herkese günaydın kuzucuklar ve onların tontiş annecikleri
kaç gündür yazamadım misafirlerim vardı. herkesin iyi olmasına çok sevindim.doktorum bizden kızım için fetal eko kardiyografisi istedi. genelde tüp bebeklerden istiyomuş ve bebeğimizde 1-2 saniye kalp nritim hızında yavaşlanma oldu dün ilk defa. doktor bişey çıkacağını sanmıyorum ama yinede yaptıralım dedi. yarın onu yaptıracağız inşallah bir sorun çıkmaz bizim için dua edin teyzecikleri. detaylı organ taramamız bitti şükürler olsun. yarın ki kalp taraması ve şeker yüklemesini atlattık mı rahatça doğumumuzu bekleriz artık Rabbimin izni ile.
çıkmıcak inşallah ben inanıyorum:))cnm ıns bısı cıkmaz oyle olur ya canını sıkma bak baska seyler cıkmamıs ayrıntılıda maşşallah kuzuma
bu arada seker yuklemesı ıcın erken degılmı tatlım
çıkmıcak inşallah ben inanıyorum:))
şeker yüklemesi 24-25. hafdtalarda yapılıyomuş onuda atlattık mı demek istemiştim camnım:))
Selam kizlar yarin büyük gün test günüm benim yarin,
ne olur bana dua edin bu 3.denemem insallah bebegim benimlendir
asil test günüm Cuma günü ama doktor yarinda test istedi tabi yarin ögrenemem hemen burda bir gün sonra ögreniyoruz yani persembe belli olur yarin transferimin 8inci günü transfer günü sayarsak 9uncu gün oluyor insalllah Positiv cikar bana dua edin canlar...
kızlar günaydın....ben bugün bebişlerimi gördüm geldim çok şükür her şey yolunda.uzun zamandır yazamıyorum okuyordumda yazacak pek vaktim olmadı.herkesin iyi olmasına sevindim.bende konulara değinmek istiyorum.bilgemm:canım dünde eşimle birlikte baktık kıyafet araba koltuğu yatak puset....... gerçekten çok pahalı bizimkiler ikiz olunca iyi masraf oluyor ama canlırısağolsun yeterki sağlıklı dünyaya gelsinler alırız hepsini.
nec:canım o kasılmalar normal bende de oluyor bazen çok sık oluyor bazen hiç olmuyor.bu arada canım tebrik ederim son üçüncü ayına girmişsin benimde az kaldı.artık riskli dönemlerdeyiz doktorum bugün bana öyle dedi artık çocuğun kilosu için yiyeceksin onun kilo alacağı besinler almalısın dedi.bende bebişlerimin hareketlerini hissediyorum bazen film izlerken ben onlarını unutursam onlar hemen hareket edip hatırlatıyorlar :))))) dışardan elini koyup hissetmek çok daha güzelmiş :))))
pınar:canım yazdığın yazı çok hoşuma gitti duygularını çok güzel anlatmışsın eline düşüncelerine sağlık.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi.
kyr:canım hareketlerini çok yakında hissedersin o kadar hissedeceksinki gece uykunda bile pıt pıt hareketlerini duyacaksın :))))))
Bebekler iyi olmasina cok sevindim hayirlisi olsun cnm....
kaç gündür yazamadım misafirlerim vardı. herkesin iyi olmasına çok sevindim.doktorum bizden kızım için fetal eko kardiyografisi istedi. genelde tüp bebeklerden istiyomuş ve bebeğimizde 1-2 saniye kalp nritim hızında yavaşlanma oldu dün ilk defa. doktor bişey çıkacağını sanmıyorum ama yinede yaptıralım dedi. yarın onu yaptıracağız inşallah bir sorun çıkmaz bizim için dua edin teyzecikleri. detaylı organ taramamız bitti şükürler olsun. yarın ki kalp taraması ve şeker yüklemesini atlattık mı rahatça doğumumuzu bekleriz artık Rabbimin izni ile.
Kizlar bende bugun kizimi gordum artik kesinlesti cinsiyetimiz kizim oluyor :))) bugun cok hareketliydi eller kollar hic durmadi vallaha :) 147 gr olmus masallah bende hic kilo almamisim ama sukur bebecik iyi o besleniyor onemli olan.Rahimim biraz kucukmus ona kafam takildi birde hamile kalmadan once ufak bir miyomum vardi o biraz buyumus cocugumu sIkıstırmasin onemli olan o...rahimin kucuk olmasi ileride risk yaratirmi sizce?
cnm ıns bısı cıkmaz oyle olur ya canını sıkma bak baska seyler cıkmamıs ayrıntılıda maşşallah kuzuma
bu arada seker yuklemesı ıcın erken degılmı tatlım
Selam kizlar yarin büyük gün test günüm benim yarin,
ne olur bana dua edin bu 3.denemem insallah bebegim benimlendir
asil test günüm Cuma günü ama doktor yarinda test istedi tabi yarin ögrenemem hemen burda bir gün sonra ögreniyoruz yani persembe belli olur yarin transferimin 8inci günü transfer günü sayarsak 9uncu gün oluyor insalllah Positiv cikar bana dua edin canlar...
biz geldik kızlar herkese çok teşekkür ederim iyi dİlekleri için. çok şükÜr kızımI bu gün hem çocuk kardiyoloğu hemde periontolog inceledi RABBİME BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN HER ŞEY YOLUNDA .inşallah hepimizin gebeliği böyle sağlıklı sürer bizde sağlıkla kucaklarız kuzularımızı...
biz geldik kızlar herkese çok teşekkür ederim iyi dİlekleri için. çok şükÜr kızımI bu gün hem çocuk kardiyoloğu hemde periontolog inceledi RABBİME BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN HER ŞEY YOLUNDA .inşallah hepimizin gebeliği böyle sağlıklı sürer bizde sağlıkla kucaklarız kuzularımızı...
pınarcımm herşeyin yoluna olmasına çok sevindimm Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahhh..
dewcim hadi gözünaydın prenses büyüyor maşallahhh..
edanurcum inşallah güzel hayırlı haberini alırız..
sevincimm henüz çatlak yok bende ama bu hafta karnım kaşınmaya başladı :) sanırım ilk belirtiler bunlar..
bende bu sabah kalktım çatı kemikleri denen yer var ya kasıkların ortasında bi ağrı oldu biraz yattım geçti çok şükür. sonra okulda filanda çok hissedemedim yavrumu hemen hastane hastane randevu aradım bi yerde buldum gittik babasıyla akşam üstü. Allahım a bin şükür iyimiş bitanem. çatıdaki kasıktaki ağrılar, karın sertleşmeleri normalmiş.. siz de yaşarsanız tedirgin olmayın.. haftaya da kendi doktorumuza gidicez inşallah.. Allahım sağlıkla büyütsün yavrularımızı, zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..