2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım.
gönül isterki sonuna kadar gidebilelim ama bunada şükür diyeceğim artık
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım:KK16:

canım bence canını sıkma bende arkadaşlara katılıyorum sonuçta 2 kiloyu bulduktan sonra vede ciğerleri geliştikten sonra takma kafana .bizim kuzularımız inş. sağsalim kucağımıza alacaz.

kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün çok şükür herşey yolunda.doktorum erken doğum olmasın diye progestron iğneye tekrar başlattı kontrolümüzde 10 güne düştü.KYR dediği gibi bizde 32 haftalıktan sonra heran doğum oluyor o yüzden kontrollerimiz sıkılaştı her gittiğimde de NST giriyorum.bu arada ben bugün bebişlerimin çanta kıyafetlerini aldım.artık sonlara yaklaşıyoruz.

canımm gözünaydın meleklerin iyimiş hep öyle devam etsinler inşallah.. hastane çıkışlarını 2şer tane mi aldın her bebek için cnm.. genelde sezeryan olursa 2 gece kalındığı iin hastane çıkışlarını da 2 adet istiyorlarmış..

canımm gözünaydın meleklerin iyimiş hep öyle devam etsinler inşallah.. hastane çıkışlarını 2şer tane mi aldın her bebek için cnm.. genelde sezeryan olursa 2 gece kalındığı iin hastane çıkışlarını da 2 adet istiyorlarmış..

evet canım ikişer aldım ama 2 hafta sonra annemde yaptıklarını yollyacak ondanda çok kıyafet var 3 er tane koymayı düşünüyorum hatta kendimede 3 tane gecelik koymayı düşünüyorum her ihtimale karşı :) istersen bende liste var sana pazartesi yollayabilirim hatta burda da yayınlaya bilirim.

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım.
gönül isterki sonuna kadar gidebilelim ama bunada şükür diyeceğim artık
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım:KK16:

canım hiç merak etme doktorun çok güzel bir plan yapmış, rabbimin izniyle işallah sağlıkla alacaksın kucağına meleğini, erken bile doğsa 32. hafta iyi bir süre, benim kuzenimin eşi bundan 10 yıl önce 26 haftalıkken doğum yaptı bebek çok küçüktü, şimdi kızı kocaman oldu, hiç endişelenme tatlım dualarımız seninle

kızlar nasılsınız bişey sorucam size kasıklarınızda ağrı oluyomu yatakta sağa sola dönerken zorlanıyomusun ayağa kalkarken zorlanıyomusunuz bana bi cevap verin nolur ben çok kötüyüm ağrıım çok olyo etrafımda böyle gebelik geçiren yok acaba tüp bebek diemi böyleee ağrıdan kıvranıyorum ya:KK43:

meraba canım aynı sorun bende de var malesef saga sola donerken kasıklarım sıkısmıs patlıycakmıs gıbı agrı yapıyor ne zaman uyansam bı sancıma hıssı var ben 5 ayıma gırıcem sen ne kadarlık oldun?bı 10 gune kadar kontrolum var doktorumla gorusmek ıcın o gunu beklıyorum ınss bı sorun yoktur:18:

birde bu akıntıyla ilgılı bunun bı kıstası yokmu yaa ne bılım az cok kavramı gorecelı bende evhamlandım sımdı benımde zaman zaman akıntılarım oluyor sarıya yakın ama cok dıııl ve beraberınde kasıntı yanma hıssım yok cok sukur turnusol kagıdı gıbı bısıydı sanırım okuduklarımın ıcınde bole bısı vardı ıltıhabın olup olmadığını anlamak ıcın camasıra yerlestırılıyormus derhal bı eczaneden temın etmem gerekıcek sanırım doktoruma gıtmeme daha 10 gun var kurt dustu ıcıme uff bazen herseyı bılmek hem ıyı hem kotu stres hıc bıtmıyo yaaaa:KK25:

evet canım ikişer aldım ama 2 hafta sonra annemde yaptıklarını yollyacak ondanda çok kıyafet var 3 er tane koymayı düşünüyorum hatta kendimede 3 tane gecelik koymayı düşünüyorum her ihtimale karşı :) istersen bende liste var sana pazartesi yollayabilirim hatta burda da yayınlaya bilirim.

canımm çok iyi olur fikir olur banada.. bende artık yavaştan bişiler hazırlayım istiyorum ona göre alayım en acillerini..

birde bu akıntıyla ilgılı bunun bı kıstası yokmu yaa ne bılım az cok kavramı gorecelı bende evhamlandım sımdı benımde zaman zaman akıntılarım oluyor sarıya yakın ama cok dıııl ve beraberınde kasıntı yanma hıssım yok cok sukur turnusol kagıdı gıbı bısıydı sanırım okuduklarımın ıcınde bole bısı vardı ıltıhabın olup olmadığını anlamak ıcın camasıra yerlestırılıyormus derhal bı eczaneden temın etmem gerekıcek sanırım doktoruma gıtmeme daha 10 gun var kurt dustu ıcıme uff bazen herseyı bılmek hem ıyı hem kotu stres hıc bıtmıyo yaaaa:KK25:

poyrazcım evham yapma cnm.. bende az çok ayırt edemediğim için fitile başladım. dediğin gibi göreceli.. ama çoğu kimsede oluyormuş.. tedbir amaçlı doktoruna söylersin o da verirse ilaç kullanırsın.. şimdi kafana takma onu.. benim aylardır var daha yeni başladım..

Maşallah diyorum hepinize kızlar, daha dün gibiydi hamile haberlerinizi alalı doğum da yaklaşıyor maşallah ya , o kadar da oldu mu ya :)) ben hala yerimde sayıyorum :KK43:( Allah güzel hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhh amin. :nazar:

Günaydın kızlar ..
Canlarım hemen bişey yazmak istiyorum ..
Bizler tüp bebek annesi olduğumuz için tabi doğal olarak çok fazla evham yapıyoruz ..
Hele ben , sürekli kendimi dinleme ve kontrol etme durumundaydım , bir ara panik atak oluyorum herhalde dedim ..
Günde 40 sefer Allah'ım ne olur koru yavrumu diye yalvarıyorum , dua etmek lazım ama takıntı durumuna getirmemek lazım ..
Kime sorsam kasık ağrısı , vajina ağrısı , sırt ağrısı , bel ağrısı , baş ağrısı vs vs vs bunları yaşadık , sende yaşayacaksın diyor , belki hepsini , belki bir kaçını belki hiçbirini..
Benim en son kafaya taktığım şey karnımın sertleşmesiydi , magnezyuma başladığımdan beri çok şükür geçti gibi çok nadir oluyor ..
Bol bol süt , ayran tüketiyorum bu arada kalsiyumu sondoz olarak almadığım için ..
Stres erken doğuma sebep oluyor , ne kadar rahat olursak o kadar iyi..
Pınar'ın zeynası bile kocaman oldu ne baredeler atlattı minik kuzum ama geçti bitti çok şükür ..
Şimdi ki korkumuz erken doğum tabi, çoğumuz 5. ve 6 . ayı bitirdik , geriside Allah'ın izni ile çarçabuk geçer ve yavrularımızı kucaklarız ..
Biz rahat bir hamilelik geçiremiyoruz hep bir diken üstü durumumuz var ama buralara kadar geldik ya , devamıda gelir inşallah ..

Akıntı hepimizde var , yumurtalama akıntısından bile falza oluyor benim bazen ..
Araştırmalarım bunun normal olduğunu söylüyor , gebelikte akıntı bir miktar fazlalaşırmış..
Kızlar rengide önemli ama en önemlisi kaşıntı ve yanma yapıp yapmadığıymış..

Bu arada turnosollu kağıt bende yeni öğrendiğim akıntının amniyon sıvısımı yoksa vajinal akıntımı olup olmadığını da söylüyor ..
Hastanede bu durumdan şüphelenen dr'lar turnosollu kağıdı sargı ebzine sarıp , orkid gibi çamaşıra yerleştiriyorlar , renngi değişirse amniyon sıvısı yani kese açılmış demekmiş..
Eczanelerde de satılıyor ..

Bol bol dua edelim , yapacak başka bişeyimiz yok ..
Rabbim'e emanet yavrularımız..

Maşallah diyorum hepinize kızlar, daha dün gibiydi hamile haberlerinizi alalı doğum da yaklaşıyor maşallah ya , o kadar da oldu mu ya :)) ben hala yerimde sayıyorum :KK43:( Allah güzel hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhh amin. :nazar:

Melişş güzel Alllah'ım inşallah tez zamanda sananda nasip eylesin ..
İnan bunu yürekten diliyorum.

canım banada doktorum 32 haftaya gelen bebekten korkma demişti sende Allahın izni ile hiç tedirgin olma doktorun gerçekten çok güzel aydınlatmış seni. dualarımız seninle canım ayy ne güzel kavuşacaksın bebeğine erkenden sağlıklıca çok heyecanlandım bak şimdi:))

Günaydın kızlar ..
Canlarım hemen bişey yazmak istiyorum ..
Bizler tüp bebek annesi olduğumuz için tabi doğal olarak çok fazla evham yapıyoruz ..
Hele ben , sürekli kendimi dinleme ve kontrol etme durumundaydım , bir ara panik atak oluyorum herhalde dedim ..
Günde 40 sefer Allah'ım ne olur koru yavrumu diye yalvarıyorum , dua etmek lazım ama takıntı durumuna getirmemek lazım ..
Kime sorsam kasık ağrısı , vajina ağrısı , sırt ağrısı , bel ağrısı , baş ağrısı vs vs vs bunları yaşadık , sende yaşayacaksın diyor , belki hepsini , belki bir kaçını belki hiçbirini..
Benim en son kafaya taktığım şey karnımın sertleşmesiydi , magnezyuma başladığımdan beri çok şükür geçti gibi çok nadir oluyor ..
Bol bol süt , ayran tüketiyorum bu arada kalsiyumu sondoz olarak almadığım için ..
Stres erken doğuma sebep oluyor , ne kadar rahat olursak o kadar iyi..
Pınar'ın zeynası bile kocaman oldu ne baredeler atlattı minik kuzum ama geçti bitti çok şükür ..
Şimdi ki korkumuz erken doğum tabi, çoğumuz 5. ve 6 . ayı bitirdik , geriside Allah'ın izni ile çarçabuk geçer ve yavrularımızı kucaklarız ..
Biz rahat bir hamilelik geçiremiyoruz hep bir diken üstü durumumuz var ama buralara kadar geldik ya , devamıda gelir inşallah ..

Akıntı hepimizde var , yumurtalama akıntısından bile falza oluyor benim bazen ..
Araştırmalarım bunun normal olduğunu söylüyor , gebelikte akıntı bir miktar fazlalaşırmış..
Kızlar rengide önemli ama en önemlisi kaşıntı ve yanma yapıp yapmadığıymış..

Bu arada turnosollu kağıt bende yeni öğrendiğim akıntının amniyon sıvısımı yoksa vajinal akıntımı olup olmadığını da söylüyor ..
Hastanede bu durumdan şüphelenen dr'lar turnosollu kağıdı sargı ebzine sarıp , orkid gibi çamaşıra yerleştiriyorlar , renngi değişirse amniyon sıvısı yani kese açılmış demekmiş..
Eczanelerde de satılıyor ..

Bol bol dua edelim , yapacak başka bişeyimiz yok ..
Rabbim'e emanet yavrularımız..

Melişş güzel Alllah'ım inşallah tez zamanda sananda nasip eylesin ..
İnan bunu yürekten diliyorum.
çok güzel yazmışsın bilgem biz çok evhamlıyız aslında ne yaparsak yapalım Rabbime emanet kuzularımız Rabbim güzel hayırlı yazılar yazmış olsun sağlıkla huzurla kucağımıza almak nasip olsun kuzucuklarımızı dua etmek bizim tek çıkar yolumuz aslında haklısın

melis kuzumm gün gelecek bizde senin hamile haberlerinle sevineceğiz Allahın izni ile karamsarlık yok canım benim neler geldi neler geçti inan günün birinde sende sa....nki bunları yaşamamış gibi hissedeceksin kendini

kızlar hepinize ayrı ayrı tşekkür ederim içimi rahatlattınız. 32.haftada doğan bebeklerden korkulmayacağını biliyorum ama işte insan bir tedirgin olup evham yapıyor
bizim durum daha farklı çok uzun yollardan geçerek kavıştuk yavrularımıza.
umarım hepimiz gününde ve sağlıklı doğum yapar sıhhatle yavrularımızı kucaklarımza alırız.:nazar:
mayıs sonuna ertelediğim alışverişimi öne çkicem bu durumda
odasını beğendik 15 gn sonra siparişini vericez inş. odamızıda sizinle paylaşayım bakalım beğenecekmisiniz. birkaç değişiklik yaptık odamızda.
mayıs 10 gibide alışverişini yapıcaz nasipse

Eklentiler

• $__stanbul_Bebe_G_4d6e48ddb13cc.jpg
    $__stanbul_Bebe_G_4d6e48ddb13cc.jpg
    178,6 KB · Görüntüleme: 21

canım benim evet günler hızla ilerliyor, az kaldı doğumlara, güzel dileklerin için çok teşekkürler.
rabbim en yakın zamanda hayırlısı ile işallah dilerim sana da bu duyguyu tattırır .

meliscimmm canımm benimm çok saolasın.. gerçekten zaman ne çabuk geçiyor dimi.. Allahım inşallah sanada nasip eder.. inan kendimiz için ettiğimiz her duanın yanına sizleri de ekliyoruz.. en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah..

bilgemm o kadar güzel ve doğru yazmışın ki tam duygularımıza tercüman olmuşun saolasın.. kesinlikle öyle.. yaşadığımız her şey çok normal.. ama bugünlere geliş sürecimiz biraz farklı olduğu için diğer anne adaylarından daha stresliyiz.. aslınd abugünlerin kıymetini bilip tadını çıkarmalıyız, çok istedik çok bekledik bu anları.. Allahım hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla zamanlarında gelmelerini nasip etsin inşallah..

lotuscumm odanızz harika.. prensesin güzel günlerde kullansın inşallah..

bende az önce bi yakınımızın düğününe gittim daha doğrusu sadece evden çıkışına kadar durdum.. orda yılda bi kez ya gördüğüm ya görmediğim teyzeler vardı. malum yine tek dertleri evli çiftlerin bebekleri oluğu için hamile olduğumu görünce çok sevindiler. kaç yıl oldu geç kalmıştın dediler. halbuki sadece 2 yılı biraz geçtik.. geçen ay evlenen biri daha vardı o da hamileymiş. bak ne kadar marifetli filan dediler.. sonra olmuyor tedavi oluyorlar filan dediler. içimden neler geçti tahmin etmişinizdir.. Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

canım kızının odası tam prenseslere layık, çok güzel güle güle sağlıklı günlerde kullanın işallah

kızlar dün oğlumun odasını sipariş ettim takımda bir kaç değişiklik yaptım fotoğrafını çekmeyi unuttum yanlız :KK43:
zaten dolap almadım şifonyer ve karyolasını aldım, 19 mayısta gelecek. rabbim hepimize güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip eder işallah

Lotus bu odayı beğenmemek mümkün mü?
Tam prensesine layık , sağlıcakla büyüsün odasında inşallah ..

Pınar , nec sağolun canlarım ..

Nec ben evleneli 4 yıl 8 ay oldu , hamile kaldığımda kimseye bişey demedim doğal yada tedavi diye ..
Ama herkes tedavi ile olduğunu biliyordu çünkü nerdeyse 5 yıllık evli olucaktık eşimle ..
Bu süre içinde olsaydı herhalde olurdu demişlerdi..
Benim hiç umurumda değil , kim ne düşünürse düşün ..
Kıymetli gebelik bizim ki, nasıl zorluklarla sahip olduk ..
Bir bebeğimi kaybettim ben , başımı öne eğdim sabır Allah'ım dedim ..
Şimdide mükafatlandırdı Mevlam beni diyorum ..

Size yazarken oğluşum tekme atıyor teyzeleri..
Sıpa'm benim , Allah'ım sana hamd olsun ..
Sen koru evlatlarımızı ..

Bizde oda için , sadece şifonyer ve beşiğe karar verdik..
Odasında bir tanede kendim için ranza koyacağım kızlar çünkü benim yatak odam ile bebeğin odası çok uzak ..
Ne olur ne olmaz yanında yatmam gerekebilir..
Anneannesine giderken kullanmak içinde birde park yatak düşündük , sonra kuzenim bizimki yeni almayın dedi oda çıktı aradan .. :KK1:

Kızlar puset , anakucağı , mama sandalyesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

kızlar dün oğlumun odasını sipariş ettim takımda bir kaç değişiklik yaptım fotoğrafını çekmeyi unuttum yanlız :KK43:
zaten dolap almadım şifonyer ve karyolasını aldım, 19 mayısta gelecek. rabbim hepimize güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip eder işallah

Ayyy çok heyecanlanıyorum alışverişler yapıldıkça ..
Sağlıcakla büyüsün odasında paşa oğlun, annesi :)

$54491531_tn30_0.jpg

Kızlar birde bunu almak istiyorum , oto koltuğu hediye gelicek bize..
Bu yüzden bir tane ev tipi anakucağı olsun istedik ..

eşimle dolaşmaya çıkmıştık bir mağazaya girdik bakalım diye baktımki bebek için alışveriş yapıyoruz:KK52:
hastane çıkışımızı aldık 2 adet
4-5 takım tulumlu takım
çeşitli renklerde çıtçıtlı badi
kuvet ve filesi
emzik- bakım seti- çorap -eldiven
alt açma seti
battaniyesi
kocam benden daha heyecanlı şunuda alalım bak burda bu var diye :KK1:
az daha arabada alıyorduk ama kendimi frenledim.:KK1: çokta uygundu baby2go yanında pusetle beraber ama
renk olarak sadece pembe olduğundan azim ettim almadım:KK1:

meliscimmm canımm benimm çok saolasın.. gerçekten zaman ne çabuk geçiyor dimi.. Allahım inşallah sanada nasip eder.. inan kendimiz için ettiğimiz her duanın yanına sizleri de ekliyoruz.. en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah..

bilgemm o kadar güzel ve doğru yazmışın ki tam duygularımıza tercüman olmuşun saolasın.. kesinlikle öyle.. yaşadığımız her şey çok normal.. ama bugünlere geliş sürecimiz biraz farklı olduğu için diğer anne adaylarından daha stresliyiz.. aslınd abugünlerin kıymetini bilip tadını çıkarmalıyız, çok istedik çok bekledik bu anları.. Allahım hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla zamanlarında gelmelerini nasip etsin inşallah..

lotuscumm odanızz harika.. prensesin güzel günlerde kullansın inşallah..

bende az önce bi yakınımızın düğününe gittim daha doğrusu sadece evden çıkışına kadar durdum.. orda yılda bi kez ya gördüğüm ya görmediğim teyzeler vardı. malum yine tek dertleri evli çiftlerin bebekleri oluğu için hamile olduğumu görünce çok sevindiler. kaç yıl oldu geç kalmıştın dediler. halbuki sadece 2 yılı biraz geçtik.. geçen ay evlenen biri daha vardı o da hamileymiş. bak ne kadar marifetli filan dediler.. sonra olmuyor tedavi oluyorlar filan dediler. içimden neler geçti tahmin etmişinizdir.. Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

canım kızının odası tam prenseslere layık, çok güzel güle güle sağlıklı günlerde kullanın işallah

Lotus bu odayı beğenmemek mümkün mü?
Tam prensesine layık , sağlıcakla büyüsün odasında inşallah ..

Biz

teşekkür ederiz teyzeleri daha iyisi sizin kuzuların olsun inş.:nazar:
yatak almıyorum onun yerine yatak odama koyacağım park yatak alıcam
ve kızımın odasına tek kişilik bazalı yatak koyucam

X