2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım benim kendine sıkıntı yapma stres yapma bebeğinde etkilenir. en erken sen kızına kavuşucaksın demek ki
allahın izniyle inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Eki Görüntüle 385641

Kızlar birde bunu almak istiyorum , oto koltuğu hediye gelicek bize..
Bu yüzden bir tane ev tipi anakucağı olsun istedik ..

çok hoş bişey bu... beğendik kızımla ben

canım güle giysin kullansın kızın cicilerini
bende artık alışverişe başlamak istiyorum. bir iki hafta daha geçsin hele tam başlıcam

ohh mis gibi hava güzel bir pazar kızımla ilk pikniğimize gittik bugün...
hava çok güzeldi yemyeşil orman havası aldık geldik...

Eki Görüntüle 385641

Kızlar birde bunu almak istiyorum , oto koltuğu hediye gelicek bize..
Bu yüzden bir tane ev tipi anakucağı olsun istedik ..

ben de anakucağı alacağım, mama sandalyesi ve şimdilik kullanacağım beşik yeğeniminkileri kullanacağım.
ama mama sandalyesi olmasaydı şu an almazdım zaten, çünkü bebeiğin sandalyeye oturması içi en az tahminim 6 ay geçmesi gerek, doğum üstü bu masrafı şu an için yapmazdım yani ....

bu arada anakucağına ben de bakıyorum beğendiğim modeller arasında bu da var :) bir de chicconun kızaklı bir modeli var o da çok hoş amabiraz küçük geldi bana. bakacağız artık :)

koca göbüşlü anneciklerr nasılsınızz ohh maşşalah alısverısler yapılmış gezmelere gidilmişş ohh ohh yandan

bizde dün pikniğe gittik hava cok sıcaktı ıstbulda oturanlar bılır tuzla sahıldeydık kızımla gezdik tozduk

lotus... cnm 31 haftalık dogum yapmıs arkadasımda geldı pıknıgige kızı ınanılmaz gusel vee tatlı hemen aklıma sen geldın bosuna kendını uzuo dedım suna bak kıpır kıprr herkes onu sevıo opuo kokluoo yok böle bi cocuk maşşallah ona senınkıde öle olcak cnm

günaydın güzel anneler
ohh bol bol gezin kızınla bugunlerin keyfini çıkartın
o günleri görmek yaşamak bizede nasip olur inş.

bebek için doğuma gelirken:

-alttan çıt çıtlı bady
-bebek takımı
-lastiksiz bebek çorabı
-eldiven
-düz ve dikişsiz bere
-ince penye battaniye
-kalın penye battiniye veya polar battaniye (mevsimine göre)
-yenidoğan bebek bezi
-bebeğin gazı çıkarılırken omuza verilecek mendil veya havlu (isteğe göre)
-tırnak makası
-ıslak mendil
-nemlendirici

anne için:

-önden düğmeli yarım kollu gecelik veya pijama
-emzirme sütyeni
-yüksek belli iç çamaşırı
-hijyenik ped
-göğüs pedi
-kişisel temizlik ürünleri (kolonya diş fırçası diş macunu vb.)
-soket çorap
kızlar bende bunlar yazıyor eğer eksik bişey varsa yazalım ki eksiklerimiz ortaya çıksın.

Günaydın kızlar ..
Herkese güzel bir hafta diliyorum ..
Çalışanlarada Allah kolaylıklar versin ..

Nilüfer senin liste benim listenin aynısı..
Bende sadece bu kadar eşya hazırlayacağım ..
Bence yeterli..

canımmm çok teşekkürler.. bende okuyunca yeterli gibi geldi.. aklıma gelen olursa yazarım..

canım hiç korkma..benim arkadaşım 32 haftalıkken ikizlerini doğurdu..benim kızımdan 2 ay araları..normalde doğsalardı 3 ay olucaktı..yani benim kızım büyük...benim kızım 11 kilo onun ikizleri ise 13 kilo şuan...bu arada kızının odasına bayıldım..güle güle kullansın fıstık...

Son düzenleme:
kızlar günaydın

göbüşlerimiz nasıl büyüdümü catlak faln varmı benım farkettım bugun bı ıkı tanee :18::18:
bos bırakmayallım topiğiğmizi taa arkalara gitmişş
haddii kızlar ses verınn bızee nasıl oldugunuzu yazın bakalım

Sanada gunaydin guzelim...gobegimde henuz yok ama cok gerildi gobegim surekli krem suruyorum vicik vicik korkudan :)) benim goguslerde olacak kesin dedim gunlerce kipkirmizi dolastim kasindi sonra kut diye kirmizilikta kayboldu kasinditda cok azaldi cok sukur catlak yok ama olacak gibi bakalim :) ya sevinc bazen karnim dah ayumusak oluyor o anda bebecigim nerde acaba diyorum sonra bir geriliyor karnim def gibi normal diymi bu?

sevincimmm günaydıııınn..
sanırım ben de daha çatlak yok varsa de ben onların çatlak olduğunu anlayamıyorum
bu sabah arkadaşımın doğumu vardı. öğlen gidicem inşallah. sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir inşallah. spinal sezeryan olucaktı. gelince haberleri veririm size.. darısı bizim arkadaşlarımızın bizim doğum anlarımızı paylaşmalarına

sevinc günaydın cnm, başlamış çatlaklar, ne diyeyim, ben de henüz yok ama hiç de birşey sürmüyorum kesin çatlayacağım. Krem konusunda çok gıcığım, yağlı yağlı sinir oluyorum. Amannnn çatlayayım valla yeter ki kuzularım iyi olsun, malum ben de iki kuzu var çatlamamam mucize olur.

nec cnm arkadaşının gözüaydın olsun. Allahım kuzusuna sağlıklı bir ömür nasip etsin. Tabii sağlıkla, vakti zamanında bizlere de.

Kızlar ben daha hiç birşey almadım. Listeler yaptım, herşey kafamda net ama icraatta hiçbir şey yok. Özellikle ikiz annelere sormak istiyorum, sizce ne zamana bitirmeliyim hazırlıkları?

canım ben daha ilk eşyamı geçen hafta aldım.bu haftada bitirmeyi düşünüyorum sende 28 haftalığa yakın alırsın bence.bana kalsa ben 32 haftalıktan sonra alırım ama artık eskisi gibi çok ayakta duramıyorum çok ağırlaştım o yüzden bu hafta bitirmeyi düşünüyorum.23 nisanda da ailem gelecek onlarda çok şey almış artık ondan sonra tek tük eksiklerimizi alırım.

merhaba güzel anneler
bende henuz çatlak yok gibi yda ben anlamıyorum
açıkçası pekde umursamıyorum aklıma gelirse ve karnım çok
gergin olursa öyle sürüyorum

Selam güzel anneler..
Benim göbüşte hiç çatlak yok , göğüslerde çatlak çok :)
Göğüslerimin her yeri çatlakla dolu çok büyüdüler zaten ..
Ama hiç umurumda değil oğlum iyi olsunda ..

kuzum senın haftalarda oluo öle normal bence
kasıntıı ahh ahh göguslerm catlıo sankı kasıntıdn dıdodum bı baktımkı catlak var bı ıkı tanee aman olsnn kızımla canımız sağ olsun
alısverıse basldnmı bu arada turkıyedesn demi

Canim ay o kasintilar gebertiyor insani ne tatli kasiniyor yaaaaa :))) evet turkiyedeyim alisveris listesi yapiyorum sizlerin listelerinden yararlaniyorum...henuz almadim birsey ama 1-2 hafta icersinde arastirmalarimi yapip alacagim birseyler sonra yaz gelecek sicakta ve agrilasmisken cikmak zor olacagini dusunuyorum....

Hayırlı alışverişler cnm, ben de önümüzdeki ay herşeyi alırım diyorum. Çok ağırlaştım demişsin, kaç kilo aldın? Karnın ne durumda? Ben şimdilik 10kilo aldım, Allah sonumu hayırlı kılsın:))) Benim göbeğim çok yok sanki, herkes ikiz için çok az olduğunu söylüyor. Yapı olarak zayıf biriydim, dış görünüşümde sadece bir göbek var fazladan 10 kilo nereye aldım anlamış değilim:)))

günaydın guzel anneler
Günaydınnnnn.... İyi günler olsun hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…