2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

günaydın arkadaşlarr.. hepimize sağlıklı, güzel günler dilerimm yavrularımızla..

dün arkadaşımın doğum yapacağını söylemiştim, yanına gittim. pamuk prenses dünyaya gelmiş :nazar: maşallah çok tatlıydı. bebek ters durduğu için zorunlu sezeryan oldu. spinal sezeryan yapmış doktoru. o kadar rahat geçmiş ki. 1 dkda bebeği çıkarmış doktor, 20 dkda dikişi yapılmış. sonrasında da çok hafif ağrısı olmuş. ama akşamüstü yeni yeni başlıyor dedi. gecesi de inşallah iyi geçmiştir.. tabi hayal gibi geliyordu onada.. sürpriz bir bebek oldu.. tedavi görmediler ama sebepsiz infertilite teşhisleri vardı. Allahım kendiliğinden gönderdi çok şükür.. darısı bizim doğumlarımıza inşallah zamanında, sağlıkla..

dün akşam kayınvalidemler geldi. oğluma sürprizler getirmişler. bi sürü yelek, hırka, patik örmüş babaannesi mis kokuluma :KK16: battaniyeler almış, yaptırmış.. bi de babasının bebeklik battaniyesini de getirmiş yavrum babasının battaniyesini de kullanıcak inşallah. bi tane organik hastane çıkışı almış, bi tane bebek alt açma minderi almış o da organik ama böle yumuşak elyaflı gibi oluyor ya öyle birşey. çıtçıtlı badiler, çoraplar, eldivenler vardı. tüm bunlar mavi bir hurcun içindeydi. ben böyle çeyiz açar gibi açtım tek tek baktım çok duygulandım. ALLAHIM kullanmamızı da nasip eder inşallah. bi de 2 katalog getirmiş pijama ve gecelik için. 1 tane de açık mavi lohusa pijaması seçtim onu da alıcak. annem,ablam, yengemde bi sürü şey almıştı onlarda getirince bakıcam neler eksikse onları alıcam inşallah.

Son düzenleme:
Selam kizlar herkes iyi cok sukur.
Kipirdak oglum ve bende iyiyiz hamd olsun.
Dun babasi ilk defa oglumun uekmelerini hissetti:)
Hep ugrasiyorduk ama oglum babasi elini karnima koyunca tekmelemeyi kesiyordu.
Dun aksam neyseki naz yapmadi:)
Kizlar bende simdiye kadar 9 kilo aldim.63 oldum.
70 de kalsam bari:)

Yarinda hastaneye gidiyorum seker yuklemem var.
Insallah cikmaz sekerim.
Birde bebegim kac gr olmus merak icindeyim.
Rabbim yavrularimizi korusun ,saglik sihhat versin.

Nec saglicakla giysin oglusun cicilerini.

merhaba anneciklerr nasılsınız bkalıımm biz oğluşumlaa iyiyizz ağrım çok oluyo ama ne yapalım onlar için değerr benim alışveriş listesine ihtiyacım var yardımcı olurmsunuz banaaa internetten aldım bi liste ama sizde bi fikir verin bana

Hayırlı alışverişler cnm, ben de önümüzdeki ay herşeyi alırım diyorum. Çok ağırlaştım demişsin, kaç kilo aldın? Karnın ne durumda? Ben şimdilik 10kilo aldım, Allah sonumu hayırlı kılsın:))) Benim göbeğim çok yok sanki, herkes ikiz için çok az olduğunu söylüyor. Yapı olarak zayıf biriydim, dış görünüşümde sadece bir göbek var fazladan 10 kilo nereye aldım anlamış değilim:)))

Günaydınnnnn.... İyi günler olsun hepimize...

saol canım.bende 10 kilo aldım ağırlaşmamım sebebi çok ayakta duramıyorum belim ağrıyor hemen ve bebişlerimde kaburgalarıma baskı yapmaya başladı akşamlarıda çok uyandığım için gün içerisinde çok gezemiyorum ve oturamıyorum karnım şu anda son zamanı gelen tek hamilelikle aynıymış doktorum öyle dedi :KK1::KK1: o yüzden paytak yürüme,nefes darlığı diyaframa baskı yaptığı için,reflü olmaya başladı.seninde karnın 26 haftalıktan sonra büyümeye hatta kocaman olmaya başlar :KK1::KK1::KK1: çünkü benim öyle.:KK1::KK1: ama bukadar zorluğa onların dönüşlerini hareketlerini dinlemek çok güzel inşallah sağsağlim kucağımıza alırız bebişlerimizi.bu arada kiloyu kafana takma hemen verirsin boşver canın ne istiyorsa ye :)))))))

günaydın arkadaşlarr.. hepimize sağlıklı, güzel günler dilerimm yavrularımızla..

dün arkadaşımın doğum yapacağını söylemiştim, yanına gittim. pamuk prenses dünyaya gelmiş :nazar: maşallah çok tatlıydı. bebek ters durduğu için zorunlu sezeryan oldu. spinal sezeryan yapmış doktoru. o kadar rahat geçmiş ki. 1 dkda bebeği çıkarmış doktor, 20 dkda dikişi yapılmış. sonrasında da çok hafif ağrısı olmuş. ama akşamüstü yeni yeni başlıyor dedi. gecesi de inşallah iyi geçmiştir.. tabi hayal gibi geliyordu onada.. sürpriz bir bebek oldu.. tedavi görmediler ama sebepsiz infertilite teşhisleri vardı. Allahım kendiliğinden gönderdi çok şükür.. darısı bizim doğumlarımıza inşallah zamanında, sağlıkla..

dün akşam kayınvalidemler geldi. oğluma sürprizler getirmişler. bi sürü yelek, hırka, patik örmüş babaannesi mis kokuluma :KK16: battaniyeler almış, yaptırmış.. bi de babasının bebeklik battaniyesini de getirmiş yavrum babasının battaniyesini de kullanıcak inşallah. bi tane organik hastane çıkışı almış, bi tane bebek alt açma minderi almış o da organik ama böle yumuşak elyaflı gibi oluyor ya öyle birşey. çıtçıtlı badiler, çoraplar, eldivenler vardı. tüm bunlar mavi bir hurcun içindeydi. ben böyle çeyiz açar gibi açtım tek tek baktım çok duygulandım. ALLAHIM kullanmamızı da nasip eder inşallah. bi de 2 katalog getirmiş pijama ve gecelik için. 1 tane de açık mavi lohusa pijaması seçtim onu da alıcak. annem,ablam, yengemde bi sürü şey almıştı onlarda getirince bakıcam neler eksikse onları alıcam inşallah.

ayyyy canım ne güzel okuyunca bende duygulandım benimde ailem 23 nisanda burda olacak 2 günlüğüne gelecekler annemde çok güzel şeyler yaptırmış bende heycanla bekliyorum gelmelerini.sanki bana gelmiş gibi mutlu oldum canım.güle güle kullansın bebişin :))))))))))

merhaba anneciklerr nasılsınız bkalıımm biz oğluşumlaa iyiyizz ağrım çok oluyo ama ne yapalım onlar için değerr benim alışveriş listesine ihtiyacım var yardımcı olurmsunuz banaaa internetten aldım bi liste ama sizde bi fikir verin bana

saol canım iyiyiz.liste aslında KYR arkadaşımız geçmiş sayfada yayınladı ordan bakarsın canım.

ayyyy canım ne güzel okuyunca bende duygulandım benimde ailem 23 nisanda burda olacak 2 günlüğüne gelecekler annemde çok güzel şeyler yaptırmış bende heycanla bekliyorum gelmelerini.sanki bana gelmiş gibi mutlu oldum canım.güle güle kullansın bebişin :))))))))))

canım benimm çok teşekkürler.. bugün tek tek resimlerini de çektim.. Allahım giydiği günlerde de çekmeyi nasip etsin inşallah.. eminim dün yaşadıklarımı 23 nisanda yaşayacaksın sende.. :KK34:

arkadaşlar dün doğum yapan arkadaşıma gitmiştim ya 2 ürünün öneminden bahsetti. biri göğüs pompası. manuel almışlar ama çok kullanışlı değilmiş hastanede elektrikli varmış çok rahatmış. yanlış hatırlamıyorsa medela diye mi ne bi marka varmış onu öneriyorlarmış. diğeri de bebek için yan yatış yastığı. bebeği öyle yatıyordu ve çok rahat gözükyordu. başka arkadaşım da almıştı o çok önermedi kullanım süresin kısa diye ama dünkü arkadaşım şiddetle önerdi.. bilginiz olsun :KK34:

arkadaşlar dün doğum yapan arkadaşıma gitmiştim ya 2 ürünün öneminden bahsetti. biri göğüs pompası. manuel almışlar ama çok kullanışlı değilmiş hastanede elektrikli varmış çok rahatmış. yanlış hatırlamıyorsa medela diye mi ne bi marka varmış onu öneriyorlarmış. diğeri de bebek için yan yatış yastığı. bebeği öyle yatıyordu ve çok rahat gözükyordu. başka arkadaşım da almıştı o çok önermedi kullanım süresin kısa diye ama dünkü arkadaşım şiddetle önerdi.. bilginiz olsun :KK34:

saol canım verdiğin bilgi için....göğüs pompası bu hafta alayım o zaman.

kızlar merhaba nasılsınız uzun zamandır yazamadım netim yoktu.daha dün gibi hamile haberlerimizi beklerken şimdi doğumlar yaklaştı.şükürler olsunki...bende 29 uncu haftadayım. daha alışveriş yapmadım.geçmişi okudum biraz herkesin herşey yolunda maaşallah.bizimde yolunda bi aksiliğimiz yok.kızımızn tepkileriyle mutluluk duyuyoruz.ben hala inanamıyorum kızlar ya hamile olduğuma şaka gibi...

günaydın güzel anneler

günlermi çook uzun zaman banamı geçmiyor
bebeğim tekmelediçe ona kavuşmak için sabırsızlanıyorum:KK1:

sevincimm ne güzel bir karşılama olmuş çok teşekkürlerrrr:KK16:

hayalimm senden haber almak mutlu etti bizi.. maşallah sizde epey büyümüşünüz.. vakit buldukça daha sık gir canım paylaşımlarımıza devam edelim :KK34:

Kizlarrr benden de hepinize kocaman gunaydin,

Ya kizlar size ne sorcam hicbir fikrim yok bu konuda,bebekler hangi haftada dogarsa kuveze girmeden saglikla nefes alabiliyor?

Ya kizlar size ne sorcam hicbir fikrim yok bu konuda,bebekler hangi haftada dogarsa kuveze girmeden saglikla nefes alabiliyor?

canım bildiğim kadarıyla 37den önce doğan bebekler premature oluyor ve küvezde kalmaları gerekiyor. 37den sonra zamanı sayılıyor.

akciğerleri geliştiği sürece 2 kilonun üzerinde doğarsa kuvöze girmeyebilirler.
muhtemelen 33 hafta ve sonrası kuvozde klasa bile 2-3 günmüş en fazla
erken doğum riskimiz olduğu için doktorum bu şekilde açıklama yapmıştı.

Selam kızlar ..
Bugün hastaneye gittim oğluşum iyiymiş hamd olsun Rabbim'e..
24+0 çıktı .. Ama kilosunu ve boyunu öğrenemedik .. Devlet hastanesi söylemiyor çünkü..
Haftaya özeldeki dr'uma gitmeyi düşünüyorum orda kesin öğreniriz artık Allah'ın izni ile..

50 mg lık şeker yüklemem yapıldı , dr ailede şeker hastası var mı dedi?
Babam şeker hastası dedim ,insülinde de kullanıyor ..
Hımmm hemen bakalım dedi , bende evham yaptım , kesin çıkacak dedim ama çok şükür çıkmadı kızlar ..
Sınır 140 mış , 124 çıktı çok şükür..

İdrar yollarımda enfeksiyon var mı diye idrar tahlili verdim oda temiz çıktı ..
Akıntım normalmiş .. Bende de beyaz ve kokusuz akıntı vardı çünkü..

İşte böyle kızlar ..
3 hafta sonra gideceğim tekrar ..
Rabbim hepimizin evladını korusun , sağlıcakla kucaklamamızı nasip etsin ..

2li, 3lü tarama , ayrıntılı usg , şeker yüklemesi vs derken kalmadı herhalde başka test ?

Yarında sağlıkocağında tetanoz aşımı yaptıracağım ..
Bugün sordum yarın mutlaka yaptır dedi..:KK37:

Selam kızlar ..
24+0 çıktı .. Ama kilosunu ve boyunu öğrenemedik .. Devlet hastanesi söylemiyor çünkü..
Haftaya özeldeki dr'uma gitmeyi düşünüyorum orda kesin öğreniriz artık Allah'ın izni ile..

Hımmm hemen bakalım dedi , bende evham yaptım , kesin çıkacak dedim ama çok şükür çıkmadı kızlar ..

İşte böyle kızlar ..

2li, 3lü tarama , ayrıntılı usg , şeker yüklemesi vs derken kalmadı herhalde başka test ?

şükür canım şekerin çıkmmaış genetik olduğu için önemli şeker. başkada bir test kalmadı bitti gitti hepsi hadi geçmiş olsun. artık oğlunun hazırlıklarına bütün vaktini.

Eki Görüntüle 389055

guzel annişler benimde kızımın odası bu nasıll..:KK16::KK16::KK16:

ne kadar güzel bir takım allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.
bende kızım için beyaz düşünüyorum ama 1-2 yıl sonra alıcam. inşallah kendi evimizi alınca yani :KK1:

ay geçsede günler gelse artık bebeklerimiz. her geçen gün daha çok sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar ..

İşte böyle kızlar ..

gözünaydın canım çok şükür oğluşun iyiymiş
evt bildiğim kadarıyla başka test kalmadı, artık hayırlısı ile yavaş yavaş evlatlarımızı kucaklama vakti geliyor :))))

X