualarımızda birbirimizi unutmayalım ne olur arkadaşlar.. hepinizi kocamannn öpüyoruzzz

sevincimmm bu hafta sonu alışverişe çıkacaktınız naptınız halledebildiniz mi??

sevincimmm bu hafta sonu alışverişe çıkacaktınız naptınız halledebildiniz mi??

neccım oglusuna cıcıler almışsın ALLAHIM güle güle kullanmk nasp etsın:) evt cnm ıdılbabyden aldk bısıler cıkıs cantam corap battanıye falnn baya sey aldk parayı öderken farkettım:)) ıns gule gule kullanmk nasıp eder mevlam senın az kaldı

Son düzenleme:

kızlar merhaba
gule gule kullansın mınıklerınız cicilerini insallah :)

günaydın iyi haftalar güzel anneler

güle güle sağlıklı günlerde kullanmak nsip olsun

Günaydın kızlaaaar ..
Yine bir pazartsi , inşallah güzel bir hafta olur ..

Alışverişler yapılmış haftasonu ..
Güle güle kullansın bebişler..

Bizi bu hafta sonu eşimle hep temizlik yaptık ..Daha doğrusu o yaptı ben yardım ettim ..
Akşamda misafirliğe gittik ..
Haftasonuda böylece bitmiş oldu :)

sevinc, alias, lotus, bilgemmm çok teşekkür ederimm Allah razı olsun yavrularımız sağlıkla giymeleri nasip olsun inşallah. sizlerde aldıklarınızı güle güle kullanın inşallahhh..

arkadaşlar birşey soracam.. benim yaklaşık 1 haftadır ellerim kollarım bacaklarım kaşınıyor.. genelde gece yatarken ve sabah kakltığımda oluyor.. bişey mi dokunuyor acaba dedim. internette bi kaç çeşit var kimisi normal kimisi tetkik gerektiriyor. hangi doktora gitsem ki bunun için. kan tahlili filan gerekir heralde?

Herkese günaydın, güzel, sağlık dolu bir hafta...

Alış-veriş yapmış bizim kızlar, sağlıkla kullansın güzel bebişlerimiz. Allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin herbirine.
Nec geçmiş olsun cnm, çok mu kötü kaşıntılar, yediğin birşey mi dokundu acaba? Doktorunu bir arasan?

nec canım geçmiş olsun çok rahatsız ediyorsa cildiye dermatoloji bölümüne gidebilirsin herhalde.kaşıntı çok sinir bozucu bişey özellikle geceleri uykuya bile dalamıyorsundur.

kızlar bende bu hafta sonu bebeğimin kıyafetlerini tamamladım kendimede pijama sabahlık vs. aldım yıkayıp ütüleyip hazırlayayım bizim malum erken falan geliriz herşey hazır olsunda.

güzel annecikler bebeşlerin bezi konusunda ne düşünüyorsunuz?
ben kızımda hep prima kullandım çokda memmun kaldım yine onu kullanırım diyorum ama şimdi yenisi çıkmış prima premium care diye yeni doğum yapan bi arkadaşım memmun kalmamış ondan yüzeyi nemli kalıyor diyo siz araştırdınız mı bi fikriniz varmı?
birde ıslak havlu ne düşünüyorsunuz şimdi paraben diye bi madde varmış bu madde katkılı olanları tercih etmeyin diyorlar sağlığa zararlı bişeymiş.

kyrcım aymutucum saolun canlarım.. şimdi hastaneyi aradım cildiye ya da kadın doğumdan randevu alıcam ama önce doktorunuzla görüşün onla ilgili değilse cildiyeden verelim dedi. benim doktorumda 12de geliyor hastaneye, sabahtan doğumları var ama olmadı arıcam şimdi hemşiresi filan çıkabilir telefona.. aşırı değil ama gece yatarken ve sabah kalktığımda bikaç dakika kaşınıyor, kaşıyınca da doğal olarka tırnak izim kalıyor.. korktum açıkcası interneti okuyunca :18: inşallah ciddi birşey değildir.. zaten internette yazanların çoğu normal diyor sadece bi türü var o tehlikeli.. inşallah o değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…