2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

sevinçcim tam sana göre bir oda senin gibi cıvıl cıvıl :) harika, güle güle kullansın evladın sağlıklı günlerde

ne kadar güzel bir takım allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.
bende kızım için beyaz düşünüyorum ama 1-2 yıl sonra alıcam. inşallah kendi evimizi alınca yani

ay geçsede günler gelse artık bebeklerimiz. her geçen gün daha çok sabırsızlanıyorum[/QUOTE]

saol cnm benım ALLAHIM sanada nasıp eder ınş. evt cnm bebişlerimizi hayırlısyla kucagımıza alırız ınş...

bilgemm hadi gözünaydın canım, bu da bitti.. darısı sağlıklı doğumlarımıza inşallah..

sevincim çok güzel canım prensesin sağlıkla kullansın inşallah güzel güzel büyüsün odasında belisin mobilyası dimi cnm?

Bende oyle tahmin ettim..allah korusun kuzularimizi....

Eki Görüntüle 389055

guzel annişler benimde kızımın odası bu nasıll..

Harika bir oda civil civil saglikla uzun yillar kullanmak nasip olsun insallah...

neccım saol cnm benım senın usagın odasıda mukemmell (biz lazlar erkek cocuklara usak deriz ) ALLAHIM hepimize güle güle kullanmak nasıp etsn

günaydınn güzel annişlerr herkes iyidir inş....bebişlerimizi kucagımıza almaya günler kaldı maşallh bizee

Topiğimizin En Güzel Anneleri ve En şanslı Bebekleri Günaydın Günaydınnn Günayddınnnnn

herkeste alışveriş telaşı, doğum telaşı, hazırlıklar ciddi bir şeklide devam ediyor. zaman nasıl geçti değil mi arkadaşlar.
hamileliğimizin son aylarındayız çoğumuz. çok şükür sıkıntılarımızı atlattık artık. şimdi bebeklerimizi kucağımıza alma zamanımız geliyor.

benimde birkaç şey dışında çoğu hazırlığım bitti. beşiğimiz geldikten sonra aldığım kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştirmek kalıyor.

göğüs pompası olarak avent elektrikli aldım.

arkadaşlar bişey sorucam . hastanede doğum sonrası bizler hasta bezi kullanacağız değil mi? geceliğin altında rahat olur çamaşır giymeye bile gerek yokmuş diye biliyorum.
bu konuda fikri olan var mı?

hepinizi çok öpüyorum.

enteresancımm harika olmuşşş mobilyalarda gelince çok güzel olacaktır eminim.. yavruşun güzel güzel büyüsün inşallah.. bu şekilde boyaları kimle yapıyor canım.. önce ressam çizip sonra boyacılar mı boyuyor??

muhhanimcim aklıma benimde geçen gün geldi. her yerde hastaneye götürülmesi gerekenler içinde orkid yer alıyor. ama yni doğum yapan arkadaşım bez var dedi. hatta o gecelik giymişti ilk gün için gecelik daha iyi çamaşır giyemiyoruz bez taktığımız için dedi. gerçi o sezeryan normal doğumda farklı olabilir ama.. bunu sormak lazım..

Gunaydin kizlar,

Demek dogum sonrasi bize degisik birsey giydirecekler ha?hic bilmiyordum ay neler ogrenecegiz bakalim daha :) kizlar eger gogus uclari yara olursa emzirirken takilan plastik meme uclari varya onlar standartmi acaba yoksa bebege gore yada gogus ucuna gore degiskenlik mi gosteriyor?yavas yavas birseyler bakmaya cikacagim hani bazi kafami kurcalayanlari size danismadan cikmak istemedim.

arkadaşlar öncelikle allah sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almanızı nasip etsin..hayırlısı ile bizlerede göstersin inşalaahh..amin...
benim 4, denemem ..size bişey sormak istiyorum bugün transfer sonrası9. günüm.. idrar testinde 2. çizgi silik olarak var..ama 1 hafta önce ovitrell iğne yapmıştım..acaba onun etkisimidir..yoksa sizlerdende 9. gün silik çizgi çıkanınız varmı..ben şimdi ne düşüneyimm..

Kizlar ben bugun detayli ultrasona girdim cok sukur hersey yolunda gitti Karya kizimin durumu gayet iyi cikti :)) surekli yutkunuyor,eli agzinda parmak emiyordu cok icim rahatladi dilerim sonuna kadar hepimizin bu sekilde saglikla gider hamilelikleri hepinizi opuyorum darisi herkesin basina....

kızlar slm
herkeslerin keyfı yerınde ne guzel . cicilerini almış anneler ve bebekleri gule gule kullansın insallah herşeylerini. bizde de babamız yurt dısından kızına baya bi kıyafet almış. ama daha ben baslamadım alısverişe.
bizim bugun canımız sıkıldı biraz sekerimiz 163 çıktı sınır 140 mış. doktor diyet vereceğim 1 hafta sonrasında bir daha yukleme yapıp bakacağız dedi
zaten gebeliğin ilk gunlerı ac geçti, daha eskı kıloma da donmedim şimdi yediklerime dikkat edeceğim sanırım gebeliği hiç kılo almadan bitireceğiz
neyse buna da sukur deyıp yolumuza devam edeceğiz şeker kızımla
adı da bu gıdısle sekerpare olucak :)
yıne yazarım kızlar.
optuk hepınızı de en şekerlisinden

denizden77 canım ovitrellin hcg etkisi yaptığını duymuştum ama ben kan testi yaptırdım sadece, idrar testi yapmadım o yüzden yardımcı olamayacağım. ama inşallah meleğinin belirtisidir..

dewcim gözünaydın canımm ne güzel detaylı ultrasonda gayet güzel geçmiş.. darısı şeker yüklemelere ve hayırlı doğumlara..

aliascım yine de çok yüksek değil canım inşallah bi haftalık diyetle sınırın altına iner.. şekerpare ismide çok hoş olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…