Günaydın kızlar ..
Canlarım hemen bişey yazmak istiyorum ..
Bizler tüp bebek annesi olduğumuz için tabi doğal olarak çok fazla evham yapıyoruz ..
Hele ben , sürekli kendimi dinleme ve kontrol etme durumundaydım , bir ara panik atak oluyorum herhalde dedim ..
Günde 40 sefer Allah'ım ne olur koru yavrumu diye yalvarıyorum , dua etmek lazım ama takıntı durumuna getirmemek lazım ..
Kime sorsam kasık ağrısı , vajina ağrısı , sırt ağrısı , bel ağrısı , baş ağrısı vs vs vs bunları yaşadık , sende yaşayacaksın diyor , belki hepsini , belki bir kaçını belki hiçbirini..
Benim en son kafaya taktığım şey karnımın sertleşmesiydi , magnezyuma başladığımdan beri çok şükür geçti gibi çok nadir oluyor ..
Bol bol süt , ayran tüketiyorum bu arada kalsiyumu sondoz olarak almadığım için ..
Stres erken doğuma sebep oluyor , ne kadar rahat olursak o kadar iyi..
Pınar'ın zeynası bile kocaman oldu ne baredeler atlattı minik kuzum ama geçti bitti çok şükür ..
Şimdi ki korkumuz erken doğum tabi, çoğumuz 5. ve 6 . ayı bitirdik , geriside Allah'ın izni ile çarçabuk geçer ve yavrularımızı kucaklarız ..
Biz rahat bir hamilelik geçiremiyoruz hep bir diken üstü durumumuz var ama buralara kadar geldik ya , devamıda gelir inşallah ..
Akıntı hepimizde var , yumurtalama akıntısından bile falza oluyor benim bazen ..
Araştırmalarım bunun normal olduğunu söylüyor , gebelikte akıntı bir miktar fazlalaşırmış..
Kızlar rengide önemli ama en önemlisi kaşıntı ve yanma yapıp yapmadığıymış..
Bu arada turnosollu kağıt bende yeni öğrendiğim akıntının amniyon sıvısımı yoksa vajinal akıntımı olup olmadığını da söylüyor ..
Hastanede bu durumdan şüphelenen dr'lar turnosollu kağıdı sargı ebzine sarıp , orkid gibi çamaşıra yerleştiriyorlar , renngi değişirse amniyon sıvısı yani kese açılmış demekmiş..
Eczanelerde de satılıyor ..
Bol bol dua edelim , yapacak başka bişeyimiz yok ..
Rabbim'e emanet yavrularımız..
Maşallah diyorum hepinize kızlar, daha dün gibiydi hamile haberlerinizi alalı doğum da yaklaşıyor maşallah ya , o kadar da oldu mu ya :)) ben hala yerimde sayıyorum ( Allah güzel hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhh amin.
Melişş güzel Alllah'ım inşallah tez zamanda sananda nasip eylesin ..
İnan bunu yürekten diliyorum.