biz geldik kızlar herkese çok teşekkür ederim iyi dİlekleri için. çok şükÜr kızımI bu gün hem çocuk kardiyoloğu hemde periontolog inceledi RABBİME BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN HER ŞEY YOLUNDA .inşallah hepimizin gebeliği böyle sağlıklı sürer bizde sağlıkla kucaklarız kuzularımızı...
biz geldik kızlar herkese çok teşekkür ederim iyi dİlekleri için. çok şükÜr kızımI bu gün hem çocuk kardiyoloğu hemde periontolog inceledi RABBİME BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN HER ŞEY YOLUNDA .inşallah hepimizin gebeliği böyle sağlıklı sürer bizde sağlıkla kucaklarız kuzularımızı...
cloudy, necc,bilgem, alias
benim zeynanın teyzoşları çokkk teşekkür ederiz cnlarım Allahıma şükürler olsun bi doğsun benim kız totosun ısırcam onun:))
kızlar gece uykularım bitti benim( şikayet etmek için söylemiyorum şükürler olsun bugünlerimize. sağa sola yattığım için sürekli belli bi yerden sonra kalçalarıma tarifsiz bi ağrı giriyor bütün bacaklarım sanki romatizma ağrısıymış gibi ağrıyor bende oturarak uyuyorum bi 45 dk falan geçiyor sonra tekrar yatıyorum neyse şükürler olsun bu günlerimize kuzum canım kızım iyi olsunda gerisi önemli değil
Günaydın kızlar 8 mat dünya kadınlar günümüz kutlu olsun ..
Kızlar ben normaldehep yüzükoyun yatmaya alışıktım sağa sola yatmak benim içim imkansızdı . Ama anne olunca durum değişiyor tabi..
Sırt üstü bile yatınca vijdanım sızlıyor , ısrarla sola yatmaya çabalıyorum ..
Ne yapalım sayılı günler kızlar az kaldı :)
Kızlar göbüşünüz kaçıncı haftada çıktı yaa çıktı mı ..
Biz tam 4.5 aylık olduk ama azıcık bir çıkıntı var ..
Herkes ne azı bayağı var diyor ama bana hiç öyle gelmiyor..
Kızlar ben normaldehep yüzükoyun yatmaya alışıktım sağa sola yatmak benim içim imkansızdı . Ama anne olunca durum değişiyor tabi..
cloudy, necc,bilgem, alias
benim zeynanın teyzoşları çokkk teşekkür ederiz cnlarım Allahıma şükürler olsun bi doğsun benim kız totosun ısırcam onun:))
kızlar gece uykularım bitti benim( şikayet etmek için söylemiyorum şükürler olsun bugünlerimize. sağa sola yattığım için sürekli belli bi yerden sonra kalçalarıma tarifsiz bi ağrı giriyor bütün bacaklarım sanki romatizma ağrısıymış gibi ağrıyor bende oturarak uyuyorum bi 45 dk falan geçiyor sonra tekrar yatıyorum neyse şükürler olsun bu günlerimize kuzum canım kızım iyi olsunda gerisi önemli değil
pınarcımm herşeyin yoluna olmasına çok sevindimm Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahhh..
dewcim hadi gözünaydın prenses büyüyor maşallahhh..
edanurcum inşallah güzel hayırlı haberini alırız..
sevincimm henüz çatlak yok bende ama bu hafta karnım kaşınmaya başladı :) sanırım ilk belirtiler bunlar..
bende bu sabah kalktım çatı kemikleri denen yer var ya kasıkların ortasında bi ağrı oldu biraz yattım geçti çok şükür. sonra okulda filanda çok hissedemedim yavrumu hemen hastane hastane randevu aradım bi yerde buldum gittik babasıyla akşam üstü. Allahım a bin şükür iyimiş bitanem. çatıdaki kasıktaki ağrılar, karın sertleşmeleri normalmiş.. siz de yaşarsanız tedirgin olmayın.. haftaya da kendi doktorumuza gidicez inşallah.. Allahım sağlıkla büyütsün yavrularımızı, zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
güzel annişler nerde yaff huhuuuu
kımsecıkler kalmamıs herhalde yavs yavas yaz gelıoya gezıntılere cıkıolar koca göbüşlüler
annişler catlaklarınız basladımı ben bu sabah bı baktım karnımın alt kısımları catlamısoldumu sizdede
merhaba arkadaşlar
kontrolü olan arkadaşlar bebişlerin iyi olmasına çok sevindim.
DEW demek bizim prenseslere bir prenses daha katılıyortebrik ederim.
varmı başka cinsiyetini öğrenemeyen...
birkaç gündür karnım çok gergin benimde.
büyümeye başladı artık.
gören velilerim şaşırıyor birden nasıl büyüdü diye
çatlaklar konusunda eğer ailenizde varsa kaçınılmazmış arkadaşlar.
badem yağı ve bebe yağı kullanmaya başladım bende. çatlarsada en azından elimden geleni yaptım diye kendini tatmin ederim
yatış pozisyonuda doktorlar öneriyor evet gece sol tarafa yatamayanlara gündüz 2 saat sol taraflarına yatmaları öneriliyor bendende tavsiye aksatmayın. bebeğin kan dolaşımını etkilşyormuş sol tarafa yatmak.
bizimde yarın 19 haftamız bitiyor çok şükür. rabbim bu günleride gösterdiya binlerce şükürler olsun.