2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

cloudy, necc,bilgem, alias

benim zeynanın teyzoşları çokkk teşekkür ederiz cnlarım Allahıma şükürler olsun bi doğsun benim kız totosun ısırcam onun:))
kızlar gece uykularım bitti benim( şikayet etmek için söylemiyorum şükürler olsun bugünlerimize. sağa sola yattığım için sürekli belli bi yerden sonra kalçalarıma tarifsiz bi ağrı giriyor bütün bacaklarım sanki romatizma ağrısıymış gibi ağrıyor bende oturarak uyuyorum bi 45 dk falan geçiyor sonra tekrar yatıyorum neyse şükürler olsun bu günlerimize kuzum canım kızım iyi olsunda gerisi önemli değil

çok saolasın dewcim.. rahminle ilgili bişi duymadım ama inşallah sıkıntı yaratıcak bişey değildir.. Allahım hepimizi, meleklerimizi korusun inşallah...

bilgemm öyle gerçekten yaa.. biraz stres sıkıntı olsun hemen yavrularımız etkileniyor.. dünde ultrasonda yavrum kaşlarını çatmış gibi duruyormuş doktor dedi biraz sinirli galiba. dedim annesi üzmüştür 2 gündür kafama takınca onu da etkilemişim sanırım.. şimdi inşallah iyidir yavrumda..

pınarcımm ben de inanılmaz deliksiz uyur, top atsan uyanmazdım şimdi su içmeye kalkıyorum, lavaboya gidiyorum eşim bile şaşırıyor.. kalktığımda da tek tarafa yattığım için uyuşma hissediyorum. sonrasında bazen tekrar uyumak zaman alabiliyor. şu ana kadar çok etkilemedi ama herkes yastık öneriyor. fonksiyonlu anne yastığı mı neymiş adı. sonrasında emzirmede de kullanılıyormuş. bacakların arasında alıp hem sola yatışını kolaylaştırıyormuş hem de rahat uyku uyumanı.. bi dene istersen canım..

Son düzenleme:

cok sevindim guzelim ya gelmis gecmis olsun diyelim....allah beterinden korusun...

Bende hep sol tarafima yatmak istiyorum kizim daha iyi beslensin rahat etsin diye ama nasil uyusarak gecenin bri vakti uyaniyorum mecburen diger tarafima donuyorum simdi boyleyim ilerleyen gunlerde nasil olurum bilmem...

Günaydın kızlar 8 mat dünya kadınlar günümüz kutlu olsun ..

Kızlar ben normaldehep yüzükoyun yatmaya alışıktım sağa sola yatmak benim içim imkansızdı . Ama anne olunca durum değişiyor tabi..
Sırt üstü bile yatınca vijdanım sızlıyor , ısrarla sola yatmaya çabalıyorum ..
Ne yapalım sayılı günler kızlar az kaldı :)

Kızlar göbüşünüz kaçıncı haftada çıktı yaa çıktı mı ..
Biz tam 4.5 aylık olduk ama azıcık bir çıkıntı var ..
Herkes ne azı bayağı var diyor ama bana hiç öyle gelmiyor..

cnm 20 haftadan sonra cıkıyor tam olarak benımde oleydı bisabah bi kalktım karnım çıkmıs
buarada bütün annişlerin kadınlar günü kutlu mutlu cocuklu olsun inşşş

canım ben de yüzüstü yatatrdım hep, ilk üç ayda alıştırdım kendimi şimdi çok şükür sola yatmaya alıştım...
göbişe gelince 10 güne kadar iyice şiştiğini anlayacaksın, benim 18 den sonra sanki birden çıktı :)

benimde cok yok karnim zaten hic kilo almamisin yine sanirim birazda onunla ilgili kuzum hizla kilo aliyor cok sukur ama bende tık yok :) bence onumuzdeki ay itibariyle hem hareketleri hissedegiz hemde karnimiz cikacak banada oyle geliyor ..

bende hepinizin dunya kadinlar gununu kutluyorum kizlar...

ben de ısırcam ben de :))))) bacaklarının arasına yastık koyup uyumayı dene çok işe yarıyor.

canım çok büyük geçmiş olsun, maşallah oğlun bak iyiymiş şükürler olsun, doğum yaklaştıkça insan her ağrıdan korkar oluyor

kızlar yatma pozisyonunda doktorun önerisi sol tarafımıza yatmamız ama sürekli sol tarafa yatmakta sakıncalı bebek sıkışabiliyormuş sol tarafta ve doğumda problem olabiliyormuş. bunu bana hamileliği boyunca sadece sol taraf yatan bir kaç arkadaşım söyledi doktorumada sordum tavsiye ediyoruz sürekli yatın demiyoruz dedi.
sağ ve sol taraflı olarak nöbetleşe yatarsanız kalktığınızda uyuşukluk hissetmezsiniz

bende bi sağ bi sol yapyorm ama kalçam çok ağrıdı neyse çok şükür bu günlerimize

canım benim 20 haftalıtan sonra birden bire çıktı.o yüzden bugün yarın çıkar karnın.

canım hayırlı olsun herşeyin çok güzel çıkmasına sevindim...

canım ben badem yağı sürüyorum sürmezsem çok kaşıntım oluyor bende tavsiye ederim badem yağını sür bol bol...

merhaba arkadaşlar
kontrolü olan arkadaşlar bebişlerin iyi olmasına çok sevindim.
DEW demek bizim prenseslere bir prenses daha katılıyor tebrik ederim.
varmı başka cinsiyetini öğrenemeyen...

birkaç gündür karnım çok gergin benimde.
büyümeye başladı artık.
gören velilerim şaşırıyor birden nasıl büyüdü diye
çatlaklar konusunda eğer ailenizde varsa kaçınılmazmış arkadaşlar.
badem yağı ve bebe yağı kullanmaya başladım bende. çatlarsada en azından elimden geleni yaptım diye kendini tatmin ederim
yatış pozisyonuda doktorlar öneriyor evet gece sol tarafa yatamayanlara gündüz 2 saat sol taraflarına yatmaları öneriliyor bendende tavsiye aksatmayın. bebeğin kan dolaşımını etkilşyormuş sol tarafa yatmak.

bizimde yarın 19 haftamız bitiyor çok şükür. rabbim bu günleride gösterdiya binlerce şükürler olsun.

Son düzenleme:
merhabalar güzel anne adayları... geçmişe göz atmadan önce prensesimin haberini paylaşmak istedim
kızım olucak teyzeleri

canımm sen de öğretmensin dimi? ya bu gebelik izne ne zaman ayrılınıyor. 32. haftada ama 31+1 olunca 32 hafta sayılıyoruz o zaman mı ayrılıcaz yoksa 32+0 da mı? ben gerçi Allah nasip ederse 30da ayrılıyalım istiyorum rapor kullanarak ama.ona göre kaç gün rapor almam gerekecek acaba? sen ne öğretmenisin cnm

bende tam senin kişisel temizlik mesajını okuyodum baktım adını gördüm aşağıda.... nasılsın bebiş nasıl??

cloudycim çok saol cnm.. evet artık her değişikliği didik didik inceliyoruz ama Allahın izniyle herşey sağlıkla devam eder inşallah iyi düşünüp iyi olsun diyorum ama arada korkular geliyor..

akasyacımm prensesin hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…