herkese slm kızlar okuduğum kadarıyla herkes iyi ne mutlu hepimize.bizde iyiyiz kızımla geçen hafta kız kardeşim ciddi bir trafik kazası geçirdi. arabası pert ama çok şükür kendisi çok iyi hiç bir şey yok. bende onun peşinde koşarken tabi birazda korkudan çok yoruldum. kızım doğum pozisyonu alımış:)) erken doğum falan yok rahim ağzı uzunluğu gayet iyi ama rahim ağzındaymış tam başı oraya başı ile bastırmaya devam ederse oradaki bağlar zamanla gevşeyebilirmiş şimdi biz kızımla yatıyoruz yine:))
cuma günü tekrar kontrole gittik birazcık çekmiş başını. rahim ağzıyla başının arasına su girmiş bu iyi dedi doktorum ama yinede başı orada olduğu için yatacağız. haftaya çarşamba tekrar kontrolümüz var umarım başını çevirir kızım eğer çevirmezse bize gezmek yasak gibi görünüyo. neyse iyi olsun benim zeynamda ben razıyım az zaman kaldı zaten 38 haftayı görsek Rabbimin izniyle.
izmir buluşmasına çok istiyorum bende gelmeyi ama benim için zor gibi görünüyo sanırım. doktorum ayağa kalkabilirsin desede eşim illa evden çıkmayacaksın yat diyo bakalım.inş katılabilirim olmazsada doğumdan sonra ki kutlamaya inş..
bu arada iyiki alışverişini yapmışım diyorum her şeyi içime sindi çok şükür görünen o ki bize alışverişte yasak artık
(
artık yaza kızımla inş:))