- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 34
cnmm nasıl olım bugun kar yagmur camur demeden yollara dustuk hastanede ayrıntılı ultrasonumuz vardı baktırdık geldık ayy ne kadar sıkıntılı bır ıss bısı cıkıcakmı dıee cok sıkılıdım ALLAHA şükür çıkmadı ama o bii saati bana sorun yanı nasıl gectı
doktor amcamız kızımın renklı ultrasonunuda cektı verdı bızı cok gusel bı duygu babasına benzıo amabıde gelrken saglık ocagında tetonoz ıgnemı vuruldum uff nasıl acıdı anlatamam yada kızın elı agırdı sanırm
kızzzlaarrrrrrrr
varmı benım gıbı ayrıntılıya gıren
merhaba kızlar nasılsınız benim bügün tüpçü doktrmda randevum vardı bi hafta önce başka bi doktra gitmiştim okist var demişdi hatırlarsınız kendi doktrm ben göremedim öyle bişe dedi herşey tertemiz dedi bende bişe anlamadım 4 lü tarama testimiz çok iyi çıktı herşey yolnda dedi oğlum 167 gram olmuş kocaman olmuş dedi doktor ultrasondan bakarken kafa üstü döndü ay çok tuhaftı yaa çok duygulandık eşimle
ay ne guzel darısı basımıza...cok sevindim senin adina canim insallah saglikla kucagina almak nasip olsun....
Canim belki de yok oldu oyle demislerdi sana hatirlarsan yok oluyor genelde demislerdi cok sevindim harika bir haber....
gözünaydın canım ayrıntılı ultrason temiz çıkmış, bizim de 22. haftanın başında 12 martta gideceğim, bir atlatsak şunu da hayırlısı ile...
ay ne guzel darısı basımıza...cok sevindim senin adina canim insallah saglikla kucagina almak nasip olsun....
inş.canlarım hayırlısyla gelır o gunler.saolun güsell dıleklerınız ıcınn
canım benim sağolasın bende çok sevindiınm ama birazda kafam karışmadı değil neyse hayırlısın olsun ayrıntılı ultrason zamanımız gelsin de inşallah bi sorun yoktur bu arada kilo almışım :18:
sen nasılsın canım nasıl gidiyo[/QUOTE
haklisin insanin icine bir kuruntu girdimi atmak zor oluyor zaten ben de azcik pinpiriklik vardir hamilelilkle manyaga dondum :)) neyse sen simdi kendini uzme bakalim ayrintili ultrason ne diyecek bence yokoldu geri de gelmeyecek insallah...
Ben iyiyim cok sukur bu hafta 2 gun kasik agrim oldu endise yaptim ama gecti cok sukur sali gunu doktor randevumuz var 3lu tarama testi yapacak doktor her doktor oncesi yasanan telas var bende bebegimi gorecek olmak hersey yolunda mi duymak bakalim 2li test iyi cikmisti dilerim buda oyle cikar....
Eki Görüntüle 358974
Buda unisex bence hem kıza hem erkeğe olur ..
İlla pembe - mavi olmak zorunda mı ?
Alttaki camlı kız bebek tabi..
bilgem kırmızılı olan çok güzelmiş bencede herşey pembe mavi olucak diye kaide yok ilerde kızın olur ne güzel kullanırsın..ben herşeyi pembe aldım şimdi pişmanım valla.
Günaydın koca göbüşlü anneler :)
Dew inşallah 3lü testin çok güzel geçer..
Benim bir ayrıntılı usg kaldı , onuda atlatırsam artık kafam rahat olucak ..
İnşallah hepimizin tahlilleri, testleri vs . vs .. çoook güzel çıkar ..
Sağlıcakla doğar kuzularımız..
Kızlar oğluma düşündüğüm oda takımlarından biri..
Eki Görüntüle 358970
Buda prenses annelerine bir seçenek , hepside çok güzeller yaaa ..
Eki Görüntüle 358971
arkadaşlar merhaba,
bugün kontrolumuz vardı, 20+3 olduk artık, bebek gayet iyi çok şükür, gerçi bugun hiç yüzünü göstermedi bize naz yaptı oğlum saolsun...
bizde kan uyuşmazlığı var eşimle onun için test yaptılar bakalım ne çıkacak, negatif cıkarsa iğne yapacaz dedi dr.um.
kıpırdamalarını da artık cok net bişekilde hissediyorum. ama geceleri hiç uyku uyuyamıyorum, saga dönsem olmuyo sola dönsem olmuyo sırtüstü hiç uyuyamıyorum. sora diyorumki bosveeeer hiç uyumasan nolucak evladına sağlıkla kavuş yeterki...
Sevgili arkadaşlar, Rabbimden tek dileğim hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım, Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın...
hepinize en çok da güzel bebişlerinize sevgiler :)
cnm saol ama zaten girdigim ayrıntılı ultrasondusen gırmıssındır demıı duygularını alım cnm