- 21 Kasım 2011
- 306
- 2
merhabalar güzel anne adayları... geçmişe göz atmadan önce prensesimin haberini paylaşmak istedim
kızım olucak teyzeleri
bir prenses daha tebrik ederim canım.
kızların hakimiyeti var bu sene desenize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar güzel anne adayları... geçmişe göz atmadan önce prensesimin haberini paylaşmak istedim
kızım olucak teyzeleri
teşekkür ederim canım....cloudycim çok saol cnm.. evet artık her değişikliği didik didik inceliyoruz ama Allahın izniyle herşey sağlıkla devam eder inşallah iyi düşünüp iyi olsun diyorum ama arada korkular geliyor..
akasyacımm prensesin hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh..
evet ya.... listeye bakayım dedim ama bulamadım......bir prenses daha tebrik ederim canım.
kızların hakimiyeti var bu sene desenize
canımm sen de öğretmensin dimi? ya bu gebelik izne ne zaman ayrılınıyor. 32. haftada ama 31+1 olunca 32 hafta sayılıyoruz o zaman mı ayrılıcaz yoksa 32+0 da mı? ben gerçi Allah nasip ederse 30da ayrılıyalım istiyorum rapor kullanarak ama.ona göre kaç gün rapor almam gerekecek acaba? sen ne öğretmenisin cnm
kızım olucak teyzeleri
bende tam senin kişisel temizlik mesajını okuyodum baktım adını gördüm aşağıda.... nasılsın bebiş nasıl??
ermerim sanıırm senin ağustosa geliyor doğumun değil mi?? evet o yüzden çalışman daha mantıklı en azından sonraki iznin kullanırsın.. benim inşallah haziran 13ü gibi. sonrasında kullancak bişi yok pek o yüzden öncesini tam kullanmak istiyorum. bide okul öncesi öğretmeniyim çocuklarla zor oluyor. hadi sınıftakiler dikkat ediyorlar ama diğer sınıftakiler hiç dikkatli değil artık elim karnımda koruyarak yürüyüroum her an bi çocuk koşarak gelebilir diye. bi de boylar tam karnımın hizasında.. Allaha emanetiz hepimiz..
kızım olucak teyzeleri
benim temmuz sonunda olucak inşallah.
bende senin gibi olsam tabi öle yaparım. hatta mümkünse öncesinde alabildiğim kadar rapor alırım. bu yılın raporlarını yani. doğum sonrası ücretsiz izin alıcaksan yani rapor kullanmıcaksan raporlarını öncesinde kullan 40 günü yani.
bende okul öncesi öğretmeniyim aynen elim karnımda dolaşıyorum sınıfta. bebeğimin olucağını söyledim çok şaşırdılar. bebeğini mi seviyosun diyolar. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
merhaba arkadaşlar
kontrolü olan arkadaşlar bebişlerin iyi olmasına çok sevindim.
DEW demek bizim prenseslere bir prenses daha katılıyor tebrik ederim.
varmı başka cinsiyetini öğrenemeyen...
birkaç gündür karnım çok gergin benimde.
büyümeye başladı artık.
gören velilerim şaşırıyor birden nasıl büyüdü diye
çatlaklar konusunda eğer ailenizde varsa kaçınılmazmış arkadaşlar.
badem yağı ve bebe yağı kullanmaya başladım bende. çatlarsada en azından elimden geleni yaptım diye kendini tatmin ederim
yatış pozisyonuda doktorlar öneriyor evet gece sol tarafa yatamayanlara gündüz 2 saat sol taraflarına yatmaları öneriliyor bendende tavsiye aksatmayın. bebeğin kan dolaşımını etkilşyormuş sol tarafa yatmak.
bizimde yarın 19 haftamız bitiyor çok şükür. rabbim bu günleride gösterdiya binlerce şükürler olsun.
kızım olucak teyzeleri
cloudy ısır kuzum benim kızı ben senin oğlanı yicemm çünkü
kızım olucak teyzeleri
merhaba güzel anneler ve tatlı kuzucuklarımız
uzun zmandır iş yoğunluğum nedeniyle yazamadım. bugün evdeyim tetanoz aşımın 2. dozunu vuruldum izin aldım evde dinleniyorum.
aramıza yeni katılan güzel prenses ve prens anneleri hayırlı olsun.
ne güzel oğlumun burada birçok kardeşi oluyor.
arkadaşlar isim, beşik ve bebek arabası konusunda hala çok kararsızım. hergün fikrimiz değişiyor. zaman da az kaldı.
ana kucağı olarak cihcconun ahşap ayaklı kırmızı renkli olanını aldık.
artık köklü bir alışverişe başlamak lazım.
hepinizi çok öpüyorum.
Kizlar merhabalar,
Bugun 3lu testimin sonucu cikti cok sukur 2li testim gibi o da gayet iyi cikmis..cok mutlu oldum ...kizlar size birsey soracagim 2li 3lu test iyi cikinca amniosentez yapilmiyor diymi?bu doktordan doktora degisiyor mu bu durum?benim yasim 35..35e gireli 1 ay oldu ama yinede 35...:) ne dersiniz bu duruma?
Birde gogus ve karin bolgesine kakoa yagi suruyorum ama vucudumun geneline neutrogena nemlendirici suruyorum bazende nivea bu kremlerin surulmesinde sakinca var mi?
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bana kalırsa gerek yok amniyosenteze şükürler olsun yolunda herşey.Kizlar merhabalar,
Bugun 3lu testimin sonucu cikti cok sukur 2li testim gibi o da gayet iyi cikmis..cok mutlu oldum ...kizlar size birsey soracagim 2li 3lu test iyi cikinca amniosentez yapilmiyor diymi?bu doktordan doktora degisiyor mu bu durum?benim yasim 35..35e gireli 1 ay oldu ama yinede 35...:) ne dersiniz bu duruma?
Birde gogus ve karin bolgesine kakoa yagi suruyorum ama vucudumun geneline neutrogena nemlendirici suruyorum bazende nivea bu kremlerin surulmesinde sakinca var mi?