Gunaydin kizlar.
Dew gunaydin guzel anne:)
Nec evet belisin mobilyalari fiyatida cok uygun geldi bana.
Kizlar bebegimin hareketlerini hala hissedemiyorum.
Ne zaman hissettiniz siz?
Kyr aynen bende valla arkadaşım ..Bende de hiç his yok cnm, ne kelebek kanat çırpıyor, ne balık kayıyor:)))) Beklemek çok keyifli ama sürekli elim karnımda, sola yat, sağa yat, sessizlikte dinle:))) Küçük bir kıpırtı duyacağım diye maymun oldum valla:)))) Ama az kaldı cnm, sanırım 1-2 haftaya biz de net şekilde hissediyor oluruz.
Çok geçmiş olsun Sevinç..canlar nerdesınız sız bugun kımse yok burda ben grıp oldum galıba burnum akıo bogazlarım sızlıo ne yapabılırm bana bir çareee
bilgemm fiyatlar nasıl beliste??
kyr, bilgemm ben de 16 sonları 17 başları gibi hissettim ilk.. sonra arada hafif hafif.. ama ilk hamileliklerde 20. haftada hissedilirmiş asıl.. 2. 3. hamileler 16larda hissedermiş. benim yavrumda 20den sonra daha sert hareketlere başladı çok şükür.. önceden saatlerce elim karnımda beklerdim şimdi hamdolsun ben buradayım diyor.. Allahım o güzel duyguyu hepimize her zaman nasip etsin inşallah..
sevincim geçmiş olsun canım bol bol c vitamini tüket.. inşallah ilerlemeden atlatırsın..
Herkese selam, epeydir yazamadım ama sık sık okudum yazdıklarınızı. Şükürler olsun herkes iyi, biz de iyiyiz kuzularımla. Değinilen konulara ben de birşeyler söyleyeyim;
- Benim de çok ağrım oluyor, gaz ağrısı, kasık ağrısı, bıcak saplanması:))) hepsi var bende de. Geçen hafta çok sinirim bozulmuştu bu ağrılara, bu hafta rahatladım. Artık ağrıların şekline göre isim koydum, şimdi gazım var, bu rahim büyümesi diyerek kendimi rahatlatıyorum.
- Bilgemin paylaştığı fotoları çok beğendim, dilerim herkes gönlünden geçtiği gibi odalar kurar bebeğine. Malum bizim bebekler sıra beklemedi, beraber geliyor o yüzden elleri mahkum paylaşacaklar herşeyi ve doğar doğmaz azla yetinmeye alışacaklar:))) Ben oda yapmayı düşünmüyorum. Tek bebeğim olsa keyfime keder şeyler alabilirdim, yatak ve beşik gibi. ancak bu durumda en makul şekilde ihtiyaçlarını gidermek önceliğimiz, bunu yaparken de keyifli kısımları atlamamız gerekecek. Olsun, onlar sağlıklı olsun da varsın az eşyaları olsun.
pinar1202 süpersin yine döktürmüşsün arkadaşım, ağzına sağlık, bebeğine sağlık. Çekilen onca acı aylar sonra bebeklerimizi kokladığımız anda çooook uzaklarda kalacak ve her birimiz yine olsa yine çekerdim, şükürler olsun diyeceğiz inşallah.
AliasBlue cnm çok sevindim, şükür binlerce şükür Rabbime bugünleri de gördük.
muhhanim park yatak konusunda nedense ben de hiç olumlu düşünmüyorum, bez oluşu, basit görüntüsü, rahatsız hissi veriyor bana. İmkanı ve yeri olan anneler genelde kendi odalarına beşik, bebek odasına yatak alıyor. Burada tercih tamamen seninle alakalı bence. Büyüyen beşik hiç görmedim, henüz o kısma gelemedim çünkü:))) ama düşüncesi hoşuma gitti, ilk fırsatta bakacağım ben de.
sevinc85 ayrıntılı ultrason da geride kaldı çok şükür. Bundan sonrası doğum heyecanı sanırım. Allahım sonuna kadar sağlıkla nasip etsin.
sesiler şükür çok şükür. Böyle güzel haberler duydukça içimiz açılıyor. Hepimiz hayırla, keyifle kavuşalım bebeklerimize.
canlar nerdesınız sız bugun kımse yok burda ben grıp oldum galıba burnum akıo bogazlarım sızlıo ne yapabılırm bana bir çareee
selam kizlar bugün transferimin 5.günü sabah uyandim affedersiniz ishal oldum bu normalmi sizce bu sizdede oldumu hic
bir an önce test günüm gelsede kurtulsam bu izdiraptan......
misafirim var uzun yazamıyorum canım ama o belirtiler yalancı kasılmalar vucüt kendini doğuma hazırlıyomuş benim neredeyse 17. haftadan beri minik minik oluyo doktoruma sordum ağrı olmadığı müddetçe gayet normal dedi günde 3-4 defa olması normal miş sakın tedirgin olma.haftasonu kimsecikler girmedi ya hayırdır nerelerdesiniz arkadaşlar?? son bi haftadır topic epey aşağılarda.. inşallah herkes bebişleriyle iyidir..
benim haftalara yakın olan arkadaşlar??? dün akşam tam uzanırken karnımda bir sertleşme oldu böyle epey sertti sonra geçti. bugün bi kaç defa tekrarladı. internette bu haftalarda normal diyor ama yine de tedirgin oldum. inşallah artmaz ama artarsa haftaya olan randevumu öne alıcam. böyle durum yaşayan ya da duyan oldu mu?? dua edin en olur.. inşallah normaldir..
misafirim var uzun yazamıyorum canım ama o belirtiler yalancı kasılmalar vucüt kendini doğuma hazırlıyomuş benim neredeyse 17. haftadan beri minik minik oluyo doktoruma sordum ağrı olmadığı müddetçe gayet normal dedi günde 3-4 defa olması normal miş sakın tedirgin olma.
canım benim sağolasın bende çok sevindiınm ama birazda kafam karışmadı değil neyse hayırlısın olsun ayrıntılı ultrason zamanımız gelsin de inşallah bi sorun yoktur bu arada kilo almışım :18:
sen nasılsın canım nasıl gidiyo[/QUOTE
haklisin insanin icine bir kuruntu girdimi atmak zor oluyor zaten ben de azcik pinpiriklik vardir hamilelilkle manyaga dondum :)) neyse sen simdi kendini uzme bakalim ayrintili ultrason ne diyecek bence yokoldu geri de gelmeyecek insallah...
Ben iyiyim cok sukur bu hafta 2 gun kasik agrim oldu endise yaptim ama gecti cok sukur sali gunu doktor randevumuz var 3lu tarama testi yapacak doktor her doktor oncesi yasanan telas var bende bebegimi gorecek olmak hersey yolunda mi duymak bakalim 2li test iyi cikmisti dilerim buda oyle cikar....
ya buradaki herkez öyle pinpirikli sanırım valla tipik hamiş sendromuikili testin iyi çıktıysa diğerleride ii çıkıyo benim de öle oldu telaşlanma dicem ama faydasız biliyorum
haftasonu kimsecikler girmedi ya hayırdır nerelerdesiniz arkadaşlar?? son bi haftadır topic epey aşağılarda.. inşallah herkes bebişleriyle iyidir..
benim haftalara yakın olan arkadaşlar??? dün akşam tam uzanırken karnımda bir sertleşme oldu böyle epey sertti sonra geçti. bugün bi kaç defa tekrarladı. internette bu haftalarda normal diyor ama yine de tedirgin oldum. inşallah artmaz ama artarsa haftaya olan randevumu öne alıcam. böyle durum yaşayan ya da duyan oldu mu?? dua edin en olur.. inşallah normaldir..
evet gayet normal canım..benim 5. aydan doğuma kadar sürmüştü..ara ara oluyor tabii..ufak ufak doğuma hazırlık bunlar ...
Günayın kızlar ..
Rahmin top gibi olmasınıda ben çok uzun zamandır hissedyorum artık daha net ..
Bebek toplanıyor bi yerde elime geliyor kasıklarıma dokununca ..
Baya sert tabi..
Kızlar bununla ilgili topikleri kurcalayınca çok denk gelmiştim ..
Rabbim korusun evlatlarımızı ..
kızlar günaydın....ben bugün bebişlerimi gördüm geldim çok şükür her şey yolunda.uzun zamandır yazamıyorum okuyordumda yazacak pek vaktim olmadı.herkesin iyi olmasına sevindim.bende konulara değinmek istiyorum.bilgemm:canım dünde eşimle birlikte baktık kıyafet araba koltuğu yatak puset....... gerçekten çok pahalı bizimkiler ikiz olunca iyi masraf oluyor ama canlırısağolsun yeterki sağlıklı dünyaya gelsinler alırız hepsini.
nec:canım o kasılmalar normal bende de oluyor bazen çok sık oluyor bazen hiç olmuyor.bu arada canım tebrik ederim son üçüncü ayına girmişsin benimde az kaldı.artık riskli dönemlerdeyiz doktorum bugün bana öyle dedi artık çocuğun kilosu için yiyeceksin onun kilo alacağı besinler almalısın dedi.bende bebişlerimin hareketlerini hissediyorum bazen film izlerken ben onlarını unutursam onlar hemen hareket edip hatırlatıyorlar :))))) dışardan elini koyup hissetmek çok daha güzelmiş :))))
pınar:canım yazdığın yazı çok hoşuma gitti duygularını çok güzel anlatmışsın eline düşüncelerine sağlık.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi.
kyr:canım hareketlerini çok yakında hissedersin o kadar hissedeceksinki gece uykunda bile pıt pıt hareketlerini duyacaksın :))))))