2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

teşekkür ederim canım....

bir prenses daha tebrik ederim canım.

kızların hakimiyeti var bu sene desenize
evet ya.... listeye bakayım dedim ama bulamadım......

evet canım bende öğretmenim.
canım biz 31 ide çalışıp alabiliyoruz diye biliyorum. sen 31. in içindeyken izin dilekçeni idareye ver. hafta başında ver ama :44: 31. bitince ayrılırsın.
ama ben son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. haziran başına denk geliyor 31 haftam. zaten haziranda bir hafta okul sonrada seminerler var.
en azından ekimdede ücretli iznimi kullanırım diye düşünüyorum.

bende tam senin kişisel temizlik mesajını okuyodum baktım adını gördüm aşağıda.... nasılsın bebiş nasıl??

canıımm saolasın iyiyiz çok şükür yaklaşık 3te 2sini tamamladık inşallah diğer kısmıda sağlıkla tamamlarız.. sen nasılsın canım yavruşu bugün mü gördünüz?

ermerim sanıırm senin ağustosa geliyor doğumun değil mi?? evet o yüzden çalışman daha mantıklı en azından sonraki iznin kullanırsın.. benim inşallah haziran 13ü gibi. sonrasında kullancak bişi yok pek o yüzden öncesini tam kullanmak istiyorum. bide okul öncesi öğretmeniyim çocuklarla zor oluyor. hadi sınıftakiler dikkat ediyorlar ama diğer sınıftakiler hiç dikkatli değil artık elim karnımda koruyarak yürüyüroum her an bi çocuk koşarak gelebilir diye. bi de boylar tam karnımın hizasında.. Allaha emanetiz hepimiz..

benim temmuz sonunda olucak inşallah.
bende senin gibi olsam tabi öle yaparım. hatta mümkünse öncesinde alabildiğim kadar rapor alırım. bu yılın raporlarını yani. doğum sonrası ücretsiz izin alıcaksan yani rapor kullanmıcaksan raporlarını öncesinde kullan 40 günü yani.
bende okul öncesi öğretmeniyim aynen elim karnımda dolaşıyorum sınıfta. bebeğimin olucağını söyledim çok şaşırdılar. bebeğini mi seviyosun diyolar. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

işte ücretsiz izin işim kesin değil o yüzden o zamana da bırakayım istiyorum cnm.. aa meslektaşız bi de bende karnıma dokunayım hemen birbirlerine bişey söylüyorlar. yemek yiyorum 'öğretmenin sen çok yemelisin bebeğinin de karnı doysun büyüsün' diyolar. epey heyecanlı onlarda. her gün bebek muhabbeti var sınıfta. resim yapıyorlar evde, bi ben bi eşim aramızda bebek ya da beni çiziyorlar karnıma bebek çizmişler. karnımı seviyorlar, öpüyorlar. çok tatlılar ya duygulanıyorum walla. Allahım bebeklerimize kavuştursun inşallah bizleri..

Günaydın kızlar ..
Hayırlı cumalar herkese..
Maşallah prensesler arttı , sağlıcakla gelin kuzularımız

Canim tesekkur ederim canim vallaha son ultrason resminde nasil kiz tipi var anlatamam narin minik bir surat :) doktor kiz demesede resimden anlarsin inan :) iyi olmana sevindim cnm benim de ozellikele yemeklerden sonra karnim cok geriliyor ama genel olarak eger gomlek tarzi birsey giyersem cok dikkatli bakmak lazim hamile mi degil mi diye birde otobuste ayakta durmak istemiyorum hemen bos yere oturuyorum yasli teyzeler filan bana bakiyor yer vereyim diye orali olmuyorum gobegimi gosteriyorum ama pek anlasilmadigi icin anlamiyorlar hehe :)) demek 19.hafta benimde cikar belki bugun bende annemden badem yagi istedim surekli nemli tutmak adina iyi olur...

merhabalar güzel anne adayları... geçmişe göz atmadan önce prensesimin haberini paylaşmak istedim
kızım olucak teyzeleri

hayirlisi olsun kizlarimiz artiyor masallah :)))bu sene kiz senesi orasi kesin ...

merhaba güzel anneler ve tatlı kuzucuklarımız

uzun zmandır iş yoğunluğum nedeniyle yazamadım. bugün evdeyim tetanoz aşımın 2. dozunu vuruldum izin aldım evde dinleniyorum.

aramıza yeni katılan güzel prenses ve prens anneleri hayırlı olsun.

ne güzel oğlumun burada birçok kardeşi oluyor.

arkadaşlar isim, beşik ve bebek arabası konusunda hala çok kararsızım. hergün fikrimiz değişiyor. zaman da az kaldı.

ana kucağı olarak cihcconun ahşap ayaklı kırmızı renkli olanını aldık.

artık köklü bir alışverişe başlamak lazım.

hepinizi çok öpüyorum.

canım bende aynı senin gibiyim 40 kere fikir değiştirdim.nisan gibi alışveriş yapacam daha sonra çıkmakta zorlanırım diye.neyse hayırlısı bakalım.

Kizlar merhabalar,

Bugun 3lu testimin sonucu cikti cok sukur 2li testim gibi o da gayet iyi cikmis..cok mutlu oldum ...kizlar size birsey soracagim 2li 3lu test iyi cikinca amniosentez yapilmiyor diymi?bu doktordan doktora degisiyor mu bu durum?benim yasim 35..35e gireli 1 ay oldu ama yinede 35...:) ne dersiniz bu duruma?

Birde gogus ve karin bolgesine kakoa yagi suruyorum ama vucudumun geneline neutrogena nemlendirici suruyorum bazende nivea bu kremlerin surulmesinde sakinca var mi?

canım amniyosentez hakkında bildiğim 35 yaş üstü yapılıyor, doktorun gerekli görmediyse yapılmasına da gerek yoktur bence...
ben karnıma nivea nın nemlendiricisini sürüyorum onun dışında başka bir krem kullanmıyorum, doktorum nemlendiricinin bir sakıncası olmadığını kullanabileceğimi söylemişti.

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bana kalırsa gerek yok amniyosenteze şükürler olsun yolunda herşey.
bildiğim kadarı ile nemlendiricilerin hiç bir zararı yok bende lierac diye bişey kullanıyorm bide bebe yağı. ama göbüşüm çoook kaşınıyo henüz çatlamadam ama sanırım çatlayıp patlıyacağım
olsun değer kıçeme

canım senin tabi daha ileri olduğu için kuzu artık karar vermek gerekiyo yavaş yavaş
ben beyazbeşik ve beyaz komidine karar verdim yatak odam çok müsait araba içinde baby go 2 diye bi marka var arabakoltuğu ile birlikte satılıyo pembeli hoşuma gitti tek ellle kapanıyo falan biraz ağır ama sonrasındada ucuz bi puset alırım dedim işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…